Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1996   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 207 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2016 - 10:47

Κάνε αίτηση φορητότητας στην Vodafone από τηλέφωνο και περίμενε. Επίσης, πρόσεχε γιατί στην Vodafone μπορεί να κάνουν και κανά 10ημερο να ενεργοποιήσουν την διαδικασία με διάφορες προφάσεις. Ο κανονισμός λέει 3 μέρες αν θυμάμαι καλά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Τι σημαίνει αυτο?για τις τρεις μέρες?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1997   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 23/09/2016 - 10:52

Καλημέρα, σημαίνει ότι ο νέος πάροχος είναι υποχρεωμένος να κινησει άμεσα τις διαδικασίες!
Το γιατί δεν το κάνει δες πιο πίσω την συζήτηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: alej, 23/09/2016 - 10:52

#1998   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:46

Φίλε awert ,
Ξεπερνάω το "μπουρδες" που είπες πιο πριν, σου λέω και ΟΜΩΣ ότι για τα κινητά ΙΣΧΥΕΙ .
ΜΑΛΙΣΤΑ μου το επιβεβαίωσε και υπάλληλος της Cosmote: "θα ζητήσετε να κάνετε χρήση του νόμιμου δικαιώματος της υπαναχώρησης και δε θα πληρώσετε τιποτα για τις 5-6 ημέρες ".
ΑΛΛΑ και της Vodafone που τον ρώτησα πριν ζητήσω υπαναχώρηση: "Δεν το πολυλεμε, αλλά ισχύει. Δεν πληρώνετε ΤΙΠΟΤΑ".
Και η απόδειξη ειναι ότι στο τέλος όντως ΔΕΝ πλήρωσα!
Και επειδη δεν είμαι ξερολας, λέω πως δεν γνωρίζω τι ιςχυει ακριβώς για τα σταθερά. Μπορεί ο φίλος να ψάξει τις οδηγίες από το site της ΕΕΕΤ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μια ερώτηση κ εαν θέλετε απαντάτε σε μια απορία που εχω.
Ειχα δυο γραμμές την κόσμοτε με συμβόλαιο που έληγε 19/09/16. Την ίδια μέρα έκαναν μέσω τηλ αίτημα φορητότητας στην Q κ την ίδια μέρα μου έκανε αντιπρόταση η κόσμοτε την οποία δεν δέχθηκα κ προχώρησα Ε στην φορητότητα. Την Τρίτη θα παρακάνω τις κάρτες sim (27/09/16).
Λογικα θα πρεπει να πληρώσω κάποιο Άνα λογικό πάγιο στην κόσμοτε. Αυτο το ποσό μπορώ να το γλύτωσω
Σ ευχαριστω
Με εκτιμηση

#1999   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:54

εγω παντως εχω παρει τη σιμ απο τη q εδω κ 3 μερες  και ακομα με τον οτε ειμαι ..δεν εχει γυρισει ..η αλλη η απατη που κανει η q εκτος αν κανω λαθος ειναι οτι αν πας σε μαγαζι ν ακανεις τη φορητοτητα οπως εκανα εγω κατοπιν τηλεφωνου στην εξυπηρετηση κ μ ειπαν οτι δε γινετε ονλινε αλλα τελικα γινοταν με δουλεψαν πληρωσα 25ε για την φορητοτα με τη προυποθεση θα μ τα βαλει στη καρτα οταν πας στη q

για την ιστορια στον οτε ειχα το xl 1500 και πληρωνα 27ε και μου το πηγαν 35 με οικογειανκο και τη φορητοτητα και φυσικα τους ειπα bye bye

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 23/09/2016 - 17:56

#2000   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2016 - 13:09

εγω παντως εχω παρει τη σιμ απο τη q εδω κ 3 μερες και ακομα με τον οτε ειμαι ..δεν εχει γυρισει ..η αλλη η απατη που κανει η q εκτος αν κανω λαθος ειναι οτι αν πας σε μαγαζι ν ακανεις τη φορητοτητα οπως εκανα εγω κατοπιν τηλεφωνου στην εξυπηρετηση κ μ ειπαν οτι δε γινετε ονλινε αλλα τελικα γινοταν με δουλεψαν πληρωσα 25ε για την φορητοτα με τη προυποθεση θα μ τα βαλει στη καρτα οταν πας στη q
για την ιστορια στον οτε ειχα το xl 1500 και πληρωνα 27ε και μου το πηγαν 35 με οικογειανκο και τη φορητοτητα και φυσικα τους ειπα bye bye

Και εγω πήγα σε κατάστημα wind και μου είπαν 25€ για δυο γραμμές να τα γυρίσω f2g. Το εκανα τελικά απο τηλέφωνο 10 ευρω η γραμμή που θα έρθει σε κάρτα ανανέωσης. Δευτέρα περιμένω. Και επειδή σήμερα λήγουν οι συνδέσεις μου είπαν να τους στείλω Mail τα χαρτιά που υπέγραψα και ταυτότητα για να γίνει γρήγορα η μεταφορά αλλιώς θα περιμένω 3 μερες σίγουρα μέχρι να πάρουν αυτοί τα έγραφα απο το courier. Εμενα μου έκανε σχετικά καλη προσφορά η COSMOTE 670 ευρω επιδότηση και καλη έκπτωση στα πάγια αν δεν ήθελα επιδότηση συσκέυης, αλλα επειδή εχω ήδη f2g ειδική προσφορά δεν με συμφέρει πλέον να πληρώνω συμβόλαια. Και η άλλη γραμμή πιστεύω με 10 ευρω θα την βγάζει τον μηνα.

#2001   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2016 - 14:02

στειλε κ σε εμας καμια ειδικη τιμη  :P ..εγω διαλεξα q γιατι ειναι η ποιο φτηνη και προσφερει σαν να εχεις συμβολαιο βεβαια το μαξιμουμ ειναι 400 λεπτα προς ολους αλλα τα μβ φτανουν κ μεχρι 2γκ και κατι.....ο οτε επισης πιστευω οτι με περναει για ιλιθιο και δε μ αρεσει γ αυτο μετα απο 10 χρονια bye bye τυππου προσφορεσ ειδικες γ εσενα ενω ξερω οτι παει και αλλο κατω υποβαθμιζει τη νοημοσυνη μου 

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 24/09/2016 - 14:04

#2002   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2016 - 14:13

επισης αν την κανεις τη φορητοτητα ονλινε σ παιρνει 10ε και οχι 25ε....εγω την εκανα ονλινε αλλα οταν πηρα για να κανω επιβεβαιωση (που να μην επαιρνα) μου ειπε δε γινετε ονλινε πρεπει να πας σε καταστημα .....παω σε καταστημα τη κανω και μετα απο μι αμερα με παιρνουν τηλ κ μ λενε εχεις κανει μια αιτηση φορητοτηας ονλινε θα στη στειλουμε μαζι με μια καρτα 10ε ...τις λεω μα αφου μ ειπαν οτι δε γινετε ονλινε μ λεει καποιο λαθος θα εγινε ...και καπως ετσι πληρωσα το 25ε..επισης μ ονλινε σ δινει κ δωρο 500μβ για 6 μηνες κ φυσικα θα τα ζητησω μολις ενεργοποιησω

#2003   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2016 - 15:01

Εγω έκανα αίτημα φορητότητας στην Q 19/09/16 κ μου είπαν οτι θα μου στείλουν τις κάρτες sim 27/09/16. Για να δούμε κ βασικά θελω να τις ενεργοποιήσω μέχρι 30/09/16 γιατι εχει μια καλη προσφορά που λήγει. Με 3,02 ευρώ εχει 150 λεπτά προς ολους κ 150 προς wind and Q με χρέωση Άνα δευτερόλεπτο. Δεν το λες κ άσχημα. Απλα δεν ξερω απο σήμα τι κανουμε:-)

#2004   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2016 - 18:57

Εγω έκανα αίτημα φορητότητας στην Q 19/09/16 κ μου είπαν οτι θα μου στείλουν τις κάρτες sim 27/09/16. Για να δούμε κ βασικά θελω να τις ενεργοποιήσω μέχρι 30/09/16 γιατι εχει μια καλη προσφορά που λήγει. Με 3,02 ευρώ εχει 150 λεπτά προς ολους κ 150 προς wind and Q με χρέωση Άνα δευτερόλεπτο. Δεν το λες κ άσχημα. Απλα δεν ξερω απο σήμα τι κανουμε:-)

Η wind πάντως και χαρά σήμα εχει παντού.

#2005   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/09/2016 - 21:37

Η wind πάντως και χαρά σήμα εχει παντού.

Παντού μάλλον εννοείς ..παντού στη γειτονιά σου..

RF forever

#2006   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2016 - 13:37

η φορητοτητα στο σταθερο ειναι η ιδια διαδικασια με το κινητο?? πριν υπογραψεις ζητανε καποια στοιχεια απο το παλιο σου παροχο ωστε να δει οτι εκανες φορητοτητα η πρεπει να υπογραψεις συμβολαιο πρωτα ?? 

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 16/11/2016 - 13:39

#2007   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2016 - 13:42

η φορητοτητα στο σταθερο ειναι η ιδια διαδικασια με το κινητο?? πριν υπογραψεις ζητανε καποια στοιχεια απο το παλιο σου παροχο ωστε να δει οτι εκανες φορητοτητα η πρεπει να υπογραψεις συμβολαιο πρωτα ?? 

Ακριβώς η ίδια μόνο που η προσφορά δεν είναι τόσο καλή όπως στην κινητή τηλεφωνία

#2008   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2016 - 13:47

ωραια για να μην μπω στη διαδικασια να κανω ακυρωσεις και να πληρωνω κουριερ ...οποτε εχτεσ την εκανα αυριο μεθαυριο περιμενω τηλφωνο για αντιπροσφορα 

#2009   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2016 - 14:36

εμενα ο προσςπικοσ συμβουλοσ γιαρεντ 1 μου χε δωσει πριν κανα μηνα 400 ευρω ,κ μου χε πει θα κανουμε κ κατι καλυτερο ...σε λιγεσ μερεσ λιγει το συμβολαιο κ με πηρε εχθεσ ,τοθ πα λοιπον οτι εμενα θα με δεσμεθσοθν για 2 χρονια θα χς λοιπον ενα υψηλο παγιο κ 2 χρονια χρονια κ για αυτο θελω καλυτερη προσφορα ,οχι οτι θα πιασει αλλα μην μασ περνανε κ για ηλιθιουσ!

#2010   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1.663 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2016 - 15:48

εκλεισα ντιλ με αντιπροσφορα πελατης χολ σταθερο ..15,93ε το μηνα για 2 χρονια με 420 λεπτα προς ολους...ενω πληρωνα 21ε ...δε το λες και ασχημο....τη φορητοτητα την εκανα στη γουιντ

ασχετο σημερα η Q ανεβασε τις τιμες στα πακετα της σκεφτομαι να παραπονεθω γιατι 1ε παραπανω ειναι παρα πολυ για 20λεπτα που δινει επιπλεον...και επισης στην επαρχια το 3g υπολειτουργει

Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 18/11/2016 - 15:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24