Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 07/03/2017 - 17:39
Ad
Δημοσίευση 07/03/2017 - 17:47
Το γνωστό φορητότητα ! Πρέπει να ρισκάρεις
Οκ. Σε ποιά από τις 2 ανταγωνίστριες της Cosmote να απευθυνθώ? Στη Vodafone η την Wind?
Δημοσίευση 07/03/2017 - 17:55
Δημοσίευση 07/03/2017 - 17:55
Οκ. Σε ποιά από τις 2 ανταγωνίστριες της Cosmote να απευθυνθώ? Στη Vodafone η την Wind?
Εγώ ψηφίζω vodafone θα σου κάνει καλύτερη προσφορά μετά η cosmote. Πες λίγο τι θες και που κινείσαι και σε ποιο [ρ'ογραμμα ενδιαφέρεσαι να πας? Μίλησες τηλεφωνικά μαζί τους συμπληρώνοντας τον αριθμό σου ή στο τμήμα προσφορών που έχει η κάθε εταιρία?
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 07/03/2017 - 17:56
Δημοσίευση 07/03/2017 - 18:01
Εγώ ψηφίζω vodafone θα σου κάνει καλύτερη προσφορά μετά η cosmote. Πες λίγο τι θες και που κινείσαι και σε ποιο [ρ'ογραμμα ενδιαφέρεσαι να πας? Μίλησες τηλεφωνικά μαζί τους συμπληρώνοντας τον αριθμό σου ή στο τμήμα προσφορών που έχει η κάθε εταιρία?
Θέλω να καταφέρω να πετύχω καλύτερη επιδότηση συσκευής από την Cosmote για να πάρω ένα iPad. Επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα προσφορών της Vodafone αλλά η προσφορά που μου έκαναν είναι χειρότερη από αυτήν της Cosmote. Για τα πρακτικά να αναφέρω ότι έχω 2 νούμερα στο όνομα μου σε οικογενειακό πακέτο με τελικό κόστος και για τα 2 τα 70 ευρώ. Η προσφορά της Cosmote είναι στα ίδια χρήματα για τα πάγια συν 450 ευρώ επιδότηση συσκευής.
Δημοσίευση 07/03/2017 - 18:11
Θέλω να καταφέρω να πετύχω καλύτερη επιδότηση συσκευής από την Cosmote για να πάρω ένα iPad. Επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα προσφορών της Vodafone αλλά η προσφορά που μου έκαναν είναι χειρότερη από αυτήν της Cosmote. Για τα πρακτικά να αναφέρω ότι έχω 2 νούμερα στο όνομα μου σε οικογενειακό πακέτο με τελικό κόστος και για τα 2 τα 70 ευρώ. Η προσφορά της Cosmote είναι στα ίδια χρήματα για τα πάγια συν 450 ευρώ επιδότηση συσκευής.
Δεν ξέρω τι παίζει με επιδότηση συσκευής. Πάντα το κατέκρινα με την έννοια οτι είναι αστείες οι επιδοτήσεις για να αποκτήσεις συσκευές και συν τα πάγια οπότε κατέληγα να πληρώνω μέχρι 60 ευρώ για 2 αριθμούς και εάν επιθυμούσα να αποκτήσω συσκευή ντούκου για να μην μπλεχτώ και μέχρι στιγμής μου βγήκε προς συμφέρον.
Επικοινώνησε τότε με wind να δεις τι θα σου δώσουν. Ένεκα της κρίσης τα ποσά που θα σε προσφέρουν θα είναι αστεία.(δεν το πήρες τότε το ipad που θα γινόσουν κουμπάρος? )
Δημοσίευση 07/03/2017 - 21:40
Σε νεότερη εξέλιξη λοιπόν, επικοινώνησε μαζί μου το τμήμα ανανεώσεων της Cosmote και μέσω μιας γελοίας προσφοράς που μου πρότεινε ( έκπτωση στα πάγια των 2 γραμμών με μειωμένες παροχές π.χ λιγότερος χρόνος ομιλίας,ιντερνετ κλπ ) προσπάθησε να με πείσει ότι είναι ότι καλύτερο γίνεται από πλευράς τους. Αύριο λοιπόν προχωράω σε φορητότητα, έτσι για να σφίξουν λίγο οι κώλοι....
Δημοσίευση 07/03/2017 - 22:52
Δημοσίευση 08/03/2017 - 00:45
Προχωρα αλλα την μερα πριν σου γινει η μεταβαση στην vodafone τοτε θα σε καλεσουν απο κοσμοτε. Σε μενα ετσι εγινε στο αναποδο
Τί πρέπει να προσέξω ώστε να μην χρεωθώ από την εταιρία που θα επιλέξω για φορητότητα
Δημοσίευση 08/03/2017 - 12:27
Επικοινώνησε μαζί μου το τμήμα της Wind. Η απάντησή τους για αίτημα φορητότητας: Η φορητότητα είναι πλέον ακριβή και δεν με συμφέρει ( εννοούσε ότι το ίδιο πακέτο με νέο νούμερο βγαίνει πιο φτηνό από το να μεταφέρω τους ήδη υπάρχοντες αριθμούς μου σε αυτούς ). Ενδεικτικά η προσφορά που αναφερώταν ήταν 650 λεπτά ομιλίας προς όλους ξεχωριστά για κάθε ένα από τα 2 νούμερα και όχι αθροιστικά, 1,5GB για κάθε νούμερο ίντερνετ και κάποια μηνύματα. Τιμή με φορητότητα 33 ευρώ έκαστο ενώ με νέο νούμερο στα 20 ευρώ έκαστο. Σε ερώτησή μου για επιπλέον ποσό επιδότησης για συσκευή η απάντησή του ήταν ''δεν δίνουμε πλέον επιδοτήσεις''!!!!!! Προχωράω λοιπόν σε φορητότητα με τη Vodafone για να δω τι θα καταφέρω.
Δημοσίευση 08/03/2017 - 12:46
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω σου ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά αλλά δε νομίζω να καταφέρεις να πάρεις καλή επιδότηση για συσκευή όχι εσύ αλλά νομίζω ο καθένας μας. Νομίζω οτι έσφιξαν οι κ.λοι και πλέον δεν δίνουν τις μεγάλες επιδοτήσεις που έδιναν προ 2,3 ετών ένεκα της κρίσης. Να είσαι προετοιμασμένος κράτα μικρό καλάθι.
Εύχομαι ολόψυχα να το καταφέρεις και να πάρεις αυτό που επιθυμείς.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 08/03/2017 - 12:47
Δημοσίευση 08/03/2017 - 15:28
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω σου ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά αλλά δε νομίζω να καταφέρεις να πάρεις καλή επιδότηση για συσκευή όχι εσύ αλλά νομίζω ο καθένας μας. Νομίζω οτι έσφιξαν οι κ.λοι και πλέον δεν δίνουν τις μεγάλες επιδοτήσεις που έδιναν προ 2,3 ετών ένεκα της κρίσης. Να είσαι προετοιμασμένος κράτα μικρό καλάθι.
Εύχομαι ολόψυχα να το καταφέρεις και να πάρεις αυτό που επιθυμείς.
Αυτό κατάλαβα και εγώ δυστυχώς από την μέχρι τώρα επικοινωνία που είχα με τα τμήματα προσφορών και των 3 εταιριών. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. Σήμερα επικοινώνησα και πάλι με το τμήμα της Vodafone και τους ρώτησα πόσο διάστημα έχω στη διάθεσή μου αν θέλω να ακυρώσω το συμβόλαιο ( δικαίωμα υπαναχώρησης ) και μου ανέφερε τις 14 ημέρες αλλά θα έχω λέει αναλογική χρέωση παγίου για τις ημέρες αυτές ( από την ενεργοποίηση μέχρι την ακύρωση ) συν οποιαδήποτε χρήση που θα γίνει ( αν γινει ) από μέρους μου αυτές τις μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο η απλά το είπε για να με εκφοβίσει
Δημοσίευση 08/03/2017 - 15:52
Αυτό κατάλαβα και εγώ δυστυχώς από την μέχρι τώρα επικοινωνία που είχα με τα τμήματα προσφορών και των 3 εταιριών. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. Σήμερα επικοινώνησα και πάλι με το τμήμα της Vodafone και τους ρώτησα πόσο διάστημα έχω στη διάθεσή μου αν θέλω να ακυρώσω το συμβόλαιο ( δικαίωμα υπαναχώρησης ) και μου ανέφερε τις 14 ημέρες αλλά θα έχω λέει αναλογική χρέωση παγίου για τις ημέρες αυτές ( από την ενεργοποίηση μέχρι την ακύρωση ) συν οποιαδήποτε χρήση που θα γίνει ( αν γινει ) από μέρους μου αυτές τις μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο η απλά το είπε για να με εκφοβίσει
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, κανεις αιτηση φορητοτητας. Αμα την κανεις τηλεφωνικα εχεις δικαιωμα απο την ενεργοποιηση 14 μερες να ξαναγυρισεις πισω απο καταστημα δεν υσχιουν οι 14 μερες. Απο την στιγμη που θα καταχωρισουν τα στοιχεια σου για φορητοτητα και θα λαβεις μυνημα απο vodafone οτι εγινε το αιτημα φορητοτητας στο κινητο σου, την ιδια μερα θα κιολας θα σε καλεσουν απο την cosmote (μην σου πω κιολας εντως ενως δυορου) και θα σε ρωτησουν γιατι ποιο λογο φευγεις. Αναφερε καθαρα για οικονομοικους λογους και οτι πειρες πολυ καλυτερη προσφορα απο την αλλη εταιρια. Θα σε ρωτησουν σε ποιο προγραμμα σε καναν και τι τιμη σε εδωσαν. Τι προγραμμα σε ενδιαφερει και σε καλυπτει στην cosmote?
Δημοσίευση 08/03/2017 - 15:54
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Δημοσίευση 08/03/2017 - 16:03
Παιδιά ακόμα και σε κατάστημα αν υπογράψεις συμβόλαιο έχεις ένα μήνα υπαναχώρησης
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο που λες δεν ισχυει και πρποσεξε τι λες γιατι μπορει να την πατηση καποιος που δεν ξερει. Οποιος σου ειπε κατι τετοιο ειναι παραπληροφορηση
Υσχιει μονο 14 μερες για συμβασης που γινονται τηλεφωνικα εκτως καταστηματος δηλαδη και εννωειτε πληρωνεις το παγιο αναλογικα για τις μερες που παρεμεινες στο αλλο δυκτιο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες