Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Διαθέσιμα τα iOS 5 και iCloud

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
593 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   newoldbei52

newoldbei52

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:none

Δημοσίευση 13/10/2011 - 16:45

Τελικα εγινε δυνατο αργα χθες τη νυχτα 02:00 περιπου να μπορεσει να φορτωσει το ios5 στο 4αρι 32G που έχω αφου με αναγκασε να βαλω αλλο apple ID pass. Ομως ήταν αδυνατο να σεταριστεί ως new iphone και έτσι επέλεξα (για να μην μεινω χωρις τηλέφωνο) την τριτη επιλογη δηλαδη να ξαναφορτωσω επαφες apps μουσικη κλπ μεσω itunes. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω το icloud αλλα ματαια. Δεν επαληθευεται ο λογαριασμός μου . Στη συνεχεια πήγα στα Settings και πάλι δεν επαληθευεται ο λογαριασμός μου απο την αρχικη οθονη ICloud. Δοκίμασα να τον καταργήσω και να ξανα υποβαλω Apple ID & pass αλλα το ίδιο. Καποια ιδεα /συμβουλή ; ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   sinanas

sinanas

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 16:53

Έγώ έχω ένα Iphone 3GS jb με ios 4.3.3 και πριν λίγο προσπαθούσα να την κάνω εγκατάσταση και μου έβγαζε error 3200. Ο μόνος τρόπος ο οποίος μου δούλεψε είναι επιλέγοντας με το Redsnow 0.9.9b4 "DFU Mode" Enter pwnd DFU mode to prepare restore to a custom firmware" . Φυσικά επέλεξα update και restore και όχι κάποιο custom. Το πέρασα και όλα τέλεια. Πέρασα και cydia και Hackulous και appsync for ios5. Όλα ok. Ελπίζω να βοήθησα αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμένα.

#453   Dimosd

Dimosd

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:01

Εξαιρετικό το iOS 5 και ειδικά για αυτούς που έχουν πολλαπλές Αpple συσκευές, το iCloud είναι σωτήριο! Εγώ ξεμπέρδεψα κατά τις 5 το πρωί με το upgrade των iPhone/iPad μου! Άξιζε τον κόπο όμως...

Ένα σχόλιο για τον οδηγό της αναβάθμισης: Ελπίζω όσοι έκαναν το σετάρισμα ως νέα συσκευή (set up as new device) να μη βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν sync την "νέα" συσκευή τους παρά μόνο restore from backup (πόσοι είχαν προνοήσει να σώσουν το αρχικό backup της συσκευής;) Άρα, ποιος ό λόγος να κάνουμε set up as new, αν είναι να χάσουμε τις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά και τα δεδομένα όλων των προγραμμάτων; Ποιος θέλει να ξαναρυθμίζει μια συσκευή με δεκάδες προγράμματα από την αρχή αν μπορεί να μεταφέρει όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα από το backup? Η συμβουλή μου για όλες τις περιπτώσεις (j/b ή όχι) είναι Shift+Restore για το update και κατόπιν set up from backup.

#454   fillipos

fillipos

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:51

Καλησπέρα!το iOS5 το σηκώνει το 3GS, ή θα κολλάει άσχημα? Αξίζει να το περάσω δλδ ή να περιμένω να πάρω τ 4s?

#455   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:56

Καλησπέρα!το iOS5 το σηκώνει το 3GS, ή θα κολλάει άσχημα? Αξίζει να το περάσω δλδ ή να περιμένω να πάρω τ 4s?

ανετα φιλε.θα παθεις την πλακα σου.........

#456   depy

depy

iPH Member

• 314 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:58

παιδια εχω προβλημα... δηδ δεν ξερω αν εχω...

οταν εβαλα το ios5 στο icloud εβαλα don't use icloud...
τωρα που θελω να το βαλω πηγα στο στις ρυθμισεις το βρηκα κ ανοιξα αυτα που θελω να συγχρονισει...για παραδειγμα τα contacts του κινητου...πως ομως θα τα βαλω στο icloud?

#457   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 13/10/2011 - 20:03

Εξαιρετικό το iOS 5 και ειδικά για αυτούς που έχουν πολλαπλές Αpple συσκευές, το iCloud είναι σωτήριο! Εγώ ξεμπέρδεψα κατά τις 5 το πρωί με το upgrade των iPhone/iPad μου! Άξιζε τον κόπο όμως...

Ένα σχόλιο για τον οδηγό της αναβάθμισης: Ελπίζω όσοι έκαναν το σετάρισμα ως νέα συσκευή (set up as new device) να μη βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν sync την "νέα" συσκευή τους παρά μόνο restore from backup (πόσοι είχαν προνοήσει να σώσουν το αρχικό backup της συσκευής;) Άρα, ποιος ό λόγος να κάνουμε set up as new, αν είναι να χάσουμε τις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά και τα δεδομένα όλων των προγραμμάτων; Ποιος θέλει να ξαναρυθμίζει μια συσκευή με δεκάδες προγράμματα από την αρχή αν μπορεί να μεταφέρει όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα από το backup? Η συμβουλή μου για όλες τις περιπτώσεις (j/b ή όχι) είναι Shift+Restore για το update και κατόπιν set up from backup.

reference nikosma : Για να μη μεταφέρεις σκουπίδια (άχρηστα αρχεία) απο την πρϋγούμενη jb iOs σου !!!! ειδικα για οσους εχουν τη συσκευη τους j/b-ed EINAI KANONAΣ

#458   alan79

alan79

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/10/2011 - 21:44

Καλησπερα και απο μενα,
Το iCloud δεχεται μονο ενα λογαριασμο εμαιλ? Γιατι εχω αλλους 2 λογαριασμους (οχι apple ID) και θα θελα να τους συγχρονισω και αυτους εκει, αλλα μεχρι τωρα δεν τα χω καταφερει. Ξερει κανεις?
Ευχαριστω!

#459   Dimitris83

Dimitris83

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:DIMITRIS_VOROI

Δημοσίευση 13/10/2011 - 21:47

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤHN iTyfla MOY!!!

Πρώτον πρέπει κάποιος που έχει ξεκαθαρίσει πραγματικά τι παίζει, να μας εξηγήσει και σε μας που δεν ξέρουμε τι γίνεται, Βήμα βήμα!
Ωραία έκανα το αρχικό σετάρισμα, αυτό είναι όλο; δεν θα ξανασχοληθώ ή πρέπει να κάνω επιπλέον ρυθμίσεις?

Δεύτερον Τι είναι το Εφεδρικό αντίγραφο που λέει και γιατί είναι εφεδρικό?
Τι αποθηκεύει και "τρώει" τον χωρο και τι όχι!

Τρίτον Τι να κάνουμε? Backup στο cloud ή Backup στον υπολογιστή?
Όταν θέλω ρε παιδί μου να το κάνω restore από Backup από που θα το κάνω? Θα το συνδέσω στο iTunes ή στο Cloud!

Αυτά προς το παρόν! Άλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουν το iTunes πιο εύχρηστο και με λιγοτερα error!!!

Κάθε φορά.. μα κάθε φορά που το συγχρονίζω τρέμω μη μου πετάξει error και ψάχνομαι!

Και ποτέ.. μα ποτέ δεν κατάφερα "restore from backup" γιατί πάντα βγάζει σφάλμα! Κρίμα δεν είναι?

#460   Dimitris83

Dimitris83

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:DIMITRIS_VOROI

Δημοσίευση 13/10/2011 - 21:57

Να... Τώρα για παράδειγμα... Κάνω Sync και λές και έχω "χτίσει" το iTunes στην επιφάνεια εργασίας!!!
Αλήθεια, sync για να το κάνουμε εκτός σύνδεσης υπολογιστή, θα πρέπει να είναι στην πρίζα με το φορτιστή?

Πολλά, πολλά ερωτήματα χωρίς λόγο.. Θα ρωτήσω το Cloud να μου πεί! :blink:

#461   amika

amika

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:15

στο itunes στο automatic downloads δεν εμφανιζεται η επιλογη για music...update εχω κανει κανονικα..συμβαινει σε κανεναν αλλο?

#462   Dimosd

Dimosd

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:23

reference nikosma : Για να μη μεταφέρεις σκουπίδια (άχρηστα αρχεία) απο την πρϋγούμενη jb iOs σου !!!! ειδικα για οσους εχουν τη συσκευη τους j/b-ed EINAI KANONAΣ

Συμφωνώ αλλά θα προτιμούσα να έχω κάποια ΜΒ σκουπίδια στο κινητό μου από το να το σετάρω σαν νέα συσκευή κάθε φορά που βγαίνει ένα major update. Για μένα, η επαναφορά των δεδομένων των προγραμμάτων μου στο iphone μόνο είναι δουλειά πολλών ωρών. Αν είναι να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία κάθε φορά ... να λείπει το j/b!

Πάντως το σχόλιό μου αναφερόταν στο ότι στον οδηγό δόθηκε η εντύπωση ότι μπορείς να επαναφέρεις τα πάντα στη συσκευή σου αφού έχεις κάνει set up as new κάνοντας κατόπιν sync. Αυτό δεν ισχύει γιατί η "νέα" συσκευή δεν έχει κάποιο back up με το οποίο μπορεί να συγχρονιστεί. Το τηλέφωνο επιστρέφει σε κατάσταση εργοστασιακών ρυθμίσεων. Φαντάζομαι ότι κάποιοι φίλοι που δεν είχαν καν j/b στη συσκευή τους ακολουθώντας τον οδηγό έχασαν όλες τις ρυθμίσεις τους και τα δεδομένα ενώ είχαν διαβάσει στον οδηγό ότι "Από ‘δω και πέρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονικά το iPhone μας. Μέσω συγχρονισμού με το iTunes μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες/μουσική/βίντεο/επαφές/mail κτλπ στη συσκευή μας". Αυτό δεν ισχύει. Δεν "επαναφέρουμε" τις προηγούμενες ρυθμίσεις και δεδομένα αλλά τα εισάγουμε ΞΑΝΑ από την αρχή. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

#463   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:37

Ρε παιδια τελικα η λυση για το error 3194 ποια ειναι???? Αλλαξα και το hosts με το "καθαρο" που ελεγε στο αλλο τοπικ αλλα τιποτα!! Τι πρεπει να κανω??

Τελευταία επεξεργασία από: boca, 13/10/2011 - 23:37

#464   i89novice

i89novice

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:40

Συμφωνώ αλλά θα προτιμούσα να έχω κάποια ΜΒ σκουπίδια στο κινητό μου από το να το σετάρω σαν νέα συσκευή κάθε φορά που βγαίνει ένα major update. Για μένα, η επαναφορά των δεδομένων των προγραμμάτων μου στο iphone μόνο είναι δουλειά πολλών ωρών. Αν είναι να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία κάθε φορά ... να λείπει το j/b!

Πάντως το σχόλιό μου αναφερόταν στο ότι στον οδηγό δόθηκε η εντύπωση ότι μπορείς να επαναφέρεις τα πάντα στη συσκευή σου αφού έχεις κάνει set up as new κάνοντας κατόπιν sync. Αυτό δεν ισχύει γιατί η "νέα" συσκευή δεν έχει κάποιο back up με το οποίο μπορεί να συγχρονιστεί. Το τηλέφωνο επιστρέφει σε κατάσταση εργοστασιακών ρυθμίσεων. Φαντάζομαι ότι κάποιοι φίλοι που δεν είχαν καν j/b στη συσκευή τους ακολουθώντας τον οδηγό έχασαν όλες τις ρυθμίσεις τους και τα δεδομένα ενώ είχαν διαβάσει στον οδηγό ότι "Από ‘δω και πέρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονικά το iPhone μας. Μέσω συγχρονισμού με το iTunes μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες/μουσική/βίντεο/επαφές/mail κτλπ στη συσκευή μας". Αυτό δεν ισχύει. Δεν "επαναφέρουμε" τις προηγούμενες ρυθμίσεις και δεδομένα αλλά τα εισάγουμε ΞΑΝΑ από την αρχή. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δεν συμφωνω γτ ακολουθεισα τον οδηγο κατα γραμμα, χωρις να ειμαι jb και στο τελος ξανα πηρα ολα τα δεδομενα μου με το που το συνεδεσα στο itunes...

#465   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:48

παιδια εγω για να μην νευριασω κανω ακομα λιγο υπομονη και μετα θα δοκιμασω να την περασω !!!

περαστε την πρωτα εσεις .....δεν θα αντεχα τα errors .......

και εχω μια αγωνια να την περασω ....... !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες