Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Please log in to reply
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1741   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 19/01/2016 - 18:19

Σήμερα παρέλαβα κάρτες της COSMOTE...αύριο παραλαμβάνω και συμβόλαια για σταθερό και tv...εντός 3 ημερών θα ενεργοποιηθεί μου είπανε..από αύριο λογικά θα με πάρει η βοντα για την λυπητερή(πέναλτυ).
Αν μου πει τελικά τρελό ποσό..πάω για ακύρωση ..και μένω (υπομένω) την βοντα για 1 χρόνο ακόμη!
Η COSMOTE μου έδωσε και 2 πάγια δώρο στο κινητό (την μια γραμμή) αλλά και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά..
2 πάγια οτετβ και 2 πάγια κινητού ...40+50 ευρώ χοντρικά μου δίνει...να δω τι θα μου πει η βοντα..

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 19/01/2016 - 18:20.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1742   stark

stark

iPH Contributor

• 1,055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 19/01/2016 - 18:38

Τι έγινε τελικά; 

Εγώ δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ ακόμα

Με ενημέρωσαν ότι αν κάνω τώρα την αίτηση για αλλαγη σε Vodafone θα πρέπει να πληρώσω περίπου 120 €, λόγω της δέσμευσης που εχω ακόμα από το συμβόλαιο. Το ποσό αυτό υποτίθεται ότι θα μειώνεται όσο πλησιάζει το τέλος του συμβολαίου.
Σε 8 μέρες -μου είπαν- βγαίνει ο τελευταίος λογαριασμός μου από την Cosmote και από κει και πέρα θα είμαι ουσιαστικά αποδεσμευμένος. Οπότε την άλλη βδομάδα θα κάνω την αίτηση για φορητότητα και θα ενημερώσω.

#1743   navajo

navajo

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2016 - 16:38

καλησπερα απο εμενα εβλεπα τη συζητηση και βλεπω οτι εχω πετυχει μαλλον την καλυτερη προσφορα η οποια δυστηχως μολις εληξε και εχω ξεκινησει τη διαδικασια για καινουρια...πριν ενα 18μηνο ειχα κανει παλι την ιδια διαδικασια απο κοσμοτε φορητοτητα σε βονταφον και η τελικη προσφορα που ειχα για δυο κινητα και ενα σταθερο (+εκπτωση οικογενειακου,φοιτιτικη και σταθερου οτε) ηταν το κοσμοτε πλας65 και στα δυο κινητα το οποιο συνολικα μου ερχοταν γυρω στα 16€ !!!!! η μια γραμμη στα 4-4,5 και η δευτερη στα 12 συν το σταθερο με 24αρι ιντερνετ απεριορτιστα αστικα υπεραστικα και 60λεπτα προς κινητα αλλο ενα 25€... δυστηχως δεν μπορουσε να ανανεωθει με τα ιδια ποσα οποτε τωρα ξεκινησα τη διαδικασια με φορητοτητα προς wind ελπιζοντας για κατι παρομοιο....

ps για οποιον αμφιβαλλει για το συνολικο ποσο των κινητων υπαρχουν και φωτο που τωρα βαριομουν να ανεβασω :P

απλα κυνηγηστε το οσο παει ολο κατι καλυτερο θα πετυχενεται

Τελευταία επεξεργασία από: navajo, 22/01/2016 - 16:39.

#1744   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2016 - 17:53

καλησπερα απο εμενα εβλεπα τη συζητηση και βλεπω οτι εχω πετυχει μαλλον την καλυτερη προσφορα η οποια δυστηχως μολις εληξε και εχω ξεκινησει τη διαδικασια για καινουρια...πριν ενα 18μηνο ειχα κανει παλι την ιδια διαδικασια απο κοσμοτε φορητοτητα σε βονταφον και η τελικη προσφορα που ειχα για δυο κινητα και ενα σταθερο (+εκπτωση οικογενειακου,φοιτιτικη και σταθερου οτε) ηταν το κοσμοτε πλας65 και στα δυο κινητα το οποιο συνολικα μου ερχοταν γυρω στα 16€ !!!!! η μια γραμμη στα 4-4,5 και η δευτερη στα 12 συν το σταθερο με 24αρι ιντερνετ απεριορτιστα αστικα υπεραστικα και 60λεπτα προς κινητα αλλο ενα 25€... δυστηχως δεν μπορουσε να ανανεωθει με τα ιδια ποσα οποτε τωρα ξεκινησα τη διαδικασια με φορητοτητα προς wind ελπιζοντας για κατι παρομοιο....

ps για οποιον αμφιβαλλει για το συνολικο ποσο των κινητων υπαρχουν και φωτο που τωρα βαριομουν να ανεβασω :P

απλα κυνηγηστε το οσο παει ολο κατι καλυτερο θα πετυχενεται

Και βρήκες να πας στη wind σώθηκες! Στις συνδέσεις σου προσφέρουν δωρεάν πάγια που δεν στα δίνουν εν τέλει και λογαρισμούς οτι να ναι(κρίνοντας απο red 1 που έχω με τη μάνα μου και wind που έχει ο μπαμπας μου ο οποίος 2 πάγια δώρο πήρε που τα πλήρωσε και δεν του τα χαρίσανε ποτέ ακόμα και τις αποδείξεις όταν τους έστελνε) Α ναι μας έδωσαν και tablet ένα τούβλο ξ για να μην φύγει ο μπαμπάς μου και προς το παρών το κρατάμε για δίσκο σερβιρίσματος. 

#1745   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 17:47

Εγώ πάντως το έκανα το βήμα παρά το μεγάλο πέναλτυ των 320€!
Μου έδωσαν από 2 πάγια δώρο σε κάθε γραμμή κινητής και 2 πάγια οτεtv δώρο..οπότε πες πως μετριάζεται το πράγμα..
Περιμένω τηλ από τον ΟΤΕ για ρουτερ κτλ..και αφού συνδεθώ..να έρθει ο τεχνικός για την tv.
Όσο για το πέναλτυ..σκέφτομαι να τους δίνω 2€ το μήνα..να τους σπάσω τα νεύρα..

#1746   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 23/01/2016 - 18:15

Πως θα προχωρησει η φορητοτητα αν δεν πληρωσεις το πεναλτυ? Γινεται? Νομιζω αν δεν πληρωσεις στο καταστημα,να δωσει απο 'κει την εγκριση,δεν προχωραει η δουλεια...Μπορεις να δωσεις καποιο μικρο ποσο σαν προκαταβολη,η να το κανεις δοσεις?

Τελευταία επεξεργασία από: Gavros7, 23/01/2016 - 18:17.

#1747   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3,175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/01/2016 - 22:30

Εγώ πάντως το έκανα το βήμα παρά το μεγάλο πέναλτυ των 320€!
Μου έδωσαν από 2 πάγια δώρο σε κάθε γραμμή κινητής και 2 πάγια οτεtv δώρο..οπότε πες πως μετριάζεται το πράγμα..
Περιμένω τηλ από τον ΟΤΕ για ρουτερ κτλ..και αφού συνδεθώ..να έρθει ο τεχνικός για την tv.
Όσο για το πέναλτυ..σκέφτομαι να τους δίνω 2€ το μήνα..να τους σπάσω τα νεύρα..

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να φύγω από Forthnet για ΟΤΕ . Μπορείς να μου πεις τι προγράμμα έιχες και έδωσες τόσα λεφτά penalty ?

 6s plus 

#1748   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 22:32

Ήμουνα βοντα παιδιά..μια χαρά προχωράει η φορητότητα..και την έκανα στον 5/18 μήνα για αυτό και μεγάλο το ποσό..
Εννοώ έχω ήδη κοσμοτεκινητα και από Δευτέρα και ρουτερ..στην βοντα 2 γραμμές red 1 με 26€ άμα γραμμή..όποτε και καλά 75% έκπτωση και πληρώνω για 5 μήνες 160κατι την κάθε γραμμή
Επιτέλους όμως μιλάω μέσα στο σπίτι..και όχι στο μπαλκόνι μόνο ξεπαγιαζοντας

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 23/01/2016 - 22:35.

#1749   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3,175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/01/2016 - 22:44

Καλά το έκανες θέλω να φύγω και εγώ από Forthnet η περιοχή μου έχει 50vdsl με ΟΤΕ και εγώ δεν μπορώ να δω άνετα ένα βίντεο στο YouTube

 6s plus 

#1750   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2016 - 22:50

Εμένα δυστυχώς εδώ στο down town aigaleo..δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη για vdsl..24ρα λένε..και αν πιάνεις 10 είσαι τυχερός !
Με τόσα Κλείδωνα στην χολ..να δω από βδομάδα στον ΟΤΕ τι θα γίνει..αν και δεν έχει λόγο να πάει παραπάνω..ειδικά αν το speed port που δίνει ο ΟΤΕ ..είναι χάλια όπως διαβάζω σε αλλά φορουμς...
Και όλα αυτά σε πολυκατοικία του 2005, με το dslam λιγότερο από 1000μ (σε ευθεία).
Τώρα αν ο κάθε isp πατσαρει τις κάρτες αντί να φτιάχνει άλλο dslam και από μια κάρτα εκεί που είναι να πάρουν 4-8 πχ..δίνει σε 16...τι να τους πεις! ( έχω ακούσει για την χολ να τα κάνει αυτά)

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 23/01/2016 - 22:53.

#1751   DivEorDiE

DivEorDiE

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2016 - 18:19

Παιδιά καλησπέρα!! και εμένα λίγει το συμβόλαιο μου με cosmote όπου είχα 3 αριθμούς και είχα πετύχει πολύ καλή προσφορά με το κόλπο της φορητότητας. Με πήραν τηλέφωνο και μου παν οτι δε γίνεται να μου δόσουν πάλι τις ίδιες τιμές οπότε λέω να κάνω πάλι το κόλπο της φορητότητας. Έχει κανείς το τηλέφωνο προσφορών της Vodafone?

#1752   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2016 - 19:44

Βάζεις στο site τους το κινητό σου εκεί που λέει φορητότητα και σε καλούν αυτοι

Sent from my iPad using Tapatalk

#1753   nikosvol

nikosvol

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 03/02/2016 - 21:48

Kαλησπέρα παιδιά, ονομάζομαι Νίκος και αισθάνομαι τελείως χαζός που μόλις ανακάλυψα το forum και το ποσο πραγματικά μπορούν να πέσουν οι τιμές.
Για να δείτε πόσος ΚΟΡΟϊΔΟ υπήρξα:

Είμαι συνδρομητής της Cosmote από το 1998, ναι, 18 χρονια!! Έχω στο όνομα μου 3 αριθμούς εδώ και αρκετά χρονια (ο τελευταίος προστέθηκε το 2004 - σύνδεση και οι 3).
Τα 2 είναι στο Cosmote Plus 45 και το ένα στο Cosmote Plus 65. Λόγω αρκετών ταξιδιών στο εξωτερικό με τη δουλειά μου, τον τελευταίο χρόνο (από τον προηγούμενο Φεβρουάριο) έχω πληρώσει σε λογαριασμούς Cosmote πάνω από 3.000E σύνολο (ευτυχώς μεγάλο μέρος του λογαριασμού το καλύπτει η δουλειά)!! Έληξε μέσα στο Γενάρη το Cosmote 65 και τηλεφωνώντας στην Cosmote μου πρότειναν έκπτωση 10E το μηνα για 24μηνο η 18μηνο συμβόλαιο!!! Παραπονέθηκα και μου κάνανε έκπτωση 20E το μηνα (μονο για το Plus 65) και τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Μου φαίνεται τελείως γελοία η έκπτωση και έτσι είπα να ψάξω στο google να δω τι παίζει! Το ένα 45ari ανανεώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και η έκπτωση που μου δώσανε για 18μηνο συμβόλαιο είναι 8-9Ε το μηνα, δηλαδή ψίχουλα!! Επίσης έχω 10% έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου (είπαμε - και οι 3 αριθμοί είναι στο όνομα μου) σε όλους τους αριθμούς. Σε μερικούς μήνες λήγει το συμβόλαιο και για το άλλο 45ari..
Είμαι έξω φρενων με αυτά που διαβάζω, μπορείτε να με συμβουλέψετε για το τι μπορώ να ζητήσω?? Διαβάζω για άτομα που πληρώνουν 26E το 65ari Plus και μου πέφτουν τα μαλλιά!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά κορόιδα σαν εμενα να πληρώνουν τόσα για κινητό... Αυτό που πλήρωσα φέτος για άλλους είναι όσα πληρώνουν σε μια 10ετία...

Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικα και καλώς σας βρήκα!! :D

#1754   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3,131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 03/02/2016 - 21:55

Kαλησπέρα παιδιά, ονομάζομαι Νίκος και αισθάνομαι τελείως χαζός που μόλις ανακάλυψα το forum και το ποσο πραγματικά μπορούν να πέσουν οι τιμές.
Για να δείτε πόσος ΚΟΡΟϊΔΟ υπήρξα:

Είμαι συνδρομητής της Cosmote από το 1998, ναι, 18 χρονια!! Έχω στο όνομα μου 3 αριθμούς εδώ και αρκετά χρονια (ο τελευταίος προστέθηκε το 2004 - σύνδεση και οι 3).
Τα 2 είναι στο Cosmote Plus 45 και το ένα στο Cosmote Plus 65. Λόγω αρκετών ταξιδιών στο εξωτερικό με τη δουλειά μου, τον τελευταίο χρόνο (από τον προηγούμενο Φεβρουάριο) έχω πληρώσει σε λογαριασμούς Cosmote πάνω από 3.000E σύνολο (ευτυχώς μεγάλο μέρος του λογαριασμού το καλύπτει η δουλειά)!! Έληξε μέσα στο Γενάρη το Cosmote 65 και τηλεφωνώντας στην Cosmote μου πρότειναν έκπτωση 10E το μηνα για 24μηνο η 18μηνο συμβόλαιο!!! Παραπονέθηκα και μου κάνανε έκπτωση 20E το μηνα (μονο για το Plus 65) και τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Μου φαίνεται τελείως γελοία η έκπτωση και έτσι είπα να ψάξω στο google να δω τι παίζει! Το ένα 45ari ανανεώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και η έκπτωση που μου δώσανε για 18μηνο συμβόλαιο είναι 8-9Ε το μηνα, δηλαδή ψίχουλα!! Επίσης έχω 10% έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου (είπαμε - και οι 3 αριθμοί είναι στο όνομα μου) σε όλους τους αριθμούς. Σε μερικούς μήνες λήγει το συμβόλαιο και για το άλλο 45ari..
Είμαι έξω φρενων με αυτά που διαβάζω, μπορείτε να με συμβουλέψετε για το τι μπορώ να ζητήσω?? Διαβάζω για άτομα που πληρώνουν 26E το 65ari Plus και μου πέφτουν τα μαλλιά!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά κορόιδα σαν εμενα να πληρώνουν τόσα για κινητό... Αυτό που πλήρωσα φέτος για άλλους είναι όσα πληρώνουν σε μια 10ετία...

Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικα και καλώς σας βρήκα!! :D

18.5 για το 65 plus εγώ και 15 για το 45 plus η γυναίκα μου .αυτα τα πήρα πέρυσι .τωρα λήγει και μένα σε ένα μήνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

RF forever

#1755   nikosvol

nikosvol

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 04/02/2016 - 21:57

Με 12μηνο συμβόλαιο ή μεγαλύτερης διάρκειας;

Ad

Ad