Άποψη μου (για να μην παρεξηγουμαστε κιολλας) δεν ειναι ενα πολύ καλό smartphone , ειναι το καλύτερο . Το Siri αν και δεν εχει τις εντολες στα Ελληνικά είναι μια τεχνολογία αρκετά μπροστά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κινητά και αυτο είναι ένα μόνο παράδειγμα.
κοιταξε φιλε μου, απο τι στιγμη που δεν θα εχει ελληνικα ειναι πολυ ποιο δυσχρηστο στον ελληνα χρηστη! καλα τα αγγλικα! αλλα δεν εχει νοημα να εχουμε τη τεχνολογια και να μην μπορουμε να τη χρησημοποιησουμε ευχρηστα!
περα απ αυτο σιγουρα φτανει την κοριφη , δε λεω και εγω ηθελα ενα διαφορετικο σχεδιασμο , αλλα ποτε δεν πιστεψα οτι του 4 δεν θα χε μελλον και σε μια μελλοντικη συσκευη! αλωστε ειναι τελειο σχεδιαστικα απο ολες τις αποψεις! συν και οτι η οθονη του ειναι αρκετα εικανοπειητικη απο θεμα φορητοτητας, εαν ηταν λιγο μεγαλητερη νταξει ισως 3.7, ακομη power!
το μόνο θεμα ειναι των λεφτων διοτι οσοι εχουν παρει το λευκο (μεσα σ αυτους κ εγω) εε οπως και να το κανεις να το αλαξεις μεσα σε λιγους μηνες δεν λεει! και ποσο μαλλον να το σκοτωσεις!εδω οτι τηλέφωνο
ειχα στο παρελθον το κράταγα 1 χρόνο στη χειρότερη περιπτώση μερικά φτάσαν 1.5 και 2 χρόνια, οποτε καταλαβένεις
και μη ξεχνάμε οι τιμες εκει που εχουν φτάσει ειναι ξεφτιλα, δεν το θεορω αξιο κοστος μεταχηρεισμενων iP 4 , 4-5 μηνων τηλέφωνο να είναι στα 350-400-450Ε , τελος παντων...
εγω μόνο και για τη καμερα και για τον επεξεργαστη θα το επερνα! ειδηκα στη κάμερα δίνω πολυ βάση! αλλα δυστηχως δν βρίσκεται σαλιο οποτε υπομονη , εαν μπορέσω ισως να το αλάξω μεσα στο χειμωνα ή απο επομένη χρονια 5ρι