Μια βοήθεια ρε παιδια.... Λήγει το συμβόλαιο μου με κοσμοτε τον επόμενο μήνα. Εχω δυο γραμμές κόσμο 65 στα Ε90 και τα δυο. Επισης όταν είχα κανει το προγραμμα μου είχαν δώσει και το 5s δωρεάν.
Τώρα που θελω να ανανεώσω, μου είπαν οτι μου κάνουν μια γελοία έκπτωση της τάξης των 10 ευρώ,δηλαδή να δίνω 80Ε το μήνα για τις δυο γραμμές και χωρίς επιδότηση.
Πηρα στη βόντα για φορητότητα,αλλά η τυπισσα προφανώς ψιλιαςμενη μου λεει οτι αν γίνει αίτηση η κοσμοτε δεν ενημερώνεται ,λέγοντας μου δηλαδή οτι αν το κάνω για το γνωστό κόλπο ακύρωσης,θα την πατήσω. Τι με συμβουλεύεται να κάνω? μα πάρω στη wind,μήπως εκει ειναι πιο εύκολα τα πράγματα?
φιλε hlias21 το οτι εχουν ''ξυπνησει'' τα τελευταια χρονια στο θεμα των επιδοτησεων ειναι γνωστο.
Ωστοσο δεν νομιζω πως απο την στιγμη που εχεις προγραμμα συμβολαιου στο κινητο σου η Cosmote δεν θα το μαθει κ θα σε ''κλεψει'' ετσι απλα η Vodafone.
Σιγουρα καμια εταιρια δεν θελει να χανει κανεναν πελατη(σσ εισαι κ καλος με 90 ευρωπουλα τον μηνα , υπερβολικα κατα την αποψη μου) , ισως ομως πλεον να υπαρχει κ κατι τετοιο γιατι κ εμεις το ειχαμε παρακανει .Πηγαιναμε καναμε μια αιτηση φορητοτητας κ παντα μετα περιμεναμε την εταιρια μας κ ριχναμε ακυρο στην αλλη .
Δεν μπορω να σε συμβουλεψω με ακριβεια κ δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου , το μονο που θυμαμαι ειναι οτι καποτε ενας φιλος που δουλευε στον ΟΤΕ μου ειχε πει εναν τροπο κ θελω να τον μοιραστω με το forum.Ισως να εχει αναφερθει στο παρελθον.
Λοιπον : 1ον ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κανεις αιτηση φορητοτητας απο το τηλεφωνο.
2ον Πηγαινε σε μια εταιρια , στην περιπτωση σου vodafone , wind κτλπ κ κανε γραπτη αιτηση. Εδω υπαρχει το κολπο.. Γραψε λοιπον κομπλε ολα σου τα στοιχεια κ στο πλαισιο με το ΑΦΜ κανε ενα ψηφιο λαθος.
Η αιτηση σου θα καταγραφει αλλα αφου τα στοιχεια σου δεν θα ειναι σωστα δεν θα μπορεσει να προχωρησει.
Με αυτον τον τροπο και η εταιρια σου θα το δει και θα σου κανει μια αντιπροταση προφανως , (αν τα βλεπουν πλεον) και σε περιπτωση που η εταιρια σου δεν σε παρει κ θες να μεινεις σε αυτη δεν θα δεσμευεσαι με συμβολαιο λεκτικο η γραπτο αφου τα στοιχεια σου ειναι λαθος.
Απλο κ μια φορα σε φιλικο προσωπο που το καναμε πριν 1,5 χρονο επιασε.
Ελπιζω να βοηθησα