Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1666   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/11/2015 - 18:04

Παιδια εγω που εκανα το ιδιο κολπο πριν περιπου ενα μηνα...Απο Cosmote για Vodafone. Οχι μονο μια φορα με πηραν τηλεφωνο αλλα τρεις!!! Ημουν στη δουλεια και δεν μπορουσα να το σηκωσω τις 2 πρωτες(11:00 και 13:30) και με πηραν και τριτη το απογευματακι που γυρνουσα (17:00).

Και μου εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι η κοπελα μου εδωσε να καταλαβω οτι περιμεναν να επικοινωνησουν μαζι μου προτου με αποδεσμευσουν απο την Cosmote

Ομως εχω την εντυπωση οτι μου φερθηκαν ετσι λογω του οτι ειμαστε και 15 χρονια περιπου συνδρομητες της....

Edit: Αυτο που λεει ο παραπανω φιλος πιστευω ειναι και πως θα το χειριστεις... Δηλαδη αν σε ρωτησουν γιατι φευγεις και τους πεις οτι το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο τοτε πιστευω σιγουρα θα σου κανουν μια προσφορα...

Και εμενα ετσι εγινε οπως ανεφερα και παραπανω και μου εκαναν παρα μα παρα πολυ καλυτερη προσφορα και τελικα εμεινα..

Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 17/11/2015 - 18:07

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1667   elninio13

elninio13

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2015 - 19:44

αιτημα υπαναχωρησης ειναι απο τον νομο 14 μερες απο την υπογραφη του συμβολαιου η εχει αλλαξει κατι?

#1668   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2015 - 09:36

Δεν πρεπει να εχει αλλαξει κατι.. γιατι οταν ειπα στην κοπελα οτι εχω υπογραψει ηδη μου ανεφερε την περιπτωση της υπαναχωρησης και οτι ισχυει για 14 μερες..

#1669   elninio13

elninio13

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2015 - 10:09

το ιδιο μου ειπαν και εμενα σημερα περιμενω τα νεα συμβολαια ωστε να επιστρεψω στην cosmote.

#1670   kotsoscrete

kotsoscrete

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/11/2015 - 03:44

Με 5 συνδέσεις στο red1, 50€ η κάθε μια + τηλεφωνο και internet μου δίνουν γύρω στα 500€ επιδότηση.

Ειναι δυνατόν;

Sent from iPhone 6

Τελευταία επεξεργασία από: kotsoscrete, 20/11/2015 - 03:45

#1671   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 20/11/2015 - 10:17

Απαράδεκτο κάνε αίτηση για cosmote και διεκδίκησε 19€ την κάθε γραμμή
Με 5 συνδέσεις + σταθερό + Internet είναι το λιγότερο :)

#1672   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 20/11/2015 - 10:28

Με 5 συνδέσεις στο red1, 50€ η κάθε μια + τηλεφωνο και internet μου δίνουν γύρω στα 500€ επιδότηση.

Ειναι δυνατόν;

Sent from iPhone 6

αιτηση φορητότητας στην κοσμοτε τωρα...μετά έλα πες μας τι προσφορά σου κάνουν

#1673   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 20/11/2015 - 12:18

Ειναι δυνατόν;

Sent from iPhone 6

έχει κοιτάξει κανένας σας την Q η ντρεπόσαστε να πάτε καρτοκινητη;

ε ρε γέλια..... κάνετε κωλοτουμπες σαν μωρά παιδιά και κυνηγάτε  (περιμένοντας να σας δώσουν ψίχουλα)  εκπτώσεις ενώ τούς τα έχετε ακουμπήσει κανονικά...

#1674   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.822 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2015 - 12:18

Ειναι δυνατόν;

Sent from iPhone 6

Ασε τι σου δινουν στα χαρτια...ζητησε να μιλησεις με τον/την προισταμενο του προσωπικου σου συμβουλου και πες τι θες ακριβως να παρεις και οτι δεν θα ηθελες να πας σε αλλη εταιρια μπλα μπλα.

Ετσι ακριβως ανεβασα την δικια μου κατα 80%

#1675   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 23/11/2015 - 21:40

Να σας διηγηθώ και εγώ την δική μου εμπειρία. Με δύο γραμμές RED 2 σε οικογενειακό πακέτο μου δίνανε μόνο για τη μία επιδότηση 200 €. , λόγω του ότι δεν έληγε το συμβόλαιο της άλλης. Αίτηση φορητότητας σε κατάστημα Κοσμοτέ και την επόμενη μέρα με κάλεσαν για να μου πουν ότι το σύνολο της επιδότησης μου για να πάρω το iPhone το 6S είναι 600 €. Υπενθυμίζω μόνο για τη μία γραμμή ενώ θα ήταν ακόμα 600 αν είχα ανανέωση και για την δεύτερη. Vodafone red 2 και τα δύο προγράμματα με σύνολο παγίων το μήνα γύρω στα 110 €. Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, η μόνη λύση παραμένει η αίτηση φορητότητας. Να μη διαστάσει κανείς, και ο Άγιος φοβέρα θέλει!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 23/11/2015 - 21:45

#1676   Vaggelis30

Vaggelis30

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/11/2015 - 01:23

Παιδια καλησπερα και απο εμενα! Εχω ενα οικογενειακο πακετο 5 αριθμων. 3 ειναι στο Cosmote 25 και 2 στο Cosmote 20 εδω και 10 χρονια περιπου. Πληρωνουμε τον μηνα κατα μεσο ορο 130 ευρω. Διανυω τον 18ο και τελευταιο μηνα του συμβολαιου και παιρνω τηλ την Cosmote για να μουν βγαλουν επιδοτηση. Μην τα πολυλογω εφτασα να μιλαω με το τμημα ακυρωσεων και μου προσφεραν 520 ευρω για αγορα iphone 6s 24μηνη συνδεση και για τα 5 νουμερα. θεωρω πως ειναι απαραδεκτη η προσφορα ειδικα για 24μηνο συμβολαιο. Μετα πηρα τηλ στο 2106290500 που ειναι το ειδικο τμημα προσφορων και η μανταμ μου το παιζε τρελιτσα του στυλ δεν μπορω να κανω κατι για σενα...

Αν κανω φορητοτητα σε Vodafone παιζει να γινει καμια στραβη υπογραφοντας συμβολαια και να μην μπορεσω να γυρισω στην Cosmote?? Να την κανω την φορητοτητα σε καταστημα Vodafone ή μεσω τηλεφωνου?  Ισχυουν οι 14 ημερες για επιστροφη εστω και αν παρω στα χερια μου τις καρτες sim της Vodafone? Ο στοχος μου ειναι να παρω το iphone 6s δωρεαν για 18μηνη συνδεση.

#1677   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Twitter:@tholas07
  • GameCenter:kavladerathens

Δημοσίευση 27/11/2015 - 04:14

Κανε τα τηλεφωνικά όλα....τοσες γραμμές και τέτοια επιδότηση με τιποτα.Πηρα την ιδια με 2 γραμμες και εκπτωση παγιων:P

#1678   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2015 - 04:16

Να σας διηγηθώ και εγώ την δική μου εμπειρία. Με δύο γραμμές RED 2 σε οικογενειακό πακέτο μου δίνανε μόνο για τη μία επιδότηση 200 €. , λόγω του ότι δεν έληγε το συμβόλαιο της άλλης. Αίτηση φορητότητας σε κατάστημα Κοσμοτέ και την επόμενη μέρα με κάλεσαν για να μου πουν ότι το σύνολο της επιδότησης μου για να πάρω το iPhone το 6S είναι 600 €. Υπενθυμίζω μόνο για τη μία γραμμή ενώ θα ήταν ακόμα 600 αν είχα ανανέωση και για την δεύτερη. Vodafone red 2 και τα δύο προγράμματα με σύνολο παγίων το μήνα γύρω στα 110 €. Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, η μόνη λύση παραμένει η αίτηση φορητότητας. Να μη διαστάσει κανείς, και ο Άγιος φοβέρα θέλει!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

(Δα)Τσακαλος και ο φιλος Κυριακος

#1679   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2015 - 04:17

Ειναι δυνατόν;

Sent from iPhone 6

Με δυο συνδεσεις RED1 και παγιο 31ευρω η καθε μια ειχα παρει κοντα στα 800ευρω ρε φιλε με 24μηνη δεσμευση

#1680   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2015 - 10:02

Ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ η υπαναχώρηση απ'οτι με ενημέρωσε και η ίδια η εταιρία!

Προσοχή λιγο όσοι κάνετε αίτηση φορητότητας προς Vodafone, και έχετε περισσότερα απο 1 νούμερα. Αφού στείλετε την αίτηση ακύρωσης φορητότητας με φαξ, θα σας έρθει ενα μήνυμα σε κάθε σας κινητό που θα λέει να κάνετε κλήση σε έναν 5ψηφιο για να ακυρωθεί η φορητότητα! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!

Εγώ εκανα μονο από τον έναν αριθμό (γιατί θεώρησα ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα αφού ειναι στο όνομα μου και οι 2 αριθμοί ) και τελικά τράβηξαν τον αλλο αριθμό στη Vodafone.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Κανω κανονικά αίτημα υπαναχώρησης απο ότι μου είπε η Vodafone και επιστρέφω σε μερικές ημέρες.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 27/11/2015 - 10:02

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 52