Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Την γνώμη σας για θήκη.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
46 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/10/2011 - 17:47

Εγώ εδώ και χρόνια ψωνίζω θήκες και ανταλλακτικά κυρίως από το e-click . Έχει απίστευτη ποικιλία για όλα τα τηλέφωνα και σχετικά καλές τιμές νομίζω. Πάντως, όταν ψάχνω κάτι, πρώτα κοιτάω εκεί και μόλις βρω αυτό που μου αρέσει, μετά το ψάχνω στο skroutz ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 07/10/2011 - 17:47

Ρίξε και μία ματιά εδώ..μου το έδωσε ένας γνωστός αυτό προχθές!Έχει ωραία πραγματάκια και σε καλές τιμές!

(Δεν μπορούσα να κάνω edit το προηγούμενο ποστ. Αν κάποιος mod μπορεί ας τα συγχωνεύσει!Ευχαριστώ!)

To E-Deals που ποσταρες δεν δινει καποια σελιδα. Τι ακριβως κανει, το κονε μεταξυ πωλητων και αγοραστων μεσω facebook?

#18   Vasilakos69

Vasilakos69

iPH newbie

• 82 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/10/2011 - 17:59

To E-Deals που ποσταρες δεν δινει καποια σελιδα. Τι ακριβως κανει, το κονε μεταξυ πωλητων και αγοραστων μεσω facebook?

Ακριβώς!
Επικοινωνείς μέσω e-mail και στο στέλνουν με αντικαταβολή!

#19   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2011 - 18:07

Ακριβώς!
Επικοινωνείς μέσω e-mail και στο στέλνουν με αντικαταβολή!

Το θεμα ειναι αλλο. Επειδη δε βλεπω site κτλ, κατι μου μυριζει οτι ειναι παρανομο, εννοω οτι οτι βγαζουν ειναι μαυρα, δεν ειναι καποια δηλωμενη επιχειρηση. Εχεις παρει κατι απο εκει; συνοδευεται η αντικαταβολη απο αποδειξη;

#20   Vasilakos69

Vasilakos69

iPH newbie

• 82 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/10/2011 - 18:14

Το θεμα ειναι αλλο. Επειδη δε βλεπω site κτλ, κατι μου μυριζει οτι ειναι παρανομο, εννοω οτι οτι βγαζουν ειναι μαυρα, δεν ειναι καποια δηλωμενη επιχειρηση. Εχεις παρει κατι απο εκει; συνοδευεται η αντικαταβολη απο αποδειξη;

Δεν έχω ιδέα!
Είδα μιά θήκη και μου άρεσε..θα τους στείλω ένα mail να ρωτήσω και θα δούμε!
Πάντως ένας γνωστός του φίλου που μου έδωσε το λινκ, είχε πάρει απο εκεί ήταν όλα κομπλέ!
Είναι πολύ πιθανό να είναι "παράνομο" γιατί οι τιμές είναι πολύ μικρές!Αν και ποτέ δεν ξέρεις..

#21   alexaros

alexaros

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2011 - 18:24

φιλε μου κατα την γνωμη μου ο καλυτερος συνδιασμος κατα την γνωμη μου ειναι apple bumper και protectors μπρος πισω!!

#22   firmas

firmas

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/10/2011 - 18:27

φιλε μου κατα την γνωμη μου ο καλυτερος συνδιασμος κατα την γνωμη μου ειναι apple bumper και protectors μπρος πισω!!

Κι εγώ κατα κει βλέπω να πηγαίνω φίλε μου. Μάλλων iStore! :) (δεν κάνω διαφήμιση).
Ευχαριστώ όλους πάντως για τις απαντήσεις σας!

#23   firmas

firmas

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2011 - 13:20

Μόλις παρέλαβα την Neo Hybrid Ex από το παληκάρι του iStore. Πολύ ωραία θήκη αν και οι φήμες ήταν αλήθεια.. Πέδεμα μέχρι να μπει. Αλλά δεν μπορώ να πω οτι δεν με δικαίωσε το αποτέλεσμα! :) Πολύ πιο όμορφο από την προηγούμενη, έγινε πιο ελαφρύ και λεπτό. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

#24   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 11/10/2011 - 13:32

Μόλις παρέλαβα την Neo Hybrid Ex από το παληκάρι του iStore. Πολύ ωραία θήκη αν και οι φήμες ήταν αλήθεια.. Πέδεμα μέχρι να μπει. Αλλά δεν μπορώ να πω οτι δεν με δικαίωσε το αποτέλεσμα! :) Πολύ πιο όμορφο από την προηγούμενη, έγινε πιο ελαφρύ και λεπτό. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Φωτοοοοοοοο

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#25   firmas

firmas

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2011 - 21:06

Έχω τραβήξει γύρω στις 15 φωτογραφίες με το παλιό μου N73. Πίστεψε με δεν θέλεις να τις δεις. Ένα σωστό focus δεν έχει κάνει. Είναι κρίμα, δεν θα φανεί πόσο ωραία είναι... Πραγματικά το χαίρομαι το iphone!

#26   GREGORY1975

GREGORY1975

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2011 - 11:33

Παιδες την αποψη σας εχω αποκτησει μια vapor4 το τηλ μου ειναι ακριβως οπως στη φωτο αυτη τη στιγμη
Αναρτημένη εικόνα

Δυφορουμενη θηκη ναι μεν ειναι εντυπωσιακη γιατι ειναι κατι το εντελως διαφορετικο αλλα το τηλεφωνο αποκτα ογκο και λιγα γραμμαρια περιπου 30 βαρος ειμαι στο ντεμι να τη κρατησω ή να τη δωκω για πειτε καμια αποψη.....

Τελευταία επεξεργασία από: GREGORY1975, 13/10/2011 - 11:34

#27   GREGORY1975

GREGORY1975

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2011 - 12:16

Παιδες την αποψη σας εχω αποκτησει μια vapor4 το τηλ μου ειναι ακριβως οπως στη φωτο αυτη τη στιγμη
Αναρτημένη εικόνα

Δυφορουμενη θηκη ναι μεν ειναι εντυπωσιακη γιατι ειναι κατι το εντελως διαφορετικο αλλα το τηλεφωνο αποκτα ογκο και λιγα γραμμαρια περιπου 30 βαρος ειμαι στο ντεμι να τη κρατησω ή να τη δωκω για πειτε καμια αποψη.....

ελα ολοι με την ios5 σημερα πειτε καμια αποψη

#28   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 17:15

Επεσε όλη η πελατεια μου στο τοπικ! firmas χαιρομαι που σου άρεσε η θηκουλα, να σου φυγει και το αγχος που είχες μεχρι να την παρεις στα χέρια σου!

Γείτονα Γρηγορη το μεγεθος ειναι συνηθεια, κι εμενα στην αρχη μου φανηκε μεγαλη, αλλα μετα αν τη βγαλεις το τηλεφωνο σου φαινεται φτωχο!

#29   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 13/10/2011 - 17:25

Ωραιες οι θηκες ρε παιδια αλλα το 4αρι ειναι τοσο κουκλα που το λυπαμαι να το βαλω σε θηκη, 14 μηνες γυμνο το εχω μονο μια θηκη pouch απο more-thing εχω !!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#30   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.974 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2011 - 17:27

Ωραιες οι θηκες ρε παιδια αλλα το 4αρι ειναι τοσο κουκλα που το λυπαμαι να το βαλω σε θηκη, 14 μηνες γυμνο το εχω μονο μια θηκη pouch απο more-thing εχω !!

Το ίδιο κι εδώ, μόνο μια pouch και η αφή να ευχαριστιέται το ποιοτικό περίβλημα του 4αριού. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες