Αστα κι ο συζυγος γκρινιάζει γιατί έχει ενα παμπάλαιο συμβόλαιο και πληρώνει περίπου τα ίδια με εμένα και δεν έχει τίποτα πάνω απο ομιλία και μηνύματα, μόνο έξτρα ίντερνετ που έβαλε και του έλεγα κάντο κι εσύ και δεν άκουγε και τώρα δεν έχει καμία προσφορά μέχρι πρότινος και λυσσάει χαχα.
Πάντως δεν ξέρω, έχουν λίγο αρχίσει και σφίγγουν τα θέματα των επιδοτήσεων για τηλέφωνα με τις εταιρίες. Και είναι κρίμα να κλειστεί κανείς σε συμβόλαιο σώνει και καλά. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι κερδίζεις λεφτά αλλά αν το βάλεις κάτω δεν κερδίζεις. Καλύτερα να πας να το πάρεις με δόσεις από κανα μαγαζί άτοκες (αν δε θες να πας σε μεγαλύτερο συμβόλαιο), πιο καλά θα σου έρθει. Εικονικό είναι το κέρδος γιατί αμα τα βάλεις κάτω και δεις πόσο θα πληρώνεις το μήνα (είτε κανονικά είτε παραπάνω από ότι πλήρωνες στο συμβόλαιό σου αν πας σε μεγαλύτερο) δε συμφέρει.
Χαχαχα.. εμ δεν ακουει... κατι ξερουν οι γυναικες πες...
Και εμεις με παμπαλαιο συμβολαιο ειμαστε και πλεον δεν παει αλλο.. δεν θα μας τα τρωνε ετσι...
Εννοειται οτι δεν θα παω σε μεγαλυτερο συμβολαιο ωστε να το παρω φθηνοτερα... απλα για ενα συγκεκριμενο προγραμμα ποια εταιρια θα δωσει την καλυτερη επιδοτηση ωστε να μου ερθει φθηνοτερα... Το εχω σκεφτει και με τις δοσεις. Αναλογα πως θα κατσει εκεινη την ωρα και πως συμφερει καλυτερα.
Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα και που σχεδον σιγουρα θα ειναι χαζη... Οταν εκανες την ανανεωση με τα 26 Ευρω το μηνα στο cosmote 65 που παρεμεινες σου προσφεραν και επιδοτηση (ή εκπτωση παγιου) ετσι?? Και αν θες λες, ποσο σου εδωσαν?? για να ξερω τι να περιμενω...
Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 17/09/2015 - 11:45.