Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2026   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/11/2016 - 12:21

Εστω και αυτα κατι ειναι απλως λυπαμαι τον υπαλληλο δεν θελω να απολυθει ή να τα ακουσει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2027   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 24/11/2016 - 17:56

Δεν θα ακούσει τίποτα, έτσι τους λένε να κάνουν.
Είναι πολιτικές εταιρειών, όχι επιλογές υπαλλήλων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2028   GiannisMaurokouk

GiannisMaurokouk

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/11/2016 - 15:47

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα τη βοήθειά σας άμεσα.

Είμαι πελάτης Cosmote εταιρικού.Το 14' που άρχισα με 3 γραμμές και έφυγα απο Wind πήρα επιδότηση 925€.

Φέτος,θέλω να ανανεώσω 2 απ αυτές τις γραμμές και την 3η να την κάνω Whats'up.

Μιλάω με μια συγκεκριμένη κυρία και μ έβαλε sms εξτρα χωρις χρέωση,επειδή τα προγράμματα μου δεν είχαν..Επιδότηση μου βγάζει 150€/ γραμμή με ΦΠΑ απο εκεί που στην προηγούμενη ανανέωση ήταν 300€++ ανα γραμμή.Έχω καλέσει τόσες φορές.είπα ότι θα φύγω,μίλησα με διαφορετικούς υπαλλήλους και τίποτα.Εκτός απ αυτό,σε όλους τους λογαριασμούς είμαι εκτός παγίου.ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Τι προτείνετε να κάνω; Ίσως μία αίτηση φοριτότητας στη Vodafone?αλλά αν δεν με πάρει η cosmote για αντιπροσφορά; τι κανουμε; καμιά άλλη ιδέα;

#2029   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 28/11/2016 - 15:51

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα τη βοήθειά σας άμεσα.

Είμαι πελάτης Cosmote εταιρικού.Το 14' που άρχισα με 3 γραμμές και έφυγα απο Wind πήρα επιδότηση 925€.

Φέτος,θέλω να ανανεώσω 2 απ αυτές τις γραμμές και την 3η να την κάνω Whats'up.

Μιλάω με μια συγκεκριμένη κυρία και μ έβαλε sms εξτρα χωρις χρέωση,επειδή τα προγράμματα μου δεν είχαν..Επιδότηση μου βγάζει 150€/ γραμμή με ΦΠΑ απο εκεί που στην προηγούμενη ανανέωση ήταν 300€++ ανα γραμμή.Έχω καλέσει τόσες φορές.είπα ότι θα φύγω,μίλησα με διαφορετικούς υπαλλήλους και τίποτα.Εκτός απ αυτό,σε όλους τους λογαριασμούς είμαι εκτός παγίου.ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Τι προτείνετε να κάνω; Ίσως μία αίτηση φοριτότητας στη Vodafone?αλλά αν δεν με πάρει η cosmote για αντιπροσφορά; τι κανουμε; καμιά άλλη ιδέα;

Μόνο με αίτηση φορητότητας μπορείς να κερδίσεις επιπλέον επιδότηση .Εγώ έτσι έκανα πάντα σε παίρνουν πίσω και σε ρωτάνε γιατί θες να φύγεις κτλ .Το παίζεις λίγο τρελίτσα και αυτοι ξεκινάνε και σου κάνουν προσφορές μέχρι να σταματήσεις να το παίζεις τρελίτσα ;-) 

Bλέπεις τι σου δίνουν και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος συνεχίζεις .Εγώ τρεις μέρες τους το έπαιζα τρελίτσα ότι θα φύγω μέχρι που μου έκαναν αυτό που ήθελα .;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2030   GiannisMaurokouk

GiannisMaurokouk

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 15:53

Μόνο με αίτηση φορητότητας μπορείς να κερδίσεις επιπλέον επιδότηση .Εγώ έτσι έκανα πάντα σε παίρνουν πίσω και σε ρωτάνε γιατί θες να φύγεις κτλ .Το παίζεις λίγο τρελίτσα και αυτοι ξεκινάνε και σου κάνουν προσφορές μέχρι να σταματήσεις να το παίζεις τρελίτσα ;-) 

Bλέπεις τι σου δίνουν και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος συνεχίζεις .Εγώ τρεις μέρες τους το έπαιζα τρελίτσα ότι θα φύγω μέχρι που μου έκαναν αυτό που ήθελα .;-)

Πώς; παίρνω vodafone,συμφονώ σε ένα πακέτο και με παίρνουν πίσω;διότι για ΠΡΩΤΗ φορα δε με εχει καλέσει ΚΑΜΙΑ Εταιρία..Και έχουν λήξει 4-5 μέρες τα συμβόλαιά μου...τι κάνουμε;

#2031   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:08

Πώς; παίρνω vodafone,συμφονώ σε ένα πακέτο και με παίρνουν πίσω;διότι για ΠΡΩΤΗ φορα δε με εχει καλέσει ΚΑΜΙΑ Εταιρία..Και έχουν λήξει 4-5 μέρες τα συμβόλαιά μου...τι κάνουμε;

Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί και ότι καλό βρεις θα το γράψεις έτσι ώστε όταν θα σε πάρει η εταιρεία σου και σου κάνει αντιπροσφορά να τους πεις από αυτό που σου έδωσαν ποιο λίγο πχ ένα πακέτο που σου είπαν 30 Ευρώ εσύ πες τους 27 .

#2032   GiannisMaurokouk

GiannisMaurokouk

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:13

Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί και ότι καλό βρεις θα το γράψεις έτσι ώστε όταν θα σε πάρει η εταιρεία σου και σου κάνει αντιπροσφορά να τους πεις από αυτό που σου έδωσαν ποιο λίγο πχ ένα πακέτο που σου είπαν 30 Ευρώ εσύ πες τους 27 .

Βασικά iPhone 7 plus 32 θελω παση θυσία.Και ας μη δικαιολογήσουν όλο το ποσό.Έστω να δώσω 150-200€ απ την τσέπη μου..Με το κατάστημα δε θέλω να μπλέξω..είναι τρύπα εδώ και η πωλήτρια (1!) δεν έχει και πολύ ιδέα) Να κάνω μια ηλ.δήλωση ενδιαφέροντος; Αλλά φοβάμαι μη δεκτούν την φορητότητα κατευθύαν...Χωρίς τηλ πίσω διότι έχει λήξει το συμβολαιο κάμποσες μέρες.Εγώ θα πω οτι μου δίνει πχ λιγα παραπανω πραγματα σε μια περίπου ιδια τιμή αλλά επιδότηση πχ 350€ την καθε γραμμη.

#2033   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:15

Βασικά iPhone 7 plus 32 θελω παση θυσία.Και ας μη δικαιολογήσουν όλο το ποσό.Έστω να δώσω 150-200€ απ την τσέπη μου..Με το κατάστημα δε θέλω να μπλέξω..είναι τρύπα εδώ και η πωλήτρια (1!) δεν έχει και πολύ ιδέα) Να κάνω μια ηλ.δήλωση ενδιαφέροντος; Αλλά φοβάμαι μη δεκτούν την φορητότητα κατευθύαν...Χωρίς τηλ πίσω διότι έχει λήξει το συμβολαιο κάμποσες μέρες.Εγώ θα πω οτι μου δίνει πχ λιγα παραπανω πραγματα σε μια περίπου ιδια τιμή αλλά επιδότηση πχ 350€ την καθε γραμμη.

Εγώ πάω πάντα σε κατάστημα .Μόνο ένα κατάστημα υπάρχει εκεί στην περιοχή ?Πήγαινε σε άλλη περιοχή βρες ένα κατάστημα .Αν δεν υπογράψεις τίποτα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .Απλά αυτοί κάνουν μια αίτηση και όταν εγκριθεί και πεις εσύ ότι θες να πας στην άλλη εταιρεία πρέπει να πας και να υπογράψεις στο κατάστημα.

#2034   GiannisMaurokouk

GiannisMaurokouk

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:19

Εγώ πάω πάντα σε κατάστημα .Μόνο ένα κατάστημα υπάρχει εκεί στην περιοχή ?Πήγαινε σε άλλη περιοχή βρες ένα κατάστημα .Αν δεν υπογράψεις τίποτα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .Απλά αυτοί κάνουν μια αίτηση και όταν εγκριθεί και πεις εσύ ότι θες να πας στην άλλη εταιρεία πρέπει να πας και να υπογράψεις στο κατάστημα.

