εχω μπλεχει !!αρκετα πριν ληξει το συμβολαιο με επαιρνε τηλ ο προσωπικοσ συμβουλοσ τησ βοντα μου εκανε ια προσφορα για ανανεωση κ περιμενα κ την τελικη προσφορα ..αυτοσ εξαφανιστηκε απο τοτε την μια μου παν οτι ηταν σε αδεια σημερα οτι αλλαξε τμημα, απο τοτε που με πηρε,εχουν περασει 3 βδομαδεσ εχω παρει πολλα τηλεφωνα τπ!!!τ.Μεχρι τωρα εληχε το συμβολαιο κ εχασα κ μια εκπτωση που ειχα κ ηρθε λογαργιασμενοσ 87ευρω για ρεντ1!!πηρα σημερα τουσ τα πα ενα χερακι τπτ παλι ...
Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 12/12/2016 - 17:37
Ad
Δημοσίευση 13/12/2016 - 19:41
Παιδια καλησπέρα,Ψιλοάσχετο με το θέμα παραπάνω επιδότηση,αλλά δεν ξέρω τι να κανω.Παρήγγηλα απο γερμανό το i7+ 32gb black.Πέμπτη 1:00 μεσημέρι.Έδωσα προκαταβολή 100€.Είμαι κρήτη,συνεπώς έπιασαν οι απεργίες.Το τωρινό μάλλον,πρώην IPh6 μου το έδωσα σήμερα και έχω μείνει χωρίς.Αύριο είναι 6η ημέρα συνολικά και μετά την απεργία 3η εργάσιμη(ναι λόγο των καραβιών δε παρέλαβε και πολλά το κατάστημα).Τι να κανω αν δεν έρθει ΚΑΙ Αύριο;
Είναι δυνατόν να τους σκας 650€+370 Tης επιδότησης και να σε έχουν στο περίμενε;ακόμα στο σαιτ αναφέρει ότι η παραλαβή γίνεται εντώς 1 εργάσιμης και 2 εργάσιμων για ειδικές περιοχές (ναι είμαι μακρυά)...Δεν μπορούσαν πχ να το είχαν στείλει με μια κούριερ;Έλεος...Εδώ οι θήκες που πήρα απο σκρουτζ που έκαναν 5€!!!!!!!!!!! ήρθαν την επόμενη το πρωι...
Τελευταία επεξεργασία από: GiannisMaurokouk, 13/12/2016 - 19:48
Δημοσίευση 13/12/2016 - 20:47
Δημοσίευση 13/12/2016 - 23:22
Εισαι σιγουρος οτι ερχεται με πλοιο και οχι αλλιως;
έρχονται μου είπε με πακετο στο κατάστημα όλα μαζί.π.χ έχει παραγγελια 20 συσκευές μπαίνουν όλα σε ένα κουτί και έρχονται.Οι απεργίες έχουν λήξει απο το Σάββατο.Δεν είναι ντροπιαστικό αυτό;
Δημοσίευση 13/12/2016 - 23:54
έρχονται μου είπε με πακετο στο κατάστημα όλα μαζί.π.χ έχει παραγγελια 20 συσκευές μπαίνουν όλα σε ένα κουτί και έρχονται.Οι απεργίες έχουν λήξει απο το Σάββατο.Δεν είναι ντροπιαστικό αυτό;
Μα γιατι να ειναι ντροπιαστικο; Οταν λενε οτι η Βουλγαρια ειναι χωρα με μεγαλη αναπτυξη και η Ελλαδα φλερταρει με τριτοκοςμικες χωρες δεν πρεπει να μας κακοφαινεται δεν ειναι ψεματα, η αληθεια ειναι που για ακομα μια φορα δεν θα μπορεσουμε να αποδετουμε.
Δημοσίευση 14/12/2016 - 00:13
Όπως και να εχει,στη θεση μου τι θα εκανες;ξέροντας το μεγαλο ποσοστό κέρδους,την ανυπομωνισία του καινούριου αλλα και το να είσαι ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ αλλα και τηλεφωνικο αριθμο (το γυρισα σε καρτοκινητο) και να περιμένεις ένα...μη το πω να σου φερει το τηλεφωνο μαζι με δεκαδες άλλα προϊοντα για την μείωση του κόστους μεταφοράς.
Δημοσίευση 28/12/2016 - 19:07
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Έχω την εξής απορία.Χριστούγεννα του 2014 και συγκεκριμένα αρχές Δεκεμβρίου 2014 μου έκαναν προεπιδότηση απο την εταιρία μου(Cosmote) για 2 νούμερα που έχω σε οικογενειακό πακέτο.Μαζί με 400ευρώ επιδότηση λοιπόν, έλαβα ένα 15% έκπτωση στο συνολικό πάγιο μου για 24 μήνες.Ερχόμαστε λοιπόν σήμερα και ΄βλέποντας το λογαριασμό που ήρθε αυξημένος επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να πάρω την απάντηση ότι έλειξε το 15% έκπτωσης που είχα.Μέχρι εδώ όλα καλά.Το θέμα μου είναι όμως ότι το συμβόλαιό μου λήγει αρχές Απριλίου 2017 (πήρε παράταση λόγο προεπιδότησης όπως ανέφερα νωρίτερα) οπότε θα πρέπει για τους επόμενους 4 μήνες να πληρώνω περισσότερα.Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής.Αν το πρόγραμμά μου πήρε παράταση λόγο προεπιδότησης, δεν θα έπρεπε αντίστοιχα να πάρει παράταση και η έκπτωση που είχα μέχρι την λήξη
Δημοσίευση 09/01/2017 - 16:20
Ειναι κανενας να πετυχε σε ανανεωση συμβολαιου cosmote τωρα μετα τις γιορτες καποια καλη τιμη?
Δημοσίευση 09/01/2017 - 16:39
Ειναι κανενας να πετυχε σε ανανεωση συμβολαιου cosmote τωρα μετα τις γιορτες καποια καλη τιμη?
Cosmote family l 2 γραμμες :2000 λεπτα για ολα τα δικτυα 2000 μηνυματα 2gb + 2gb επιπλεον που ζητησα = 60,50 για τους 6 μηνες και 65,80 για τους υπολοιπους 13. Ολα αυτα ειναι σε κοινη δεξαμενη και οχι τα 2000 λεπτα για τον εναν.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 09/01/2017 - 16:41
Δημοσίευση 09/01/2017 - 16:57
Cosmote family l 2 γραμμες :2000 λεπτα για ολα τα δικτυα 2000 μηνυματα 2gb + 2gb επιπλεον που ζητησα = 60,50 για τους 6 μηνες και 65,80 για τους υπολοιπους 13. Ολα αυτα ειναι σε κοινη δεξαμενη και οχι τα 2000 λεπτα για τον εναν.
Φαίνεται καλή προσφορά.Εκτός της έκπτωσης στο πάγιο για τους 6 πρώτους μήνες, έλαβες και κάποιο ποσό σαν επιδότηση για συσκευή?
Δημοσίευση 09/01/2017 - 17:15
Φαίνεται καλή προσφορά.Εκτός της έκπτωσης στο πάγιο για τους 6 πρώτους μήνες, έλαβες και κάποιο ποσό σαν επιδότηση για συσκευή?
Μπααα στο φτυσιμο ακομα και απο μεταφορα που εκανα απο τους κοκκινους
Δημοσίευση 09/01/2017 - 17:57
Μπααα στο φτυσιμο ακομα και απο μεταφορα που εκανα απο τους κοκκινους
Ρωτάω γιατί σε 2 μήνες βγαίνει η επιδότησή μου και θέλω από τώρα να ξέρω τι υπάρχει στην αγορά.
Δημοσίευση 09/01/2017 - 18:07
Ρωτάω γιατί σε 2 μήνες βγαίνει η επιδότησή μου και θέλω από τώρα να ξέρω τι υπάρχει στην αγορά.
Εσφιξαν τα πραγματα. Δεν ξερω αν κανεις να υπογραψεις με βοντα. Εμενα με πηραν απο βοντα να μου ζητησουν με παραπανω να μεινω σε αυτους και με μη υποστηριξη στο σημα της περιοχης μου. Οταν τους ανεφερα οτι δεν θα πληρωσω ελεω σηματος αρχισαν να μου ζητανε 500 ευρω για το σπασιμο του συμβολαιου οταν δε τους ειπα οτι εχω φωτο απο το vodafone live chat που μου ανεφεραν οτι δεν θα πληρωσω πεναλτυ διοτι ειναι δικια τους υπαιτητοτητα τοτε απλως με ευχαριστησαν και μου ανεφεραν οτι θα χαρουν να με ξαναδουν αργοτερα.
Δημοσίευση 09/01/2017 - 18:13
Εσφιξαν τα πραγματα. Δεν ξερω αν κανεις να υπογραψεις με βοντα. Εμενα με πηραν απο βοντα να μου ζητησουν με παραπανω να μεινω σε αυτους και με μη υποστηριξη στο σημα της περιοχης μου. Οταν τους ανεφερα οτι δεν θα πληρωσω ελεω σηματος αρχισαν να μου ζητανε 500 ευρω για το σπασιμο του συμβολαιου οταν δε τους ειπα οτι εχω φωτο απο το vodafone live chat που μου ανεφεραν οτι δεν θα πληρωσω πεναλτυ διοτι ειναι δικια τους υπαιτητοτητα τοτε απλως με ευχαριστησαν και μου ανεφεραν οτι θα χαρουν να με ξαναδουν αργοτερα.
Είναι για πολλές κλωτσιές όλοι τους.Εμένα προσπαθούσαν στην Cosmote να μου χρεώσουν ποσά τα οποία είναι αδικαιολόγητα και όταν τελικά τους το απέδειξα και τους είπα οτι θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή μου έδωσαν 15% έκπτωση στις 2 γραμμές που διατηρώ.
Δημοσίευση 09/01/2017 - 18:24
Είναι για πολλές κλωτσιές όλοι τους.Εμένα προσπαθούσαν στην Cosmote να μου χρεώσουν ποσά τα οποία είναι αδικαιολόγητα και όταν τελικά τους το απέδειξα και τους είπα οτι θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή μου έδωσαν 15% έκπτωση στις 2 γραμμές που διατηρώ.
Αγαπητε μην το ψαχνεις. Η κοσμοτε ειναι η πιο τιμια απο οτι εχω ακουσει. Η vodafone εχει εκπληκτικο support μου ειχε κανει και δωρο δυο παγια οταν καταλαβε πως με εχανε αλλα και παλι δεν αρκει αυτο. Να φανταστεις οτι υπογραψαμε στα 26 ευρω και μας πηγανε στα 30 ευρω χωρις να υπογραψουμε τιποτα με την προφαση οτι μας ανεβασαν το ιντερνετ απο μονοι τους. Πουθενα δεν εχω ακουσει στον κοσμο για μονομερη αλλαγη εν μεσω συμβολαιου(εχει γινει αναφορα και στο φορουμ μας και σε αλλο γειτονικο). Ολοι ειναι για σφαλιαρες αλλα και τι να κανεις; Να πας σε καρτα και να εισαι στην κυψελη ο τελευταιος του παιχνιδιου της μακριας γαιδουρας; Να βγαζει κλησεις 1 στις 10 φορες; Να σου δινουν 1200 λεπτα απο τα οποια ολα ειναι 3λεπτα αρα στην πραξη να εχεις 400 λεπτα;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)