Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Please log in to reply
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1576   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/08/2015 - 14:13

Θα σε πάρει τηλ η κοσμοτε. Έστω κ τελευταία στιγμή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1577   Telcontar

Telcontar

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/08/2015 - 15:30

Θα σε πάρει τηλ η κοσμοτε. Έστω κ τελευταία στιγμή.

Ας ελπισουμε γιατι περιμενω το κουριερ απογευμα για να προλαβω να την ακυρωσω...αν και δεν με ενδιαφερει σε ποια θα καταληξω αλλα να πληρωνω 30 με 35 ευρω!!!νιωθω φτηνος τωρα που το ειπα ετσι :D

#1578   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1,439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 07/08/2015 - 20:23

Ας ελπισουμε γιατι περιμενω το κουριερ απογευμα για να προλαβω να την ακυρωσω...αν και δεν με ενδιαφερει σε ποια θα καταληξω αλλα να πληρωνω 30 με 35 ευρω!!!νιωθω φτηνος τωρα που το ειπα ετσι :D

Τελικά δεν μας είπες τι έγινε κέρδισες κάτι και αν ναι τι;

#1579   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1,875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 07/08/2015 - 22:13

επειδη και εμενα ληγει σε 1 βδομαδα το προγραμμα μου, και πηραν μια φορα δεν μπορεσα να μιλησω και δεν ξαναπαιρνουν, ξερετε που να παρω για να μου κανουν προσφορα ανανεωσης απο cosmote;

legit

#1580   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 18/08/2015 - 20:48

Παιδια ειναι κανενας με cosmote καρτοσυμβολαιο που να εχει παρει καλη εκπτωση στο παγιο;

#1581   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 18/08/2015 - 21:11

Παιδια ειναι κανενας με cosmote καρτοσυμβολαιο που να εχει παρει καλη εκπτωση στο παγιο;

εγω δινω 25 € με 1 παγιο δωρο full σημα και δωρο 1000 ομιλιας προς ολους συν αυτα που εχει το καρτοσυμβολαιο 25
Rafael Nadal

#1582   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 18/08/2015 - 22:17

εγω δινω 25 € με 1 παγιο δωρο full σημα και δωρο 1000 ομιλιας προς ολους συν αυτα που εχει το καρτοσυμβολαιο 25

Δεν εχεις παρει εκπτωση στο παγιο φανταζομαι για αυτο φανταζομαι 25...

#1583   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 19/08/2015 - 00:02

Εχω παρει φιλε μου λογω ανεργιας
Rafael Nadal

#1584   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 15/09/2015 - 15:13

Σε εμένα που έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για φορητότητα σε ένα Vodafone νούμερο για να πάει cosmote έστειλαν το courier χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο από την Vodafone. Τι κάνω; Δεν έχω παραλάβει.

#1585   3xwsapiax3ria

3xwsapiax3ria

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Twitter:@Xaroumeno_kranio
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:6inner6net6

Δημοσίευση 16/09/2015 - 14:39

Εχω παρει φιλε μου λογω ανεργιας

Τελικα εχει και τα καλα της αυτη η καρτα. Απορω γιατι δεν εχουν βγαλει ακομα μικρα συμβολαια για ανεργους.Ξερεις χαμηλο παγιο,και καποια λεπτα προς Cosmote και προς ολους.Οχι απαραιτητα 1000!  .Ζηταω πολλα ε?

Τελευταία επεξεργασία από: 3xwsapiax3ria, 16/09/2015 - 14:40.

#1586   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 16/09/2015 - 14:45

Χαιρετω τους ειδικους.. παιδια τα φωτα σας.. :) :)

Μαζι με τον πατερα μου εχουμε στη cosmote συμβολαιο (ενας λογαριασμος). Και οι 2, ο καθε ενας εχει το τωρινο Cosmote Plus 25 (βασει χαρακτηριστικων, αλλιως νομιζω το λεγανε τοτε) αλλα το ειχαμε ανανεωσει πριν 1-2 χρονια (δεν θυμαμαι ακριβως). Αλλα πλεον εχει παρατραβηξει το πραγμα. Ο λογαριασμος ερχεται στα 80 περιπου και μερικους μηνες πριν ερχοταν 90+. Εχουμε παραπανω απο ενα χρονο που ερχεται ο λογαριασμος 80+. Θελω να κανω το κολπακι με τη φορητοτητα που λετε για να πετυχω πολυ καλυτερες τιμες στα παγια (με βαση τα 25 που επρεπε να δωσω για τον καθε αριθμο) ή και επιδοτηση αλλα δεν θα με χαλαγε να αλλαξω και προγραμμα (να ανεβω για παραδειγμα).

Ομως δεν θελω να ανεβει το παγιο. Δηλαδη να δινουμε max και για τους 2 αριθμους γυρω στα 50-60 ευρω.

Τι πιστευετε οτι μπορω να πετυχω, τι προγραμματα και πως πρεπει να χειριστω τη συγκεκριμενη περιπτωση?

Να σημειωσω εδω οτι οταν με το καλο ερθει Ελλαδα το καινουργιο iPhone 6s (υπολογιζεται Νοεμβριο) θα το αγορασω οπως και να χει μιας και πρεπει να αντικαταστησω το τωρινο λογω παλαιοτητας. Πως μπορει να βοηθησει αυτο ωστε να πετυχω κατι ακομα καλυτερο? ή να το παρω σε χαμηλη τιμη πετυχαινοντας και καλες τιμες στα παγια?? Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω.

Δεν εχω θεμα να αλλαξω και εταιρια πχ να παω vodafone. Οπου βρω καλυτερα παγια και φθηνοτερο iphone... :P :P

Αν μπορειτε να βοηθησετε ειτε εδω ειτε μεσω πμ (για να μη γεμιζουμε και το thread).

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.

#1587   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 17/09/2015 - 09:05

Σε εμένα που έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για φορητότητα σε ένα Vodafone νούμερο για να πάει cosmote έστειλαν το courier χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο από την Vodafone. Τι κάνω; Δεν έχω παραλάβει.

Κανείς;

#1588   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 17/09/2015 - 09:56

Eγώ πέρσι τον Οκτώβρη που έληγε το συμβόλαιό μου (είχα Κοσμοτέ 65 με 58 ευρώ το μήνα τελική τιμή όταν μετέβην από Βόνταφον) πήρα τη Βόνταφον να μάθω αν έχουν καμια προσφορά, και γιορτάζανε λέει τα 5 χρόνια του Red 1 και μου το δίνανε με 36 ευρώ τελική τιμή (1500 προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους και 2 γίγα ίντερνετ). Έκανα αίτηση φορητότητας και έσκασε μύτη η κοσμοτέ μια μέρα μετά με προσφορά το ίδιο συμβόλαιο (το 65, ακριβώς ίδιο με της Βόντα) με ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 26 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.  Το πήρα κι έφυγα και δεν το είπα ούτε του παπά. 

Whatsapp doc?

#1589   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/09/2015 - 10:07

Eγώ πέρσι τον Οκτώβρη που έληγε το συμβόλαιό μου (είχα Κοσμοτέ 65 με 58 ευρώ το μήνα τελική τιμή όταν μετέβην από Βόνταφον) πήρα τη Βόνταφον να μάθω αν έχουν καμια προσφορά, και γιορτάζανε λέει τα 5 χρόνια του Red 1 και μου το δίνανε με 36 ευρώ τελική τιμή (1500 προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους και 2 γίγα ίντερνετ). Έκανα αίτηση φορητότητας και έσκασε μύτη η κοσμοτέ μια μέρα μετά με προσφορά το ίδιο συμβόλαιο (το 65, ακριβώς ίδιο με της Βόντα) με ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 26 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.  Το πήρα κι έφυγα και δεν το είπα ούτε του παπά. 

Καλοοοο.... Μακαρι να μου σκασει και μενα μια τετοια προσφορα για αυτο το συμβολαιο και ουτε εγω θα του το πω του παπα.. :P :P :P

Αλλα ηθελα να κερδιζα και μια καλη επιδοτηση (μιας και ειναι και 2 τηλεφωνα) να επαιρνα και το νεο αιφονι σε πολυ καλυτερη τιμη...

#1590   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 17/09/2015 - 11:00

Καλοοοο.... Μακαρι να μου σκασει και μενα μια τετοια προσφορα για αυτο το συμβολαιο και ουτε εγω θα του το πω του παπα.. :P :P :P

Αλλα ηθελα να κερδιζα και μια καλη επιδοτηση (μιας και ειναι και 2 τηλεφωνα) να επαιρνα και το νεο αιφονι σε πολυ καλυτερη τιμη...

Αστα κι ο συζυγος γκρινιάζει γιατί έχει ενα παμπάλαιο συμβόλαιο και πληρώνει περίπου τα ίδια με εμένα και δεν έχει τίποτα πάνω απο ομιλία και μηνύματα, μόνο έξτρα ίντερνετ που έβαλε και του έλεγα κάντο κι εσύ και δεν άκουγε και τώρα δεν έχει καμία προσφορά μέχρι πρότινος και λυσσάει χαχα. 

Πάντως δεν ξέρω, έχουν λίγο αρχίσει και σφίγγουν τα θέματα των επιδοτήσεων για τηλέφωνα με τις εταιρίες. Και είναι κρίμα να κλειστεί κανείς σε συμβόλαιο σώνει και καλά. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι κερδίζεις λεφτά αλλά αν το βάλεις κάτω δεν κερδίζεις. Καλύτερα να πας να το πάρεις με δόσεις από κανα μαγαζί άτοκες (αν δε θες να πας σε μεγαλύτερο συμβόλαιο), πιο καλά θα σου έρθει. Εικονικό είναι το κέρδος γιατί αμα τα βάλεις κάτω και δεις πόσο θα πληρώνεις το μήνα (είτε κανονικά είτε παραπάνω από ότι πλήρωνες στο συμβόλαιό σου αν πας σε μεγαλύτερο) δε συμφέρει. 

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 17/09/2015 - 11:01.

Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19