Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1696   Vaggelis30

Vaggelis30

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/12/2015 - 00:45

Παιδια καλησπερα. Σας μεταφερω τα νεα μου σχετικα με την προσφορα που πηρα λογω φορητοτητας ( σε συνεχεια του μηνυματος μου #1676).

Για 5 νουμερα (3 κοσμοτε 25αρια και 2 κοσμοτε 20αρια) πηρα για 24μηνο συμβολαιο:

α) 665 ευρω επιδοτητση για iphone 6s

β) 20% εκπτωση σε ολα τα παγια - επιπλεον του 10% που εχουν ολα τα οικογενειακα πακετα (δλδ συνολο θα πληρωνω για τα παραπανω 5 νουμερα 92 ευρω / μηνα) και

γ) 500 MB επιπλεον σε καθε αριθμο.

Προσωπικα την θεωρω μετρια την προσφορα γιατι περιμενα να μην βαλω καθολου το χερι στην τσεπη για το iphone. Πως την βλεπετε την προσφορα?

Δεν εχω διακοψει ακομα την αιτητση φορητοτητας στην βονταφον. Αν το αφησω λιγες μερες να εκκρεμει, δλδ να μην στειλω φαξ κτλ παιζει να με ξαναπαρουν απο κοσμοτε και να εχω καμια καλυτερη προσφορα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1697   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 11/12/2015 - 07:27

@Vaggelis30 σε εμένα , πάντως, 2 γραμμές Red 2 στα 60€ η καθεμία το μήνα μου έδωσαν συνολικά 1200€ επιδότηση, όποτε δεν ξέρω αν θα έπρεπε να πιέσεις παραπάνω. Αν δεις ότι σταματάνε, ίσως θεωρούν μικρά τα συμβόλαια, αλλά και πάλι το συνολικό ποσό είναι μεγάλο (αυτό που πληρώνεις το μήνα).

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1698 Guest_elpidoforos07_*

Guest_elpidoforos07_*

Δημοσίευση 11/12/2015 - 11:26

καλημερα επειδη λογω δουλειας θα αναγκαστω να γυρισω απο καρτα σε παγιο.... υπαρχει καποιος τροπος να καταφερω να παρω τζαμπα iphone ή να δωσω ενα μικρο ποσο?

#1699   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2015 - 11:32

καλημερα επειδη λογω δουλειας θα αναγκαστω να γυρισω απο καρτα σε παγιο.... υπαρχει καποιος τροπος να καταφερω να παρω τζαμπα iphone ή να δωσω ενα μικρο ποσο?

εγω από κοσμοκαρτα εκανα φορητοτητα για voda cu και με πηρν τηλ και τους ειπα αν θελετε να μου κανετε προσφορα καντε μου συμβολαιο.και πηρα τελικα κοσμοτε 65 plus μου δωσαν μεγαλη επιδοτηση και επελεξα να την βαλω στο παγιο και πληρωνω 19 ευρω αντι 65.18μηνο ομως

RF forever

#1700   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2015 - 18:31

Παιδια καλησπερα. Σας μεταφερω τα νεα μου σχετικα με την προσφορα που πηρα λογω φορητοτητας ( σε συνεχεια του μηνυματος μου #1676).
Για 5 νουμερα (3 κοσμοτε 25αρια και 2 κοσμοτε 20αρια) πηρα για 24μηνο συμβολαιο:
α) 665 ευρω επιδοτητση για iphone 6s
β) 20% εκπτωση σε ολα τα παγια - επιπλεον του 10% που εχουν ολα τα οικογενειακα πακετα (δλδ συνολο θα πληρωνω για τα παραπανω 5 νουμερα 92 ευρω / μηνα) και
γ) 500 MB επιπλεον σε καθε αριθμο.

Προσωπικα την θεωρω μετρια την προσφορα γιατι περιμενα να μην βαλω καθολου το χερι στην τσεπη για το iphone. Πως την βλεπετε την προσφορα?

Δεν εχω διακοψει ακομα την αιτητση φορητοτητας στην βονταφον. Αν το αφησω λιγες μερες να εκκρεμει, δλδ να μην στειλω φαξ κτλ παιζει να με ξαναπαρουν απο κοσμοτε και να εχω καμια καλυτερη προσφορα?

Έπρεπε να πιέσεις κ άλλο!

Πάντως απο τη στιγμή που σε παίρνουν τηλ για Αντιπροςφορά, μέσα σε 6 ώρες πλέον αποδεσμεύεται ο αριθμός σου, αν δεν στείλεις Φαξ κ καλέσεις κ έναν 5 ψηφίο (για Vodafone) από κάθε αριθμό σου

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 11/12/2015 - 18:31

#1701   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2015 - 21:27

Εγώ έχω μια ερώτηση: επειδή δεν έγινε η ακύρωση του αιτήματος φορητότητας και ενεργοποιήθηκε η κάρτα της Cosmote και θα ξαναγυρίσω Vodafone απο Δευτέρα, στην Cosmote τί ποσό θα πληρώσω για τις ημέρες που χρησιμοποίησα το δίκτυο τους; Αναλογικά ή χρεώνουν πάγιο έξω ολοκλήρου;

Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 11/12/2015 - 21:27

#1702   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 11/12/2015 - 22:11

Θα πληρώσεις αναλογικά το πάγιο για τις μέρες που έκατσες και επιπρόσθετα οποιαδήποτε χρέωση έκανες εκτός παγίου (πχ κλήσεις σε εξυπηρετήσεις πελατών που συνήθως χρεώνονται).

#1703   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2015 - 22:36

Εμένα πάντως που έτυχε να παω για λιγο καιρό στη Vodafone, μου είπαν 2 διαφορετικά πραγματα από 2 τμήματα της Vodafone. Ο ένας υπάλληλος μου είπε "αζημίως" δηλ δεν χρειάζεται να πληρώσω τιποτα ("αν και δεν το πολυλεμε" μου είπε) κ ο άλλος υπάλληλος μου είπε ποσοστιαια τις μέρες που έμεινα.

Διάβασε αν θέλεις τι ισχύει στην Νομοθεσια

#1704   Chaplin

Chaplin

iPH Enthousiast

• 446 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/12/2015 - 22:44

Υπάρχει και η λύση να βρείτε κάποιον γνωστό, φίλο ξάδερφο να σας δώσει το πάσο του και να βάλετε φοιτητικό με 4 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους και να ξεμπερδεύετε

#1705   Lefterisss

Lefterisss

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/12/2015 - 00:22

Παιδια εγω ειμαι στη Vodafone με συνδεση απο το ετος 2000.

Εδω και περιπου 4 χρονια κατοπιν επισκεψης μου σε καταστημα vodafone μου εκαναν προταση για το Unlimited 50 με 45% εκπτωση παγιου και 5€ εκπτωση λογω του οτι εχω HOL Double Play σταθερο. Ετσι πληρωνω για το παραπανω προγραμμα 26€ τελικο ποσο αντι για 50.

Το συμβολαιο μου βεβαια απο τοτε εληξε (ειτε ηταν 12 ειτε 24 μηνες) κ δεν θυμαμαι αν με καλεσε ποτε κανεις για προφορικη ανανεωση. Μεσω του Vodafone My Account βλεπω οτι τωρα το συμβολαιο μου ληγει τον Μαιο του 2016. 

Θα ηθελα να σας ρωτησω, εμπειρικά, θεωρειται καλο το προγραμμα μου ή θα πρεπει να τους παρω αυριο κανα τηλεφωνακι αναζητωντας καλυτερη προσφορα (ειτε για επιδοτηση ειτε για αλλαγη σε κανενα Red 1) ???

#1706   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2015 - 08:10

Thanks Νίκο και @megaloupaixtou. Ποσοστιαία υπολογίζω, αλλά σε λίγες μέρες θα ξέρω επίσημα και θα ποστάρω!

Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 12/12/2015 - 08:12

#1707   Vaggelis30

Vaggelis30

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/12/2015 - 03:32

@kiriakosa και @megaloupaixtou σας ευχαριστω. Την Δευτερα θα ξαναμιλησω γιατι προεκυψε να αυξησω ενα 25αρι σε 35αρι. Στην περιπτωση που τελικα το κανω μου ειπε οτι το παγιο θα αυξηθει κατα 8 ευρω και θα παρω επιπλεον 50 ευρω επιδοτηση, δλδ συνολικα και για τα 5 νουμερα 715 ευρω. 

Δεν ξερω αν εχουν γενικα πεσει τοσο πολυ οι επιδοτησεις στην κοσμοτε αλλα νιωθω σαν να μιλαω με το κεντρικο τμημα εξυπηρετησης πελατων και οχι με το τμημα φορητοτητας.

Μιλαμε για 24μηνο συμβολαιο που παλια αυτο το ποσο το επαιρνα σε 12μηνο..

@kiriakosa σιγουρα παιζει ρολο οπως ειπες οτι τα προγραμματα ειναι μικρα. Πιστευω παντως πως αν τα 5 νουμερα ηταν ξεχωριστα απο 5 διαφορετικους πελατες τοτε αθροιστικα η επιδοτηση θα ηταν μεγαλυτερη απο αυτο που μου δινουν.

Αυτο που θα της πω την Δευτερα ειναι για να το κλεισουμε κανε τα 715 σε 750 και ακυρωνω την φορητοτητα και υπογραφω...

*ανανεωση ενος φιλου στην κοσμοτε... Ειχε κοσμοτε 25 για 18μηνο συμβολαιο. Στους 18 μηνες εκανε τους 3 μηνες απο 150 ευρω λογαρισμο τον καθε ενα και τους υπολοιπους 15 εκανε 30 - 50 ευρω... Τι επιδοτηση πηρε?? 420 ευρω για iphone 6s χωρις να του "επιβαλλουν" να μεγαλωσει το προγραμμα του. Εγω τι κανω λαθος δεν μπορω να καταλαβω.........

#1708   Hlias21

Hlias21

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 17/12/2015 - 17:45

Μια βοήθεια ρε παιδια.... Λήγει το συμβόλαιο μου με κοσμοτε τον επόμενο μήνα. Εχω δυο γραμμές κόσμο 65 στα Ε90 και τα δυο. Επισης όταν είχα κανει το προγραμμα μου είχαν δώσει και το 5s δωρεάν.
Τώρα που θελω να ανανεώσω, μου είπαν οτι μου κάνουν μια γελοία έκπτωση της τάξης των 10 ευρώ,δηλαδή να δίνω 80Ε το μήνα για τις δυο γραμμές και χωρίς επιδότηση.
Πηρα στη βόντα για φορητότητα,αλλά η τυπισσα προφανώς ψιλιαςμενη μου λεει οτι αν γίνει αίτηση η κοσμοτε δεν ενημερώνεται ,λέγοντας μου δηλαδή οτι αν το κάνω για το γνωστό κόλπο ακύρωσης,θα την πατήσω. Τι με συμβουλεύεται να κάνω? μα πάρω στη wind,μήπως εκει ειναι πιο εύκολα τα πράγματα?

Για την ιστορια να αναφερω οτι εκανα αιτηση φορητοτητας στη wind σε δυο προγραμματα που ουτε που θυμαμαι ποια ηταν.Δεν με ενδιεφερε καν....

Την επομενη μερα με πηραν απο κοσμο, "....μα γιατι θελετε να φυγετε..",κ.ο.κ

Μου προτειναν 670Ε επιδοτηση και 20% εκπτωση στα δυο κοσμοτε 65. Τους λεω οτι θα μπορουσαν να μου κανουν μεγαλυτερη επιδοτηση,το παραδεχεται η κοπελα και την επομενη μερα μου την αυξανει στα 850Ε οπου και συμφωνω.

Τελος καλο,ολα καλα,και παμε για καινουργιο iPhone 6s Plus.

φιλε hlias21 το οτι εχουν ''ξυπνησει'' τα τελευταια χρονια στο θεμα των επιδοτησεων ειναι γνωστο.
Ωστοσο δεν νομιζω πως απο την στιγμη που εχεις προγραμμα συμβολαιου στο κινητο σου η Cosmote δεν θα το μαθει κ θα σε ''κλεψει'' ετσι απλα η Vodafone.

Σιγουρα καμια εταιρια δεν θελει να χανει κανεναν πελατη(σσ εισαι κ καλος με 90 ευρωπουλα τον μηνα , υπερβολικα κατα την αποψη μου) , ισως ομως πλεον να υπαρχει κ κατι τετοιο γιατι κ εμεις το ειχαμε παρακανει .Πηγαιναμε καναμε μια αιτηση φορητοτητας κ παντα μετα περιμεναμε την εταιρια μας κ ριχναμε ακυρο στην αλλη .

Δεν μπορω να σε συμβουλεψω με ακριβεια κ δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου , το μονο που θυμαμαι ειναι οτι καποτε ενας φιλος που δουλευε στον ΟΤΕ μου ειχε πει εναν τροπο κ θελω να τον μοιραστω με το forum.Ισως να εχει αναφερθει στο παρελθον.

Λοιπον : 1ον ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην κανεις αιτηση φορητοτητας απο το τηλεφωνο.
                                   2ον Πηγαινε σε μια εταιρια , στην περιπτωση σου vodafone , wind κτλπ κ κανε γραπτη αιτηση. Εδω υπαρχει το κολπο.. Γραψε λοιπον κομπλε ολα σου τα στοιχεια κ στο πλαισιο με το ΑΦΜ κανε ενα ψηφιο λαθος.
Η αιτηση σου θα καταγραφει αλλα αφου τα στοιχεια σου δεν θα ειναι σωστα δεν θα μπορεσει να προχωρησει.
Με αυτον τον τροπο και η εταιρια σου θα το δει και θα σου κανει μια αντιπροταση προφανως , (αν τα βλεπουν πλεον) και σε περιπτωση που η εταιρια σου δεν σε παρει κ θες να μεινεις σε αυτη δεν θα δεσμευεσαι με συμβολαιο λεκτικο η γραπτο αφου τα στοιχεια σου ειναι λαθος.

Απλο κ μια φορα σε φιλικο προσωπο που το καναμε πριν 1,5 χρονο επιασε.

Ελπιζω να βοηθησα :) :D

Να πω στους συμφορουμιτες οτι το συγκεκριμενο κολπακι τελικα δεν πιανει....καθως οταν εδωσα το ΑΦΜ μου λαθος,αμεσως εβγαλε στην οθονη του υπολογιστη οτι ειναι λαθος.Αναγκαστικά,εδωσα το σωστο,και μαλιστα εμφανιστηκαν στην οθονη ολα μου τα στοιχεια,(ονοματεπωνυμο,διευθυνση,κτλ.)

Δεν εχω συνεργαστει ποτε με wind,αρα υποθετω οτι ολες οι εταιριες μοιραζονται τα στοιχεια μας.....

Μας εχουν φακελωμενους... :P

#1709   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2015 - 15:01

Υπάρχει και η λύση να βρείτε κάποιον γνωστό, φίλο ξάδερφο να σας δώσει το πάσο του και να βάλετε φοιτητικό με 4 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους και να ξεμπερδεύετε

Το πάσο δεν είναι φασολάδα στο λεω επειδή είμαι φοιτητής. Δεσμεύεται από έναν αριθμό και μόνο που σημαίνει οτι αν το δεσμεύσεις εσύ δεν μπορεί ο φοιτητής να έχει αυτός την έκπτωση. Άντε πες ο φοιτητής είναι ανώμαλος και το δέχεται, θα πρέπει και το νούμερο που θα το δεχτεί να είναι στο όνομα του φοιτητή, γνωρίζεις κανέναν που να βγάζει στο όνομα του κάποιου άλλου κάρτα? Και αν άλλος είναι παιδεραστής βομβιστής οτιδήποτε άλλο, δεν μαμιέται θα πάει ο φοιτητής μέσα και άντε να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. 

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 18/12/2015 - 15:01

#1710   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 12/01/2016 - 16:44

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή, για το τι θα μπορούσα να κάνω.... :)

Είμαι Cosmote plus 65 με 29€ / μηνα παγιο. Λήγει το συμβόλαιο σε λίγες μέρες.

Η προσφορά Vodafone (κάλεσα σε δυο διαφορετικα τηλεφωνικά κέντρα) είναι στα 45,87 € ! Επιμένουν σε αυτό και δεν κατεβαίνουν με τίποτα.

Η ίδια η Cosmote όταν της είπα ότι σκοπεύω να ψάξω άλλη εταιρία, αρχικά μου είπε για 47 ευρώ και σε δεύτερη φάση (άλλη τηλεφώνημα δικό μου) μου είπαν για 36,40 €.

Καμια ιδέα για να κατέβει κι άλλο η Cosmote;

Θα βοηθούσε μήπως, να εκανα φορητότητα σε Vodafone CU, μπας και φιλοτιμηθουν απο Cosmote να κανουν καλύτερη προσφορά, όταν δουν ότι "όντως" φεύγω.

Τι λέτε κι εσείς;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29