Eίμαι Κρήτη οπώτε δύσκολο.Εννοείς,ότι αν κάνω τώρα κατευθύαν μια αίτηση στην vodafone και μου πουν πχ θα σ στείλουμε τα συμβόλαια με courier,η cosmote θα με πάρει πίσω,ενώ αν δεν υπογράψω θα παραμείνω στην cosmote?Η αυτομάτος απ τη στιγμή που θα κάνω την αίτηση θα με καλέσουν οι cosmoteδες;

#2035   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:26

Eίμαι Κρήτη οπώτε δύσκολο.Εννοείς,ότι αν κάνω τώρα κατευθύαν μια αίτηση στην vodafone και μου πουν πχ θα σ στείλουμε τα συμβόλαια με courier,η cosmote θα με πάρει πίσω,ενώ αν δεν υπογράψω θα παραμείνω στην cosmote?Η αυτομάτος απ τη στιγμή που θα κάνω την αίτηση θα με καλέσουν οι cosmoteδες;

Αφού είσαι Κρήτη μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα ρε συ δεν είσαι στο Καστελλόριζο .Αν το κάνεις μέσω ίντερνετ θα σου έρθουν τα συμβόλαια σπίτι .Αλλά και πάλι αν δεν υπογράψεις τίποτα όλα ακυρώνονται.Μετά θα σε πάρει η εταιρεία σου και εκεί είναι πόσο ΄΄μάγκας΄΄ είσαι να τους πάρεις όσο γίνεται ποιο μεγάλη επιδότηση .Δεν ζητάς ποτέ αυτό που θες πάντα παραπάνω .Πχ θες ένα iPhone ζητάς ένα και ακόμα ένα με μικρή συμμετοχή τους λες από εσένα .Έτσι θα σου πουν μέχρι ένα σου δίνουμε .

#2036   GiannisMaurokouk

GiannisMaurokouk

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:29

δεν είναι οτι πιο ευκολο να κανω 50,60 χλμ για μια τετοια δουλεια.Μπορω να πω ξεκαθαρα στην πωλητρια τι θελω βεβαια.δε νομιζω να το πάρει πατριωτικά το θεμα.

Τώρα περιμενω τηλ απ τη vodafone απ τα εταιρικα συμβολαια.Δηλαδή πες οτι συμφωνώ σε λιγο με τη voda.Μου λέει θα σου στείλουμε τα συμβόλαια σπίτι.Μέχρι αυριο θα με έχει πάρει η cosmote για αντιπροσφορά,η μετά την άρνηση παραλαβής συμβολαίων ας πούμε;

#2037   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:30

δεν είναι οτι πιο ευκολο να κανω 50,60 χλμ για μια τετοια δουλεια.Μπορω να πω ξεκαθαρα στην πωλητρια τι θελω βεβαια.δε νομιζω να το πάρει πατριωτικά το θεμα.

Τώρα περιμενω τηλ απ τη vodafone απ τα εταιρικα συμβολαια.Δηλαδή πες οτι συμφωνώ σε λιγο με τη voda.Μου λέει θα σου στείλουμε τα συμβόλαια σπίτι.Μέχρι αυριο θα με έχει πάρει η cosmote για αντιπροσφορά,η μετά την άρνηση παραλαβής συμβολαίων ας πούμε;

Συνήθως ναι μετά από μια ημέρα μπορεί και σε ώρες ανάλογα την δουλειά που έχουν να σε πάρει τηλέφωνο η εταιρεία σου .

#2038   GiannisMaurokouk

GiannisMaurokouk

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:31

Συνήθως ναι μετά από μια ημέρα μπορεί και σε ώρες ανάλογα την δουλειά που έχουν να σε πάρει τηλέφωνο η εταιρεία σου .

Ωραια τωρα μιλαω με voda οτι μου πουνε τους λεω ΟΚ και περιμενω τηλ απο cosmote..etsi;

#2039   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:33

Μετά την υπογραφή της αιτηςης φορητότητας και των νέων συμβολαίων σε παίρνουν τηλ για αντιπροσφορά. Τα συμβόλαια ισχύουν μόνο αν αλλάξεις δίκτυο και πάλι έχεις 14 μέρες που έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης αζημίως (αν γίνει στραβή και δε σε πάρουν τηλ για να ακυρώσεις τη φορητότητα, σχεδόν απίθανο!)

#2040   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2016 - 16:34

Ωραια τωρα μιλαω με voda οτι μου πουνε τους λεω ΟΚ και περιμενω τηλ απο cosmote..etsi;

Σωστά.Καλή επιτυχία .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29

0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες