Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S Déjà vu

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
63 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 08/10/2011 - 15:40

Άποψη μου (για να μην παρεξηγουμαστε κιολλας) δεν ειναι ενα πολύ καλό smartphone , ειναι το καλύτερο . Το Siri αν και δεν εχει τις εντολες στα Ελληνικά είναι μια τεχνολογία αρκετά μπροστά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κινητά και αυτο είναι ένα μόνο παράδειγμα.

κοιταξε φιλε μου, απο τι στιγμη που δεν θα εχει ελληνικα ειναι πολυ ποιο δυσχρηστο στον ελληνα χρηστη! καλα τα αγγλικα! αλλα δεν εχει νοημα να εχουμε τη τεχνολογια και να μην μπορουμε να τη χρησημοποιησουμε ευχρηστα!

περα απ αυτο σιγουρα φτανει την κοριφη , δε λεω και εγω ηθελα ενα διαφορετικο σχεδιασμο , αλλα ποτε δεν πιστεψα οτι του 4 δεν θα χε μελλον και σε μια μελλοντικη συσκευη! αλωστε ειναι τελειο σχεδιαστικα απο ολες τις αποψεις! συν και οτι η οθονη του ειναι αρκετα εικανοπειητικη απο θεμα φορητοτητας, εαν ηταν λιγο μεγαλητερη νταξει ισως 3.7, ακομη power!
το μόνο θεμα ειναι των λεφτων διοτι οσοι εχουν παρει το λευκο (μεσα σ αυτους κ εγω) εε οπως και να το κανεις να το αλαξεις μεσα σε λιγους μηνες δεν λεει! και ποσο μαλλον να το σκοτωσεις!εδω οτι τηλέφωνο
ειχα στο παρελθον το κράταγα 1 χρόνο στη χειρότερη περιπτώση μερικά φτάσαν 1.5 και 2 χρόνια, ;) οποτε καταλαβένεις
και μη ξεχνάμε οι τιμες εκει που εχουν φτάσει ειναι ξεφτιλα, δεν το θεορω αξιο κοστος μεταχηρεισμενων iP 4 , 4-5 μηνων τηλέφωνο να είναι στα 350-400-450Ε , τελος παντων...

εγω μόνο και για τη καμερα και για τον επεξεργαστη θα το επερνα! ειδηκα στη κάμερα δίνω πολυ βάση! αλλα δυστηχως δν βρίσκεται σαλιο οποτε υπομονη , εαν μπορέσω ισως να το αλάξω μεσα στο χειμωνα ή απο επομένη χρονια 5ρι ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2011 - 16:53

εγω πάλι γιατι ημουν τοσο ευχαριστημενος απο τη πρωτη στιγμη που βγηκε?
για αυτο θα παω και θα το παρω

βουρ για 4s.μια απτα ίδια.είναι που θα πήγαινε χάλια και έπεσε η μετοχή της apple :lol:

#33   logaras314

logaras314

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 17:06

Εγω ηδη εκανα προπαραγγελια για το 64αρι 2 χρονια συμβολαιο με την Ο2 στην Αγγλια. και επειδη ειμαι απο αυτους που εζησαν τη διαφορα 3G --> 3Gs (το οποιο χρησιμοποιω ακομα και τωρα με iOS 5 beta), με το 4s θα χαζεψω.. ειμαι σιγουρος! γιατι αν θυμαστε παρολες τις αλλαγες το 3Gs με το 4 δεν ειχαν ουσιαστικες διαφορες στον χρονο αποκρισης κτλ (επειδη το 4 ουσιαστικα ειχε να κανει με 4 οθονες σε σχεση με το 3Gs λογω retina. Μονο στη μνημη επαιξε μεγαλη διαφορα. Ενω τωρα με τον Α5 θα φυγουμε σε αλλα επιπεδα...

#34   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 08/10/2011 - 19:21

και εγώ το παράγγειλα από UK που παίζει και aplle care και το 3GS θα το δώσω στον γιο μου να παίζει που είναι μόλις 1 χρόνου και δεν δυσκολευτεί καθόλου με το το iOS!!!! Ασε που αν το νεο μήλο τρέχει όπως το iPad 2, θα πάθω μεγάλη πλάκα!!!

Γιατί όπως είπε και κάποιος αρκετά post πριν, άλλο smartphone και άλλο iPhone, άλλωστε σκεφτείτε ότι ίσως είναι η τελευταία συσκευή που ο SJ είχε "βάλει" το χέρι του... μετά το χαμό του, μπορεί το 5αρι να έχει και bluetooth (μπλιαχ).

#35   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/10/2011 - 19:23

όταν όμως είχε βγει το 3gs δεν υπήρχε ανταγωνισμός...τωρα με τα ιδια η με λιγότερα φράγκα αγοραζεις κατι καλύτερο...

#36   doctorm

doctorm

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 19:29

καλα, αυτα τα τυπου αρθρα ειναι σαν τα εχει γραψει η ιδια η apple, εντελως λαθασμενος συσχετισμος. μου συγκρινεις πραγματα με εντελως διαφορετικες καταστασεις περιβαλλοντος. για να μπορεις να συχετισεις, πρεπει να ισχυει και οι ιδιες καταστασεις στην αγορα, ανταγωνισμο κτλ. βασικες αρχες για να μπορεις να συγκρινεις. απλως θα αναφερω καποιες διαφορες του τοτε με το τωρα.

1) στην ελλαδα τοτε που κυκλοφορησε το 3GS, αρχισε τοτε να αφομοιωνει σαν κινητο το iphone, ειχε περασει κατι λιγοτερο απο ενα χρονο που τοτε ο ελληνας καταναλωτης ειδε απο κοντα το κινητο iphone (μοντελο 3G),(στην ελλαδα δεν κυκλοφορησε ποτε το πρωτο iphone). Ηταν για τον ελληνα καταναλωτη κατι φρεσκο, νεο και διαφορετικο.

2)στην αντιπερα οχθη κατηγορια smartphone, τα αντιπαλα κηντα ηταν με υποδιεστερα λειτουργικα (windows mobile 6.0, android σε πρωιμο σταδιο). Τωρα υπαρχουν στην αγορα κινητα με λειτουργικα που ειναι ανταγωνιστηκα (βλεπε windows mango, Gingerbread).

3) Στην αγορα τοτε ακομα υπηρχε οικονομικη ευημερια, δεν υπηρχε υφεση 4-5% στην χωρα.

4)Αγοραζεις πια απο 20% εως 40% φθηνοτερα smartphones απο το iphone, που μπορουν να σου παρεχουν ακριβως τις ιδιες δυνατοτητες ειτε αυτο ειναι σερφαρισμα, email, games κτλ.

μπορεις να προσθεσεις και αλλα πολλα.

φιλικα

Τελευταία επεξεργασία από: doctorm, 08/10/2011 - 19:36

#37   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 19:41

παιδια ας κυκλοφορισει,ας το δουλεψουμε πρωτα και μετα ας κρινουμε...
μην προτρεχουμε.
ειχα 3gs και οταν βγηκε το 4 ειπα,ε σιγα τι παραπανω εχει?την καμερα μονο,οταν πηρα 4αρι ομως καταλαβα την διαφορα.
πλεον πουλησα το 4αρι και παραγγειλα το 4s.

#38   Mapras10

Mapras10

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 20:21

Εγω ειμαι απο κυπρο τον Δεκεμβριο του 2008 ειχα το iphone 2G , μετα ηρθε το 3G το οποιο αδιαφορησα και οπως και το 3GS
αν και ειχε τρομεη διαφορα απο το 2G, Οκτωμβριο του 2010 πηρα το 4G και δεν υπαρχει KAMIA περιπτωση να παω σε 4GS για τις
μικρο διαφορες του (τουλαχιστον εγω ετσι τις θεωρω) οταν βγει το 5 με ενοειτε αλλο design και αναβαθμισμενο μαλιστα.....
Δηλ ελεος σκαμε 700 για κινητο και 1 χρονο πεταμα? Αν θελεις πρωτη μουρη στα cafe το παιρνεις αλλιως καθεσαι στα αυγα σου
αφου εισαι υπερ ευχαριστημενος με το κινητο σου...

#39   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/10/2011 - 20:41

οπως λεει κ ο parafron4 παραπανω παλιοτερα δεν υπηρχε ανταγωνισμος. μεχρι να βγει το 4 δεν υπηρχε ανταγωνισμος! δεν εβρισκες καλυτερο κινητο απο iphone οσο αφορα τη cpu ή τη ram ή τη ταχυτητα του γενικα, κ ουτε υπηρχαν κινητα πανω απο 4 ιντσες μεχρι τοτε,ουτε καποιο smartphone ηταν λεπτοτερο, κ οποιο υπηρχε ηταν "πατατα". Πλεον ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος. ο μονος λογος που με κραταει ακομα η apple ειναι το ios που ειναι απλο κ ευχρηστο. δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο android ομως κ δε μπορω να κρινω στα σιγουρα. παντως σιγουρα με τραβαει το galaxy s2 ή το nexus prime που θα βγει, περισσοτερο απο το 4s. :unsure:

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 08/10/2011 - 20:42

#40   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 20:43

Μα αυτο είναι το θέμα, ότι με αυτή την κίνηση διασφαλίζει όσους έχουν το 4. Έτσι για ακόμη ένα χρόνο θα έχουν καινούργιο τηλέφωνο, αντίθετα με τον ανταγωνισμό που κάθε 9 μήνες πετάει κάτι στην αγορά και τα θύματα τρέχουν να αγοράσουν πλαστικουρες που δεν χωράνε ούτε στις τσέπες! Οποίος εχει 4 είναι λογικό να μην πάρει το s εκτός αν εχει φράγκα και είναι κολλημενος με το θέμα. Όσοι απο εμάς είχαν 3g όταν βγήκε το 3gs κατα βάθος τους αρεσε που ήταν εξωτερικά ίδιο, γιατι απλα θα έμεναν στο 3αρι!!

#41   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 08/10/2011 - 20:45

Και τώρα δε νομιζω να έχεις παράπονο απο την ταχύτητα το 4αριου.

#42   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/10/2011 - 21:31

εγω πιστευω οτι ολους οσους λενε οτι δεν θα αγορασουν το 4s θα τους αναγκασει η apple να το αγορασουν...η επομενες εκδοσεις του ios5 θα εχουν απαιτησεις και το 4 θα αρχισει να lagαρει...τα καινουργια παιχνιδια θα θελουν καλυτερο επεξεργαστη κτλ κτλ...οτι εγινε με το 3g...ναι μεν υποστιριζε το ios4 αλλα το κινητο σερνοτανε...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 08/10/2011 - 21:32

#43   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 22:20

εγω πιστευω οτι ολους οσους λενε οτι δεν θα αγορασουν το 4s θα τους αναγκασει η apple να το αγορασουν...η επομενες εκδοσεις του ios5 θα εχουν απαιτησεις και το 4 θα αρχισει να lagαρει...τα καινουργια παιχνιδια θα θελουν καλυτερο επεξεργαστη κτλ κτλ...οτι εγινε με το 3g...ναι μεν υποστιριζε το ios4 αλλα το κινητο σερνοτανε...

σωστά! αλλά έχεις την επιλογή να μείνεις στο παλιό λειτουργικό αν θέλεις. το νέο iOS δεν στο επιβάλει κανείς!!

Τελευταία επεξεργασία από: rouroukos, 08/10/2011 - 22:26

#44   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 22:26

εγώ είμαι της γνώμης ότι με τον τρόπο αυτό υπάρχει σεβασμός στον καταναλωτή. είναι κάτι σαν τα ακριβά αυτοκίνητα. Τα μοντέλα αλλάζουν κάθε 5 χρόνια, όχι γιατί δεν υπάρχουν σχέδια, αλλά γιατί πρέπει να σεβαστείς τον πελάτη σου, που έχει δώσει μια μικρή περιούσια για να αποκτήσει για παράδειγμα μια Aston Martin. Κάτι τέτοιο κάνει και η Aplle αλλά τα ποσά είναι μικρότερα!! Εσείς πιστεύετε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για 5αρι; πάνω κάτω έτοιμο θα είναι...!

#45   Odd

Odd

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2011 - 23:07

Ποιος ειπε οτι η ραμ εμεινε ιδια; Την εχει δει κανεις ακομα 0.o ;

Λετε να αυξηθηκε και να μας το κρατησαν για εκπληξη στην παρουσιαση???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες