Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Preparing Restore and boom

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
70 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2011 - 11:47

Υποπτεύομαι ότι δεν το κάνει με Ipsw και shift restore

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   peeth

peeth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 11:47

Ενα τπτ με μπολικο καθολου.... Παει το τηλεφωνο.

αφου εσβησες το gs.apple ταδε εκανες restart τον υπολογιστή σου?

#48   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:20

Δοκιμασε να κανεις το εξης: Αν εχεις windows ανοιξε ενα notepad ως διαχειριστης και πατα open βαζοντας αυτο το path c:\windows\system32\drivers\etc\

προσθεσε τη γραμμη 74.208.105.171 gs.apple.com και στο ''hosts'' και στο ''hosts_backup'' ακριβως κατω απο την τελευταια γραμμη στο καθε αρχειο και πατα save . Επειτα dfu shift+restore κτλ

Σε εμενα δουλεψε κανονικα

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 12/10/2011 - 12:21

#49   rivaldo

rivaldo

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Aslandur

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:46

Σορυ απελπιστηκα πολυ πριν και ειπα να κανω ενα διαλλειμα να ηρεμησω. Λοιπον απανταω στις ερωτησεις σας

Προς ArgyDis: Την ispw μου την εστειλε ο Σπυρος χτες κ το εκανα απειρες φορες με shift+restore σε ispw 4.0 εως και 4.3.5 αλλα συνεχεια μου εβγαζε error οπου και εχω αναφερει αντιστοιχα σε καθε περιπτωση.

Προς Spiros: Φιλε με 3 ωρες υπνο ειμαι. Δεν υπαρχει διαθεσιμος αλλος υπολογιστης σπιτι. Παρολα αυτα απεγατεστησα το καινουριο κ εβαλα την παλια εκδοση χωρις να καταφερει να δουλεψει παλι. σε dfu το εβαλα υστερα απο πολυ προσπαθεια και συγκεκριμενα με τον δευτερο τροπο απο το λινκ που μου εδωσες χτες.

Προς peeth: Εχω κανει απειρα restart το pc. Και ναι εκανα και μετα απο αυτην την αλλαγη.

Προς sayian: Να ξαναπροσθεσω λοιπον αυτο. ΟΚ. αλλα δεν εχω αρχειο hosts_backup. Εχω το hosts (file) & Imhosts (SAM file).

Πως προχωραω τωρα λοιπον ?

#50   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:49

Σορυ απελπιστηκα πολυ πριν και ειπα να κανω ενα διαλλειμα να ηρεμησω. Λοιπον απανταω στις ερωτησεις σας

Προς ArgyDis: Την ispw μου την εστειλε ο Σπυρος χτες κ το εκανα απειρες φορες με shift+restore σε ispw 4.0 εως και 4.3.5 αλλα συνεχεια μου εβγαζε error οπου και εχω αναφερει αντιστοιχα σε καθε περιπτωση.

Προς Spiros: Φιλε με 3 ωρες υπνο ειμαι. Δεν υπαρχει διαθεσιμος αλλος υπολογιστης σπιτι. Παρολα αυτα απεγατεστησα το καινουριο κ εβαλα την παλια εκδοση χωρις να καταφερει να δουλεψει παλι. σε dfu το εβαλα υστερα απο πολυ προσπαθεια και συγκεκριμενα με τον δευτερο τροπο απο το λινκ που μου εδωσες χτες.

Προς peeth: Εχω κανει απειρα restart το pc. Και ναι εκανα και μετα απο αυτην την αλλαγη.

Προς sayian: Να ξαναπροσθεσω λοιπον αυτο. ΟΚ. αλλα δεν εχω αρχειο hosts_backup. Εχω το hosts (file) & Imhosts (SAM file).

Πως προχωραω τωρα λοιπον ?

να μην σε ρωτησω αν εχεις δοκιμασει να πας στην προηγουμενη εκδοση που ησουν ετσι; (4.1 αν θυμαμαι καλα)
βεβαια θα πρεπει να εχεις τα shsh της για να πας τα οποια ελπιζω οτι εχεις.
τι errors σου βγαζει; 3194;

#51   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:49

Μόνο το ipsw της 4.3.5 μπορείς να χρησιμοποίησεις.
Μην αγχώνεσαι. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να μείνεις εκεί!

Τελευταία επεξεργασία από: argyDis, 12/10/2011 - 12:50

#52   rivaldo

rivaldo

iPH User

• 175 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:54

Δεν εχω κρατησει τπτ απο shsh Σπυρο. Σε 4.1 ημουν και θελω να παω σε 4.3.5 να το κανω ¨μαμισιο¨που λενε για να περασω αργοτερα την 5.

#53   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 12:58

Δεν εχω κρατησει τπτ απο shsh Σπυρο. Σε 4.1 ημουν και θελω να παω σε 4.3.5 να το κανω ¨μαμισιο¨που λενε για να περασω αργοτερα την 5.

το καταλαβα φιλε μου απλα ετυχες και εσυ πανω στις αλλαγες και στις αναβαθμισεις του itunes κτλ και δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα..
το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιζεται το βραδυ στο επισημο iOS5 που θα κυκλοφορησει..
αλλα μεχρι τοτε τι να σου πω, εγω θα δοκιμαζα αλλη μια την 5 GM με το itunes 10.5 beta 9..

#54   rivaldo

rivaldo

iPH User

• 175 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:02

το καταλαβα φιλε μου απλα ετυχες και εσυ πανω στις αλλαγες και στις αναβαθμισεις του itunes κτλ και δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα..
το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιζεται το βραδυ στο επισημο iOS5 που θα κυκλοφορησει..
αλλα μεχρι τοτε τι να σου πω, εγω θα δοκιμαζα αλλη μια την 5 GM με το itunes 10.5 beta 9..

Θα περιμενω μεχρι το βραδυ χωρις τηλ λοιπον. Ευχαριστω για το χρονο σου Σπυρο καθως και τα αλλα παιδια του φορουμ για την βοηθεια τους. Πιστευω να μην σας ξαναενοχλησω αλλα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος....

#55   agelos89

agelos89

iPH Contributor

• 1.080 μηνύματα
  • Twitter:@ageloskosmatos
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:agelos1989

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:05

να πω μια χαζομαρα?την συσκευη δεν πρεπει να την δηλωσει πρωτα?και να εχει to itunes beta 7 Που ειναι για pc γιατι το 9 ειναι μονο για mac και να εχει και το frimware?

#56   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:06

Εγω χτες ειχα ios5 gm jb και με το itunes 10.5 official περασα σε 4.3.5 καθαρο μεσω update (οχι ipsw) κανονικα. Μπηκα σε dfu μεσα απο το redsn0w που ειχε στα extras ομως, δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα αυτο. Και επισης προσθεσα τη γραμμη που σου ειπα πιο πανω στα 2 αρχεια. Χωρις dfu κολαγε το itunes σε μια κατασταση ''preparing iphone for restore'' και δεν πηγαινε παραπερα, και χωρις τις γραμμες error 3194

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 12/10/2011 - 13:08

#57   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:07

Θα περιμενω μεχρι το βραδυ χωρις τηλ λοιπον. Ευχαριστω για το χρονο σου Σπυρο καθως και τα αλλα παιδια του φορουμ για την βοηθεια τους. Πιστευω να μην σας ξαναενοχλησω αλλα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος....

Καλως φιλε μου οπως νομιζεις. Δεν υπαρχει παντως περιπτωση να χαλασε το iphone. Προβλημα στα restore ολοι αντιμετωπιζουμε απλα ετυχες φαινεται πανω στην αλλαγη και ειναι περιεργα τα πραγματα..
Δοκιμασε το βραδυ και οτι προβλημα τυχον αντιμετωπισεις γραψε εδω κ βλεπουμε. :)

#58   agelos89

agelos89

iPH Contributor

• 1.080 μηνύματα
  • Twitter:@ageloskosmatos
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:agelos1989

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:08

κατεβασε απο εδω οτι χρειαζεσαι και βαλε και την συσκευη σε dfu mode και θα εισαι οκ1

http://imzdl.com/#

Τελευταία επεξεργασία από: agelos89, 12/10/2011 - 13:09

#59   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:11

κατεβασε απο εδω οτι χρειαζεσαι και βαλε και την συσκευη σε dfu mode και θα εισαι οκ1!

αυτο του λεμε και εμεις απο χτες Αγγελε αλλα τιποτα...
Εκτος και αν δεν το βαζει σωστα σε dfu, αλλα δεν μπορει, το δοκιμασε τοσες φορες και με δυο τροπους..
για το itunes εχεις δικιο δεν ειναι beta 9 αλλα 7 για τα windows..

#60   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 13:15

Αν και προφανως τα εχεις δοκιμασει ολα αυτα, δες αυτο το λινκ σε περιπτωση που θες να το ξαναπαλεψεις, εχει ολα τα βηματα μαζι
http://osxdaily.com/...fix-for-itunes/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1