Διαθέσιμα τα iOS 5 και iCloud
Δημοσίευση 13/10/2011 - 16:45
Ad
Δημοσίευση 13/10/2011 - 16:53
Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:01
Ένα σχόλιο για τον οδηγό της αναβάθμισης: Ελπίζω όσοι έκαναν το σετάρισμα ως νέα συσκευή (set up as new device) να μη βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν sync την "νέα" συσκευή τους παρά μόνο restore from backup (πόσοι είχαν προνοήσει να σώσουν το αρχικό backup της συσκευής Άρα, ποιος ό λόγος να κάνουμε set up as new, αν είναι να χάσουμε τις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά και τα δεδομένα όλων των προγραμμάτων; Ποιος θέλει να ξαναρυθμίζει μια συσκευή με δεκάδες προγράμματα από την αρχή αν μπορεί να μεταφέρει όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα από το backup? Η συμβουλή μου για όλες τις περιπτώσεις (j/b ή όχι) είναι Shift+Restore για το update και κατόπιν set up from backup.
Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:51
Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:56
ανετα φιλε.θα παθεις την πλακα σου.........Καλησπέρα!το iOS5 το σηκώνει το 3GS, ή θα κολλάει άσχημα? Αξίζει να το περάσω δλδ ή να περιμένω να πάρω τ 4s?
Δημοσίευση 13/10/2011 - 19:58
οταν εβαλα το ios5 στο icloud εβαλα don't use icloud...
τωρα που θελω να το βαλω πηγα στο στις ρυθμισεις το βρηκα κ ανοιξα αυτα που θελω να συγχρονισει...για παραδειγμα τα contacts του κινητου...πως ομως θα τα βαλω στο icloud?
Δημοσίευση 13/10/2011 - 20:03
Εξαιρετικό το iOS 5 και ειδικά για αυτούς που έχουν πολλαπλές Αpple συσκευές, το iCloud είναι σωτήριο! Εγώ ξεμπέρδεψα κατά τις 5 το πρωί με το upgrade των iPhone/iPad μου! Άξιζε τον κόπο όμως...
Ένα σχόλιο για τον οδηγό της αναβάθμισης: Ελπίζω όσοι έκαναν το σετάρισμα ως νέα συσκευή (set up as new device) να μη βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν sync την "νέα" συσκευή τους παρά μόνο restore from backup (πόσοι είχαν προνοήσει να σώσουν το αρχικό backup της συσκευής Άρα, ποιος ό λόγος να κάνουμε set up as new, αν είναι να χάσουμε τις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά και τα δεδομένα όλων των προγραμμάτων; Ποιος θέλει να ξαναρυθμίζει μια συσκευή με δεκάδες προγράμματα από την αρχή αν μπορεί να μεταφέρει όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα από το backup? Η συμβουλή μου για όλες τις περιπτώσεις (j/b ή όχι) είναι Shift+Restore για το update και κατόπιν set up from backup.
reference nikosma : Για να μη μεταφέρεις σκουπίδια (άχρηστα αρχεία) απο την πρϋγούμενη jb iOs σου !!!! ειδικα για οσους εχουν τη συσκευη τους j/b-ed EINAI KANONAΣ
Δημοσίευση 13/10/2011 - 21:44
Το iCloud δεχεται μονο ενα λογαριασμο εμαιλ? Γιατι εχω αλλους 2 λογαριασμους (οχι apple ID) και θα θελα να τους συγχρονισω και αυτους εκει, αλλα μεχρι τωρα δεν τα χω καταφερει. Ξερει κανεις?
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 13/10/2011 - 21:47
Πρώτον πρέπει κάποιος που έχει ξεκαθαρίσει πραγματικά τι παίζει, να μας εξηγήσει και σε μας που δεν ξέρουμε τι γίνεται, Βήμα βήμα!
Ωραία έκανα το αρχικό σετάρισμα, αυτό είναι όλο; δεν θα ξανασχοληθώ ή πρέπει να κάνω επιπλέον ρυθμίσεις?
Δεύτερον Τι είναι το Εφεδρικό αντίγραφο που λέει και γιατί είναι εφεδρικό?
Τι αποθηκεύει και "τρώει" τον χωρο και τι όχι!
Τρίτον Τι να κάνουμε? Backup στο cloud ή Backup στον υπολογιστή?
Όταν θέλω ρε παιδί μου να το κάνω restore από Backup από που θα το κάνω? Θα το συνδέσω στο iTunes ή στο Cloud!
Αυτά προς το παρόν! Άλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουν το iTunes πιο εύχρηστο και με λιγοτερα error!!!
Κάθε φορά.. μα κάθε φορά που το συγχρονίζω τρέμω μη μου πετάξει error και ψάχνομαι!
Και ποτέ.. μα ποτέ δεν κατάφερα "restore from backup" γιατί πάντα βγάζει σφάλμα! Κρίμα δεν είναι?
Δημοσίευση 13/10/2011 - 21:57
Αλήθεια, sync για να το κάνουμε εκτός σύνδεσης υπολογιστή, θα πρέπει να είναι στην πρίζα με το φορτιστή?
Πολλά, πολλά ερωτήματα χωρίς λόγο.. Θα ρωτήσω το Cloud να μου πεί!
Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:15
Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:23
reference nikosma : Για να μη μεταφέρεις σκουπίδια (άχρηστα αρχεία) απο την πρϋγούμενη jb iOs σου !!!! ειδικα για οσους εχουν τη συσκευη τους j/b-ed EINAI KANONAΣ
Συμφωνώ αλλά θα προτιμούσα να έχω κάποια ΜΒ σκουπίδια στο κινητό μου από το να το σετάρω σαν νέα συσκευή κάθε φορά που βγαίνει ένα major update. Για μένα, η επαναφορά των δεδομένων των προγραμμάτων μου στο iphone μόνο είναι δουλειά πολλών ωρών. Αν είναι να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία κάθε φορά ... να λείπει το j/b!
Πάντως το σχόλιό μου αναφερόταν στο ότι στον οδηγό δόθηκε η εντύπωση ότι μπορείς να επαναφέρεις τα πάντα στη συσκευή σου αφού έχεις κάνει set up as new κάνοντας κατόπιν sync. Αυτό δεν ισχύει γιατί η "νέα" συσκευή δεν έχει κάποιο back up με το οποίο μπορεί να συγχρονιστεί. Το τηλέφωνο επιστρέφει σε κατάσταση εργοστασιακών ρυθμίσεων. Φαντάζομαι ότι κάποιοι φίλοι που δεν είχαν καν j/b στη συσκευή τους ακολουθώντας τον οδηγό έχασαν όλες τις ρυθμίσεις τους και τα δεδομένα ενώ είχαν διαβάσει στον οδηγό ότι "Από ‘δω και πέρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονικά το iPhone μας. Μέσω συγχρονισμού με το iTunes μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες/μουσική/βίντεο/επαφές/mail κτλπ στη συσκευή μας". Αυτό δεν ισχύει. Δεν "επαναφέρουμε" τις προηγούμενες ρυθμίσεις και δεδομένα αλλά τα εισάγουμε ΞΑΝΑ από την αρχή. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:37
Τελευταία επεξεργασία από: boca, 13/10/2011 - 23:37
Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:40
Συμφωνώ αλλά θα προτιμούσα να έχω κάποια ΜΒ σκουπίδια στο κινητό μου από το να το σετάρω σαν νέα συσκευή κάθε φορά που βγαίνει ένα major update. Για μένα, η επαναφορά των δεδομένων των προγραμμάτων μου στο iphone μόνο είναι δουλειά πολλών ωρών. Αν είναι να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία κάθε φορά ... να λείπει το j/b!
Πάντως το σχόλιό μου αναφερόταν στο ότι στον οδηγό δόθηκε η εντύπωση ότι μπορείς να επαναφέρεις τα πάντα στη συσκευή σου αφού έχεις κάνει set up as new κάνοντας κατόπιν sync. Αυτό δεν ισχύει γιατί η "νέα" συσκευή δεν έχει κάποιο back up με το οποίο μπορεί να συγχρονιστεί. Το τηλέφωνο επιστρέφει σε κατάσταση εργοστασιακών ρυθμίσεων. Φαντάζομαι ότι κάποιοι φίλοι που δεν είχαν καν j/b στη συσκευή τους ακολουθώντας τον οδηγό έχασαν όλες τις ρυθμίσεις τους και τα δεδομένα ενώ είχαν διαβάσει στον οδηγό ότι "Από ‘δω και πέρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονικά το iPhone μας. Μέσω συγχρονισμού με το iTunes μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες/μουσική/βίντεο/επαφές/mail κτλπ στη συσκευή μας". Αυτό δεν ισχύει. Δεν "επαναφέρουμε" τις προηγούμενες ρυθμίσεις και δεδομένα αλλά τα εισάγουμε ΞΑΝΑ από την αρχή. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Δεν συμφωνω γτ ακολουθεισα τον οδηγο κατα γραμμα, χωρις να ειμαι jb και στο τελος ξανα πηρα ολα τα δεδομενα μου με το που το συνεδεσα στο itunes...
Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:48
περαστε την πρωτα εσεις .....δεν θα αντεχα τα errors .......
και εχω μια αγωνια να την περασω ....... !!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες