Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1606   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:13

Παντως παιδια νταξει τα ποσα της Cosmote ειναι το λιγοτερο αστεια...για 2 συνδεσεις στο Cosmote 25 η καθε μια και οι λογαριασμοι να ερχονται φουσκωμενοι (γυρω στα 80 συνολικος) μου ειπε για 75 ευρω επιδοτηση στον καθε αριθμο για 24μηνη δεσμευση... και αν παω στο Cosmote 35 για υπεπιδοτουμενες συσκευες(μιας και την ρωτησα για iPhone) μου δινουν 160 στον καθε αριθμο.. για 24μηνη και 115 για 18μηνη.. και μου ειπε και για iphone μονο στο Cosmote 45 δινει 260 ευρω για 24μηνη...

Απλα αστεια τα θεωρω για αυτα που δινω..

Θα κανω παιχνιδι και με τη Vodafone και αν μου δινουν περισσοτερα ή καλυτερες τιμες εννοειται οτι θα παω... παρολο που ειμαστε στη Cosmote 15-20 χρονια....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1607   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:20

Παντως παιδια νταξει τα ποσα της Cosmote ειναι το λιγοτερο αστεια...για 2 συνδεσεις στο Cosmote 25 η καθε μια και οι λογαριασμοι να ερχονται φουσκωμενοι (γυρω στα 80 συνολικος) μου ειπε για 75 ευρω επιδοτηση στον καθε αριθμο για 24μηνη δεσμευση... και αν παω στο Cosmote 35 για υπεπιδοτουμενες συσκευες(μιας και την ρωτησα για iPhone) μου δινουν 160 στον καθε αριθμο.. για 24μηνη και 115 για 18μηνη.. και μου ειπε και για iphone μονο στο Cosmote 45 δινει 260 ευρω για 24μηνη...

Θα κανω παιχνιδι και με τη Vodafone και αν μου δινουν περισσοτερα ή καλυτερες τιμες εννοειται οτι θα παω... παρολο που ειμαστε στη Cosmote 15-20 χρονια....

Όπως είπες κάνε παιχνίδι με Vodafone και αν ειναι τέτοιοι οι λογαριασμοί σου, θα σε παρακαλάει η κοσμοτέ να μη φύγεις. Μπορεί να τσιμπήσεις ενα 6αράκι ίσως (λέω εγώ τώρα...). Πάντως σίγουρα η καλύτερη προσφορά που θα σου γίνει θα ειναι η αντιπροσφορά της κοσμοτέ για να μη φύγεις.

#1608   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:27

Καλυτερη προσφορα θα σου γινει, αλλα απο τα 260 στο να παρεις 6αρι ειναι χαοδης διαφορα. Με φορητοτητα σε vodafone θα στο ανεβασουν κανα 350 αντε 400, και γνωμη μου ειναι αφου στο προσφερουν, να ζητησεις εκπτωση στα παγια. Αν ριξεις τα παγια σου στο μισο απο οτι ειχες, παρε τη συσκευη απο σκρουτζ και κρατα την εκπτωση για 2 χρονια, θα ειναι σιγουρα περισσοτερο απο την επιδοτηση σου το κερδος

#1609   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:28

Όπως είπες κάνε παιχνίδι με Vodafone και αν ειναι τέτοιοι οι λογαριασμοί σου, θα σε παρακαλάει η κοσμοτέ να μη φύγεις. Μπορεί να τσιμπήσεις ενα 6αράκι ίσως (λέω εγώ τώρα...). Πάντως σίγουρα η καλύτερη προσφορά που θα σου γίνει θα ειναι η αντιπροσφορά της κοσμοτέ για να μη φύγεις.

Ακριβως τετοιοι ειναι φιλε μου.. αυτο ελπιζω και γω να το τσιμπησω το καινουργιο το 6αρακι  :D  :D

Βασικα θα παρω σιγουρα σε Vodafone για φορητοτητα και για τους 2 αριθμους, θα τους πω και τη προσφορα της Cosmote λιγο φουσκωμενη να δω τι θα μου δωσουν και αν ειναι καλυτερες εστω και ιδιες να ειναι θα τους παρω τους αριθμους.. και μετα αν με παρει η Cosmote (που κατα 98%) θα με παρει, θα κατσω με καλυτερη προσφορα αλλιως εφυγα... 

#1610   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:32

Ακριβως τετοιοι ειναι φιλε μου.. αυτο ελπιζω και γω να το τσιμπησω το καινουργιο το 6αρακι :D :D
Βασικα θα παρω σιγουρα σε Vodafone για φορητοτητα και για τους 2 αριθμους, θα τους πω και τη προσφορα της Cosmote λιγο φουσκωμενη να δω τι θα μου δωσουν και αν ειναι καλυτερες εστω και ιδιες να ειναι θα τους παρω τους αριθμους.. και μετα αν με παρει η Cosmote (που κατα 98%) θα με παρει, θα κατσω με καλυτερη προσφορα αλλιως εφυγα...

Όπως είπα το πολύ ενα 6αρακι (το οποίο θα ειναι το "παλιό" μοντέλο σε μερικές μέρες που έρχεται το 6s.) Όπως λέω και στον τίτλο, γινεται μέχρι και 3πλασιασμός της επιδότησης (σε ορισμένες περιπτώσεις). Όποτε περίμενε να εμφανιστεί το 6s και κάνε τη διαδικασία κ στην αντιπροσφορά ζητά στα ίσια το 6αρακι κ ότι πετύχεις.

Από την άλλη κ αυτό που λέει ο προηγούμενος φίλος ειναι επίσης καλή περίπτωση (έκπτωση παγίου μεγάλη κ αγορά από Σκρουτζ)

#1611   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:32

Καλυτερη προσφορα θα σου γινει, αλλα απο τα 260 στο να παρεις 6αρι ειναι χαοδης διαφορα. Με φορητοτητα σε vodafone θα στο ανεβασουν κανα 350 αντε 400, και γνωμη μου ειναι αφου στο προσφερουν, να ζητησεις εκπτωση στα παγια. Αν ριξεις τα παγια σου στο μισο απο οτι ειχες, παρε τη συσκευη απο σκρουτζ και κρατα την εκπτωση για 2 χρονια, θα ειναι σιγουρα περισσοτερο απο την επιδοτηση σου το κερδος

Τα 260 για τον 1 αριθμο μονο, για τα 2 παει 520...και με φορητοτητα σε voda τοτε η αντιπροσφορα θα ειναι πιστευω πολυ κοντα στο 6αρακι.... ομως θα ειμαι στο cosmo 45 που ειναι ψηλα για μενα.... και δεν θα με συμφερει στο μελλον σιγουρα.. οποτε θα κοιταξω αν μπορω να τους παρω λιγο εκπτωση στο παγιο και το υπολοιπο σε επιδοτηση (δεν ξερω και αν γινεται αυτο βεβαια)

Την λογικη σου παντως φιλε μου την εχω σκεφτει και γω με το σκρουτζ...θα το κανω οπως κατσει καλυτερα...

edit: ακριβως επειδη ενδιαφερομαι για το καινουργιο 6αρακι (6s) περιμενω λιγες μερες και μετα θα αρχισω τα παζαρια...  :P  και οτι βγει...

Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 01/10/2015 - 18:35

#1612   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:33

Τα 260 για τον 1 αριθμο μονο, για τα 2 παει 520...και με φορητοτητα σε voda τοτε η αντιπροσφορα θα ειναι πιστευω πολυ κοντα στο 6αρακι.... ομως θα ειμαι στο cosmo 45 που ειναι ψηλα για μενα.... και δεν θα με συμφερει στο μελλον σιγουρα.. οποτε θα κοιταξω αν μπορω να τους παρω λιγο εκπτωση στο παγιο και το υπολοιπο σε επιδοτηση (δεν ξερω και αν γινεται αυτο βεβαια)

Την λογικη σου παντως φιλε μου την εχω σκεφτει και γω με το σκρουτζ...θα το κανω οπως κατσει καλυτερα...

Στην κοσμοτέ γινεται και έκπτωση και επιδότηση. Εγώ έτσι κάνω κάθε 1μιση χρόνο και έχω μονο 2χ25αρια συμβόλαια.

#1613   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:36

Εγω παντως οταν ανανεωνα, για vodafone red, με 60 που ειχε τοτε παγιο, μου δινανε 350 επιδοτηση και μετα απο φορητητα το καναν 420. Τελικα πηρα εκπτωση και πληρωνω 29€ παγιο, που σημαινει οτι γλυτωνω 31€ καθε μηνα για 24 μήνες. Κοινως πηρα 744€ επιδοτηση, και πηρα το κινητο απο το σκρουτζ περιπου 150 ευρω κατω απο οτι το ειχε η vodafone

Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 01/10/2015 - 18:36

#1614   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:45

Στην κοσμοτέ γινεται και έκπτωση και επιδότηση. Εγώ έτσι κάνω κάθε 1μιση χρόνο και έχω μονο 2χ25αρια συμβόλαια.

Ακριβως και εγω ετσι ειμαι, με δυο 25αρια συμβολαια... Παντως ισως να μην μας καλυπτει πλεον το 25αρι γιατι υπερβαινουμε στα λεπτα προς αλλα δικτυα... γιαυτο σκεφτομαι την αναβαθμιση σε κοσμο 35 και αν μπορεσω να τους το παρω στην τιμη του 25 και το υπολοιπο σε επιδοτηση...

Εγω παντως οταν ανανεωνα, για vodafone red, με 60 που ειχε τοτε παγιο, μου δινανε 350 επιδοτηση και μετα απο φορητητα το καναν 420. Τελικα πηρα εκπτωση και πληρωνω 29€ παγιο, που σημαινει οτι γλυτωνω 31€ καθε μηνα για 24 μήνες. Κοινως πηρα 744€ επιδοτηση, και πηρα το κινητο απο το σκρουτζ περιπου 150 ευρω κατω απο οτι το ειχε η vodafone

Και εγω ετσι το ειχα σκεφτει να το κανω... αλλα πλεον και με τα capital controls πολυ δυσκολα θα πεσουν οι τιμες στα νεα iphone στα σκρουτζομαγαζα..

Παντως τρελη η εκπτωση που τους πετυχες... μπραβο σου...τιμη καινουργιου iphone σου εδωσαν..

#1615   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:47

Και εγω ετσι το ειχα σκεφτει να το κανω... αλλα πλεον και με τα capital controls πολυ δυσκολα θα πεσουν οι τιμες στα νεα iphone στα σκρουτζομαγαζα..

Παντως τρελη η εκπτωση που τους πετυχες... μπραβο σου...τιμη καινουργιου iphone σου εδωσαν..

Σε παγια παντα μπορεις να πετυχεις καλυτερη εκπτωση γιατι ειναι υπηρεσια, που ουσιαστικα χρησιμοποιεις το δικτυο τους χωρις να τους κοστιζεις κατι εξτρα. Στη συσκευη δε μπορουν γιατι και αυτοι απο καπου το αγοραζουν, ειναι αγαθο και οχι υπηρεσια

#1616   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 18:51

Σε παγια παντα μπορεις να πετυχεις καλυτερη εκπτωση γιατι ειναι υπηρεσια, που ουσιαστικα χρησιμοποιεις το δικτυο τους χωρις να τους κοστιζεις κατι εξτρα. Στη συσκευη δε μπορουν γιατι και αυτοι απο καπου το αγοραζουν, ειναι αγαθο και οχι υπηρεσια

Εδω εχεις δικιο...εκει εχουν περισσοτερη ευελιξια για εκπτωσεις...

Σε μια βδομαδα θα αρχισω τα τηλεφωνα με voda και περιμενουμε τις εξελιξεις.. θα σας ενημερωσω να ξερετε τα περιθωρια τους...

#1617   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 01/10/2015 - 19:48

και στη βοντα τα ίδια γίνονταν. Αν έχεις πρόγραμμα φτηνό και το χρησιμοποιεις βγαίνεις εκτός. Κοσμοτέ με το 65 δεν έχω βγει ποτέ και είμαι όλη μέρα σκουλαρίκι.

Whatsapp doc?

#1618   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 20:16

και στη βοντα τα ίδια γίνονταν. Αν έχεις πρόγραμμα φτηνό και το χρησιμοποιεις βγαίνεις εκτός. Κοσμοτέ με το 65 δεν έχω βγει ποτέ και είμαι όλη μέρα σκουλαρίκι.

Να σου πω την αληθεια και γω αυτο το συγκεκριμενο θα ηθελα να πετυχω και θα μπορουσα να τους το παρω πιστευω αλλα μετα τη ληξη του ειναι πολυ το παγιο... και δεν ξερεις αν εχουν την διαθεση να στο συνεχισουν στην ιδια χαμηλη τιμη που εισαι τωρα αλλιως πρεπει να μπλεξεις παλι με φορητοτητες και τετοια κολπα για να τους το παρεις χαμηλα...

#1619   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 20:19

εγω προσπαθω εδω και μερες να παρω κατι καλυτερο απο  vodafone (ληγει σε λιγο το προγραμμα μου 2 ετων) , με 2 λογαριασμους (60-90 ευρω και οι 2 μαζι) και δυστυχως δεν παιρνω πανω απο 300 ευρω το πολυ για  iphone  6 !

Ακομα λιγοτερα με την cosmote.... εχουνε πεσει πολυ οι επιδοτησεις συσκευης.

Για 24μηνο συμβολαιο παντα και μαζι με HOL για σταθερο.

Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 01/10/2015 - 20:21

#1620   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 20:25

εγω προσπαθω εδω και μερες να παρω κατι καλυτερο απο  vodafone (ληγει σε λιγο το προγραμμα μου 2 ετων) , με 2 λογαριασμους (60-90 ευρω και οι 2 μαζι) και δυστυχως δεν παιρνω πανω απο 300 ευρω το πολυ για  iphone  6 !

Ακομα λιγοτερα με την cosmote.... εχουνε πεσει πολυ οι επιδοτησεις συσκευης.

Για 24μηνο συμβολαιο παντα και μαζι με HOL για σταθερο.

Εχεις κανει αιτηση για φορητοτητας σε καποια αλλη εταιρια? Αν οχι δεν μπορουν να ξεκλειδωσουν οι μεγαλες προσφορες.. οπως του τμηματος φορητοτητας και λιγο λιγοτερο του τμηματος διακοπης συνδεσης..

Παντως η cosmote σημερα μου εδωσε 340 ευρω (180 +160) για iPhone για 2 νουμερα στο cosmote 35 24-μηνο το καθενα και το συνολο λογαριαμου να ερχεται 70 ευρω με ολα μεσα(τελη και οτι αλλο βαζουν)...

Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 01/10/2015 - 20:26

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19