Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 31/03/2017 - 14:51
Ad
Δημοσίευση 31/03/2017 - 14:53
Νέες αυξήσεις στην κινητή τηλεφωνία από τις τρεις εταιρείες του κλάδου! Το τελευταίο δίμηνο και οι τρεις του χώρου ,Cosmote, Vodafone Wind), με επίσημες ανακοινώσεις τους προχώρησαν σε αυξήσεις τιμών σε υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Οι αυξήσεις επιρρεάζουν εκατομμύρια πελάτες και αφορούν τόσο το σταθερό ποσό (πάγιο) της μηνιαίας συνδρομής, όσο και την μεταβλητή χρονοχρέωση, πέρα απο τον όποιο δωρεάν χρόνο προβλέπει το πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο συνδρομητής.
Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως και οι τρεις εταιρείες σχεδόν ταυτόχρονα και συντονισμένα αυξάνουν ταυτόχρονα τις τιμές τους. Οι αυξήσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και 223%, πραγματοποιούνται σε μια περίοδο σκληρής λιτότητας , όταν το διάθεσιμο εισόδημα των καταναλωτών έχει μειωθεί σημαντικά.
Τα στοιχεία έχουν ως εξής:
Cosmote:
– Αυξήσεις Σταθερής Τηλεφωνίας που αφορούν υφιστάμενους συνδρομητές:
Αύξηση στις χρεώσεις προς σταθεράαπό 32% έως & 148%, στα 0,08€/λεπτό
Αύξηση στις χρεώσεις προς κινητάαπό 37% έως 223%, στα 0,18€/λεπτό
– Αυξήσεις Κινητής που αφορούν υφιστάμενους συνδρομητές:
Αύξηση στις ονομαστικές τιμές παγίου στην πλειονότητα των υπηρεσιών συμβολαίου κινητής από 1,5€ έως 3,5€
Αύξηση στις χρεώσεις κλήσεων προς εθνικά δίκτυα(δηλαδή, κινητά & σταθερά) στις υπηρεσίες κινητής συμβολαίου κατά 10%, από 0,49€/λεπτό σε 0,54€/λεπτό και στις υπηρεσίες καρτοσυμβολαίου κατά 6%, από 0,54€/λεπτό σε 0,57€/λεπτό
– Αυξήσεις Κινητής που αφορούν μόνο νέους συνδρομητές:
Αύξηση στις “street” τιμές παγίου για νέους συνδρομητέςσυμβολαίου κατά 11% & έως 5€, στα «βασικά» εμπορικά πακέτα.
Vodafone:
– Αυξήσεις Σταθερής που αφορούν υφιστάμενους συνδρομητές:
Αύξηση στις χρεώσεις προς σταθεράκατά 57%, στα 0,22€/λεπτό
Αύξηση στις χρεώσεις προς κινητάκατά 14%, στα 0,65€/λεπτό:
Αύξηση στις ονομαστικές τιμές παγίου στην πλειονότητατων υπηρεσιών συμβολαίου σταθερής από 1,15€ έως 1,77€
Αύξηση στις ονομαστικές τιμές παγίου στην πλειονότητα των υπηρεσιών συμβολαίου κινητής από 2,4€ έως 3,5€
Αύξηση στις χρεώσεις κλήσεων προς εθνικά δίκτυα(δηλαδή, κινητά & σταθερά) στις υπηρεσίες κινητής συμβολαίου κατά 20%, από 0,49€/λεπτό σε 0,59€/λεπτό
-Αυξήσεις Κινητής που αφορούν μόνο νέους συνδρομητές:
Αύξηση στις “street” τιμές παγίου για νέους συνδρομητές συμβολαίου έως & 43% & έως 12,8€, στα «βασικά» εμπορικά πακέτα
Wind
– Αυξήσεις Σταθερής που αφορούν υφιστάμενους συνδρομητές:
Αύξηση στις χρεώσεις προς κινητάκατά 135%, στα 0,57€/λεπτό
Αύξηση στις ονομαστικές τιμές παγίου στην πλειονότητατων υπηρεσιών συμβολαίου σταθερής (retail, εμπορικά διαθέσιμων & μη), από 0,68€ έως 1,34€
Αύξηση στις ονομαστικές τιμές παγίου στην πλειονότητα των υπηρεσιών συμβολαίου κινητής κατά ~2€
Αύξηση στις χρεώσεις κλήσεων προς εθνικά δίκτυα(δηλαδή, κινητά & σταθερά) στις υπηρεσίες κινητής συμβολαίου κατά 20%, από 0,49€/λεπτό σε 0,59€/λεπτό
o Αυξήσεις Κινητής που αφορούν μόνο νέους συνδρομητές:
Αύξηση στις “street” τιμές παγίου για νέους συνδρομητές συμβολαίου
Πηγή www.digitaltvinfo.gr
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 31/03/2017 - 14:54
Δημοσίευση 31/03/2017 - 15:14
Το Family L σίγουρα θα αλλάξει καθώς αλλάζουν τα λεπτά και τα mb από 2000 σε 3000Cosmote family large δεν θα αναπροσαρμοστει απο οτι με ειδοποιησαν
Εκτός και αν το έχεις κάνει πολύ πρόσφατα όπου πιθανόν ήδη να σου το είχαν επικοινωνήσει με τη νέα τιμή ώστε να μην έχεις ούτε αυξήσεις,ούτε δικαίωμα αποδέσμευσης
Δημοσίευση 04/04/2017 - 09:49
Καλησπέρα,
Ειμαι στην διαδικασία ανανέωσης 2 red1, έχω προχωρήσει σε αίτηση φορητότητας στην cosmote τηλεφωνικά, παρέλαβα και υπέγραψα τα συμβόλαια και τις sim την πεμπτη 30/3,
χτές σε επικοινωνία με την cosmote επειδή είχα διαβεβαίωση ότι θα προχωρήσει μέχρι δευτέρα επικαλλούνται τεχνικά προβλήματα για τις φορητότητες οι οποίες θα πάνε μέχρι παρασκευή μπορεί και απο εβδομάδα, οπότε έχω τις εξής απορίες:
1) Οι 14 ημέρες υπαναχώρησης απο πιά μέρα μετράνε? Μετράνε ήδη ή απο την στιγμή που προχωράει η φορητότητα?
2) Τα τεχνικά προβλήματα ισχύουν ή να προχωρήσω κάποια διαδικασία στον ΕΕΤ?
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 04/04/2017 - 09:56
φίλος είναι στην ίδια φάση αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως από το κατάστημα αν πας για φορητοτητα δεν υπαρχει πρόβλημα και μόνο τηλεφωνικά υπαρχει θέμα κάτι μου βρομάει .
Δημοσίευση 04/04/2017 - 10:33
Σε συνέχεια των διαπραγματεύσεων με την cosmote λόγω των αυξήσεων που αποφάσισαν από μόνοι τους στο τελευταίο οικογενειακό πακέτο πέτυχα το εξής.
Αρχικά ήταν τα προγράμματα Cosmote 65 Plus το παλιό και το Cosmote 45 πάλι το παλιό. Η συνολική τιμή αυτών των δυο ήταν στα 123€ + το σταθερό Cosmote VDSL 30.
Με την τελευταία διαπραγμάτευση έγινε το εξής: Το cosmote plus 65 έμεινε ως έχει με την τιμή του να πηγαίνει στα στα 51€ και το άλλο έγινε cosmote 1500 30 (κάπως έτσι) με τελική τιμή στα 83€ όλο το πακέτο. Το σταθερό πήγε στα 29.90€ και αυτό τελική τιμή. Επίσης να πω ότι στα κινητά έγινε και ένα πάγιο δώρο.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 14:20
Καλημέρα σε όλους.
Σε συνέχεια των διαπραγματεύσεων με την cosmote λόγω των αυξήσεων που αποφάσισαν από μόνοι τους στο τελευταίο οικογενειακό πακέτο πέτυχα το εξής.
Αρχικά ήταν τα προγράμματα Cosmote 65 Plus το παλιό και το Cosmote 45 πάλι το παλιό. Η συνολική τιμή αυτών των δυο ήταν στα 123€ + το σταθερό Cosmote VDSL 30.
Με την τελευταία διαπραγμάτευση έγινε το εξής: Το cosmote plus 65 έμεινε ως έχει με την τιμή του να πηγαίνει στα στα 51€ και το άλλο έγινε cosmote 1500 30 (κάπως έτσι) με τελική τιμή στα 83€ όλο το πακέτο. Το σταθερό πήγε στα 29.90€ και αυτό τελική τιμή. Επίσης να πω ότι στα κινητά έγινε και ένα πάγιο δώρο.
Πες μας λίγο την διαδικασία που ακολούθησες. Πήρες κάπου συγκεκριμένα; Ζήτησες κατάργηση; Ζήτησες φορητότητα ή απλά με κάποιο παράπονο που υπέβαλες;
Δημοσίευση 04/04/2017 - 14:33
Επίσης να αναφέρω ότι στο προγραμμα Cosmote 1500 30 που ανέφερα πιο πάνω σε εμένα ισχύουν 1500 λεπτά προς cosmote, 240 λεπτά προς όλους και 1,3GB Ίντερνετ.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 15:30
πολυ σωστός φίλε μουΑπλά πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ζήτησα να με συνδέσουν απευθείας με το τμήμα διακοπής συμβολαίων όπου τους είπα ότι λόγω των αυξήσεων που ανακοίνωσαν θέλω να διακόψω το συμβόλαιο μου και μετά ακολούθησαν διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν σε αυτά που ανέφερα πριν. Δεν έκανα κανένα αίτημα φορητότητας.
Επίσης να αναφέρω ότι στο προγραμμα Cosmote 1500 30 που ανέφερα πιο πάνω σε εμένα ισχύουν 1500 λεπτά προς cosmote, 240 λεπτά προς όλους και 1,3GB Ίντερνετ.
μήπως όμως με αίτηση φορητότητας κερδίζες πιο πολλά;;;
Vamos Rafa
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 04/04/2017 - 15:30
Δημοσίευση 04/04/2017 - 15:56
Δεν νομίζω οτι χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο και για αυτό τον λόγο δεν προχώρησα σε αυτή την διαδικασία.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:00
εγω ρώτησα φίλε μου για τον λόγω ότι έχω κάνει ακριβώς αυτό που εκανες κι εσυ και μου έδωσαν ψυχούλαΔεν νομίζω οτι χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο και για αυτό τον λόγο δεν προχώρησα σε αυτή την διαδικασία.
Με την αίτηση φορητότητας όμως που έκανα κέρδισα πιο πολλά
Μπορεί να έτυχε σε μενα δεν ξέρω γι αυτό και σε ρώτησα πιο πίσω
Vamos Rafa
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:03
Ναι, βασικά απ'οτι έχω καταλάβει είναι σε τι υπάλληλο θα πέσεις.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 18:57
Καλησπέρα,
Ειμαι στην διαδικασία ανανέωσης 2 red1, έχω προχωρήσει σε αίτηση φορητότητας στην cosmote τηλεφωνικά, παρέλαβα και υπέγραψα τα συμβόλαια και τις sim την πεμπτη 30/3,
χτές σε επικοινωνία με την cosmote επειδή είχα διαβεβαίωση ότι θα προχωρήσει μέχρι δευτέρα επικαλλούνται τεχνικά προβλήματα για τις φορητότητες οι οποίες θα πάνε μέχρι παρασκευή μπορεί και απο εβδομάδα, οπότε έχω τις εξής απορίες:
1) Οι 14 ημέρες υπαναχώρησης απο πιά μέρα μετράνε? Μετράνε ήδη ή απο την στιγμή που προχωράει η φορητότητα?
2) Τα τεχνικά προβλήματα ισχύουν ή να προχωρήσω κάποια διαδικασία στον ΕΕΤ?
Ευχαριστώ
Σχετικά με το πρώτο σου ερώτημα, οι 14 ημέρες υπαναχώρησης ισχύουν από την ημέρα που υπέγραψες τα συμβόλαια και παρέλαβες τις κάρτες Sim. Όσον αφορά στο δεύτερο ερώτημά σου, είναι κάτι που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν όντως ισχύει και φυσικά δεν έχεις και τη δυνατότητα να το τσεκάρεις. Έχε πάντως κατα νου πως για να προχωρήσει η μεταφορά σου στο δίκτυο της Cosmote θα πρέπει να προηγηθεί σχετικό αίτημα της Cosmote από την Vodafone. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πριν γίνει η μεταφορά των αριθμών σου, θα σε πάρουν από τη Vodafone για αντιπροσφορά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην αφήνεις να εξαντληθεί το όριο των 14 ημερών. Κάλεσε στο αρμόδιο τμήμα της Cosmote και μάθε λεπτομέρειες. Εν ανάγκη ανέφερέ τους ότι θα ακυρώσεις τη φορητότητα αν δεν προχωρήσει η διαδικασία.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 18:59
Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 1 Μαΐου 2017, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του, μειώνεται κατά 5% η έκπτωση που θα αποδίδεται σε προγράμματα συμβολαίου για Ιδιώτες με έκπτωση από 60% και άνω. Τυχόν αποδιδόμενες εκπτώσεις μικρότερου ποσοστού δεν επηρεάζονται από την ανωτέρω μεταβολή.
Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις), εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 22:10
Το κανείς πιο λιανά εαν εχεις την καλοσύνηπαντως η πιο οικονομική ειναι η Q. Βεβαια οτι πληρώνεις παίρνεις:-)πχ στο κλειστό του οακα με περίπου 10000 ζητημα να βγάλεις γραμμή. Στα συν της εταιρείας η Άνα χρέωση δευτερόλεπτο.Μεταβολή Εκπτώσεων Συνδρομητών Συμβολαίου
Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 1 Μαΐου 2017, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του, μειώνεται κατά 5% η έκπτωση που θα αποδίδεται σε προγράμματα συμβολαίου για Ιδιώτες με έκπτωση από 60% και άνω. Τυχόν αποδιδόμενες εκπτώσεις μικρότερου ποσοστού δεν επηρεάζονται από την ανωτέρω μεταβολή.
Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις), εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες