Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1906   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/06/2016 - 10:21

εγω πηγα σε ενα καταστημα της wind,τους ειπα οτι ηθελα να το κανω καρτοκινητο (για να μην μπλεξω με συμβολαια). εκανα αιτηση φορητοτητας και μετα απο 1 μερα με πηρε η cosmote και μου εκανε εκπτωση παγιου 10 ευρω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1907   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 16/06/2016 - 10:01

Να σας πω τελικά τι έγινε.

Έκλεισα στην Cosmote 30,00€ τελική τιμή το 65 plus χωρίς όμως να πάει αίτημα φορητότητας της Vodafone. Η προσφορά αυτή ήταν από το τμήμα σταθερής της Cosmote που λόγω αίτησης φορητότητας του σταθερού (που τελικά παρέμεινα στον ΟΤΕ) μου έκαναν και προσφορά για ανανέωση και του κινητού.

Επειδή δεν το λες και άσχημο, τη δέχτηκα γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με την νοοτροπία της Vodafone άλλο...

Θα ξαναγράψω: προσοχή στην φορητότητα γιατί προσπαθούν να ροκανίσουν τον χρόνο και να σε αναγκάσουν να μεταφερθείς παραβιάζοντας τους κανονισμούς της ΕΕΤΤ.

#1908   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/06/2016 - 10:15

έπρεπε να έχεις αφήσει να πάει το αίτημα στην voda το ίδιο πρόγραμμα το πήραμε 18 ευρώ .

#1909   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 16/06/2016 - 21:39

δεν γινεται στις 15:00 να μην βλεπουν τιποτα της κοςμοτε και ως δια μαγειας στις 18:00 να με παιρνει το δικτυο μου για αντιπροσφορα και την επομενη το πρωι 9 η ωρα να στελνω φαξ και να μου λενε μετα οτι αργησα. Σε καθε περιπτωση , θα πληρωσω οτι αναλογει για τις μερες χρησης. Την ενεργοποιηση να συννενοηθουν με την εεττ. Απλα δυστηχως ολα περνανε απο κοσμοτε και γι αυτο πουλαει νταβατζιλικι κ αερα, καλος η κακος ειναι η πιο δυνατη στην αγορα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελος καλο ολα καλα. Στην αρχη με την ασυνενοησια τους με ειχαν κομπλαρει λιγο, ο ενας ελεγε οτι θα χρεωθω ο αλλος οχι. Εγω τα χα κανει ολα εντος χρονικων οριων.
Παρολα αυτα επειδη στον χωρο παιζει βρωμια πολυ δυστηχως ακομα, εκανα προκαταβολικα καταγγελια στην εεττ η οποια απαντηθηκε σημερα μετα απο 15 μερες απο ειδικο τμημα της κοσμοτε και με διαβεβαιωσαν οτι δε θα χρεωθω απολυτως τιποτα, ακομα και το αναλογικο παγιο .Η αληθεια ειναι οτι πιστευω πως ριξαν αδειο για να πιασουν γεματο αλλα μολις ειδαν την εεττ λιγο σοβαρεψαν, παρολα αυτα πιστευω οτι ειχαν επαγγελματισμο σε αυτες τις περιπτωσεις , που αμφιβαλω αν την εχουν και οι αλλοι παροχοι.
Συμπερασμα, και ο αγιος φοβερα θελει.
Καλη συνεχεια στην παρεα

#1910   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2016 - 20:56

έπρεπε να έχεις αφήσει να πάει το αίτημα στην voda το ίδιο πρόγραμμα το πήραμε 18 ευρώ .

