Απλα δεν ξερω μηπως μου πει τιποτα η cosmo για πεναλτι γιατι εκανα φορητοτητα πριν εκδοθει ο τελευταίος λογαριαςμοςΜόλις πάρουν την αίτηση φορητότητας θα σε καλέσουν, το πολύ σε μια ημέρα, συνήθως καλούν μέσα σε 12 ώρες. Να μην Σε καλέσουν δεν παίζει, απλά μην κλείσεις το τηλέφωνο και να είσαι λίγο alert με τις κλήσεις.
Sent from my iPad using Tapatalk
Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 14/07/2016 - 00:34
Ad
Δημοσίευση 14/07/2016 - 13:03
Απλα δεν ξερω μηπως μου πει τιποτα η cosmo για πεναλτι γιατι εκανα φορητοτητα πριν εκδοθει ο τελευταίος λογαριαςμος
Πέναλτι υπάρχει μόνο εάν παίζεις με τον Ολυμπιακό... δεν το γνωρίζω αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει εκτός και εάν ισχύει το παραπάνω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/07/2016 - 21:22
Αυριο το πρωι υπογραφω τα συμβολαια(θα ερθει courier)λογικα μετα την υπογραφη θα παει η φορητοτητα στην cosmote ετσι;Πέναλτι υπάρχει μόνο εάν παίζεις με τον Ολυμπιακό... δεν το γνωρίζω αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει εκτός και εάν ισχύει το παραπάνω...
Δημοσίευση 14/07/2016 - 23:38
Αυριο το πρωι υπογραφω τα συμβολαια(θα ερθει courier)λογικα μετα την υπογραφη θα παει η φορητοτητα στην cosmote ετσι;
Έτσι
Δημοσίευση 15/07/2016 - 14:01
Δημοσίευση 15/07/2016 - 20:39
Σήμερα το πρωί ήρθε ο courier υπέγραψα τα συμβόλαια με Vodafone και με κάλεσαν από Vodafone να μου πουν ότι θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση στο τέλος του μήνα έτσι ώστε να πληρώσω τον τελευταίο λογαριασμό που εκδίδεται στις 21 του μηνός στην Cosmote για να μην έχω θέμα με πέναλτι. Δηλαδή φορητότητα θα στείλουν στην Cosmote μετά τις 21 του μηνός αφού πληρωθεί ο λογαριασμός. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης που είναι 14 ημέρες ισχύει από τη στιγμή που υπογράψω το συμβόλαιό η απο όταν θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου,και κατι ακομα η 14 αυτές οι μέρες είναι ημερολογιακές;
Η Vodafone το κάνει αυτό, τρώει μέρες με διάφορες δικαιολογίες (εμένα μου είπαν ότι κάνει μέρες λόγω σταθερής τηλεφωνίας) για να απομακρυνθεί από το 14ημερο.
Είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει μέσα σε 3 μέρες αν δεν κάνω λάθος (άμεσα πάντως) στην φορητότητα.
Οι μέρες περνάνε από την υπογραφή. Για αυτό σου είπαν για τέλος του μήνα. Να τους πεις ότι πρέπει να τηρήσουν τα νόμιμα - ότι τους υποχρεώνει η ΕΕΤΤ αλλιώς πες τους θα το ακυρώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 15/07/2016 - 20:39
Δημοσίευση 15/07/2016 - 21:21
Βασικα εγω τους ειπα ετσι να γινει για να πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο μην χω θεμα με cosmote αλλα και αυτοι δεν ειδα να χαλαστηκαν μου ειπαν οτι το παγωσανΗ Vodafone το κάνει αυτό, τρώει μέρες με διάφορες δικαιολογίες (εμένα μου είπαν ότι κάνει μέρες λόγω σταθερής τηλεφωνίας) για να απομακρυνθεί από το 14ημερο.
Είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει μέσα σε 3 μέρες αν δεν κάνω λάθος (άμεσα πάντως) στην φορητότητα.
Οι μέρες περνάνε από την υπογραφή. Για αυτό σου είπαν για τέλος του μήνα. Να τους πεις ότι πρέπει να τηρήσουν τα νόμιμα - ότι τους υποχρεώνει η ΕΕΤΤ αλλιώς πες τους θα το ακυρώσεις.
Δηλαδη οι 14 μερες ισχυουν απο τις υπογραφες τον συμβολαιον;
Και κατι ακομα τωρα που εχω υπογραψει συμβολαια μπορω να ακυρωσω και αν ναι μονο με τηλ η πρεπει να στειλω κατι;
Δημοσίευση 15/07/2016 - 21:37
Δημοσίευση 28/07/2016 - 14:05
Έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς η ΕΕΤΤ έκρινε την καταγγελία μου βάσιμη εξ αρχής και ζήτησε την απάντηση της εταιρείας.
Σε αναμονή λοιπόν.
Δημοσίευση 28/07/2016 - 14:43
Τελευταία επεξεργασία από: stacy, 28/07/2016 - 14:44
Δημοσίευση 29/07/2016 - 13:00
Σήμερα με πήραν από το τμήμα παραπόνων να μου πουν ότι θα γίνει όπως ακριβώς το ζητάω...
Φυσικά, μια μέρα μετά την όχληση από την ΕΕΤΤ σκίζονται να εξυπηρετήσουν!
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:37
Καλησπέρα σε όλους, εν έτη 2014 αίτηση φορητότητας απο κοσμοτε σε βοντα. Αμέσως σχεδόν έχω αντιπρόταση από κοσμοτε συμφωνούμε αλλά βοντα παίρνει την γραμμή λόγω της αίτησης και μένω αναγκαστικά 9 ημέρες βοντα κ μετά επιστρέφω κοσμοτε με το πρόγραμμα που συμφωνήσαμε και όλα καλά.
Εν έτη 2016 και μετά από δύο χρόνια κ ενώ έχω ξανακάνει ανανέωση με κοσμοτε έρχεται επιπλέον λογαριασμός κοσμοτε 73 € ..πάω σε κατάστημα κοσμοτε για διευκρινήσεις κ λένε είναι λέει για το 9ήμερο που με είχε πάρει στο δίκτυο της η βοντα το 2014.
Γνωρίζεις κανείς τίποτα για την παραπάνω περίπτωση; Να πληρώσω μετά από δύο χρόνια που τους ήρθε; 73€ για 9 ημέρες σε άλλο δίκτυο;;
Ευχαριστώ
Έκανα εγγράφως παράπονα καθώς κ μη αποδοχή του παραπάνω αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι σήμερα.
Να κάνω κάτι περαιτέρω;
Βέβαια δεν ξανα ήρθε ο παραπάνω λογαριασμός παρά μόνο ο κανονικός - πάγιο κτλ
Δημοσίευση 03/08/2016 - 18:35
Από 17 μου το πάνε στα 21€
Έχω και 2 κινητά επίσης κράτους δέσεις
Είναι καλά λέτε να δεχτώ;
Θα βρω κάπου φθηνότερα ;
Έχετε κανένα τηλέφωνο για προσφορα από κάπου άλλου ;
Δημοσίευση 05/08/2016 - 15:55
Δημοσίευση 05/08/2016 - 21:25
Απο wind σε Forthnet double play ισχύουν οι 14 μέρες υπαναχώρησης Ή ειναι μονο για κινητά ;
Ισχύει για όλες τις εξ αποστάσεως αγορές.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)