Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2431   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 09/06/2017 - 10:24

Άρα δηλαδή λες ότι αν πάμε να κάνουμε φορητοτητα σε κατάστημα και υπογράψουμε κατευθείαν όπως έκανε ο φίλος δεν θα μας κάνουν καλύτερη προσφορά;

σωστα φίλε μου και μπορούν και τα παιδιά εδώ που βλέπουν την ερώτηση σου να το επιβεβαιώσουν κι αυτοί

Μπορείς και μόνο σου να το τσεκάρεις

Με το ποσό δίνουν κάποια σύνδεση στα μαγαζιά και δεις κι αυτό το ποστ που δεν αναρτήθηκε τυχαία

Σκέψου ότι στο τηλέφωνο μπορείς να ζητήσεις κάτι λεπτα ομιλίας mb κτλ ενώ αν πας σε κάποιο μαγαζί είναι στάνταρ κάποια πράγματα

Άλλο θα σου προτείνει κάποιος σε ένα μαγαζί κι άλλο κάποιος που σε παίρνει τηλέφωνο και θέλει να τσιμπήσει τον πελάτη από την άλλη εταιρεία

Πως να σας κάνουν άλλη προσφορά θα πετάγεσαι στον Γερμανό θα υπογράφεις και μετά θα τρέχεις στο μαγαζί της Vodafone θα τους λες υπέγραψα τόσο για να σου δώσουν κάποια άλλη καλύτερη τιμή;;;

Rafael Nadal

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 09/06/2017 - 10:28

Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2432   jasonzacha

jasonzacha

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2017 - 12:23

σωστα φίλε μου και μπορούν και τα παιδιά εδώ που βλέπουν την ερώτηση σου να το επιβεβαιώσουν κι αυτοί

Μπορείς και μόνο σου να το τσεκάρεις

Με το ποσό δίνουν κάποια σύνδεση στα μαγαζιά και δεις κι αυτό το ποστ που δεν αναρτήθηκε τυχαία

Σκέψου ότι στο τηλέφωνο μπορείς να ζητήσεις κάτι λεπτα ομιλίας mb κτλ ενώ αν πας σε κάποιο μαγαζί είναι στάνταρ κάποια πράγματα

Άλλο θα σου προτείνει κάποιος σε ένα μαγαζί κι άλλο κάποιος που σε παίρνει τηλέφωνο και θέλει να τσιμπήσει τον πελάτη από την άλλη εταιρεία

Πως να σας κάνουν άλλη προσφορά θα πετάγεσαι στον Γερμανό θα υπογράφεις και μετά θα τρέχεις στο μαγαζί της Vodafone θα τους λες υπέγραψα τόσο για να σου δώσουν κάποια άλλη καλύτερη τιμή;;;

Rafael Nadal

Δεν ξέρω την διαδικασία για αυτό ρωτάω, δεν αμφισβητώ αυτά που λες .
Δηλαδή όταν υπογράψεις στον κουριερ τι αλλάζει και σε καλούν για αντιπροσφορα;
Από την στιγμή που όπως είπε και ο φίλος παραπάνω πρώτα πήγε έκανε αίτηση για φορητοτητα και μετά τον κάλεσαν να υπογράψει. Δεν θα μπορούσαν να τον καλέσουν σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε;

Τελευταία επεξεργασία από: jasonzacha, 09/06/2017 - 12:25

#2433   fyd

fyd

iPH Member

• 271 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/06/2017 - 12:29

Άρα δηλαδή λες ότι αν πάμε να κάνουμε φορητοτητα σε κατάστημα και υπογράψουμε κατευθείαν όπως έκανε ο φίλος δεν θα μας κάνουν καλύτερη προσφορά;

Προφανώς ο φίλος από επάνω κάπου,κάτι έχει χάσει.
Η προσφορά έγινε από cosmote κανονικότατα και καλή μάλιστα,

#2434   fyd

fyd

iPH Member

• 271 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2017 - 12:31

Η υπογραφή έπεσε στο κατάστημα κ όχι σε κούριερ.

#2435   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2017 - 12:50

Και γιατί δεν μας την λες ?

#2436   fyd

fyd

iPH Member

• 271 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2017 - 14:26

700προς όλους 150μυν κ 2gb στα 32,60

#2437   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2017 - 14:27

Ρε παιδιά ποια προσφορά θα πάρεις σε κατάστημα

Κι αν πάρεις θα ναι
τίποτα σε σχέση με αυτή που θα πάρεις τηλεφωνικά

Τα καταστήματα έχουν ΦΙΞ τιμές

θα πάω εγω δηλαδή και θα πάρω οποία τιμή θέλω το προγραμμα της βονταφον red 1

Rafael Nadal
Rafael Nadal

#2438   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2017 - 14:31

Δεν ξέρω την διαδικασία για αυτό ρωτάω, δεν αμφισβητώ αυτά που λες .
Δηλαδή όταν υπογράψεις στον κουριερ τι αλλάζει και σε καλούν για αντιπροσφορα;
Από την στιγμή που όπως είπε και ο φίλος παραπάνω πρώτα πήγε έκανε αίτηση για φορητοτητα και μετά τον κάλεσαν να υπογράψει. Δεν θα μπορούσαν να τον καλέσουν σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε;

ναι αν υπογράψεις σε κούριερ σε καλούν για αντιπροσφορά για να μην χάσουν τον πελάτη

Ξέρεις από ότι κατάλαβα έκανε ο φιλος

Πήγε στην βονταφον το κατάστημα και τους είπε έχω αυτή κι αυτή την γραμμή τι καλύτερο μου δίνεται για αυτό

Του κάνανε κάποια έκπτωση για τα μάτια του κόσμου

Όμως δεν είναι καθόλου καλή προσφορά

Rafael Nadal
Rafael Nadal

#2439   Demian1

Demian1

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2017 - 10:23

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά,

Αρχικά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες στο thread. Είμαι πολύ καινούριος στο forum αλλά διαβάζω καιρό πληροφορίες από το συγκεκριμένο thread καθώς έχει πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Μπαίνω στο ψητό άμεσα. Εϊμαι συνδρομητής vodafone. Έχω καρτοσυμβόλαιο με 1500' πρός Vodafone (καταναλώνω μόνο τα 100 ανά μήνα), 300' πρός όλους (τελειώνουν μέχρι τις 20 του μήνα εύκολα), 1GB internet και 60 μνμτα (αν δεν κάνω λάθος). Αυτό το πρόγραμμα μέχρι πρίν 2 μήνες το είχα με 24 ευρώ τελική τιμή. Στο τέλος του μήνα έβαζα και μία κάρτα των 10 ευρώ και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Είχα στο μυαλό μου να το αλλάξω βέβαια για να πάρω κάποιο με καλύτερες παροχές, όμως δεν έμπαινα στη διαδικασία κυρίως γιατί δεν είχα πληροφορίες για να διαχειριστώ το θέμα με τη φορητότητα. Πρίν 2 μήνες το πρόγραμμα αυτό έληξε και δεν έχω ανανεώσει οπότε τώρα πληρώνω 40 ευρώ γι' αυτό το πρόγραμμα, τιμή που δεν είναι καθόλου καλή όπως καταλαβαίνετε. Ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις μου για χρόνο ομιλίας έχουν αυξηθεί αρκετά και αναγκάζομαι να βάζω και 2 κάρτες πολλές φορές (έχει τύχει και 3). Οπότε καταλήγω να δίνω περί τα 60 ευρώ ανά μήνα σε ένα καρτοσυμβόλαιο. Σημειώνω επίσης ότι με τη vodafone και τις προσφορές τους δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος καθώς με καλούν και μου προσφέρουν το RED2 συνεχώς. Εγώ τους ζητάω το RED1 αλλά το αίτημά μου δεν ακούγεται. Μου προσφέρουν ουσιαστικά το πρόγραμμα που θα μπορούσα να πάρω με αυτά τα λεφτά που δίνω τώρα το μήνα και ακόμη περισσότερα λέγοντάς μου ότι οι παροχές θα είναι πολύ καλές. Εγώ από την άλλη αν είναι να πάω σε συμβόλαιο δεν θέλω να δίνω ανω των 35-40 ευρώ ανά μήνα, αν τα καταφέρω.

Διαβάζοντας όλες τις πληροφορίες εδώ έκανα μία απόπειρα να καλέσω στη WIND για φορητότητα. Όμως, όταν είπα ότι είμαι συνδρομητής Vodafone μου είπαν ότι δεν έχουν καλές εκπτώσεις για συνδρομητές από vodafone. Για το πακέτο με τα 1500' πρός όλουτς η τιμή έβγαινε 10 ευρώ λιγότερα από της voda, γύρω στα 53 ευρώ. Έχετε καμία γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μου προτείνετε να το διαχειριστώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!