Το γνωρίζω. Η κοπέλα η ίδια μου έλεγε ότι αν δεν υπάρξει αίτημα δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.
Η Vodafone όμως με είχε εκνευρίσει απίστευτα με τη συμπεριφορά της όποτε είπα να το τελειώνω εδώ.
Να σκεφτείς ότι επειδή έκανα και νέα σύνδεση στη Vodafone όταν πήγα να το ακυρώσω μου ζητούσαν 10€ (τέλη κατάργησης) και πάγια 5,30€ και δεν αναγνώριζαν το 14ημερο υπαναχώρησης λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας!!!!! Φυσικά ακομα κι αν είχε περάσει η διορία αυτά τα ποσά δεν υπήρχαν πουθενά στα συμβόλαια!!!!!!!
Μιλάμε για τραγέλαφο! Στο κατάστημα που πήγα για καταγγελία δεν είχαν καν το έντυπο καταγγελιών που πρέπει να έχουν όλα τα καταστήματα λιανικής!!!
Μετά από πολύ κόπο δέχτηκαν το αυτονόητο...
Δεν είχα λοιπόν καμία όρεξη να ξανακάνω αίτηση στη Vodafone άσε που αν με θυμόντουσαν θα μου έκαναν κανά χουνέρι!
Όταν πήρα και την wind μου είπαν με τέτοια προσφορά που σου δίνει η Cosmote εμείς δεν μπορούμε!
Κάτι κερδίσαμε, έπρεπε να κάνω χωριστές αιτήσεις κινητής - σταθερής.
Σε 18 μήνες πάλι...

#1911   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/06/2016 - 22:35

Το γνωρίζω. Η κοπέλα η ίδια μου έλεγε ότι αν δεν υπάρξει αίτημα δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.
Η Vodafone όμως με είχε εκνευρίσει απίστευτα με τη συμπεριφορά της όποτε είπα να το τελειώνω εδώ.
Να σκεφτείς ότι επειδή έκανα και νέα σύνδεση στη Vodafone όταν πήγα να το ακυρώσω μου ζητούσαν 10€ (τέλη κατάργησης) και πάγια 5,30€ και δεν αναγνώριζαν το 14ημερο υπαναχώρησης λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας!!!!! Φυσικά ακομα κι αν είχε περάσει η διορία αυτά τα ποσά δεν υπήρχαν πουθενά στα συμβόλαια!!!!!!!
Μιλάμε για τραγέλαφο! Στο κατάστημα που πήγα για καταγγελία δεν είχαν καν το έντυπο καταγγελιών που πρέπει να έχουν όλα τα καταστήματα λιανικής!!!
Μετά από πολύ κόπο δέχτηκαν το αυτονόητο...
Δεν είχα λοιπόν καμία όρεξη να ξανακάνω αίτηση στη Vodafone άσε που αν με θυμόντουσαν θα μου έκαναν κανά χουνέρι!
Όταν πήρα και την wind μου είπαν με τέτοια προσφορά που σου δίνει η Cosmote εμείς δεν μπορούμε!
Κάτι κερδίσαμε, έπρεπε να κάνω χωριστές αιτήσεις κινητής - σταθερής.
Σε 18 μήνες πάλι...

Δε σου αναγνώριζαν το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας; Μα οι 14 ημερες υπάρχουν ακριβώς για τις παραγγελίες/συμβάσεις χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία. Όχι δεν είναι άσχετοι, είναι αλήτες.

#1912   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2016 - 23:36

Δε σου αναγνώριζαν το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών λόγω τηλεφωνικής παραγγελίας; Μα οι 14 ημερες υπάρχουν ακριβώς για τις παραγγελίες/συμβάσεις χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία. Όχι δεν είναι άσχετοι, είναι αλήτες.

Δεν είπα ότι είναι άσχετοι...
Θα μπορούσα να πω πολλά χειρότερα πράγματα. Πάνω που ετοιμαζόμουν για καταγγελίες και λοιπά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι "κατ' εξαίρεση" θα το δεκτούν! Τότε τους έχωσα διάφορα αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους!
Οι νόμοι τους προστατεύουν γιατί οι ίδιοι τους φτιάχνουν. Βασίζονται ότι δεν θα έχεις τους πόρους να το τραβήξεις.
Κινούνται στα όρια της απάτης και το γνωρίζουν καλά!

#1913   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 28/06/2016 - 01:44

Λοιπον παιδια. Την 24-06-16 πηγα στη vodafone και εκανα αιτηση φορητοτητας ( να φυγω απο την cosmote) και να παω στη vodafone και υπεγραψα συμβολαιο και μου εδωσαν και τη sim. Χθες Δευτερα 27-06-2016 με πηρε η cosmote και μου εκανε μια εξαιρετικη προταση, αλλα η γραμμη ηδη ειχε μεταφερθει στην vodafone. Με συμβουλευσε ενας υπαλληλος της cosmote και ετσι εστειλα αιτηση ακυρωσης / υπαναχωρησης και την εστειλα με φαξ στο 210-4279222. Τι ενεργειες πρεπει να κανω για να γυρισω στην cosmote? Να σημειωσω οτι αν και εχω τη σιμ της vodafone , δεν την εχω βαλει να την ενεργοποιησω ακομα. Πως πρεπει να ενεργησω για να παραμεινωστην cosmote?

#1914   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/06/2016 - 01:52

Λοιπον παιδια. Την 24-06-16 πηγα στη vodafone και εκανα αιτηση φορητοτητας ( να φυγω απο την cosmote) και να παω στη vodafone και υπεγραψα συμβολαιο και μου εδωσαν και τη sim. Χθες Δευτερα 27-06-2016 με πηρε η cosmote και μου εκανε μια εξαιρετικη προταση, αλλα η γραμμη ηδη ειχε μεταφερθει στην vodafone. Με συμβουλευσε ενας υπαλληλος της cosmote και ετσι εστειλα αιτηση ακυρωσης / υπαναχωρησης και την εστειλα με φαξ στο 210-4279222. Τι ενεργειες πρεπει να κανω για να γυρισω στην cosmote? Να σημειωσω οτι αν και εχω τη σιμ της vodafone , δεν την εχω βαλει να την ενεργοποιησω ακομα. Πως πρεπει να ενεργησω για να παραμεινωστην cosmote?

Γι'αυτο που ρωτας δεν γνωριζω να σου απαντησω,απλα θα ηθελα να σε ρωτησω τη προγραμμα ειχεις και τι σου προτεινε η cosmote στην αντιπροσφορα;

#1915   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 28/06/2016 - 08:05

Με το φαξ είσαι οκ, απλα περιμένεις μερικές ημέρες

#1916   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 09:46

Με το φαξ είσαι οκ, απλα περιμένεις μερικές ημέρες

καταρχας ευχαριστω για την απαντηση, αλλα επειδη η αντιπροταση της κοσμοτε ειναι εξαιρετικη και η διαφορα στο παγιο μεγαλη, ανησυχω μηπως τελικα δεν καταφερω να ξαναγυρισω στην κοσμοτε!

#1917   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 09:48

καταρχας ευχαριστω για την απαντηση, αλλα επειδη η αντιπροταση της κοσμοτε ειναι εξαιρετικη και η διαφορα στο παγιο μεγαλη, ανησυχω μηπως τελικα δεν καταφερω να ξαναγυρισω στην κοσμοτε!

Με την Vodafone δεν ξεμπλέκεις εύκολα, πίεσε τους. Μην τους αφήσεις έτσι, πίεσε για αποδέσμευση άμεσα!

#1918   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 10:00

Γι'αυτο που ρωτας δεν γνωριζω να σου απαντησω,απλα θα ηθελα να σε ρωτησω τη προγραμμα ειχεις και τι σου προτεινε η cosmote στην αντιπροσφορα;

Μου εδωσε το cosmote xl στα 28 ευρω.

#1919   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 10:03

Με την Vodafone δεν ξεμπλέκεις εύκολα, πίεσε τους. Μην τους αφήσεις έτσι, πίεσε για αποδέσμευση άμεσα!

Επικοινωμησα με την κοσμοτε και μου ειπε οι θα ναλαβει την επιστροφη μου εξ'ολοκληρου...Ας ελπισω να γινει ετσι...

#1920   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/06/2016 - 11:43

Μου εδωσε το cosmote xl στα 28 ευρω.

Μια χαρα καλη προσφορα,ενα νουμερο εχεις στην cosmote;

Ad

Ad