Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ.. ..
Έχω στο σπίτι κοσμοτε double play με 4αρα ίντερνετ, απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και 30 λεπτά προς κινητά.
Επίσης έχω otetv full pack και έπαιρνα και μια έκπτωση στο κινητό που έχω επίσης στην κοσμοτε περίπου στα 10 ευρώ το μηνα.
Έδινα για αυτά 54 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο δύο χρόνων, με.ενημερωσαν όμως μεσω γραπτου μνμ πως το συμβόλαιο λήγει και πρέπει να καλέσω στο 13888.
Καλω εγώ και μια κοπέλα μου δίνει προσφορά για δύο χρόνια στα 58 ευρώ το μήνα( αυξήθηκε το otetv, τα άλλα παραμένουν ίδια.)
Σε ερώτηση μου για καλύτερη προσφορα (καλός πελάτης, πολλά χρόνια, μπλα μπλα μπλα) μου λέει όχι δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
Τι κάνω βρε Παιδιά?
Μπορώ κάπως να πιεσω για έκπτωση όπως κάνουμε και στην κινητη ή όχι?
Η αλήθεια είναι ότι δεν θελω να αλλαξω εταιρια όχι από βίτσιο αλλα εδώ που μένω υπάρχει πρόβλημα με τις υπόλοιπες εταιρίες.
Ευχαριστώ
Η ταχυτητα σου μαλλον 24αρα ειναι και οχι 4αρα. Τα ιδια πληρωνουμε και εμεις στο σπιτι στον οτε συν 6 ευρω για κλησεις στο εξωτερικο. Εαν κοιταξεις σε αλλον παροχο θα δεις πως με το full tv βλεπε νοβα ειναι στα 59-60 ευρω το μηνα συνεπως μονο ταλαιπωρια θα κερδισεις συν τον ενα μηνα που χρειαζεται μεχρι να μεταβεις στη νοβα. Πιθανολογω πως καλυτερη τιμη απο τα 58 δεν μπορεις να πετυχεις. Τωρα γιατι ειναι ακριβως ο οτε περιπου 25% σε σχεση με τους αλλους; Γιατι η επιτροπη ανταγωνισμου δεν επιτρεπει να μειωσει τις τιμες. Μια γενναια μειωση τιμων θα μετακινουσε ολους τους πελατες στον οτε και αυτο γιατι στην πραξη κανενας παροχος εναλλακτικος δεν ξοδεψε καμια δραχμη για να κανει δικο του δικτυο απλως νοικιασε τις γραμμες του οτε