Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

To Notifications Center στο iOS 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
123 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   fgth

fgth

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:06

Ρε παιδιά help ! Δεν μπορω να βρω τν πόλη τν οποία είμαι για τν καιρό. . Τόσο έξω απο τν θεό βρίσκομαι ;;; Δν έχει καθόλου ( Νάουσα Ημαθία ).. Αν μπορει κάποιος help pls

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:09

Ρε παιδιά help ! Δεν μπορω να βρω τν πόλη τν οποία είμαι για τν καιρό. . Τόσο έξω απο τν θεό βρίσκομαι ;;; Δν έχει καθόλου ( Νάουσα Ημαθία ).. Αν μπορει κάποιος help pls

στο search ψαχνεις; τοπικο καιρο τι σου βγαζει;

#48   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:13

καλο ειναι μωρε !

#49   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:58

Τα Twitter notifications δεν λειτουργούν,τα έχω ενεργοποιήσει έχω κάνει και reboot,εχω αφήσει και την εφαρμογή του twitter ανοιχτή στο background,ακόμα τίποτα. Ξέρει κανείς τί γίνεται; γιατι και στις φωτο του Αρθρου τα tweets είναι του tweetbot που κοστίζει.

Έχω το ίδιο πρόβλημα, και μάλιστα με το Tweetbot. Δεν μου εμφανίζει τα tweets με τίποτα. Έχω ενεργοποιήσει το Tweetbot απο τις Ρυθμίσεις, έχω ανοίξει και όλους τους διακόπτες για τα Notifications μέσα απο τις ρυθμίσεις του Tweetbot, αλλά ουδέν. Επίσης δε μου εμφανίζει και notifications για το Google+ και διάφορα άλλα. Εν ολίγοις τα μόνα που μου δουλεύουν είναι ο Καιρός, το Ημερολόγιο και οι Μετοχές (τα υπόλοιπα μαμίσια δεν τα έχω τεστάρει). Έχει κανείς καμιά ιδέα για ποιό λόγο δεν λένε να εμφανιστούν; Μήπως υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που έχω παραβλέψει;

Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 13/10/2011 - 22:59

#50   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:00

Εμενα δεν δειχνει το notification center σε landscape mode.Πρεπει να κανω κατι για να εμφανιστει?

#51   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:02

αν και δεν εχω τα apps που αναφερονται.. αλλα οι συγκεκριμενες εχουν κανει update.. για να ειναι απολυτα συμβατες.. με την ios 5;;;

#52   Psyhomantis

Psyhomantis

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 23:05

Εγω προσωπικά παίδες είναι ένας λόγος που ανυπομονούσα να βάλω ios5....είναι τέλειο έτσι όπως τα δείχνει.....δεν σας νοιάζει αλλα δεν πειράζει :P :P

#53   mastoras

mastoras

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 06:18

Εμενα δεν δειχνει το notification center σε landscape mode.Πρεπει να κανω κατι για να εμφανιστει?

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

#54   mastoras

mastoras

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 06:34

My link

Ενταξι νομίζω το βρήκα.

#55   dj_aris

dj_aris

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2011 - 08:31

Τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο ψύχραιμα, καλύτερα που δε σε ειδοποιεί το twitter για τα καινούρια tweets. Γιατί μπορεί να έρχονται εκατοντάδες tweets την ημέρα, σκεφτείτε τη μπαταρία.

Θα μπορούσε όμως να υπάρχει ένα widget με τα τελευταία tweets σε στυλ ticker.

Επίσης, νομίζω θα έπρεπε να παραμένουν οι ειδοποιήσεις στη Lockscreen μέχρι να γίνει interact με την κάθε μια. Πχ: κοιτάζω το τηλέφωνό μου και βλέπω 2 αναπάντητες κλήσεις, 3 μηνύματα και 5 e-mail. Αν απλά το ξεκλειδώσω πχ για να μπω στο Safari και μετά το κλείσω πάλι, τότε δεν εμφανίζεται πλέον τίποτα στη Lockscreen, παρότι όλες οι παραπάνω ειδοποιήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν στο Notifications Center, αφού δεν απάντησα σε κανένα από αυτά. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος.

#56   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 14/10/2011 - 09:09

Τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο ψύχραιμα, καλύτερα που δε σε ειδοποιεί το twitter για τα καινούρια tweets. Γιατί μπορεί να έρχονται εκατοντάδες tweets την ημέρα, σκεφτείτε τη μπαταρία.

Θα μπορούσε όμως να υπάρχει ένα widget με τα τελευταία tweets σε στυλ ticker.

Μα ετσι κι αλλιώς δεν δεν σου ερχόντουσαν ειδοποιήσεις για τα tweets μονο για τα mentions. Και σε εμένα εχει ενα θέμα δεν με ειδοποιεί για τα mentions ενω θα έπρεπε! Οπως και για τα μηνύματα που μου έρχονται στο Facebook παρότι εχω βαλει στις ρυθμίσεις να μου έρχονται.
Για το twitter πάντως δεν εχει καμία ρύθμιση για notifications

#57   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/10/2011 - 11:45

Μα ετσι κι αλλιώς δεν δεν σου ερχόντουσαν ειδοποιήσεις για τα tweets μονο για τα mentions. Και σε εμένα εχει ενα θέμα δεν με ειδοποιεί για τα mentions ενω θα έπρεπε! Οπως και για τα μηνύματα που μου έρχονται στο Facebook παρότι εχω βαλει στις ρυθμίσεις να μου έρχονται.
Για το twitter πάντως δεν εχει καμία ρύθμιση για notifications

Αυτό με τα μηνύματα στο Facebook το παρατήρησα και στο δικό μου. Δεν έρχονται notifications.

#58   franklin512

franklin512

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/10/2011 - 14:03

και σε μενα δεν ερχονται τα notifications απο facebook.τα εχω ολα οn αλλα δεν ερχεται τιποτα.τα εχω ανοιγοκλεισει ποσες φορεσ ,εκανα reboot, hard reset αλλα τιποτα.

#59   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/10/2011 - 14:15

Για να εμφανιστούν τα notifications σε landscape θα πρέπει να βρίσκεστε ήδη σε μια εφαρμογή που είναι σε landscape (πχ Safari)

Follow me on twitter

#60   fgth

fgth

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 18:48

Άγνωστη τοποθεσια..... Έλεος ;;; Λες να μν έχει τν Νάουσα;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas