Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 27/05/2015 - 23:15
Ad
Δημοσίευση 28/05/2015 - 00:20
Οχι,μιλάω για οφειλες απο ποσό απομείωσης όπου έως τώρα τα χαρίζανε αν επέστρεφε ο συνδρομητής άμεσα.
Τωρα αν εχει προλάβει και ενεργοποιηθεί η γραμμή στον αλλο πάροχο ,ακόμη και αμέσως να θέλει να επιστρέψει ο συνδρομητής του ζητάνε το ποσο απομείωσης που προέκυψε από την ενεργοποίησή του σε αλλο δικτυο
Φίλε ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης του συμβολαίου σε 14 μέρες, τώρα τι λες για τακτικές των εταιριών κλπ δεν τα γνωρίζω. Ξέρω αυτό που λέει η νομοθεσία και αυτό ισχύει.
Δημοσίευση 28/05/2015 - 17:15
Μα δε μίλησα για υπαναχώρηση.Ασφαλώς και ισχύει η υπαναχώρηση.Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ πιο προσεχτικά αυτά που γράφω πιο πάνωΦίλε ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης του συμβολαίου σε 14 μέρες, τώρα τι λες για τακτικές των εταιριών κλπ δεν τα γνωρίζω. Ξέρω αυτό που λέει η νομοθεσία και αυτό ισχύει.
Με την υπαναχώρηση μπορείς να φύγεις από το νέο δίκτυο πληρώνοντας μόνο αυτό που αναλογεί στο πάγιο για τις μέρες που έμεινες.Το αν είχες οφειλές στο προηγούμενο δίκτυο από ποσο απομείωσης δεν εχει σχέση με το θεμα υπαναχώρησης
Δημοσίευση 04/06/2015 - 01:59
Το συμβόλαιο λήγει τον Ιούλιο κι εγω τηλεφώνησα προχθές για να μάθω αν εχει βγει η επιδότηση. Μου είπαν στις 5 του μήνα. Όμως σημερα μια κοπέλα που μου τηλεφώνησε απο Vodafone μου έκανε προσφορά στα 40 ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ και τέλη.
Ειναι καλή η τιμή αλλά δεν ειναι σαν την περσινή. Επίσης μεχρι και σημερα έλεγα να διακόψω το συμβόλαιο αφού εχω ένα wind φοιτητικό.
Τώρα ειμαι σε διλημμα για το τι να κάνω...Πως την βλέπετε τη προσφορά; Πέρνει παζάρι;
Δημοσίευση 04/06/2015 - 07:48
Σημερα δέχτηκα προσφορά για το συμβόλαιο στη Vodafone που εχω στο προγραμμα red1. Τον προηγούμενο χρόνο πλήρωνα 32 ευρώ για όλες τις παροχές του red1 + αλλά 2 gb Internet. Δηλαδή 4 gb κάθε μήνα.
Το συμβόλαιο λήγει τον Ιούλιο κι εγω τηλεφώνησα προχθές για να μάθω αν εχει βγει η επιδότηση. Μου είπαν στις 5 του μήνα. Όμως σημερα μια κοπέλα που μου τηλεφώνησε απο Vodafone μου έκανε προσφορά στα 40 ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ και τέλη.
Ειναι καλή η τιμή αλλά δεν ειναι σαν την περσινή. Επίσης μεχρι και σημερα έλεγα να διακόψω το συμβόλαιο αφού εχω ένα wind φοιτητικό.
Τώρα ειμαι σε διλημμα για το τι να κάνω...Πως την βλέπετε τη προσφορά; Πέρνει παζάρι;
φυσικα και περνει παζαρι αφου περσι εδινες 32 εγω δεν θα εδινα πανω απο 35 φετος ή 32 χωρις τα εξτρα 2 gb εκτος και εαν τα χρειαζεσαι πραγματικα
Δημοσίευση 04/06/2015 - 10:07
Δημοσίευση 04/06/2015 - 13:14
Να χαιρετίσω την παρέα και να μπω στο "ψητό" με την δική μου περιπέτεια:
Ήμουνα cosmote σε αορίστου συμβόλαιο με δυο αριθμούς.
Με πήρε η voda και μου έκανε προσφορά για 2 αριθμούς στο red1 και 700 προς όλους στα 67€ και δέχτηκα.
Μου έστειλε τα συμβόλαια μετά από δυο ημέρες και αφού δεν με πήρε η cosmote υπέγραψα τελικά μετά από 5 ημέρες στην courier (Δευτέρα 25/5/2015).
Την Τρίτη το πρωί 26/5 μου έκανε προσφορά η cosmote 1500 και 750 προς όλους στα 50€ και δέχτηκα.
Πήρα τηλέφωνο αμέσως στα 5ψήφιο νούμερο για ακύρωση φορητότητας στην voda και ήρθε και μήνυμα στο κινητό οτι έγινε καταχώρηση του αιτήματος ακύρωσης στις 12:30μμ.
Με πήραν το απόγευμα 5:20μμ απ΄την voda και με ενημέρωσαν οτι είμαι πλέον στην voda και δεν μπορώ να ακυρώσω και μου κλείνει το τηλέφωνο!!!
Στις 5:30μμ προσπαθώντας να επικοινωνήσω με την cosmote χάθηκε και το σήμα της cosmote και αναγκαστικά έβαλα την κάρτα της voda.
Επικοινωνώ τελικά με cosmote στις 6:00μμ τους μεταφέρω όλο το ιστορικό και μου λένε οτι θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι μαζί μου.
Στις 7:00μμ της ίδιας ημέρας (Τρίτη 26/5) με παίρνει η voda από τα κεντρικά από κινητό και μου λέει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και οτι μπορώ να ακυρώσω χωρίς να πληρώσω κάτι, αρκεί να τηλεφωνήσω αύριο στο ίδιο νούμερο κινητού.
Την επομένη 27/5 προσπαθώ να πάρω την voda στο συγκεκριμένο νούμερο και κλασικά δεν τα κατάφερα.
Επικοινωνώ με την cosmote και μου λένε ότι θα μου τηλεφωνήσουν αυτοί. Πήρα άλλες τρεις φορές στην cosmote, αλλά πότε δεν μου τηλεφώνησαν να μου πουν τι γίνεται!
Στο ενδιάμεσο με πήραν απ' την voda (άλλες δύο φορές!!!) να με καλωσορίσουν στο δίκτυο και στην αναφορά μου ότι έκανα αίτηση ακύρωσης και αυτοί μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου.
Και δεν φτάνει αυτό μου έστειλε χθες η voda με courier και λογαριασμό στα 70€ (παραπάνω απ΄το συμφωνηθέν) για περίοδο 26/5/2015 εως και 26/5/2015!!!
Τι παίζει ρε παιδιά?
Με δουλεύουν μου φαίνεται και οι δύο!!!
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά αγανάκτησα...
Δημοσίευση 04/06/2015 - 14:37
Ενεργοποιηθηκα απο WIND στην Cosmote απο παρασκευη μεσημερι καθως βρισκομουν προς καθοδο για το χωριο με το αμαξι μου.
Ενα εχω να πω οτι :
1) Το 4G απλα σκοτωνει σε ολο το δρομο καλυψη στο full απο κορινθο μεχρι μεσολογγι.
2) Για το 3G παντού 5αρι σήμε αντε καμια φορα να το είδα με 3 κουκιδες.
3) Τα Speedtest απλα σε αλλο πλανητη.
4) Ολα τα λεφτα στο απεριοριστα 65 που πηρα στα 26,73€ Τελικη τιμη ειναι το Spotify με το Δωρεαν Spotify premium account και το Δωρεαν streaming data.
Δημοσίευση 04/06/2015 - 19:08
Σημερα δέχτηκα προσφορά για το συμβόλαιο στη Vodafone που εχω στο προγραμμα red1. Τον προηγούμενο χρόνο πλήρωνα 32 ευρώ για όλες τις παροχές του red1 + αλλά 2 gb Internet. Δηλαδή 4 gb κάθε μήνα.
φυσικα και περνει παζαρι αφου περσι εδινες 32 εγω δεν θα εδινα πανω απο 35 φετος ή 32 χωρις τα εξτρα 2 gb εκτος και εαν τα χρειαζεσαι πραγματικα
Καλησπερα..Τελικα σημερα πηγα σε ενα καταστημα wind κι εκανα φορητοτητα σε καρτοκινητο..Μετα απο 1μιση ωρα τηλεφωνημα απο vodafone κα τελικη προσφορα στα 36 ευρω...Οσο και να τ παλεψα δεν κατεβαινε παρακατω...Πηγα στο καστημα wind κι εκανα ακυρωση φορητοτητας...Τωρα θα με καλεσουν απο wind?
Δημοσίευση 04/06/2015 - 21:40
Σβησε μερικά εισερχομενα μυνήματαΚαλησπερα..Τελικα σημερα πηγα σε ενα καταστημα wind κι εκανα φορητοτητα σε καρτοκινητο..Μετα απο 1μιση ωρα τηλεφωνημα απο vodafone κα τελικη προσφορα στα 36 ευρω...Οσο και να τ παλεψα δεν κατεβαινε παρακατω...Πηγα στο καστημα wind κι εκανα ακυρωση φορητοτητας...Τωρα θα με καλεσουν απο wind?
Δημοσίευση 04/06/2015 - 21:47
Σβησε μερικά εισερχομενα μυνήματα
Έτοιμος...
Δημοσίευση 05/06/2015 - 07:06
Επίσης σε φορητότητα από wind οι τιμές εξακολουθούν να είναι καλύτερες.
Δημοσίευση 15/06/2015 - 16:40
καλησπέρα σε όλους σας
έχω cosmote εδώ και 15 χρόνια, έχει λήξει η τελευταία μου δέσμευση, και με ενημέρωσαν για την επιδότησή μου, η οποία είναι γελοία.
Επειδή θα ήθελα και το κινητό Samsung A3, ένανα μία online (για να μην υπογράψω κάπου) αίτηση φορητότητας στη Wind, η οποία με πήρε την επόμενη μέρα, προκειμένου να επιβεβαιώσει την αίτηση.
Τους έδωσα ραντεβού για την courier με τα συμβόλαια μετά από 5 μέρες, για να περιμένω αντιπροσφορά της cosmote. Μετά από 4 ημέρες ακόμα δε με πήρε κανείς. Τους κάλεσα εγώ, με το πρόσχημα ότι η WIND ισχυρίζεται, ότι δε δίνουν αυτοί το οκ για φορητότητα.
Η απάντησή τους ήταν, ότι λογικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και ότι θα το δουν για να το ...ξεμπλοκάρουν άμεσα. Όταν τους ρώτησα "μα καλά δε σας νοιάζει, που φεύγει ένας συνδρομητής σας μετά από τόσα χρόνια" μου απάντησαν "δεν μπορούμε να σας κρατήσουμε με το ζόρι! Εάν θέλετε να φύγετε μπορείτε να φύγετε!!!
καμία ιδέα παιδιά?
Δημοσίευση 15/06/2015 - 17:32
Δημοσίευση 15/06/2015 - 18:29
Επίσης κι ένα τέλειο σήμα δωρεάν αφού δεν υπήρχε αρκετή κάλυψη δικτύου στο χώρο μου!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)