Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Διαθέσιμα τα iOS 5 και iCloud

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
593 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   i89novice

i89novice

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:30

φιλε μου σε παρακαλω πες μου οταν ξαναβαλες το iphone στο itunes πως επανεφερες το back up σου?

Με το που ολοκληρωθηκε η εγκατασταση μου ζητησε το pin μου,το εβγαλα απ το itunes μετα το ξανασυνεδεσα με το καλωδιο κ μου ανοιξε μονο του παραθυρακι ζητωντας μου τον κωδικο για να κανει back up...δεν ειναι ιδιος με τον κωδικο του appleID...Δεν γνωριζω αν ειναι ενεργοποιημενος σε ολους ή το ειχα ενεργοποιησει εγω...Παντως μου το ανοιξε μονο του,δεν εκανα κατι εγω...Αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα φιλε μου?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   mekasoul

mekasoul

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:34

Με το που ολοκληρωθηκε η εγκατασταση μου ζητησε το pin μου,το εβγαλα απ το itunes μετα το ξανασυνεδεσα με το καλωδιο κ μου ανοιξε μονο του παραθυρακι ζητωντας μου τον κωδικο για να κανει back up...δεν ειναι ιδιος με τον κωδικο του appleID...Δεν γνωριζω αν ειναι ενεργοποιημενος σε ολους ή το ειχα ενεργοποιησει εγω...Παντως μου το ανοιξε μονο του,δεν εκανα κατι εγω...Αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα φιλε μου?

Εκανα και εγω back up, restore-update ios5 και μετα πατησα set a new device.
εχασα τα παντα απο το iphone και στον imac στο itunes δεν βρησκω ουτε τις επαφες μου ουτε τις φωτογραφιες απο την καμερα του iphone.
Που ακριβως τα αποθηευει το itunes ολα αυτα τα δεδομενα?

#378   i89novice

i89novice

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:40

Εκανα και εγω back up, restore-update ios5 και μετα πατησα set a new device.
εχασα τα παντα απο το iphone και στον imac στο itunes δεν βρησκω ουτε τις επαφες μου ουτε τις φωτογραφιες απο την καμερα του iphone.
Που ακριβως τα αποθηευει το itunes ολα αυτα τα δεδομενα?

(Εννοειται πως οπως λεει και ο οδηγος ειχα κανει sync πιο πριν και ενα back up για σιγουρια...)Αν δεν λεω χαζομαρες και αν θυμαμαι καλα γτ ακομα κανει restore iPhone apps το pc στην διαδρομη που του εχεις δωσει να τα αποθηκευει...Αν δεν κανω λαθος καπου λεει κατι για preferences (αν κανω ας με διορθωση καποιος αλλος φιλος)...Τωρα για mac αν ειναι διαφορετικα δεν γνωριζω, θα σε γελασω...!

#379   mekasoul

mekasoul

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:44

(Εννοειται πως οπως λεει και ο οδηγος ειχα κανει sync πιο πριν και ενα back up για σιγουρια...)Αν δεν λεω χαζομαρες και αν θυμαμαι καλα γτ ακομα κανει restore iPhone apps το pc στην διαδρομη που του εχεις δωσει να τα αποθηκευει...Αν δεν κανω λαθος καπου λεει κατι για preferences (αν κανω ας με διορθωση καποιος αλλος φιλος)...Τωρα για mac αν ειναι διαφορετικα δεν γνωριζω, θα σε γελασω...!

ευχαριστω, θα προσπαθησω να το ψαξω περισσοτερο!

#380   Masque

Masque

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:46

ευχαριστω, θα προσπαθησω να το ψαξω περισσοτερο!

Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του κινητού στο itunes και να επιλέξεις απο εκεί "restore from backup"

#381   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:47

για δες αυτο φιλε μου http://www.tech-pro....hosts-file.html δεν το εχω δοκιμασει το διαβασα καπου

ευχαριστω φιλε για τη προσπάθεια , αλλα δυστηχως ακρη δεν βγηκε! :/

#382   ksenitemenos58

ksenitemenos58

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:49

δες εδω http://www.iphonehel...ered-για-ios-5/ ειναι Tethered ομως..

ευχαριστω φιλος.. :rolleyes:

#383   alexgreece

alexgreece

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:57

καμιά βοήθεια βρε παιδιά! έχει κολλήσει το κινητό μια βγάζει το μηλαράκι μια βγάζει ότι κλείνει μια βγάζει τη μπάρα μετά ξανά μηλαράκι
και το itunes δεν το βλέπει καν το κινητό. τι κάνουμε;;;;; σας παρακαλώ πολύ μπορεί να κάποιος να βοηθήσει;;;;;;

#384   vissarion12

vissarion12

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 02:59

Στο συννεφο δεν μπορουμε να μπουμε απο τον υπολογιστη μας οσοι εχουμε windows XP;

Τελευταία επεξεργασία από: vissarion12, 13/10/2011 - 02:59

#385   mekasoul

mekasoul

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 03:25

Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του κινητού στο itunes και να επιλέξεις απο εκεί "restore from backup"

Σε ευχαριστω παραααααααα πολυ! Δουλεψε... you made my night! :)

#386   salmp7

salmp7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 03:41

Εγώ είμαι στην 4.3.1 ακόμα.Τώρα που ήρθε το μεγάλο update νομίζω πως αξίζει τον κόπο να το κάνουμε.Θα περιμένω το jailbreak.Έχω και πολλές σπασμένες εφαρμογές και δεν ξέρω πώς ακριβώς θα γίνει η όλη διαδικασία.Επειδή φαντάζομαι θα είναι πολλοί στην ίδια θέση με μένα θεωρώ ότι θα ήταν καλό να φτιαχτεί κάποιο άρθρο που θα λέει αναλυτικά τί πρέπει να κάνουμε ώστε να μην γράφουμε όλοι και γεμίζουμε το forum με ανόητες ερωτήσεις.Καλό θα ήταν κάπου μαζεμένα να εξηγείται η όλη διαδικασία και εκεί απο κάτω να μπορούμε να λέμε και τα προβλήματα και τις απορίες μας.Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε όλοι

#387   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 05:13

Εγώ είμαι στην 4.3.1 ακόμα.Τώρα που ήρθε το μεγάλο update νομίζω πως αξίζει τον κόπο να το κάνουμε.Θα περιμένω το jailbreak.Έχω και πολλές σπασμένες εφαρμογές και δεν ξέρω πώς ακριβώς θα γίνει η όλη διαδικασία.Επειδή φαντάζομαι θα είναι πολλοί στην ίδια θέση με μένα θεωρώ ότι θα ήταν καλό να φτιαχτεί κάποιο άρθρο που θα λέει αναλυτικά τί πρέπει να κάνουμε ώστε να μην γράφουμε όλοι και γεμίζουμε το forum με ανόητες ερωτήσεις.Καλό θα ήταν κάπου μαζεμένα να εξηγείται η όλη διαδικασία και εκεί απο κάτω να μπορούμε να λέμε και τα προβλήματα και τις απορίες μας.Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε όλοι

υπαρχουν ολα αυτα που ρωτας φιλε μου, ηδη μαζεμενα ,αν ψαξεις λιγο θα τα βρεις .Καλημερα

#388   ntakland

ntakland

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 06:17

iPad 1 και ios5 κορυφή μιλάμε. Μετά απο μια βραδιά έχω να δηλώσω τα εξής. Safari; Απίστευτα ταχύτατος. Split keyboard; Απίστευτη ευκολίια με δύο χέρια (επιτέλους). Γενική συμπεριφορά; Όλα γίνονται άμεσα. Έλεγα να το πουλήσω αλλα τώρα δεν νομίζω Τάκη!

#389   geor92

geor92

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 07:09

Μία ερώτηση. Όταν βάλω την 5 θα σβηστούν οι φωτογραφίες που έχω μέσα; Ευχαριστώ!

#390   ChrisT

ChrisT

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 07:24

φίλε geor92 εμένα τα ξαναπέρασε όλα από μόνο photo,app, επαφές τα πάντα...
Αρκεί να τα έχεις κάνει όλα σωστά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2