Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

O i0n1c επιβεβαιώνει το untethered JB στην iOS 5 .

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
120 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/10/2011 - 12:34

Ένας φίλος πριν από λίγες μέρες βρήκε αυτό το Link: http://www.limera1n....ered-ios-5.html

Σχετικό και σίγουρα σας ενδιαφέρει!!!

Αν αυτό είναι όντως αλήθεια και βρήκαν ήδη 5 exploits τότε δεν υπάρχει νομίζω καμία αμφιβολία για το αν θα έχουμε jailbreak στο νέο iPhone 4S και στο iPad 2 για το iOS 5!
Τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε το πότε θα το έχουμε! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   tamis

tamis

iPH newbie

• 92 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2011 - 12:45

οσο ποιο νωρις τοσο το καλυτερο... μακαρι πραγματικα να βγει για το ipad 2 γιατι καποια πραγματα πραγματικα ειναι απαραιτητα απο αποψη tweaks... δουλευτε ουρε κοπελια :lol:

#63   cybermaster

cybermaster

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:cyb3roulis

Δημοσίευση 10/10/2011 - 12:55

Εγω να ρωτισω κατι τωρα ... ο ionic λεει ,guess who ? και ο saurik πειρε το jailbreakme.com !

Κατι καλο παιζει :P :P

#64   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:00

Εγώ απλά να τολμήσω να διορθώσω τον ήρωα kostasrodos29 στη φράση "To tethered jailbreak είναι ενοχλητικό, και κάθε φορά που κάνει respring η συσκευή μας θα πρέπει να την συνδέσουμε στον υπολογιστή και να τρέξουμε το jb"

Στο respring δεν χρειάζεται σύνδεση με τον υπολογιστή.Μόνο στο reboot!

λαθος στην μεταφραση ειναι.. αν παρατηρησεις στο idownloadblog απ΄οπου ειναι το αρθρο γραφει "after every restart"

#65   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:00

Εγώ απλά να τολμήσω να διορθώσω τον ήρωα kostasrodos29 στη φράση "To tethered jailbreak είναι ενοχλητικό, και κάθε φορά που κάνει respring η συσκευή μας θα πρέπει να την συνδέσουμε στον υπολογιστή και να τρέξουμε το jb"

Στο respring δεν χρειάζεται σύνδεση με τον υπολογιστή.Μόνο στο reboot!

Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ήρωα για κάτι αλλά απλό μέλος που του αρέσει να μοιράζεται την ενημέρωση με τα υπόλοιπα μέλη σε αυτήν την κοινότητα πολύ καλά έκανες και με διόρθωσες .
Στο reboot είναι και όχι στο repring.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#66   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:01

Ένας φίλος πριν από λίγες μέρες βρήκε αυτό το Link: http://www.limera1n....ered-ios-5.html

Σχετικό και σίγουρα σας ενδιαφέρει!!!

+1 απο μένα, πολύ χρήσιμο link.
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι όπως τα λεει...
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#67   sjonjon

sjonjon

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Twitter:@sjonjon
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:09

Αν αυτό είναι όντως αλήθεια και βρήκαν ήδη 5 exploits τότε δεν υπάρχει νομίζω καμία αμφιβολία για το αν θα έχουμε jailbreak στο νέο iPhone 4S και στο iPad 2 για το iOS 5!
Τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε το πότε θα το έχουμε! :)

Λοιπόν..Επειδή είδα να το ρωτάνε αρκετοί..προς το παρόν exploits σε επίπεδο hardware (δεν διορθώνονται με update) δεν έχουν βρεθεί στον A5(ipad2+iphone4s).
Ωστόσο τέτοια exploits έχουμε σε όλες τις υπολοιπες συσκευές που σημαίνει οτι αυτές θα είναι για πάντα jailbreakable ανεξαρτήτως ios. Εξαίρεση αποτελούν το iphone4 και το 3gs new bootrom τα οποία θα είναι επίσης για πάντα jailbreakable και στην χειρότερη των περιπττώσεων θα είναι tethered.Το αν θα είναι tethered η όχι εξαρτάται απο το αν έχει βρεθεί κατάλληλο exploit στην εκδοση ios που τρέχουν.

Τα 5 exploits στα οποία αναφέρονται είναι σε επίπεδο software, αφορούν το ios5 και χρειάζονται και τα 5 για να επιτευχθεί untetherred jailbreak σε οποιαδήποτε συσκευή τρέχει ios5 ( ναι καλά καταλάβατε.. ;) :lol: ) αλλα στην ουσία χρειαζονται κυρίως για το jailbreak των ipad2+iphone4s καθώς οι υπόλοιπες συσκευές είναι jailbroken for life έτσι κ αλλιώς. Το κακό είναι οτι πρώτον ενα minor software update (5.0.1) μπορεί να διορθώσει τα exploits αυτά και οτι όσο πάει χρειάζονται ολοένα και περισσότερα exploits για to jaibreak καθώς η apple φροντίζει να προσθέτει σε κάθε νέα έκδοση νέες προστατευτικές δικλέιδες...επίσης να είστε σίγουροι oti δε θα κυκλοφορήσει to jailbreak πρίν την κυκλοφορία του 4s άρα δεδομένων και των τεστ που θα πρέπει να γίνουν στη συσκευή προβλέπω ως νωρήτερη δυνατή κυκλοφορία 16/10 8)(σούπερ αισιόδοξη εκδοχή)
Το άλλο θέμα είναι οτι μεεεεεέχρι να έρθει στην ελλάδα το 4s λογικά θα έχει βγεί update και πολύ αμφιβάλω για το αν θα είναι άμεσα jailbreakable...
Και ναι θα είναι greenpoison η τεσπα κάτι τέτοιο γτ θα το κυκλοφορήσει 1η η chronic dev team. Όταν βέβαια τα exploits γίνουν public θα βγούν και τα υπόλοιπα εργαλεία.
κοινώς στην ελλάδα αυτοί που θα επωφεληθούν κυρίως θα είναι οι κάτοχοι ipad2 και αυτοί που έχουν κολήσει στην 4.3.5. Οι υπόλοιποι klein mein..

Τελευταία επεξεργασία από: sjonjon, 10/10/2011 - 13:17

#68   alkathess

alkathess

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:34

Αυτά είναι !!!! μακαρι...

#69   sz4ever

sz4ever

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • GameCenter:God1Metal

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:37

αυτα ειναι νεα ομως.... αντε γιατι βαρεθηκα την 4,3,3 απο τοτε που βγηκε το jailbreak της την εχω χωρις ουτε ενα restore...

Τελευταία επεξεργασία από: sz4ever, 10/10/2011 - 13:37

#70   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:42

αυτα ειναι νεα ομως.... αντε γιατι βαρεθηκα την 4,3,3 απο τοτε που βγηκε το jailbreak της την εχω χωρις ουτε ενα restore...

Κοίτα να δεις. Κακό δεν το λες αυτό όμως. Αυτό δείχνει πόσο stable τελικά ήταν

#71   aggelosgk

aggelosgk

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2011 - 13:50

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα ελπίζοντας με καλά νέα πάντα. Να ρωτήσω κάτι που θέλω αν πάω από 4.3.3 iphone 3gs σε ios 5GM μπορώ να γυρίσω πάλι μετά σε 4.3.3 αν θέλω ? Ευχαριστώ

#72   virtu

virtu

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Twitter:@prokouk
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:Cuckoo Pro

Δημοσίευση 10/10/2011 - 14:00

Πάντως παιδιά έβαλα την iOS 5 gm με το iTunes 10.5 beta 7 σε windows 7 x64 πριν δυο μέρες κ τα σπάει αν γίνει κ untetherd jailbreak k βάλουμε κ το Siri (για το iPhone 4 λέω) δεν θα έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από το 4s.

#73   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/10/2011 - 14:02

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα ελπίζοντας με καλά νέα πάντα. Να ρωτήσω κάτι που θέλω αν πάω από 4.3.3 iphone 3gs σε ios 5GM μπορώ να γυρίσω πάλι μετά σε 4.3.3 αν θέλω ? Ευχαριστώ

Ναι μπορείς :) Κάνε μια αναζήτηση ώστε να βρεις τον κατάλληλο οδηγό :)

ezgif_com_crop_2.gif

#74   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2011 - 14:11

O i0n1c επιβεβαιώνει το untethered JB στην iOS 5 .

Επέτρεψε μου απλά για το τυπικό να πω ότι δεν επιβεβαιώνει ούτε και αρνείται ο i0n1c την ύπαρξη untethered JB στην παρούσα φάση:

ΕΡΩΤΗΣΗ
BT
thazsar BT
@
@i0n1c @msuiche @thegrugq will you confirm or deny an iOS 5 - A5 chip jailbreak????
18 hours ago

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
i0n1c Stefan Esser
I will neither confirm nor deny an iOS 5 untether from @msuiche and @thegrugq
18 hours ago Favorite Undo Retweet Reply

Το οποίο το επαναλαμβάνει τις τελευταίες 18 ώρες ως κοινή απάντηση σε όσους τον ρωτάνε. Τα ερωτήματα και οι απαντήσεις ετέθησαν ΜΕΤΑ το tweet που παραθέτεις οπότε ΔΕΝ υπάρχει επιβεβαίωση. Μπορείς να δείς και το timeline.

Συμπέρασμα: ΔΕΝ επιβεβαιώνεται μέχρι την ώρα που γράφω αυτό untethered JB στην iOS 5. Ίσως θα ήταν σωστό να κάνεις κάποιο edit για την ακρίβεια του post σου. Μακάρι βέβαια να υπάρξει untethered αλλά μέχρι να υπάρξει ίσως δε θα έπρεπε να επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει.

#75   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 10/10/2011 - 14:33

Συνήθως όταν αρχίζουν αυτά τα παιδιά να μιλάνε και υπάρχει γενικά κίνηση στο Twiiter τότε αρχίζουν να συμβαίνουν πολλά και καλά πράγματα για εμας

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες