Με 700€ περνουμε και επαγγελματική φωτογραφική μηχανη και ρέστα.σιγά το γρήγορο σαν ένα 4αρι με clear restore είναι...
όποιος το πάρει θα το πάρει για κάμερα άντε κ για τον α5 μέχρι εκεί...
iPhone 4S hands-on βίντεο, επιβεβαίωση για 512ΜΒ μνήμης RAM
Δημοσίευση 10/10/2011 - 18:55
Ad
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:06
Βασικα αστειευομουνα. Ποτε δεν ενδιαφερθηκα για το ποση RAM μνηνη εχει το iphone μου. Δυστυχως πολλοι ασχετοι θα το κανουν. Εγω το βλεπω ηδη στον υπνο μου και ανυπομονω να ερθει στην Ελλαδα. Θα ειμαι ο πρωτος στην Χαλκιδα που θα το παρει.χαχαχαχα ουτε να σε πληρωνανε φιλε μου για να μας διαφημιζεις samsung κινητο σε iphone forum...
Αντι να ενδιαφερονται για τις νεες τεχνολογιες που θα ενσωματωνει, οπως η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΩΝΗΑ που ειναι ενα χαρακτηριστικο ερχομενο απο το μελλον και απο ταινιες sci-fi, καθονται και ρωτανε τι μνημη εχει το κινητο... Τι να πω...
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:15
Βασικα αστειευομουνα. Ποτε δεν ενδιαφερθηκα για το ποση RAM μνηνη εχει το iphone μου. Δυστυχως πολλοι ασχετοι θα το κανουν. Εγω το βλεπω ηδη στον υπνο μου και ανυπομονω να ερθει στην Ελλαδα. Θα ειμαι ο πρωτος στην Χαλκιδα που θα το παρει.
Αντι να ενδιαφερονται για τις νεες τεχνολογιες που θα ενσωματωνει, οπως η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΩΝΗΑ που ειναι ενα χαρακτηριστικο ερχομενο απο το μελλον και απο ταινιες sci-fi, καθονται και ρωτανε τι μνημη εχει το κινητο... Τι να πω...
Ασχετος αυτος που ενδιαφερεται για τη ραμπλακα θα κανεις τωρα...οσο για αυτη τη super καινοτομια που ισως να μη δουμε ποτε στην ελληνικη γλωσσα να εισαι σιγουρος οτι αν εισαι εξω και αρχισεις να πιανεις κουβεντα με το κινητο σου ειναι πολυ πιθανο να σε παρουν με τα γιαουρτια...
Sent from my iphone 4
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 10/10/2011 - 19:17
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:19
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:22
Έλα τώρα με τη RAM. Και 512 πολλά είναι. Έλεος!
Για σενα μπορει να ειναι αρκετα...αλλα δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση...
Sent from my iphone 4
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:22
φιλε μου εχει σημασια η ραμ αλλα και τα 512 ειναι μια χαρα!Ασχετος αυτος που ενδιαφερεται για τη ραμπλακα θα κανεις τωρα...οσο για αυτη τη super καινοτομια που ισως να μη δουμε ποτε στην ελληνικη γλωσσα να εισαι σιγουρος οτι αν εισαι εξω και αρχισεις να πιανεις κουβεντα με το κινητο σου ειναι πολυ πιθανο να σε παρουν με τα γιαουρτια...
Sent from my iphone 4
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:23
θα έρθουν εποχές που θα λένε οι νέοι
( καλά ε...ο παππούς μου είχε απο τα πρώτα iphone και χρησιμοποιούσε τα δάχτυλα του πάνω στην οθόνη..και θα γελάνε)
όλα αλλάζουν αργά η γρήγορα...
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:27
φιλε μου εχει σημασια η ραμ αλλα και τα 512 ειναι μια χαρα!
Για τον μεσο χρηστη μπορει να ειναι μια χαρα...αλλα τοσο δυσκολο τους ηταν να βαλουν 1γιγα ωστε να ειμασταν ολοι οικανοποιημενοι...μονο εγω βλεπω οτι το multitasking ειναι για τα πανηγυρια και με την 512ram απο ενα σημειο και μετα η κατασταση ειναι τραγικη....καλος ο Α5 καλη η καμερα αλλα μετα 1.5 χρονο επρεπε να δωσει μεγαλυτερη ραμ...
Sent from my iphone 4
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:36
parafron4 κάποτε ο Γαλιλαίος έλεγε η γη γυρίζει και θέλανε να τον κάψουν , κάποτε το Ευρώπη Αμερική ήταν 30 μέρες ταξίδι και τώρα μπορεί να γίνει και σε 9 ώρες και άλλα πολλά παραδείγματα.
θα έρθουν εποχές που θα λένε οι νέοι
( καλά ε...ο παππούς μου είχε απο τα πρώτα iphone και χρησιμοποιούσε τα δάχτυλα του πάνω στην οθόνη..και θα γελάνε)
όλα αλλάζουν αργά η γρήγορα...
Με αυτο που ειπα ηθελα να δειξω οτι η συγκεμριμενη υπηρεσια ειναι αχρηστη για πολλους...ισως για ατομα με ειδικες αναγκες να ειναι κατι χρησιμο αλλα για τους υπολοιπους νομιζω πως δεν εχουμε την αναγκη να μιλαμε σε ενα κινητο αντι να χρησιμοποιουμε τα χερια μας....ας κοιταξουν πρωτα να βγαλουν καμια μπαταρια της προκοπης για να αντεχει τα δυνατα specs και τις νεες υπηρεσιες και μετα ας ασχοληθουν με τα υπολοιπα...
Sent from my iphone 4
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:38
Ποιο multitasking, αφού όταν γεμίσει η RAM κλείνει η εφαρμογή. Αν βάλουν 1 γίγα ΡΑΜ και τρέχουν πιο πολλά ταυτόχρονα η αυτονομία θα πάει στον πάτο. Το 2%, και πολυ, λέω των χρηστών ασχολούνται με αυτές τις ιστορίες. Ήδη η αυτονομία είναι οριακή.
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:47
Ναι εσείς τρέχετε After Effects στο κινητό. Πλάκα κάνουμε συνέχεια;
Ποιο multitasking, αφού όταν γεμίσει η RAM κλείνει η εφαρμογή. Αν βάλουν 1 γίγα ΡΑΜ και τρέχουν πιο πολλά ταυτόχρονα η αυτονομία θα πάει στον πάτο. Το 2%, και πολυ, λέω των χρηστών ασχολούνται με αυτές τις ιστορίες. Ήδη η αυτονομία είναι οριακή.
Γιαυτο ανεφερα πριν για μπαταρια της προκοπης...η samsung δηλαδη ειναι πιο εξυπνη που εχει μανισια μπαταρια στο s2 1650mh κ εβγαλε κ μια 2000mh?
Sent from my iphone 4
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:51
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:51
Προφανώς φίλε μου ο άσχετος εδώ μέσα είσαι εσύ καθώς απ'ότι φαίνεται το μόνο κριτήριο που έχεις είναι η Ram...Τι, μονο 512 ΜΒ RAM? Και πηγαν 1.000.000 ανθρωποι να το παραγγειλουν την πρωτη κιολας μερα? Ρε τους ασχετους! Κατσε να δεις ποσοι θα εμφανισθουν σε αυτο το ποστ για να καταρρακωσουν την απραδεκτη Apple που δεν ενισχυει οσο πρεπει απο πλευρας hardware τις συσκευες της... Βουρ για SAMSUNG GALAXY ολοι!!!!!!!!
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:55
Καθένας με τα γούστα του κοπελιά! Σταματήστε να κρίνετε αυτούς που αγοράζουν iphone! ο καθένας κάνει τα κουμάντα τουΜε 700€ περνουμε και επαγγελματική φωτογραφική μηχανη και ρέστα.
Δημοσίευση 10/10/2011 - 19:56
σόρρυ δεν είχα δει αυτό το σχόλιό σου! τζάμπα σε έκραξαΒασικα αστειευομουνα. Ποτε δεν ενδιαφερθηκα για το ποση RAM μνηνη εχει το iphone μου. Δυστυχως πολλοι ασχετοι θα το κανουν. Εγω το βλεπω ηδη στον υπνο μου και ανυπομονω να ερθει στην Ελλαδα. Θα ειμαι ο πρωτος στην Χαλκιδα που θα το παρει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες