Preparing Restore and boom
Δημοσίευση 12/10/2011 - 11:47
Ad
Δημοσίευση 12/10/2011 - 11:47
Ενα τπτ με μπολικο καθολου.... Παει το τηλεφωνο.
αφου εσβησες το gs.apple ταδε εκανες restart τον υπολογιστή σου?
Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:20
προσθεσε τη γραμμη 74.208.105.171 gs.apple.com και στο ''hosts'' και στο ''hosts_backup'' ακριβως κατω απο την τελευταια γραμμη στο καθε αρχειο και πατα save . Επειτα dfu shift+restore κτλ
Σε εμενα δουλεψε κανονικα
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 12/10/2011 - 12:21
Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:46
Προς ArgyDis: Την ispw μου την εστειλε ο Σπυρος χτες κ το εκανα απειρες φορες με shift+restore σε ispw 4.0 εως και 4.3.5 αλλα συνεχεια μου εβγαζε error οπου και εχω αναφερει αντιστοιχα σε καθε περιπτωση.
Προς Spiros: Φιλε με 3 ωρες υπνο ειμαι. Δεν υπαρχει διαθεσιμος αλλος υπολογιστης σπιτι. Παρολα αυτα απεγατεστησα το καινουριο κ εβαλα την παλια εκδοση χωρις να καταφερει να δουλεψει παλι. σε dfu το εβαλα υστερα απο πολυ προσπαθεια και συγκεκριμενα με τον δευτερο τροπο απο το λινκ που μου εδωσες χτες.
Προς peeth: Εχω κανει απειρα restart το pc. Και ναι εκανα και μετα απο αυτην την αλλαγη.
Προς sayian: Να ξαναπροσθεσω λοιπον αυτο. ΟΚ. αλλα δεν εχω αρχειο hosts_backup. Εχω το hosts (file) & Imhosts (SAM file).
Πως προχωραω τωρα λοιπον ?
Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:49
να μην σε ρωτησω αν εχεις δοκιμασει να πας στην προηγουμενη εκδοση που ησουν ετσι; (4.1 αν θυμαμαι καλα)Σορυ απελπιστηκα πολυ πριν και ειπα να κανω ενα διαλλειμα να ηρεμησω. Λοιπον απανταω στις ερωτησεις σας
Προς ArgyDis: Την ispw μου την εστειλε ο Σπυρος χτες κ το εκανα απειρες φορες με shift+restore σε ispw 4.0 εως και 4.3.5 αλλα συνεχεια μου εβγαζε error οπου και εχω αναφερει αντιστοιχα σε καθε περιπτωση.
Προς Spiros: Φιλε με 3 ωρες υπνο ειμαι. Δεν υπαρχει διαθεσιμος αλλος υπολογιστης σπιτι. Παρολα αυτα απεγατεστησα το καινουριο κ εβαλα την παλια εκδοση χωρις να καταφερει να δουλεψει παλι. σε dfu το εβαλα υστερα απο πολυ προσπαθεια και συγκεκριμενα με τον δευτερο τροπο απο το λινκ που μου εδωσες χτες.
Προς peeth: Εχω κανει απειρα restart το pc. Και ναι εκανα και μετα απο αυτην την αλλαγη.
Προς sayian: Να ξαναπροσθεσω λοιπον αυτο. ΟΚ. αλλα δεν εχω αρχειο hosts_backup. Εχω το hosts (file) & Imhosts (SAM file).
Πως προχωραω τωρα λοιπον ?
βεβαια θα πρεπει να εχεις τα shsh της για να πας τα οποια ελπιζω οτι εχεις.
τι errors σου βγαζει; 3194;
Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:49
Μην αγχώνεσαι. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να μείνεις εκεί!
Τελευταία επεξεργασία από: argyDis, 12/10/2011 - 12:50
Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:54
Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:58
το καταλαβα φιλε μου απλα ετυχες και εσυ πανω στις αλλαγες και στις αναβαθμισεις του itunes κτλ και δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα..Δεν εχω κρατησει τπτ απο shsh Σπυρο. Σε 4.1 ημουν και θελω να παω σε 4.3.5 να το κανω ¨μαμισιο¨που λενε για να περασω αργοτερα την 5.
το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιζεται το βραδυ στο επισημο iOS5 που θα κυκλοφορησει..
αλλα μεχρι τοτε τι να σου πω, εγω θα δοκιμαζα αλλη μια την 5 GM με το itunes 10.5 beta 9..
Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:02
το καταλαβα φιλε μου απλα ετυχες και εσυ πανω στις αλλαγες και στις αναβαθμισεις του itunes κτλ και δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα..
το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιζεται το βραδυ στο επισημο iOS5 που θα κυκλοφορησει..
αλλα μεχρι τοτε τι να σου πω, εγω θα δοκιμαζα αλλη μια την 5 GM με το itunes 10.5 beta 9..
Θα περιμενω μεχρι το βραδυ χωρις τηλ λοιπον. Ευχαριστω για το χρονο σου Σπυρο καθως και τα αλλα παιδια του φορουμ για την βοηθεια τους. Πιστευω να μην σας ξαναενοχλησω αλλα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος....
Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:05
το καταλαβα φιλε μου απλα ετυχες και εσυ πανω στις αλλαγες και στις αναβαθμισεις του itunes κτλ και δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα..
να πω μια χαζομαρα?την συσκευη δεν πρεπει να την δηλωσει πρωτα?και να εχει to itunes beta 7 Που ειναι για pc γιατι το 9 ειναι μονο για mac και να εχει και το frimware?
Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:06
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 12/10/2011 - 13:08
Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:07
Καλως φιλε μου οπως νομιζεις. Δεν υπαρχει παντως περιπτωση να χαλασε το iphone. Προβλημα στα restore ολοι αντιμετωπιζουμε απλα ετυχες φαινεται πανω στην αλλαγη και ειναι περιεργα τα πραγματα..Θα περιμενω μεχρι το βραδυ χωρις τηλ λοιπον. Ευχαριστω για το χρονο σου Σπυρο καθως και τα αλλα παιδια του φορουμ για την βοηθεια τους. Πιστευω να μην σας ξαναενοχλησω αλλα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος....
Δοκιμασε το βραδυ και οτι προβλημα τυχον αντιμετωπισεις γραψε εδω κ βλεπουμε.
Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:08
http://imzdl.com/#
Τελευταία επεξεργασία από: agelos89, 12/10/2011 - 13:09
Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:11
αυτο του λεμε και εμεις απο χτες Αγγελε αλλα τιποτα...κατεβασε απο εδω οτι χρειαζεσαι και βαλε και την συσκευη σε dfu mode και θα εισαι οκ1!
Εκτος και αν δεν το βαζει σωστα σε dfu, αλλα δεν μπορει, το δοκιμασε τοσες φορες και με δυο τροπους..
για το itunes εχεις δικιο δεν ειναι beta 9 αλλα 7 για τα windows..
Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:15
http://osxdaily.com/...fix-for-itunes/
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες