Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Διαθέσιμα τα iOS 5 και iCloud

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
593 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   JonL

JonL

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:51

Καλησπέρα παιδιά... Έχω κ εγώ κάποιες ερωτισεις... Αν μπορεί κ ξέρει ας βοηθήσει κάποιος.
Έχω iPad 2 , 4.3.3 jailbreak, κ αποφάσισα να περάσω το iOS 5.
Οι απορίες μου είναι...
αν πρέπει να πατισω το SHIFT μαζί με το RESTORE κ ποια είναι η διάφορα αν παταω απλά το restore.
κ αν τα προγράμματα που έχω από το INSTALLOUS κ τα έχω κάνει transfer με το APPSYNC στο iTunes θα μπορέσω να τα ξανά περάσω κ πάλι εφόσον δεν θα ισχύει πια το jailbreak;
Ελπίζω να μην έχω κάποιο error γιατί δυστυχώς δεν έχω κατανοήσει αρκετά πράγματα απο αυτά που διαβάζω κ που αναφέρονται πιο πάνω, κ αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν όλοι αυτοί που δεν είναι τόσο καλοί με τους υπολογιστές.
Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   JonL

JonL

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:58

Κάποιο link του οδηγού ποιος έχει ρε παιδιά; :rolleyes:

#468   Dimosd

Dimosd

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:00

Δεν συμφωνω γτ ακολουθεισα τον οδηγο κατα γραμμα, χωρις να ειμαι jb και στο τελος ξανα πηρα ολα τα δεδομενα μου με το που το συνεδεσα στο itunes...

Σωστά, και εγώ έτσι το έκανα, αλλά όταν το σύνδεσες στο iTunes έγινε sync από το τελευταίο σου backup δηλαδή restore from backup. Τι νόημα έχει λοιπόν το "set up as new" αν ακολουθήσει επαναφορά των δεδομένων από το τελευταίο backup?

#469   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:02

1) πατάς shift+restore οταν εχεις κατεβάσει την έκδοση στο pc σου και κανεις browse για να την περασεις Αλλιως restore αφου εχεις κατεβάσει το τελευταιο iTunes 10.5
2) θα πρεπει να κανεις jailbreak για να περασεις cracked apps
3) απο τη στιγμη που η συσκευη σου ειναι jailbroken ειναι πιθανο να σου βγαλει καποιο error .. Που θα χρειαστει συγκεκριμενο χειρισμό.

#470   JonL

JonL

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:05

1) πατάς shift+restore οταν εχεις κατεβάσει την έκδοση στο pc σου και κανεις browse για να την περασεις Αλλιως restore αφου εχεις κατεβάσει το τελευταιο iTunes 10.5
2) θα πρεπει να κανεις jailbreak για να περασεις cracked apps
3) απο τη στιγμη που η συσκευη σου ειναι jailbroken ειναι πιθανο να σου βγαλει καποιο error .. Που θα χρειαστει συγκεκριμενο χειρισμό.

OK.. Ελπίζω να τα καταφέρω ... Σε ευχαριστώ πολύ. ::)

#471   i89novice

i89novice

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:09

Σωστά, και εγώ έτσι το έκανα, αλλά όταν το σύνδεσες στο iTunes έγινε sync από το τελευταίο σου backup δηλαδή restore from backup. Τι νόημα έχει λοιπόν το "set up as new" αν ακολουθήσει επαναφορά των δεδομένων από το τελευταίο backup?

Οπως λενε και οι παλιοι του forum για τα "σκουπιδια" απο προηγουμενες iOS...

#472   tropics2008

tropics2008

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:17

Γεια χαρα παιδια σαν αρχαριος με iphone θελησα να ενημερωθω για το πως θα περασω το ios5. Τελικα για οσους δεν εχουν κανει jb ειναι πανευκολο.Συνδεεις το τηλεφωνο στο itunes και τα παντα γινονται απο μονα τους.Το λεω αυτο γιατι μπερδευτικα διαβαζοντας πολυπλοκα πραγματα.Αυτο για αρχαριους σαν εμενα.Εχω το 3gs και η διαδικασια κρατησε 30 λεπτα και δουλευουν τα παντα αψογα.Καλη συνεχεια

#473   nobleman

nobleman

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:24

Όλες οι εφαρμογές μου ξαφανίστηκαν!!
Πού πήγαν;;

#474   Dimosd

Dimosd

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:25

Οπως λενε και οι παλιοι του forum για τα "σκουπιδια" απο προηγουμενες iOS...

Και ποιος λέει ότι αυτά τα "σκουπίδια" δεν βρίσκονται μέσα στο backup από το οποίο έκανες την επαναφορά;

Παραθέτω το σχετικό άρθρο από το knowledge base της Apple ( http://support.apple.com/kb/HT3828 )
Πρόσεξε ότι αναφέρει ότι όταν κάνεις "set up as new device", το τελευταίο backup πριν από το update αντικαθίσταται από νέο αρχείο. Στην περίπτωση του iOS 5 αυτό δεν έγινε αλλά στον φάκελλο των backup εμφανίστηκαν δυο αρχεία backup για την κάθε συσκευή, ένα το παλιό και ένα το καινούργιο από την εργοστασιακή συσκευή με το ίδιο όνομα + ένα time stamp. Γι' αυτόν και μόνο τον λόγο καταφέραμε να επαναφέρουμε τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις της συσκευής αλλιώς θα τα είχαμε χάσει όλα και τώρα θα ψαχνόμασταν.

#475   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 14/10/2011 - 00:45

Το email της μορφής @me.com τι είναι ακριβώς; δημιούργησα ενα γιατι μου έλεγε πως αλλιώς δε θα μπορούν να συγχρονιστούν τα email μου και τώρα εχω 2 accounts στο mail και 2 ξεχωριστές λίστες στις επαφές! Μπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει με απλά λόγια γιατι είναι πολύ μπέρδεμα αυτό το icloud. Επίσης όλα αυτά που συγχρονίζονται (φωτογραφίες, μουσική, επαφές κ.α) απο το cloud στον υπολογιστή (PC οχι MAC) σε ποιό φάκελο πηγαίνουν;

#476   miroland

miroland

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 01:03

Δεν είχαν πει ότι ανάμεσα στα 200+ New Features του ios5 είναι και αυτά:

-FaceTime over 3G: Yes, it is now possible. Not yet available for developers though.
-HD YouTube video if connected to 3G

Εγώ γιατί δεν τα βρίσκω?

#477   vissarion12

vissarion12

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 01:27

To enable iCloud on your Windows PC, install the iCloud Control Panel for Windows (Windows Vista Service Pack 2 or Windows 7 required). δηλαδη για εμας που εχουμε XP τιποτα;

#478   kle

kle

iPH Addict

• 764 μηνύματα
  • Twitter:@akiskle
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:47

Γεια χαρα παιδια σαν αρχαριος με iphone θελησα να ενημερωθω για το πως θα περασω το ios5. Τελικα για οσους δεν εχουν κανει jb ειναι πανευκολο.Συνδεεις το τηλεφωνο στο itunes και τα παντα γινονται απο μονα τους.Το λεω αυτο γιατι μπερδευτικα διαβαζοντας πολυπλοκα πραγματα.Αυτο για αρχαριους σαν εμενα.Εχω το 3gs και η διαδικασια κρατησε 30 λεπτα και δουλευουν τα παντα αψογα.Καλη συνεχεια

Για όσους όμως είναι j/b και αρχαριοι είναι ελαφρώς πιο δύσκολο ασε που δε ξέρω αν θα μου κρατήσει επαφές και αρχεία...
Ότι το θέλω j/b και στην ios5 το πα;
Το λέω τώρα δλδ θα περιμένω να το κάνω μια και καλή αλλα με επαφές και αρχεία;

Στάλθηκε απο το κινητό μου

#479   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:54

To enable iCloud on your Windows PC, install the iCloud Control Panel for Windows (Windows Vista Service Pack 2 or Windows 7 required). δηλαδη για εμας που εχουμε XP τιποτα;

Ακριβώς φίλε μου...τίποτα

Μπορείς όμως να δουλεύεις το iCloud σου απο το τηλεφωνο σου απευθείας
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#480   giannis42

giannis42

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:55

στο itunes στο automatic downloads δεν εμφανιζεται η επιλογη για music...update εχω κανει κανονικα..συμβαινει σε κανεναν αλλο?

ισχυει μονο για usa, ..νομιζω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9