Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1711   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:11

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή, για το τι θα μπορούσα να κάνω.... :)

Είμαι Cosmote plus 65 με 29€ / μηνα παγιο. Λήγει το συμβόλαιο σε λίγες μέρες.

Η προσφορά Vodafone (κάλεσα σε δυο διαφορετικα τηλεφωνικά κέντρα) είναι στα 45,87 € ! Επιμένουν σε αυτό και δεν κατεβαίνουν με τίποτα.

Η ίδια η Cosmote όταν της είπα ότι σκοπεύω να ψάξω άλλη εταιρία, αρχικά μου είπε για 47 ευρώ και σε δεύτερη φάση (άλλη τηλεφώνημα δικό μου) μου είπαν για 36,40 €.

Καμια ιδέα για να κατέβει κι άλλο η Cosmote;

Θα βοηθούσε μήπως, να εκανα φορητότητα σε Vodafone CU, μπας και φιλοτιμηθουν απο Cosmote να κανουν καλύτερη προσφορά, όταν δουν ότι "όντως" φεύγω.

Τι λέτε κι εσείς;

Ακριβως αυτο εκανα πριν 3 μηνες, απο cosmote σε vodafone, και κατεληξα με το cosmote65 στα 21.90 τελικη τιμη για 2 αριθμους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1712   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:23

Ακριβως αυτο εκανα πριν 3 μηνες, απο cosmote σε vodafone, και κατεληξα με το cosmote65 στα 21.90 τελικη τιμη για 2 αριθμους.

Φαντάζομαι εσύ έκανες αίτηση για φορητότητα σε συμβόλαιο Vodafone, κι όχι κάρτοκινητο όπως σκέφτομαι εγω, σωστά;

Επίσης μεγάλο πλεονέκτημα το οτι ειχες 2 γραμμές. Μετράει αυτό!

#1713   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:50

Αιτηση φορητοτητας ή συνδεσε με το τμημα αποσυνδεδεων και λεγοντας οτι θες κωδικους για να κοψεις τη συνδεση. Πες για τη διαφορα τιμης κλπ.

#1714   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/01/2016 - 19:33

Εκανα τηλεφωνικη μεταφορα στην βονταφον, που ναι μεν γινεται αιτημα μεταφορας απο κοσμοτε, αλλα δεν ολοκληρωνεται τιποτα καθως σου στελνουν τα συμβολαια με κουριερ. Και ετσι φαινεται η μεταφορα, και οταν ερθει ο κουριερ δεν υπογραφεις τιποτα.

#1715   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:12

Αιτηση φορητοτητας ή συνδεσε με το τμημα αποσυνδεδεων και λεγοντας οτι θες κωδικους για να κοψεις τη συνδεση. Πες για τη διαφορα τιμης κλπ.

Αυτός ήταν ο σκοπός μου, αυτό έκανα και στο παρελθόν, αλλά η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά η προσφορά της Vodafone είναι τραγική (45,87€) και της Cosmote καλύτερη (36,40 € αλλα και παλι χειροτερη απο αυτο που εχω τωρα - 29€/μηνα)

Δεν θα ειναι λίγο παράλογο να κάνω αίτηση φορητότητας προς Vodafone τη στιγμή που η προσφορά της Vodafone είναι τόσο πολύ χειρότερη από της εταιρίας στην οποία είμαι ήδη....;!

Επίσης μία στο 1.000.000 να μην μου κάνει τελικά αντιπροσφορά η Cosmote, θα παω στη Vodafone με 45,87 το μήνα...;;!

Δύσκολα τα πράγματα.

Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι να ζητήσω κωδικούς απενεργοποίησης όπως ανέφερες.

#1716   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:45

Αυτός ήταν ο σκοπός μου, αυτό έκανα και στο παρελθόν, αλλά η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά η προσφορά της Vodafone είναι τραγική (45,87€) και της Cosmote καλύτερη (36,40 € αλλα και παλι χειροτερη απο αυτο που εχω τωρα - 29€/μηνα)
Δεν θα ειναι λίγο παράλογο να κάνω αίτηση φορητότητας προς Vodafone τη στιγμή που η προσφορά της Vodafone είναι τόσο πολύ χειρότερη από της εταιρίας στην οποία είμαι ήδη....;!
Επίσης μία στο 1.000.000 να μην μου κάνει τελικά αντιπροσφορά η Cosmote, θα παω στη Vodafone με 45,87 το μήνα...;;!
Δύσκολα τα πράγματα.
Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι να ζητήσω κωδικούς απενεργοποίησης όπως ανέφερες.

αυτο που δεν εχεις καταλαβει σε ολο αυτο ξερεις ποιο ειναι;;οτι αυτοι δεν ξερουν οτι η τιμη που σου εχει δωσει στην βονταφον ειναι μεγαλυτερη....οποτε οταν θα σε ρωτησουν θα τους πεις οτι μου δινουν το red 1 με 24 ευρω(παραδειγμα λεω) αν θες πες τους και 22 αλλα οχι παρακατω απο 21,90 που ειναι νομιζω το πατωμα.ετσι γινεται το παιχνιδι

Edit:δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου κανουν αντιπροσφορα γιατι εισαι πελατης τους και δεν θελουν να χανουν πελατες

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 12/01/2016 - 20:46

#1717   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:50

Πάντα ξέρουν τι προσφορές δίνει ο άλλος την παρούσα περίοδο.

Σε εμένα έγινε το ΘΑΥΜΑ.

Σε 2 μήνες έληγε σε 3 γραμμές που έχω η 18μηνη προσφορά που είχαμε για το RED 1 με έκπτωση 70% στα 18,56 τελική τιμή ανά γραμμή.

Και πάνω που έχω ετοιμαστεί σε κανά μήνα να αρχίσω διαπραγματεύσεις από δω κι απο κει, σκάει σήμερα τηλέφωνο από Vodafone.

Λέω στην κοπέλα δώσε μου τα ίδια για άλλους 24 μήνες και το κλείνουμε τώρα.

Και μου λέει, "αυτό ακριβώς πήρα να σας προσφέρω"! Και κάπως έτσι σε 5 λεπτά ανανέωσα την προσφορά για άλλους 24 μήνες μέχρι το 2018.

Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

#1718   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 12/01/2016 - 23:04

αυτο που δεν εχεις καταλαβει σε ολο αυτο ξερεις ποιο ειναι;;οτι αυτοι δεν ξερουν οτι η τιμη που σου εχει δωσει στην βονταφον ειναι μεγαλυτερη....οποτε οταν θα σε ρωτησουν θα τους πεις οτι μου δινουν το red 1 με 24 ευρω(παραδειγμα λεω) αν θες πες τους και 22 αλλα οχι παρακατω απο 21,90 που ειναι νομιζω το πατωμα.ετσι γινεται το παιχνιδι

Edit:δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου κανουν αντιπροσφορα γιατι εισαι πελατης τους και δεν θελουν να χανουν πελατες

Στα 18.50 ευρω ειναι το πατωμα για τα RED 1 φιλε vdkour που λεει ο nsxbass παραπανω. Κι εγω τοσο τα εχω σε δυο γραμμες κοντα στα 2-3 χρονια. Ληγουν κι εμενα καπου στο καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα,ελπιζω να με παρουν ενα ωραιο πρωι κ να μου τα ανανεωσουν αλλους 24 μηνες...μην αρχισουμε παλι τα παιχνιδακια με τις αποσυνδεσεις κ τις φορητοτητες...

#1719   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2016 - 23:14

Οπότε ουσιαστικά ξέρουν στην Cosmote ότι μονο αν ειμαι τρελός θα πάω στη Vodafone με ...μεγαλύτερο πάγιο. Εχω την εντύπωση ότι αν δεν μου κάνει νέα προσφορά η Voda (κάτω των 36,4 της Cosmote), η μόνη επιλογή μου θα είναι να αιτηθώ διακοπή (και μεταφορά μου στην Voda σε καρτοκινητό). Κι αυτό με την ελπίδα ότι η Cosmote θα δει ότι φευγω και θα μου κάνει νεα προσφορά.

#1720   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2016 - 23:15

Στα 18.50 ευρω ειναι το πατωμα για τα RED 1 φιλε vdkour που λεει ο nsxbass παραπανω. Κι εγω τοσο τα εχω σε δυο γραμμες κοντα στα 2-3 χρονια. Ληγουν κι εμενα καπου στο καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα,ελπιζω να με παρουν ενα ωραιο πρωι κ να μου τα ανανεωσουν αλλους 24 μηνες...μην αρχισουμε παλι τα παιχνιδακια με τις αποσυνδεσεις κ τις φορητοτητες...

οκ μαλλον κανω λαθος γιατι εγω μεχρι 21,90 τους ειχα παει και νομιζα οτι ηταν η πιο χαμηλη τιμη.οπως κανανε και στον νικο ετσι και σε εμενα με πηραν τηλ να περασω απο ενα καταστημα για να συνεχισω για αλλους 18 μηνες στο ιδιο προγραμμα(2 νουμερα στο red1 με 21,90 το καθενα) και φυσικα τους ειπα οτι το θελω!οποτε και εσενα οταν ληγει το συμβολαιο θα σε παρουν πιστευω.

#1721   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/01/2016 - 23:33

Σε εμένα έγινε το ΘΑΥΜΑ.

Σε 2 μήνες έληγε σε 3 γραμμές που έχω η 18μηνη προσφορά που είχαμε για το RED 1 με έκπτωση 70% στα 18,56 τελική τιμή ανά γραμμή.

Και πάνω που έχω ετοιμαστεί σε κανά μήνα να αρχίσω διαπραγματεύσεις από δω κι απο κει, σκάει σήμερα τηλέφωνο από Vodafone.

Λέω στην κοπέλα δώσε μου τα ίδια για άλλους 24 μήνες και το κλείνουμε τώρα.

Και μου λέει, "αυτό ακριβώς πήρα να σας προσφέρω"! Και κάπως έτσι σε 5 λεπτά ανανέωσα την προσφορά για άλλους 24 μήνες μέχρι το 2018.

Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

Το ιδο ακριβως αλλα σε Cosmote εγω.

Με παιρνει τηλ πανω που εληγε και εκει που ειμαι ετοιμος να αρχισω παζαρια μου λεει κατευθειαν το 65 plus στα 22€. Ωραια κλεισαμε της λεω. :P

#1722   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 13/01/2016 - 00:11

Να δεις που πλέον επειδή η φορητότητα ολοκληρώνεται σε 7 ώρες, τα ανανεώνουν από πριν για να μην παίζουν.

Εμένα ούτε σε κατάστημα με έστειλε.

Τηλεφωνικά η ανανέωση και τώρα περιμένω από μέρα σε μέρα τα μηνύματα στα κινητά.

#1723   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 13/01/2016 - 00:41

Τι καταστημα. Ουτε καν.

Ανανεωση τηλεφωνικη μπαμ μπαμ.

#1724   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 13/01/2016 - 07:01

Καλημέρα και από μένα..έχω 2 γραμμές red 1 στα 26€ την καθεμία και σταθερό hol + holtv δώρο.
Δεν ειμαι ευχαριστημένος από το σήμα της voda ούτε στο σπίτι ούτε στη δουλεια(τα βασικά σημεία).
Με πήραν από COSMOTE και μου είπαν τα δικά τους (2 γραμμές-σταθερό-Ίντερνετ-otetv) και τους είπα ναι και αύριο Πέμπτη μου στέλνουν courier.
Το θέμα μου είναι πως ειμαι στον 7ο μήνα συμβολαίου από τους 18 και η voda λέει πως θα πληρώσω 360€ πέναλτυ (όλους τους μήνες που ήμουνα * την έκπτωση)!!!!
Τι να κάνω ρε παιδιά;;;

#1725   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 08:27

Να δεις που πλέον επειδή η φορητότητα ολοκληρώνεται σε 7 ώρες, τα ανανεώνουν από πριν για να μην παίζουν.

Εμένα ούτε σε κατάστημα με έστειλε.

Τηλεφωνικά η ανανέωση και τώρα περιμένω από μέρα σε μέρα τα μηνύματα στα κινητά.

μου ειχανε πει οτι κατι βλεπουν στο συστημα οτι υπαρχει για μενα και οτι επρεπε να περασω απο καταστημα να δω τι ειναι.και ειχα παει στην vodafone στο mall και μου ειπαν οτι αυτο που φαινεται ειναι η προσφορα αυτη και αν θελω να κανω ανανεωση για 18 μηνες.και την εκανα και τελος!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24

0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες