Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Please log in to reply
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1951   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/08/2016 - 20:49

Καποια πρόσφατη προσφορά να παιζει σε κοτε;

Sent from my Kayfun lite + using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1952   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 20:52

Καποια πρόσφατη προσφορά να παιζει σε κοτε;

Θα καλεσεις στο τμημα προσφορων. Αναζητησε το στο google 210 ξεκιναει και πες οτι σε καλεσαν. Τι παροχο εχεις τωρα;

#1953   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 20:55

Κοτε 2 γραμμές οικογενειακό κ λήγει μέσα Σεπτέμβρη.στα24€ ανα γραμμή ειμαι τωρα στο plus 65

#1954   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 21:09

Μίλα μαζί τους. Το πιο πιθανό είναι να σου ανεβάσουν κατά πολύ το πάγιο. Όρεξη έχεις για τρέξιμο?

#1955   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 23/08/2016 - 21:24

Κοτε 2 γραμμές οικογενειακό κ λήγει μέσα Σεπτέμβρη.στα24€ ανα γραμμή ειμαι τωρα στο plus 65

Εμενα εληγε πριν μερικες μερες. Ειχα 2 γραμμες στο πλας 65 συνολο 50€ και για τα 2. Επειδη βαριομουν να κανω αιτηση φορητοτητας κτλ πηρα τηλ στη βοντα τους λεω θελω να ερθω μου δινουν τοσα οι αλλοι και λενε εμεις σας το δινουμε συνολο στο ρεντ 1 2 γραμμες 90€(!!!). Γελασα λιγο και κλεισα το τηλ.

Τεσπα μετα πηρα κοσμοτε τους ειπα θελω να ανεωσω μου ειπαν 70€ λεω πολλα ειναι δειτε τι καλυτερο μπορειτε να κανετε. Μου λεει θα το στειλω στις προσφορες. Μετα απο μερικες μερες με πηραν τηλ και το κλεισα συνολο για 2 γραμμες στο xl (1500',1500sms, 2,5 gb) στα 60 €. Δεν ηθελε να φυγω και απο κοσμοτε γιατι οι αλλοι ειναι 5 φορες χειροτεροι οποτε το θεωρησα ψιλοκαλη τιμη.

#1956   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 21:33

Μίλα μαζί τους. Το πιο πιθανό είναι να σου ανεβάσουν κατά πολύ το πάγιο. Όρεξη έχεις για τρέξιμο?

Πάντα με τρέξιμο παίρνω την τιμή εδω και 4 χρονια σχεδόν...μήπως να το κάνανε ΕΦ όρου ζωής να τελειώναμε;

#1957   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/08/2016 - 19:55

Εμενα εληγε πριν μερικες μερες. Ειχα 2 γραμμες στο πλας 65 συνολο 50€ και για τα 2. Επειδη βαριομουν να κανω αιτηση φορητοτητας κτλ πηρα τηλ στη βοντα τους λεω θελω να ερθω μου δινουν τοσα οι αλλοι και λενε εμεις σας το δινουμε συνολο στο ρεντ 1 2 γραμμες 90€(!!!). Γελασα λιγο και κλεισα το τηλ.
Τεσπα μετα πηρα κοσμοτε τους ειπα θελω να ανεωσω μου ειπαν 70€ λεω πολλα ειναι δειτε τι καλυτερο μπορειτε να κανετε. Μου λεει θα το στειλω στις προσφορες. Μετα απο μερικες μερες με πηραν τηλ και το κλεισα συνολο για 2 γραμμες στο xl (1500',1500sms, 2,5 gb) στα 60 €. Δεν ηθελε να φυγω και απο κοσμοτε γιατι οι αλλοι ειναι 5 φορες χειροτεροι οποτε το θεωρησα ψιλοκαλη τιμη.

Εγω πριν κανα μηνα με 2 γραμμες cosmo,με φορητοτητα σε voda η προταση απο cosmote ηταν ενα xl και ενα large στα 53.Ζήτηςα να το κάνω παραπάνω από 18 μήνες το συμβολαιο αλλά μου είπαν ότι δε γίνεται.
Οπότε κάθε 18 μήνες αυτο θα γινεται!!

#1958   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 24/08/2016 - 19:57

Δυστυχως καθε 18 μηνες θα χουμε το ιδιο βιολι. Και γω 18 μηνο εκλεισα.

#1959   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/08/2016 - 01:25

H Vodafone φέτος το χειμώνα γλύτωσε αρκετό κόσμο από αυτή τη διαδικασία.

Τόσο σε εμένα όσο και σε αρκετούς γνωστούς και σε κάποιους εδώ μέσα από ότι θυμάμαι προσέφερε με το τέλος του 18μηνου την ίδια ακριβώς προσφορά χωρίς να ζητήσουμε τίποτα και χωρίς να κάνουμε καμία κίνηση.

#1960   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 25/08/2016 - 01:38

Ε ναι μεταξυ κατεργαραίων ειλικρινια!!

#1961   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2,594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 25/08/2016 - 08:22

Τόσο σε εμένα όσο και σε αρκετούς γνωστούς και σε κάποιους εδώ μέσα από ότι θυμάμαι προσέφερε με το τέλος του 18μηνου την ίδια ακριβώς προσφορά χωρίς να ζητήσουμε τίποτα και χωρίς να κάνουμε καμία κίνηση.

Για δες τωρα τον τελευταιο σου λογαριασμο μετα τις προσφατες ανατιμησεις παγιου και μειωσεις εκπτωσεων, που διαμορφωνεται.
Εμενα μετα την παραπανω ανανεωση τον Μαρτιο, αυξηθηκε κατα 10€ περιπου.

Sent from my iPad Air using Tapatalk

#1962   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2,743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 27/08/2016 - 08:05

Νέο ξεβράκωμα της Wind

Ήμουν κάτοχος του Wind W και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και από το σήμα και από τις υπηρεσίες (τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι είχα 4g καμπάνα). το πλήρωνα 32€ λόγο κάποιον εκπτώσεων. επειδή έκανα ανανέωση τον 10/2015 αν έφευγα τώρα θα είχα πεναλτι 70€ αλλά με τη vodafone θα τα ρεφάριζα σε 3 μήνες. Λόγο λοιπόν του ότι "όλα 1500" ήταν πολλά για μένα λέω ... δεν πάνω vodafone καρτοκινητή να δίνω 8 ευρώ για 350' προς όλους και 5 ευρώ 500mb?? αν χρειαζόμουν έξτρα πληρώνεις και τα έχεις... Κάνω λοιπόν αίτημα φορητότητας.

Σε 1 1/2 ώρα με παίρνουν τηλέφωνο απο wind. επειδή μου λέει είστε χρόνια συνεπέστατος πελάτης μας και δε θέλουμε να σας χάσουμε σας δίνουμε το W με 27€ το μήνα (τελική πάντα τιμή με ΦΠΑ τέλη συνδρομητή κτλ) και 3 πάγια δώρο. 

Της εξηγώ ότι το W είναι μεγάλο πακέτο και δεν έχω λόγο να το έχω και μου κάνει άλλη πρόταση 

καρτοσυμβόλαιο, κάθε μήνα 6€ στη διάθεση μου να τα κάνω ότι θέλω, 1000' προς wind, 600' προς όλους, 100 sms (Νομίζω) και 1GB net -> 10 € τελική τιμή (με φπα και τέλη), 3 μήνες δώρο και χωρίς το πέναλτι που φέυγω απο το W...

Νομίζω ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι δέχτηκα :P

#1963   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/08/2016 - 16:43

Και τώρα ξαφνικά σε όλους αφαίρεσε εκπτώσεις. Εμένα ανέβηκε 7€ ο λογαριασμός. 3 βδομάδας τσακώνομαι με τη Vodafone.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1964   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3,333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 01/09/2016 - 11:58

Να θυμάστε να κοιτάτε προσεκτικά τους λογαριασμούς που σας έρχονται.

Σχεδόν κάθε μήνα κάτι αλλάζουν και δίνουν το δικαίωμα της λύσης του συμβολαίου αζημίως (εκτός επιδοτήσεων). Οπότε αν το μετανιώσατε, πολύ σύντομα θα σας δώσουν την ευκαιρία.

Ένας φίλος έκανε βλακεία με 5 επαγγελματικά (250€/μήνα) και τώρα έχουμε στήσει καραούλι με το τουφέκι!

#1965   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1,128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 01/09/2016 - 21:23

Με το αζημιως εξαιρουνται τυχόν επιδοτήσεις ή εκπτώσεις παγιου τι γινεται;;

Ad

Ad

Team