#2440   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/06/2017 - 10:29

Wind & Vodafone συνεργάζονται αυτή τη στιγμή για την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να έχουν κάνει μια "άτυπη συμφωνία" να μην παίρνουν πελάτες ο ένας από τον άλλο αλλά μόνο από την Cosmote (τουλάχιστον η φράση "δεν έχουμε καλές εκπτώσεις για συνδρομητές Vodafone" αυτό δείχνει).

Μονο η Cosmote αν σου προσφέρει κάτι καλύτερο (που δεν νομίζω).

Να πας σε κατάστημα Vodafone και να απαιτήσεις τιμή για το Red 1 (μήπως σου κάνουν κάποια προσφορά).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2441   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 205 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2017 - 13:52

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά,

Αρχικά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες στο thread. Είμαι πολύ καινούριος στο forum αλλά διαβάζω καιρό πληροφορίες από το συγκεκριμένο thread καθώς έχει πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Μπαίνω στο ψητό άμεσα. Εϊμαι συνδρομητής vodafone. Έχω καρτοσυμβόλαιο με 1500' πρός Vodafone (καταναλώνω μόνο τα 100 ανά μήνα), 300' πρός όλους (τελειώνουν μέχρι τις 20 του μήνα εύκολα), 1GB internet και 60 μνμτα (αν δεν κάνω λάθος). Αυτό το πρόγραμμα μέχρι πρίν 2 μήνες το είχα με 24 ευρώ τελική τιμή. Στο τέλος του μήνα έβαζα και μία κάρτα των 10 ευρώ και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Είχα στο μυαλό μου να το αλλάξω βέβαια για να πάρω κάποιο με καλύτερες παροχές, όμως δεν έμπαινα στη διαδικασία κυρίως γιατί δεν είχα πληροφορίες για να διαχειριστώ το θέμα με τη φορητότητα. Πρίν 2 μήνες το πρόγραμμα αυτό έληξε και δεν έχω ανανεώσει οπότε τώρα πληρώνω 40 ευρώ γι' αυτό το πρόγραμμα, τιμή που δεν είναι καθόλου καλή όπως καταλαβαίνετε. Ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις μου για χρόνο ομιλίας έχουν αυξηθεί αρκετά και αναγκάζομαι να βάζω και 2 κάρτες πολλές φορές (έχει τύχει και 3). Οπότε καταλήγω να δίνω περί τα 60 ευρώ ανά μήνα σε ένα καρτοσυμβόλαιο. Σημειώνω επίσης ότι με τη vodafone και τις προσφορές τους δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος καθώς με καλούν και μου προσφέρουν το RED2 συνεχώς. Εγώ τους ζητάω το RED1 αλλά το αίτημά μου δεν ακούγεται. Μου προσφέρουν ουσιαστικά το πρόγραμμα που θα μπορούσα να πάρω με αυτά τα λεφτά που δίνω τώρα το μήνα και ακόμη περισσότερα λέγοντάς μου ότι οι παροχές θα είναι πολύ καλές. Εγώ από την άλλη αν είναι να πάω σε συμβόλαιο δεν θέλω να δίνω ανω των 35-40 ευρώ ανά μήνα, αν τα καταφέρω.

Διαβάζοντας όλες τις πληροφορίες εδώ έκανα μία απόπειρα να καλέσω στη WIND για φορητότητα. Όμως, όταν είπα ότι είμαι συνδρομητής Vodafone μου είπαν ότι δεν έχουν καλές εκπτώσεις για συνδρομητές από vodafone. Για το πακέτο με τα 1500' πρός όλουτς η τιμή έβγαινε 10 ευρώ λιγότερα από της voda, γύρω στα 53 ευρώ. Έχετε καμία γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μου προτείνετε να το διαχειριστώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Εχεις σκεφθει να κοιτάξεις καθόλου προς Q.?
Πιστευω οτι αξιζει να ρίξεις μια μάτια. Ενημερωτικά εχει ενα πακέτο με 3,5 ευρώ κ σου δίνει 150 προς Qκαιwind κ αλλα 150 προς τους υπόλοιπους. Η χρέωση ειναι Άνα δευτερόλεπτο. Εαν χρειάζεται παραπανω μπορεις να το ανανεώσεις παλι με το ίδιο κόστος
Έπεισες εαν κάθε μήνα φορτίζεις με 10 ευρώ κ παραπανωτο νούμερο σου ,μέσω pay pal ,εχεις δώρο 1GB. Αυτο γινεται μια φορά το μήνα. