Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

To Notifications Center στο iOS 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
123 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 15/10/2011 - 15:55

Λοιπόν, μετά απο αρκετό "παίξιμο" με το Notifications Center, έχω να πω τα εξής: Τα Weather και Stocks widgets έπαιξαν απο την πρώτη στιγμή, το ίδιο και το Ημερολόγιο, οι Υπομνήσεις, το τηλέφωνο και το Mail. Με τα Μηνύματα συμβαίνει το εξής κουλό: (τα νορμάλ μηνύματα δουλεύουν κανονικά, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στα iMessages).
- Στέλνω iMessage στον εαυτό μου (απο το iPhone στο iPad), και οι δύο συσκευές συνδεδεμένες με Wi-Fi: οι ειδοποιήσεις στο iPad δουλεύουν άψογα.
- Στέλνω iMessage στον εαυτό μου (απο το iPhone στο iPad), το iPhone εκτός Wi-Fi και 3G (μόνο με data on): οι ειδοποιήσεις στο iPad δουλεύουν άψογα.
- Στέλνω iMessage στον εαυτό μου (απο το iPad στο iPhone), και οι δύο συσκευές συνδεδεμένες με Wi-Fi: οι ειδοποιήσεις στο iPhone δουλεύουν άψογα.
- Στέλνω iMessage στον εαυτό μου (απο το iPad στο iPhone), το iPhone συνδεδεμένο με 3G: το μήνυμα έρχεται κανονικά, αλλά δεν εμφανίζεται ειδοποίηση.
- Στέλνω iMessage στον εαυτό μου (απο το iPad στο iPhone), το iPhone εκτός Wi-Fi και 3G (μόνο με data on): το μήνυμα έρχεται κανονικά, αλλά δεν εμφανίζεται ειδοποίηση.

Απο κει και πέρα, δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψουν οι Ειδοποίησεις με Google+, Tweetbot, Pocket Informant και WeatherPro. Εννοείται πως στις Ρυθμίσεις των Γνωστοποιήσεων οι αντίστοιχες επιλογές για τις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι ενεργοποιημένες. Πολύ απλά δεν εμφανίζονται καν στο Notifications Center....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2011 - 18:15

Μετά απο περεταίρω δοκιμές, κατάφερα να κάνω να δουλέψουν (μάλλον κατάφεραν να καταλάβω πως ακριβώς δουλεύουν) οι Ειδοποιήσεις τόσο με το Google+ όσο και με το Tweetbot. Απο εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά με το WeatherPro (δεν ξέρω καν πως υποτίθεται πως θα πρέπει να δουλεύει αυτό) και το PocketInformant. Και το WeatherPro δεν με απασχολεί και τόσο, αυτό το ρημάδι το PocketInformant δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε δουλεύει το ρημάδι...

#78   fgth

fgth

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2011 - 18:42

Εδώ δεν έχει την Βέροια. Την Νάουσα θέλεις να έχεις.
Εγώ που είμαι Βέροια μου βγάζει τον καιρό της Θεσσαλονίκης. ifail

KAI MIA EΡΩΤΗΣΗ

Μου ρχεται sms, μου βγάζει notification στη lockscreen, το διαβάζω από εκεί τέλος. Δεν θέλω να ξεκλειδώσω το κινητό και να με πάει στo sms app. Πως διάολο φεύγει το notification και "μαρκάρει" το sms ως αναγνωσμένο;

Καλα ρε εσύ περιμένεις να έχει τν βέροια ; Εδώ μιλάμε ότι δν έχει Νάουσα για ποια βέροια μ λες τώρα ;;;;

#79   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 15/10/2011 - 19:05

Δεν υπαρχει η ναουσα και η βεροια στο yahoo weather και υπαρχει το χωριο μου; Τρελα πραγματα...

written on Tapatalk

#80   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 15/10/2011 - 19:26

Χαχα εδώ έχει την Σκάλα Λακωνίας !!!!!!

#81   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 15/10/2011 - 22:31

Και τους Γαργαλιανους Μεσσηνιας! Χαχαχα

written on Tapatalk

#82   Stratilio

Stratilio

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2011 - 22:33

Πώς μπορώ να αφαιρέσω την εικόνα κλειδώματος ,ώστε να βλέπω τις γνωστοποιήσεις που έχω επιλέξει ; Έχω 3gs ,αν έχει κάποια σημασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

#83   fgth

fgth

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2011 - 22:36

Καμία λύση κανείς για τν καιρο ;;

#84   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 08:30

Παρακαλω ειστε off topic.. Ο,τι θέλετε επικοινωνήστε με pm off topic διαγραφησαν

#85   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/10/2011 - 10:24

Λοιπόν, μετά απο αρκετό "παίξιμο" με το Notifications Center, έχω να πω τα εξής: Τα Weather και Stocks widgets έπαιξαν απο την πρώτη στιγμή,

Δεν εμφανιζονται ομως στη Lock Screen. Σωστα?

Μετά απο περεταίρω δοκιμές, κατάφερα να κάνω να δουλέψουν (μάλλον κατάφεραν να καταλάβω πως ακριβώς δουλεύουν) οι Ειδοποιήσεις τόσο με το Google+ όσο και με το Tweetbot.

Δηλαδη πως δουλευουν? Εμενα μου ηρθε ειδοποιηση στο google+, οτι καποιος με εκανε add και δεν εμφανιστηκε. Οσον αφορα το Tweetbot, μαλλον εννοεις μονο τα mentions. Σωστα? Γιατι οπως και στο Twitter app, δεν εμφανιζεται το timeline.

#86   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 10:50

Σωστόν, δεν εμφανίζονται στην Lock Screen, μόνο στο Notifications Center.

Όσον αφορά το Google+: Απ΄ ότι κατάλαβα, έρχεται ειδοποίηση στο Notification Center όταν κάποιος σχολιάζει κάποια ανάρτηση σου, ή όταν κάποιος σχολιάζει κάποια ανάρτηση την οποία έχεις ήδη σχολιάσει εσύ. Ούτε το Timeline εμφανίζει, ούτε υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις κάποιον κύκλο για να σου στέλνει ειδοποιήσεις.

Όσον αφορά το Tweetbot: Εμφανίζει τα mentions, τα direct messages, τα retweets, τα favorites, τα follows και την προσθήκη σε λίστες (τσέκαρε στο Settings - <Account_Name> - Notifications μέσα απο το Tweetbot). Όντως δεν εμφανίζει το Timeline, κάτι το οποίο το βρίσκω μάλλον λογικό γιατί αν το εμφάνιζε τότε κάθε 2-3 λεπτά θα πετάγονταν ειδοποιήσεις στην οθόνη. Βέβαια θα ήταν ενδιαφέρον αν είχε επιλογή να εμφανίζει τα tweets απο συγκεκριμένες λίστες...

Δεν ξέρω αν οι περιορισμένες επιλογές εμφάνισης ειδοποιήσεων τόσο στο Google+ όσο και στο Tweetbot οφείλονται σε εγγενείς περιορισμούς του Notifications Center ή αν οι developers των συγκεκριμένων εφαρμογών απλά δεν είχαν αρκετό χρόνο να δουλέψουν με το αντικείμενο και να δώσουν κάτι καλύτερο (κάτι που σημαίνει πως σε μελλοντικές αναβαθμίσεις ίσως να δούμε βελτιώσεις και προσθήκες).

Επίσης, έλυσα και το πρόβλημα με το Pocket Informant: Εμφανίζει ειδοποιήσεις μόνο αν μέσα απο την εφαρμογή έχεις ενεργοποιήσει κάποιο Alarm για τα events σου. Και μάλλον έτσι θα παραμείνει, καθώς το native Ημερολόγιο το οποίο εμφανίζει τα events που είναι για σήμερα και αύριο (ανεξάρτητα απο το αν έχεις ορίσει alarms για αυτά) είναι Apple Widget στην πραγματικότητα, και απ΄ ότι κατάλαβα η Apple μάλλον δεν επιτρέπει παρόμοια λειτουργικότητα και σε 3rd party apps...

Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 16/10/2011 - 10:56

#87   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 22:22

τελικα βρηκε κανεις κατι στο banner σχετικα με τις κλησεις? γιατι δε δουλευει?
ειναι bug του IOS5 ?

#88   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 23:18

οποίος θέλει ας βάλει το free accuweather που έχει σχεδόν όλες τις πόλεις και δουλεύει και στο notification όπως και το yahoo weather
μην ξεχάσετε να ενεργοποίησετε μέσα απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής το show local notification ώστε να εμφανιστεί στις ρυθμίσεις - ειδοποιησεις και να το ενεργοποίησετε απο εκεί εννοείται.
παίζει να θέλει και restart

;)

παρεπιμπτοντως είναι πολυ πιο ακριβές στην πρόβλεψη απο 7-8 που έχω

#89   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/10/2011 - 09:51

Λογικα ουτε με το AccuWeather θα μπορουμε να βλεπουμε τον καιρο και στη Lock screen. Ετσι δεν ειναι?

#90   mixalisss

mixalisss

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/10/2011 - 11:17

παιδια εχω και εγω προβλημα με τα notifications στο λοκ σκριν δεν μου βγαζει τπτ
και κανονικα οταν κατεβαζω κατω την εικονα μου βγαζει μονο μετοχες και καιρο
ολα τα αλλα twiter face και ας τα εχω επιλεξει δεν τα εμφανιζει
καμια ιδεα;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια