Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2281   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 04/04/2017 - 22:26

Απλά πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ζήτησα να με συνδέσουν απευθείας με το τμήμα διακοπής συμβολαίων όπου τους είπα ότι λόγω των αυξήσεων που ανακοίνωσαν θέλω να διακόψω το συμβόλαιο μου και μετά ακολούθησαν διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν σε αυτά που ανέφερα πριν. Δεν έκανα κανένα αίτημα φορητότητας.

Επίσης να αναφέρω ότι στο προγραμμα Cosmote 1500 30 που ανέφερα πιο πάνω σε εμένα ισχύουν 1500 λεπτά προς cosmote, 240 λεπτά προς όλους και 1,3GB Ίντερνετ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Το ερώτημα μου πλέον είναι, αν τελικά δεν μου κάνουν αντιπροσφορά, τι γίνεται; Διακόπτω το συμβόλαιο και μου κάνουν το κινητό καρτοκινητή;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2282   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 05/04/2017 - 08:05

Ναι, αν δεν πας σε κάποια αλλά εταιρία έτσι νομίζω θα γίνει. Θέλω να πιστεύω όμως ότι κάτι θα πετύχεις που θα σε συμφέρει.

#2283   kaisarisbar

kaisarisbar

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/04/2017 - 09:03

Σχετικά με το πρώτο σου ερώτημα, οι 14 ημέρες υπαναχώρησης ισχύουν από την ημέρα που υπέγραψες τα συμβόλαια και παρέλαβες τις κάρτες Sim. Όσον αφορά στο δεύτερο ερώτημά σου, είναι κάτι που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν όντως ισχύει και φυσικά δεν έχεις και τη δυνατότητα να το τσεκάρεις. Έχε πάντως κατα νου πως για να προχωρήσει η μεταφορά σου στο δίκτυο της Cosmote θα πρέπει να προηγηθεί σχετικό αίτημα της Cosmote από την  Vodafone. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πριν γίνει η μεταφορά των αριθμών σου, θα σε πάρουν από τη Vodafone για αντιπροσφορά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην αφήνεις να εξαντληθεί το όριο των 14 ημερών. Κάλεσε στο αρμόδιο τμήμα της Cosmote και μάθε λεπτομέρειες. Εν ανάγκη ανέφερέ τους ότι θα ακυρώσεις τη φορητότητα αν δεν προχωρήσει η διαδικασία.

Πολύ περίεργο γιατί απο την cosmote απάντησαν και επέμηναν ότι οι 14 ημέρες ισχύουν απο την μέρα φορητότητας, και λόγω πάσχα το βλέπω να εξαντλούνται άμεσα οπότε τι κινήσεις θα μπορούσα να κάνω?

#2284   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 05/04/2017 - 09:08

Εγώ βασικά έχω 2 γραμμές (+1 στο ipad που είναι δώρο) στο Family 65.

Οι εκπτώσεις είναι κοντά στα 38€ και συνολικά πληρώνω περίπου 36€/μήνα μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις είναι η αλήθεια.

Το σταθερό είναι το κλασικό 25€ με έως 24mbps και απεριόριστα σταθερά.

Τώρα, στα κινητά μου ήρθε ειδοποίηση για αύξηση 3,5€+1,5€=5€ (5€*12=60€/year) με αύξηση του χρόνου από 2.000' σε 3.000' το οποίο δεν χρειάζομαι βέβαια.

Θεωρώ όμως ότι με αυτές τις εκπτώσεις δύσκολα θα πάρω κάτι καλύτερο, για πείτε γνώμες.

#2285   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/04/2017 - 09:23

εγώ  αυτό που πιστεύω ότι οι τιμές αρχίζουν και ξεφεύγουν πάλι ,σιγά σιγά πάμε ξανά σε καρτουλα .   

#2286   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/04/2017 - 12:57

Εμείς που είμαστε σε Cosmote συμβόλαιο, θα μας έρθει κάποια σχετική ειδοποίηση για την αύξηση των τιμών η θα πρέπει να απευθυνθώ μόνος μου κάπου για να το μάθω?

#2287   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/04/2017 - 14:12

Εμείς που είμαστε σε Cosmote συμβόλαιο, θα μας έρθει κάποια σχετική ειδοποίηση για την αύξηση των τιμών η θα πρέπει να απευθυνθώ μόνος μου κάπου για να το μάθω?

Κοίτα στο κάτω κάτω μέρος του λογαριασμού σου.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2288   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2017 - 16:26

Κοίτα στο κάτω κάτω μέρος του λογαριασμού σου.

Θα το τσεκάρω στον επόμενο που θα έρθει στα τέλη αυτού του μήνα.

#2289   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 05/04/2017 - 16:54

Αν έχεις cosmote my account μπορείς να το δεις και από εκεί αντί να περιμένεις.

#2290   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 05/04/2017 - 20:02

Λοιπόν σε συνέχεια των αυξήσεων πήρα στο 13888 και περιγράφοντας την ένσταση μου με ευγένεια  μου δώσανε ένα 5% και μου λένε δυστυχώς δε γίνεται κάτι καλύτερο. Ζήτησα να με συνδέσουν το τμήμα διακοπών. Κατευθείαν αφού είπα ευγενικά πως απλά θέλω να μείνει στα ίδια και να μην αυξηθεί εξηγώντας παράλληλα πως στο σταθερό οι αυξήσεις δεν με αφορούν καθότι είναι για κλήσεις εκτός του χρόνου το προγράμματος και ποτέ δε το ξεπερνάω μου έδωσε ένα 15% στο xl. Δηλαδή 1,75 ευρώ λιγότερα και από όσα ήδη πληρώνω. Στο 1500-25 δε μπορούσε να κάνει κάτι γιατί η ανανέωση έγινε με προσφορά πριν από ένα μήνα και το πάγιο το έφτασα τότε στα 15,24. Πριν πω οτιδήποτε μου έδωσε ένα 15% στο σταθερό ως αντιστάθμισμα και με δέσμευση μόλις κλείσει το 1500-25 3μηνο να πάρει άλλο ένα 15%. Φυσικά δέχτηκα και ευχαρίστησα γιατί θα γλυτώσω και 7,5 ευρώ συνολικά απ' ότι ήδη πληρώνω. Λόγω της άμεσης και καλοπροαίρετης αντιμετώπισης θεωρώ πως υπήρχε λόγος να πιέσω για παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία από: Badass, 05/04/2017 - 20:02

#2291   kaisarisbar

kaisarisbar

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/04/2017 - 07:11

Νεότερα,

Σαν διαδικασία όπως προανέφερα έγινε αίτηση φορητότητας στην cosmote,

Για 2 ημέρες άλλαξαμε δίκτυο, και επικοινώνησαν την ίδια μέρα απο τους κόκκινους.

Αποτέλεσμα, 2 ρεδ 1 με τα 2,5 gb γιατί μέχρι τώρα είχαμε με τα 2, στα 52

300 επιδότηση, για 24 μηνο

και το σταθερό με απεριόριστα αστ. υπεραστικα και 2 ωρες κινητά με 24 ιντερν στα 13

Τελευταία επεξεργασία από: kaisarisbar, 13/04/2017 - 07:12

#2292   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/04/2017 - 12:00

μετά από τις αλλαγές στις τιμές είπα και εγώ να κάνω ένα αίτημα φορητοτητας προς την cosmote για να δω τι καλύτερο μπορεί να μου δώσει η voda ,αυτό λοιπόν που πέτυχα για δυο νούμερα είναι το vodafone falily red 1 + δώρο για κάθε αριθμό 500 λεπτά προς vodafone +1.5 γιγα ίντερνετ στην τελική τιμή με τις νέες αυξήσεις 43,19 ευρώ τον μηνα θεωρώ ότι ήταν σούπερ η προσφορά και έτσι ανανέωσα ξανά .

#2293   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 13/04/2017 - 12:02

Έχω μείνει λιγο πίσω , μπορώ να φύγω απο Voda λόγω αλλαγής τιμών ?

Αν ναι πια ειναι η διαδικασία ?

#2294   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 14/04/2017 - 16:17

Έχω μείνει λιγο πίσω , μπορώ να φύγω απο Voda λόγω αλλαγής τιμών ?

Αν ναι πια ειναι η διαδικασία ?

παρε τηλέφωνο στην vodafone φίλε μου και πες τους ότι θέλεις να διακόψεις και για ποιον λόγο

Αμέσως θα σου κάνουν προσφορά για να μείνεις στο χέρι σου είναι αν θα την δεχτείς η όχι

Διαφορετικά περνεις σε κάποια άλλη εταιρεία τηλ και τους λες πόσες γραμμές έχεις και θέλεις να της πας στην εταιρεία τους
Τι σου προσφέρουν κτλ κτλ

Rafael Nadal
Rafael Nadal

#2295   Hlias21

Hlias21

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 29/04/2017 - 13:00

Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ.. ..
Έχω στο σπίτι κοσμοτε double play με 4αρα ίντερνετ, απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και 30 λεπτά προς κινητά.
Επίσης έχω otetv full pack και έπαιρνα και μια έκπτωση στο κινητό που έχω επίσης στην κοσμοτε περίπου στα 10 ευρώ το μηνα.
Έδινα για αυτά 54 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο δύο χρόνων, με.ενημερωσαν όμως μεσω γραπτου μνμ πως το συμβόλαιο λήγει και πρέπει να καλέσω στο 13888.
Καλω εγώ και μια κοπέλα μου δίνει προσφορά για δύο χρόνια στα 58 ευρώ το μήνα( αυξήθηκε το otetv, τα άλλα παραμένουν ίδια.)
Σε ερώτηση μου για καλύτερη προσφορα (καλός πελάτης, πολλά χρόνια, μπλα μπλα μπλα) μου λέει όχι δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
Τι κάνω βρε Παιδιά?
Μπορώ κάπως να πιεσω για έκπτωση όπως κάνουμε και στην κινητη ή όχι?
Η αλήθεια είναι ότι δεν θελω να αλλαξω εταιρια όχι από βίτσιο αλλα εδώ που μένω υπάρχει πρόβλημα με τις υπόλοιπες εταιρίες.
Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: Hlias21, 29/04/2017 - 13:01

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;