Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την cosmote μου ανέφεραν ότι μπορούν να μου ανανεώσουν μόνο το ένα συμβόλαιο και ότι είχα πάρει προ επιδότηση για το άλλο γιατί δείχνει ανανέωση τον Οκτώβριο του 17' .Δεν έχω λάβει προεπιδότηση σε καμία περίπτωση. Απλά σε κατάστημα γερμανός τότε δεν φαινόταν η επιδότηση της μια γραμμής και φαινόταν μόνο στον Οτε.Οι γραμμές ανανεώθηκαν κανονικότητα στην λήξη τους,στις 30/4 του 15. Τώρα... η cosmote πρότεινε να μου δώσει σύνολο 270 αναβαθμιση για τις 2 γραμμες στα προγραμματα που έχω που είναι μη εμπορικά πλέον και που με τις νέες αυξήσεις βγαινουν στα 70 ευρω.Πάνω κάτω όσο πλήρωνα.Τι κάνω από δω και πέρα;Φορητότητα ή επικοινωνώ με το τμήμα διακοπών της cosmote ;
Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 08/05/2017 - 19:05
Ad
Δημοσίευση 09/05/2017 - 12:24
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την cosmote μου ανέφεραν ότι μπορούν να μου ανανεώσουν μόνο το ένα συμβόλαιο και ότι είχα πάρει προ επιδότηση για το άλλο γιατί δείχνει ανανέωση τον Οκτώβριο του 17' .Δεν έχω λάβει προεπιδότηση σε καμία περίπτωση. Απλά σε κατάστημα γερμανός τότε δεν φαινόταν η επιδότηση της μια γραμμής και φαινόταν μόνο στον Οτε.Οι γραμμές ανανεώθηκαν κανονικότητα στην λήξη τους,στις 30/4 του 15. Τώρα... η cosmote πρότεινε να μου δώσει σύνολο 270 αναβαθμιση για τις 2 γραμμες στα προγραμματα που έχω που είναι μη εμπορικά πλέον και που με τις νέες αυξήσεις βγαινουν στα 70 ευρω.Πάνω κάτω όσο πλήρωνα.Τι κάνω από δω και πέρα;Φορητότητα ή επικοινωνώ με το τμήμα διακοπών της cosmote ;
Πρώτα κάνεις μια έρευνα αγοράς για το τί υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά όσον αφορά προγράμματα και τιμές. Καλό θα είναι να θέσεις ένα μπούσουλα σχετικά με το πόσα χρήματα θέλεις περίπου να πληρώνεις και τί παροχές σε ενδιαφέρουν π.χ περισσότερα λεπτά ομιλίας και λιγότερα δεδομένα για πλοήγηση, ή το αντίθετο κ.ο.κ Επικοινωνείς λοιπόν με μια οποιαδήποτε εταιρία ( καλύτερα με τη Vodafone καθώς είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Cosmote ) και τους ζητάς φορητότητα. Δεν σε ενδιαφέρει το κόστος που θα σου πει διότι θα χρησιμοποιήσεις τη φορητότητα σαν μοχλό πίεσης προς την εταιρία σου. Μετά την επιβεβαίωση της Vodafone ότι θα μεταφερθείς στο δίκτυό της, θα επικοινωνήσει μαζί σου το τμήμα ειδικών προσφορών της Cosmote για να σε ρωτήσει τους λόγους αποχώρησής σου από το δίκτυό τους. Εκεί εσύ θα αναφέρεις πρώτα το γεγονός ότι είσαι δυσσαρεστημένος με τη δήθεν προ-επιδότηση και μετά θα τους αναφέρεις ότι βρήκες καλύτερες παροχές με μικρότερο κόστος ( θα αναφέρεις μια τιμή κατώτερη από την πραγματική που σου είπε η Vodafone ) και για το λόγο αυτό θέλεις να αποχωρήσεις, αλλά είσαι διατεθημένος να συζητήσεις μαζί τους το ενδεχόμενο μιας καλύτερης προσφοράς αν θέλουν να σε κρατήσουν στο δίκτυό τους. Εχε κατα νου πως:
1) Να κρατάς πάντα πληροφορίες σχετικά με το όνομα του συνομιλητή σου και την προσφορά που σου κάνει.
2) Πρώτα θα σου έρθουν τα συμβόλαια και οι κάρτες με κούριερ από την άλλη εταιρία και μετά θα σε πάρουν από την εταιρία σου για αντι-προσφορά.
3) Ακόμα και να υπογράψεις, έχεις τη δυνατότητα ακύρωσης εντός 14 ημερών από την υπογραφή σου. Οπότε αν σου πει ο οποιοσδήποτε ότι δεν μπορείς να φύγεις προσπαθεί απλά να σε τρομάξει.
4) Ακόμα και όταν υπογράψεις τα νέα συμβόλαια, εξακολουθείς να είσαι στο δίκτυο της εταιρίας σου. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ τις κάρτες από τα κινητά σου διότι δεν θα έχεις σήμα και κατ'επεκταση δεν θα λαμβάνεις κλήσεις. Πέραν αυτού αν δεν χρησιμοποιήσεις τις νεες κάρτες δεν θα χρεωθείς με τίποτα από την νέα εταιρία.
5) Πολύ σημαντικό ( δεν θα σου το πουν από την εταιρία που θα κάνεις τη φορητότητα ) είναι αν τελικά καταλήξεις και δεχτείς την αντιπροσφορά της εταιρίας σου, είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το τμήμα διακοπών της άλλης εταιρίας και να ζητήσεις ΑΜΕΣΑ ακύρωση φορητότητας. Το περιθώριο που έχεις είναι περίπου 5-6 ώρες μέχρι να γίνει η φορητότητα και ενεργοποίηση της γραμμής στο νέο δίκτυο.
Καλή τύχη
Δημοσίευση 09/05/2017 - 13:00
Έχω δύο red 1 Και πληρώνω 57 € και το σταθερό φυσικά με την προσφορά στα 18 € περίπου.
Με πήρανε τηλέφωνο αν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο μου για 18 μήνες με τα ίδια ακριβώς πράγματα με τη μόνη διαφορά ότι με μία μικρή πίεση μου πρόσθεσα ναι ένα γίγα επιπλέον στα δύο red 1από δύο γίγα δηλαδή να έχω τρία.
Στην προσπάθεια μου για να πάρω επιπλέον επιδότηση για συσκευή στο πρόγραμμα αυτό ήταν αδύνατο.
Μου πρότειναν το red 2 Αλλά με τιμή 81 € και για τις δύο γραμμές με επιδότηση 400 € για 24 μήνες συμβόλαιο. Θυμάμαι εδώ μία περίπτωση ενός παιδιού ο οποίος κατάφερε να το πάρει Red δύο 60 € με επιδότηση 400 €.
Τι λέτε αξίζει τον κόπο να κάνω φορητότητα?
Ή να παραμείνει όπως είμαι ?
Τελευταία επεξεργασία από: Eliaskat, 09/05/2017 - 13:01
Δημοσίευση 23/05/2017 - 14:18
Δημοσίευση 23/05/2017 - 14:45
θα σου προτεινα να κυνηγησεις τις βελτιστες εκπτωσεις ακομα και χωρις να αλλαξεις προγραμματα η ακομα και tv πακετο και να αφησεις την επιδοτηση για iphone στην ακρη. Το λεω αυτο γιατι συνηθως δινουν απο ψιχουλα εως τιποτα για επιδοτησεις συσκευων ιδιως αν θες να κανεις και αλλαγες προς τα κατω προγραμματων. Αποψη μου, πες οτι σκοπευεις να διακοψεις τηλεοραση και να αλλαξεις προγραμματα γιατι ειναι ακριβα πολυ και δες τι θα σου πουν. Το θεμα επιδοτησης συσκευης αστο στην ακρη και το μπουμπουνιζεις στο τελος αν ολα πανε καλα με τα πακετα σου
Δημοσίευση 23/05/2017 - 19:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/05/2017 - 09:40
Τελικά αυτήν την περίοδο παίζουν πολύ μούφα προσφορές..
Δημοσίευση 25/05/2017 - 09:41
Δημοσίευση 25/05/2017 - 13:12
Δεν ξέρω τι να πω..είναι υποκειμενικό Ηλία. Για παράδειγμα η voda μου δίνει 2 γραμμές red1 family με 1500/1500/2GB και 1500/1500/1GB αντίστοιχα και σταθερό/ίντερνετ με 85 σύνολο.
Εμένα πχ δεν μου κάνει γιατί κάπως πρέπει να αντικαταστήσω το cosmotetv..με 95 έχω και αυτό(με λιγότερο χρόνο ομιλίας στις γραμμές βέβαια).
Η Wind με 75 σούμα κάπως παρόμοια προγράμματα, αλλά αν έκανα το ένα από τα δύο νούμερα καινούριο (δεν το σκέφτομαι καν), πήγαινε 60 σύνολο.
Περιμένω τον άλλο μήνα που θα μου στείλει και ο ΟΤΕ το μήνυμα για ανανέωση..εκεί σίγουρα θα γελάω!
Δημοσίευση 25/05/2017 - 15:02
Η μόνη λύση ειναι απειλή με φορητότητα αλλιώς δεν δίνουν καλές προσφορές
Δημοσίευση 25/05/2017 - 16:46
Κι εμενα τα ιδια πρότειναν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 25/05/2017 - 16:46
Δημοσίευση 25/05/2017 - 19:11
Same Sh1t...Different Day
Δημοσίευση 25/05/2017 - 19:21
Δημοσίευση 25/05/2017 - 21:52
Same Sh1t...Different Day
Δημοσίευση 25/05/2017 - 23:13