Λίστα με συμβατές εφαρμογές για το iOS 5.
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:17
Ad
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:22
40%? Τόσο πολύ?
Data, WiFi ανοιχτά? Κάνε ένα Restore & Set Up As New..
Με το 4S? εννοείται φίλε μου. Το μόνο που βοήθησε είναι το raise to speak στο siri. Mόλις το απενεργοποίησα, κάθε φορά που πάω για ύπνο χάνω από 20-25%.
Το 4S χάνει περίπου 4-8% μπαταρίας ανά ώρα standby
Παράλληλα, και όλως παραδόξως δεν κάνει καμία διαφορά αν κλείσεις wifi/3g/location. Επίσης ελεγμένο.
Τελευταία επεξεργασία από: stocis, 07/01/2012 - 15:23
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:25
γιατι δεν το σβηνεις το βράδυ;Με το 4S? εννοείται φίλε μου. Το μόνο που βοήθησε είναι το raise to speak στο siri. Mόλις το απενεργοποίησα, κάθε φορά που πάω για ύπνο χάνω από 20-25%.
Παράλληλα, και όλως παραδόξως δεν κάνει καμία διαφορά αν κλείσεις wifi/3g/location. Επίσης ελεγμένο.
Εγω το μόνο θεμα που είχα όταν ήμουν tethered ήταν αυτο, ότι δλδ δε μπορούσα να το σβήνω το βράδυ μαμω την ακτινοβολία του
Στάλθηκε απο το μήλο μου
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:27
Κάτι δε πάει καλά.. 20-25% είναι πάρα πολύ..
The magical 4S
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:33
Με το 4S? εννοείται φίλε μου. Το μόνο που βοήθησε είναι το raise to speak στο siri. Mόλις το απενεργοποίησα, κάθε φορά που πάω για ύπνο χάνω από 20-25%.
Δεν ειναι νορμαλ αυτό. Εμενα στο 100% το βραδυ απο 12 και κατι μεχρι τις 7.30 το πρωι, με ανοιχτο wifi/notifications κατεβαινει 1-2% και με κλειστο wifi τις περισσοτερες δεν κατεβαινει καθολου ή το πολύ να κατεβει στο 99.
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:35
Δεν ειναι νορμαλ αυτό. Εμενα στο 100% το βραδυ απο 12 και κατι μεχρι τις 7.30 το πρωι, με ανοιχτο wifi/notifications κατεβαινει 1-2% και με κλειστο wifi τις περισσοτερες δεν κατεβαινει καθολου ή το πολύ να κατεβει στο 99.
τότε πες μου τι έχεις στα settings.. τι έκλεισες τι άφησες ανοικτό.. να το τεστάρω και γω
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:38
ειδοποιήσεις ανοιχτές, το ξυπνητήρι, και το wifi ανοιχτό.τότε πες μου τι έχεις στα settings.. τι έκλεισες τι άφησες ανοικτό.. να το τεστάρω και γω
Εσύ τί εχεις;
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:40
ειδοποιήσεις ανοιχτές, το ξυπνητήρι, και το wifi ανοιχτό.
Εσύ τί εχεις;
siri, notifications, 3g/edge, wifi, location services, bluetooth..
όλα βασικά. αλλά και κλειστά να τα έχω δεν μου έπαιξε διαφορά γιαυτό τα έχω ανοικτά. Το είχα δοκιμάσει με location/network κλειστά αλλά πάλι τίποτα
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:47
μονο το 3g να κλεισεις θα δεις διαφορα...siri, notifications, 3g/edge, wifi, location services, bluetooth..
όλα βασικά. αλλά και κλειστά να τα έχω δεν μου έπαιξε διαφορά γιαυτό τα έχω ανοικτά. Το είχα δοκιμάσει με location/network κλειστά αλλά πάλι τίποτα
Δημοσίευση 07/01/2012 - 15:49
μονο το 3g να κλεισεις θα δεις διαφορα...
μόνο που το όλο θέμα είναι το 3G έτσι; Τι πληρώνω 3G internet άμα πρέπει να το κλείσω. Και από την άλλη, υποτίθεται πως το 3G είναι κλειστό όσο το wifi είναι ενεργό.
Δημοσίευση 08/01/2012 - 10:42
ειδοποιήσεις ανοιχτές, το ξυπνητήρι, και το wifi ανοιχτό.
Εσύ τί εχεις;
wifi - on (connected)
location services - off
bluetooth - on
cellular network - on
notifications - on
--> από 48% στις 23:45-10:40 --> 29% (δηλαδή -2% ανά ώρα σε standby περίπου)
Δημοσίευση 08/01/2012 - 11:07
Όπως οι Developers του AppStore είχαν το χρόνο τους ώστε να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους για να είναι συμβατές με το iOS 5 έτσι και οι προγραμματιστές του Cydia δεν μας απογοήτευσαν..Οι περισσότεροι από αυτούς είτε έχουν αναβαθμίσει τα Project τους και είναι έτοιμα για την σημερινή έκδοση είτε δουλεύουν πάνω σε μια αναβάθμιση ώστε να δώσουν στο κοινό αναβαθμισμένες τις εφαρμογές τους..
Μερικές από τις εφαρμογές που υποστηρίζουν το iOS 5 είναι η παρακάτω :
- 3G Unrestrictor
- 60 Second Lock Screen
- Action Menu - (Just updated.)
- Action Menu Plus Pack
- ActionBoard - (Compatible from the ground up (newly released tweak)
- Activator
- AdBlocker
- App Switcher Brightness
- AppSync for 5.0
- Autolock SBSettings
- Barrel
- Black Keyboard
- Bolt
- CleverPin
- Cydelete
- DeleteMail
- DietBar
- DisplayOut
- Double At
- Dreamboard
- Dynamic Table Strip - Works in Contacts/Phone, not in iPod YET, developer said he will fix it
- f.lux
- FakeCarrier
- Fastr
- Firewall iP
- Five Icon Dock
- Five Icon Switcher
- FolderCloser
- FolderLock
- FullScreen for Safari
- HapticPro
- HomePage
- iFile
- installous 4
- IP Blocker
- iPhone Modem
- iRealSMS - Currently in beta
- Kill Background
- libstatusbar
- LockInfo - Currently in beta for iOS 5. Not yet final release for iOS 5.
- Mobile Substrate - An update to protect from Notification Widgets not built right should be out later this week.
- MobileTerminal - v520-1 works
- MxTube
- NoSpot
- OpenSSH
- OverBoard
- PagePusher
- PasswordPilot
- Pull to Refresh for Mail - At times, it can give issues but mostly it is fine; Developer said that he'll fix any issues if there are any
- Remove Background SBSetting
- RetinaPad - Just updated
- SBSettings
- ScreenDimmer
- Serious SBSettings HD
- SlideAway
- SMS+
- StayOpened
- Veency
- WiFI Booster
Για τις ΜΗ συμβατές εφαρμογές ή για εφαρμογές που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα μπορείτε να δείτε την λίστα εδώ :
iOS 5 - Cydia Tweaks Compatibillity List
εγγραψες!!!!
Δημοσίευση 08/01/2012 - 17:00
Το Multicleaner πρέπει να κάνει κόλπα παιδιά καλύτερα να βάλετε το killbackground.
To Winterboard δουλεύει υπό προυποθέσεις αλλά καλό είναι να το αποφύγετε.
Το Dreamboard δουλεύει.
[ κοστα απο ποιο source βρισκω το killbackground? γτ το κατεβασα κ μ κρασαρε ελεγε οτι activations can prevent killbackground to operate properly
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες