Ξέρω σίγουρα ότι το Set Up As New δεν είναι απαραίτητο, καθώς δεν το έχω κάνει ποτέ ( έχω αλλάξει 2 iphone και πολλά iOS ). Μέχρι τώρα όμως έκανα πάντα restore from backup για να περάσω νέα έκδοση και ρωτάω αν μπορεί να γίνει με απλό update.
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το set up as new δεν είναι απαραίτητο αρκεί να μην έχεις περάσει από cydia κάτι μη συμβατό με την νέα έκδοση όπως πχ folder enchancer.
Ούτε και εγώ το έχω κάνει ποτέ και έχω αλλάξει καμιά 40αριά iphone3G, iphone3GS, iphone4, ipad1, ipad2 όλων των χωρητικοτήτων.
Όταν έχεις μέσα ρυθμίσεις όπως πχ folder enchancer που έχω φτιάξει φακέλους μέσα σε φακέλους για να είναι όλα τακτοποιημένα (καμιά 200αριά εφαρμογές και παιχνίδια) πως να κάνω set up as new? Ποιος θα κάτσει να το ξαναρυθμίσει όπως το έχω? Ποιος θα ξοδέψει 2-3 ώρες? Απλά περιμένω όλα αυτά που θέλω από cydia να είναι συμβατά στην νέα ios
Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Απλά η διαδικασία που ακολουθώ είναι ότι πριν πατήσω restore backup .... και αφού έχει ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο στην νέα έκδοση κάνω το jb περνάω από το cydia αυτά που θέλω όπως πχ το folder enchancer και μετά κάνω restore from backup...
Όλα λειτουργούν πάντα χωρίς πρόβλημα αρκεί όπως είπα να μην έχεις περάσει από cydia διάφορα τα οποία δεν θα είναι συμβατά με την νέα ios στην περίπτωση μας ios5.
Τελευταία επεξεργασία από: gkp, 12/10/2011 - 07:20.