Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1591   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/09/2015 - 11:43

Αστα κι ο συζυγος γκρινιάζει γιατί έχει ενα παμπάλαιο συμβόλαιο και πληρώνει περίπου τα ίδια με εμένα και δεν έχει τίποτα πάνω απο ομιλία και μηνύματα, μόνο έξτρα ίντερνετ που έβαλε και του έλεγα κάντο κι εσύ και δεν άκουγε και τώρα δεν έχει καμία προσφορά μέχρι πρότινος και λυσσάει χαχα. 

Πάντως δεν ξέρω, έχουν λίγο αρχίσει και σφίγγουν τα θέματα των επιδοτήσεων για τηλέφωνα με τις εταιρίες. Και είναι κρίμα να κλειστεί κανείς σε συμβόλαιο σώνει και καλά. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι κερδίζεις λεφτά αλλά αν το βάλεις κάτω δεν κερδίζεις. Καλύτερα να πας να το πάρεις με δόσεις από κανα μαγαζί άτοκες (αν δε θες να πας σε μεγαλύτερο συμβόλαιο), πιο καλά θα σου έρθει. Εικονικό είναι το κέρδος γιατί αμα τα βάλεις κάτω και δεις πόσο θα πληρώνεις το μήνα (είτε κανονικά είτε παραπάνω από ότι πλήρωνες στο συμβόλαιό σου αν πας σε μεγαλύτερο) δε συμφέρει. 

Χαχαχα.. εμ δεν ακουει... :P :P κατι ξερουν οι γυναικες πες...

Και εμεις με παμπαλαιο συμβολαιο ειμαστε και πλεον δεν παει αλλο.. δεν θα μας τα τρωνε ετσι...

Εννοειται οτι δεν θα παω σε μεγαλυτερο συμβολαιο ωστε να το παρω φθηνοτερα... απλα για ενα συγκεκριμενο προγραμμα ποια εταιρια θα δωσει την καλυτερη επιδοτηση ωστε να μου ερθει φθηνοτερα... :D Το εχω σκεφτει και με τις δοσεις. Αναλογα πως θα κατσει εκεινη την ωρα και πως συμφερει καλυτερα.

Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα και που σχεδον σιγουρα θα ειναι χαζη... Οταν εκανες την ανανεωση με τα 26 Ευρω το μηνα στο cosmote 65 που παρεμεινες σου προσφεραν και επιδοτηση (ή εκπτωση παγιου) ετσι?? Και αν θες λες, ποσο σου εδωσαν?? για να ξερω τι να περιμενω...

Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 17/09/2015 - 11:45

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1592   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 13:07

Παιδια βλεπω οτι πλεον στο site της vodafone δεν μπορεις να κανεις μεσω internet φορητοτητα.. μονο γραφεις τον αριθμο σου, σε παιρνουν εκεινη τη στιγμη και τους λες οτι θελεις να κανεις φορητοτητα. και λογικα σου κανουν μια προσφορα.. Σωστα?? Αν το κανεις ετσι απο cosmote πας για φορητοτητα σε vodafone θα σου κανουν καλες προσφορες απ τη vodafone για να σε παρουν απο πελατη της cosmote?? πχ. το red1 ποσο στο δινουν κατα αυτη τη διαδικασια?

Και κατι αλλο αν πας σε καταστημα για φορητοτητα και υπογραψεις με συμβολαιο εκει στην περιπτωση αυτη δεν μπορεις να το ακυρωσεις μετα??

#1593   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:41

Σε εμένα που έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για φορητότητα σε ένα Vodafone νούμερο για να πάει cosmote έστειλαν το courier χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο από την Vodafone. Τι κάνω; Δεν έχω παραλάβει.

Έχουμε πει ότι πλέον πρέπει να παραλαβεις κ να υπογράψεις αίτηση φορητότητας κ το νέο συμβόλαιο (το οποίο κακώς σου το στέλνουν κ παρόλο που υπόγραφεις, δεν έχει ισχύ αν δεν μεταφερθεί η σύνδεση σου) και μετά περιμένεις το τηλέφωνο από την εταιρία σου για την καλή αντιπροσφορά!

Απλά πρέπει να στείλεις σχετικά άμεςα στην άλλη εταιρία, ένα φαξ για ακύρωση της διαδικασίας φορητότητας (θα στο πει κ η εταιρία σου) για να μην προχωρήσει η αλλαγή.

#1594   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 14:46

Αστα κι ο συζυγος γκρινιάζει γιατί έχει ενα παμπάλαιο συμβόλαιο και πληρώνει περίπου τα ίδια με εμένα και δεν έχει τίποτα πάνω απο ομιλία και μηνύματα, μόνο έξτρα ίντερνετ που έβαλε και του έλεγα κάντο κι εσύ και δεν άκουγε και τώρα δεν έχει καμία προσφορά μέχρι πρότινος και λυσσάει χαχα.

Πάντως δεν ξέρω, έχουν λίγο αρχίσει και σφίγγουν τα θέματα των επιδοτήσεων για τηλέφωνα με τις εταιρίες. Και είναι κρίμα να κλειστεί κανείς σε συμβόλαιο σώνει και καλά. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι κερδίζεις λεφτά αλλά αν το βάλεις κάτω δεν κερδίζεις. Καλύτερα να πας να το πάρεις με δόσεις από κανα μαγαζί άτοκες (αν δε θες να πας σε μεγαλύτερο συμβόλαιο), πιο καλά θα σου έρθει. Εικονικό είναι το κέρδος γιατί αμα τα βάλεις κάτω και δεις πόσο θα πληρώνεις το μήνα (είτε κανονικά είτε παραπάνω από ότι πλήρωνες στο συμβόλαιό σου αν πας σε μεγαλύτερο) δε συμφέρει.

Ανάλογα με τη μέση μηνιαία κίνηση των λογαριασμών και τους αριθμούς συνδέσεων, βγαίνουν κ τα "ταβάνια" των υπέρ-επιδοτήσεων(περιπτώσεις αντιπροσφοράς)

Imarilina σε συμφέρει απίστευτα να μεταφέρετε σε ενα όνομα με τον σύζυγο τις συνδέσεις, γιατί και θα πάρετε +20% έκπτωση λόγω οικογενειακού προγράμματος, αλλά και αρκετά καλύτερη υπέρ-επιδότηση!

#1595   Sense1924

Sense1924

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosp
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Sense1924

Δημοσίευση 25/09/2015 - 13:41

Καλησπερα... Λοιπον εχω επιδοτηση για 2 απο τους 3 αριθμους που ειναι στο οικογενιακο πακετο το ενα ειναι στο plus 35 με 80 ευρω επιδοτηση και το αλλο στο plus25 με 60 ευρω... Για απλες συσκευες ... Για iphone λογικα ειναι παραπανω.. Πως θα την μεγαλωσω την επιδοτηση ωστε να παρω καποιο iphone ; Να κανω συμβολαιο με vodafone και μετα να το ακυρωσω; Τι χαρτια χρειαζεται για ακυρωση και σε ποση ωρα πρεπει να την κανω;; Που τα στελνω; Επισης θελω στον 3 αριθμο που πηραμε πριν 2 μηνες την επιδοτηση να αυξησω το παγιο απο 25 στο 35 θα βοηθησει στο να μεγαλωσει η επιδοτηση; Επιπλεον μπορω να περιμενω μεχρι τον ιανουαριο για να την ενεργοποιησω και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι καλυτερα να περιμενω να βγουν τα 6s ωστε να πεσει η τιμη για τα αλλα..

#1596   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 25/09/2015 - 13:56

Χαχαχα.. εμ δεν ακουει... :P :P κατι ξερουν οι γυναικες πες...

Και εμεις με παμπαλαιο συμβολαιο ειμαστε και πλεον δεν παει αλλο.. δεν θα μας τα τρωνε ετσι...

Εννοειται οτι δεν θα παω σε μεγαλυτερο συμβολαιο ωστε να το παρω φθηνοτερα... απλα για ενα συγκεκριμενο προγραμμα ποια εταιρια θα δωσει την καλυτερη επιδοτηση ωστε να μου ερθει φθηνοτερα... :D Το εχω σκεφτει και με τις δοσεις. Αναλογα πως θα κατσει εκεινη την ωρα και πως συμφερει καλυτερα.

Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα και που σχεδον σιγουρα θα ειναι χαζη... Οταν εκανες την ανανεωση με τα 26 Ευρω το μηνα στο cosmote 65 που παρεμεινες σου προσφεραν και επιδοτηση (ή εκπτωση παγιου) ετσι?? Και αν θες λες, ποσο σου εδωσαν?? για να ξερω τι να περιμενω...

Αυτή ήταν η εκπτωση / επιδότησή μου. Κάτι σε 440 ευρώ έβγαινε αν δεν κάνω λάθος τα οποία βασικά μοιράστηκαν ως έκπτωση του παγίου και πήγε από τα 74 περίπου που είναι με ΦΠΑ η τελική τιμή στα 26 τελική τιμή. Δεν ήθελα συσκευή, ήθελα να πληρώνω λιγότερο πάγιο. 

Whatsapp doc?

#1597   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2015 - 14:00

Καλησπερα... Λοιπον εχω επιδοτηση για 2 απο τους 3 αριθμους που ειναι στο οικογενιακο πακετο το ενα ειναι στο plus 35 με 80 ευρω επιδοτηση και το αλλο στο plus25 με 60 ευρω... Για απλες συσκευες ... Για iphone λογικα ειναι παραπανω.. Πως θα την μεγαλωσω την επιδοτηση ωστε να παρω καποιο iphone ; Να κανω συμβολαιο με vodafone και μετα να το ακυρωσω; Τι χαρτια χρειαζεται για ακυρωση και σε ποση ωρα πρεπει να την κανω;; Που τα στελνω; Επισης θελω στον 3 αριθμο που πηραμε πριν 2 μηνες την επιδοτηση να αυξησω το παγιο απο 25 στο 35 θα βοηθησει στο να μεγαλωσει η επιδοτηση; Επιπλεον μπορω να περιμενω μεχρι τον ιανουαριο για να την ενεργοποιησω και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι καλυτερα να περιμενω να βγουν τα 6s ωστε να πεσει η τιμη για τα αλλα..

Δεν είναι ετσι απλό. Πρέπει να πάρεις τη βόνταφον να ρωτήσεις τί επιδότηση σου δίνουν αν μεταφέρεις όλο το οικογενειακό πακέτο στη βόνταφον, θα σου πουν τί επιδότηση θα έχεις με 18μηνη ή 24μηνη σύνδεση (ΔΕΝ πάει βάσει του τί τηλέφωνο θες να πάρεις, δεν τους νοιάζει αυτούς, πάει απλά "σας δίνουμε τοσα χρήματα επιδότηση συσκευής" γενικώς). Αν αυξήσεις λίγο το πάγιο σίγουρα θα ανέβει και η επιδότηση κάπως. Η τιμή των άλλων αειφον δε θα πέσει τόσο τραγικά. Επειδή πήρα τηλέφωνο χθες και ρώτησα γιατί ο πατέρας μου ενδιαφέρεται να αλλάξει το οικογενειακό πακέτο τους από τη μια εταιρία στην άλλη, μου τα είπαν και γι'αυτό σου τα λέω. Θα τους πάρεις και θα τους πεις "έχω 3 αριθμούς σε οικογενειακό με την τάδε εταιρία, ο ένας έχει το τόσο συμβόλαιο ο άλλος το τόσο ο τρίτος το τόσο. Αν τα φέρω σε σας πόσα θα μου κοστίζουν τα πάγια και πόση είναι η επιδότηση" και θα σου πουν για 18μηνο τόσο, για 24μηνο τόσο. Και μετά αν αποφασίσεις να πας, πρέπει να υπογράψεις τα συμβόλαια και την αίτηση φορητότητας και θεωρητικά θα σε πάρει η εταιρία σου στο καπάκι να σου κάνει κάποια προσφορά. Αν αποφασίσεις να μείνεις με την υπάρχουσα εταιρία μετα θα πρέπει να κάνεις κάποιες διαδικασίες να ακυρώσεις τα συμβόλαια τα άλλα (μέσω φαξ ή μαιλ ή κάτι, θα σου πουν). 

Whatsapp doc?

#1598   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2015 - 14:01

Ανάλογα με τη μέση μηνιαία κίνηση των λογαριασμών και τους αριθμούς συνδέσεων, βγαίνουν κ τα "ταβάνια" των υπέρ-επιδοτήσεων(περιπτώσεις αντιπροσφοράς)

Imarilina σε συμφέρει απίστευτα να μεταφέρετε σε ενα όνομα με τον σύζυγο τις συνδέσεις, γιατί και θα πάρετε +20% έκπτωση λόγω οικογενειακού προγράμματος, αλλά και αρκετά καλύτερη υπέρ-επιδότηση!

Ναι αλλα δε συμφέρει εκείνον τελικά γιατι "το δικό του είναι παλιό πρόγραμμα και δεν μπαίνει σε οικογενειακό και δεν παίρνει και έκπτωση" (μας είπαν). Γάμησέ τα πρόγραμμα έχει χαχα. 

Whatsapp doc?

#1599   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2015 - 20:48

Ναι αλλα δε συμφέρει εκείνον τελικά γιατι "το δικό του είναι παλιό πρόγραμμα και δεν μπαίνει σε οικογενειακό και δεν παίρνει και έκπτωση" (μας είπαν). Γάμησέ τα πρόγραμμα έχει χαχα.

Το πρόγραμμα μπορεί να το αναβαθμίσει σε ενα από τα υπάρχοντα κ θα έχει και περισσότερα λεπτά/μηνύματα κλπ με τα ίδια λεφτά. Και μετά γινεται κ οικογενειακό.

#1600   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2015 - 20:49

κάνε ενα κόπο σε παρακαλώ να διαβάσεις τις τελευταίες 2-3 σελίδες κ θα σου λυθούν οι απορίες πιστεύω. Τα έχω γράψει πολλές φορές, δεν αντέχω άλλο!!

#1601   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2015 - 20:53

(ΔΕΝ πάει βάσει του τί τηλέφωνο θες να πάρεις, δεν τους νοιάζει αυτούς, πάει απλά "σας δίνουμε τοσα χρήματα επιδότηση συσκευής" γενικώς).

Μερικές φορές παίζει ρόλο το τι συσκευή θέλεις. Για αρκετά χρόνια τα iPhone υπερεπιδοτούνταν. Επίσης κάθε μήνα βγαίνει εσωτερικός κατάλογος (τουλάχιστον στην κοσμοτε) που λέει στους πωλητές ποιες συσκευές υπερεπιδοτούνται. Ρωτήστε και ή θα σας τον δείξουν στο κατάστημα, ή θα σας ενημερώσουν προφορικά. (Ή τηλεφωνικά, αν έχετε καλέσει στα κεντρικά)

#1602   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 01/10/2015 - 16:53

Παιδιά μια απορία. Εχω επιδότηση το Μάρτιο μιας κ λήγει το 18μηνο με cosmote 45 γίνεται να μεταφερθεί Οκτώβρη ας πούμε;; Να ανανεωθεί κανονικά το προγράμμα απλώς να γίνει παράταση επιδότησης ας πούμε...

#1603   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 17:05

Παιδιά μια απορία. Εχω επιδότηση το Μάρτιο μιας κ λήγει το 18μηνο με cosmote 45 γίνεται να μεταφερθεί Οκτώβρη ας πούμε;; Να ανανεωθεί κανονικά το προγράμμα απλώς να γίνει παράταση επιδότησης ας πούμε...

Γεια σου φιλε μου... δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο που θα σου πω.. εγω νομιζα οτι το συμβολαιο μου ειχε ληξει πριν 3-4 μερες. Ετσι πηρα σημερα τηλεφωνο να μαθω το ποσο της επιδοτησης που δικαιουμε και μου ειπε το ποσο και οτι το συμβολαιο μου τελικα ειχε ληξει απο τον Μαρτιο...  :o  :o  :o  Επισης μου ειπε τα ποσα των επιδοτησεων και μου ειπε οτι αυτα ισχυουν μεχρι 10/10.. Δεν ξερω αν το ειπε για να εκλεινε εκεινη την ωρα την ανανεωση ή οτι οντως μετα πιθανον να μην ισχυει...

Αρα πιστευω και εσενα θα ισχυει για μεχρι Οκτωβρη που θελεις...

#1604   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 17:55

Γεια σου φιλε μου... δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο που θα σου πω.. εγω νομιζα οτι το συμβολαιο μου ειχε ληξει πριν 3-4 μερες. Ετσι πηρα σημερα τηλεφωνο να μαθω το ποσο της επιδοτησης που δικαιουμε και μου ειπε το ποσο και οτι το συμβολαιο μου τελικα ειχε ληξει απο τον Μαρτιο... :o :o :o Επισης μου ειπε τα ποσα των επιδοτησεων και μου ειπε οτι αυτα ισχυουν μεχρι 10/10.. Δεν ξερω αν το ειπε για να εκλεινε εκεινη την ωρα την ανανεωση ή οτι οντως μετα πιθανον να μην ισχυει...

Σου είπε μέχρι 10/10 γιατί μετά(αν ξανά πάρεις τηλ για να ρωτησεις) ίσως έχει μεταβληθεί ελαφρώς το ποσό της επιδότησης, αφού όπως είπαμε η επιδότηση βγαίνει σύμφωνα με το μέσο όρο των λογαριασμών. Ίσως δηλ ο μήνας που θα μετρήσει μετά τις 10/10 (πιθανόν για σένα χοντρικά κ ο Σεπτεμβρης) μεταβάλει λιγο το ποσό της επιδότησης.

#1605   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 01/10/2015 - 17:55

Γεια σου φιλε μου... δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο που θα σου πω.. εγω νομιζα οτι το συμβολαιο μου ειχε ληξει πριν 3-4 μερες. Ετσι πηρα σημερα τηλεφωνο να μαθω το ποσο της επιδοτησης που δικαιουμε και μου ειπε το ποσο και οτι το συμβολαιο μου τελικα ειχε ληξει απο τον Μαρτιο... :o :o :o Επισης μου ειπε τα ποσα των επιδοτησεων και μου ειπε οτι αυτα ισχυουν μεχρι 10/10.. Δεν ξερω αν το ειπε για να εκλεινε εκεινη την ωρα την ανανεωση ή οτι οντως μετα πιθανον να μην ισχυει...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα πάρω τηλ κι εγω να ρωτήσω όταν έρθει η ώρα. Να δει καλα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες