Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Σήμερα η κυκλοφορία του iOS 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
877 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   bravelover

bravelover

iPH Enthousiast

• 412 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:50

Αν έχεις mobile me συχρονιζει εκει και αποθήκευει της επαφές σου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   gasoliner

gasoliner

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Gasoliner

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:52

Πωωωωωωωωωωωω...ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά, 8 σελιδες του θεματος "Σήμερα βγαίνει η iOS 5" και οι 6 ειναι χιλιοειπωμενες απο αλλα θέματα ερωτο-απαντησεις. ΑΜΑΝ πια, κάθε φορά για να διαβασεις ενα θέμα σου βγαίνει η πίστη. Τι το έχουμε το μαμημένο το search?Αν ειναι βγάλτε το..ΟΥΦ, τα 'πα επιτελους γιατι θα εσκαγα..

#153   argykk

argykk

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:58

Πωωωωωωωωωωωω...ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά, 8 σελιδες του θεματος "Σήμερα βγαίνει η iOS 5" και οι 6 ειναι χιλιοειπωμενες απο αλλα θέματα ερωτο-απαντησεις. ΑΜΑΝ πια, κάθε φορά για να διαβασεις ενα θέμα σου βγαίνει η πίστη. Τι το έχουμε το μαμημένο το search?Αν ειναι βγάλτε το..ΟΥΦ, τα 'πα επιτελους γιατι θα εσκαγα..

Συμφωνο απο την μια οκ τα παιδεια δεν ξερουν και καλα κανουν και ρωταν αλλα βαρειστε να κανετε ενα search γραψτε αυτο π θελετε στο search και θα σας βγαλει αναλυτικα οτι εχει γραφτει για το θεμα που ψαχνετε...

αφφφ .... χαλαρα.....

#154   ilias360

ilias360

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:19

sorru pou grafo greekenglish den ginetai na grapso ellinika exw problima me to pc mou......egw pou exw to ios 5 gm 8a mporo na anava8miso kanonika sto ios 5

#155   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:19

Το ξέρω ότι απαντήθηκε αλλά οι απόψεις διίστανται.
Τελικά απαιτείται dfu για πέρασμα της 5 σε jb 4.2.1? Αν ναι, απαιτείται και Shift+Restore? Σκέτο shift ακολουθώντας τη διαδρομή του itunes?
To ρίσκο με τα σκουπίδια είναι τόσο μεγάλο? Κρίμα, αν δε θες να κρατήσεις το jb να χάνεις όλα τα saves από games, τις ρυθμίσεις των apps κτλ.

#156   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:24

Καλό είναι να τη περασεις με Shift + Restore και Set Up As New.

Απο την άλλη μπορείς να κάνεις και From Backup με δική σου ευθύνη.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#157   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:33

Καλησπέρα παιδιά... όπως ενημερώθηκα από αυτό το topic, το icloud άνοιξε για όλους και όχι μόνο για τους developers... βάζω τα στοιχεία μου κανονικά, κάνω login και όλες οι επιλογές του icloud εκτός από το find my iphone, είναι γκριζαρισμένες και πατώντας πάνω τους εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι για να ενεργοποιηθούν χρειάζεται να κάνω login στα settings του icloud στο Ios5 ή στο Mac os Lion.... Μπορεί κάποιος να μου πεί πως κάνω login στα settings του icloud στο lion γιατί δε βρίσκω τον τρόπο....

ps. έχω το lion 10.7.1....

#158   mikes5

mikes5

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:34

2 ερωτήσεις και απο εμένα:

1. Αν έχω σώσει το icon state απο springtomize και κάνω set up as new device θα μπορώ να επαναφέρω το springboard μου όπως ακριβώς το έχω?

2. Λέω αφού θα κάνω καθαρό restore μετά απο πολλές εκδόσεις (με πείσατε) να ξεκαθαρίσω τα άπειρα apps στο itunes που έχουν μαζευτεί και να κρατήσω αυτά που χρησιμοποιώ. Αν τα κάνω όλα delete και μετα transfer purchases λέτε να έχω κανένα πρόβλημα?

#159   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:38

Καλά όλα αυτά ? το θέμα είναι πότε θα κυκλοφορήσει το ios 5 να το βάλουμε επιτέλους!!!!!! χαχαχα

#160   alejandros1967

alejandros1967

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:42

Καλά όλα αυτά ? το θέμα είναι πότε θα κυκλοφορήσει το ios 5 να το βάλουμε επιτέλους!!!!!! χαχαχα

Περίπου στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

#161   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:51

αν ηθελες φιλε μου μπορουσες εδω και καιρο να την φορας (gm ουσιαστικα δεν θα αλλαξει και τιποτα )και απλα σημερα θα εκανες update .Βugs υπήρχαν και εκει ,bugs βεβαια ,λιγο λιγο λιγοτερα θα εχει και η επισημη .Με τον καιρο θα διορθωθουν ολα (πιστευω).

Υ.Γ συγγνωμη κιολας αλλα αν την βαλουμε μεθαυριο ,τι θα γινει ,σιγα τα ουα.Φιλικα

#162   panagiotiskr

panagiotiskr

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:55

παιδια να ρωτησω.....οταν κανουμε κανονικα το restore και βαλουμε το ιος 5 θα χαθουν εφαρμογες μηνυματα και επαφες???

#163   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:55

Αργεί ρε γαμώτο . . . . . . . . . :-p

#164   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/10/2011 - 14:00

παιδια να ρωτησω.....οταν κανουμε κανονικα το restore και βαλουμε το ιος 5 θα χαθουν εφαρμογες μηνυματα και επαφες???

Aν κοιτάξεις λιγο πιο πίσω θα δεις οτι έχει απαντηθει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#165   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/10/2011 - 14:06

Καλησπέρα παιδιά... όπως ενημερώθηκα από αυτό το topic, το icloud άνοιξε για όλους και όχι μόνο για τους developers... βάζω τα στοιχεία μου κανονικά, κάνω login και όλες οι επιλογές του icloud εκτός από το find my iphone, είναι γκριζαρισμένες και πατώντας πάνω τους εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι για να ενεργοποιηθούν χρειάζεται να κάνω login στα settings του icloud στο Ios5 ή στο Mac os Lion.... Μπορεί κάποιος να μου πεί πως κάνω login στα settings του icloud στο lion γιατί δε βρίσκω τον τρόπο....

ps. έχω το lion 10.7.1....

Στο system preference εχει το εικονιδιο του iCloud διπλο κλικ και εισαι ετοιμος.
Αλλα θα περιμενεις να βγαλουν σημερα την 10.7.2

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/10/2011 - 14:07

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;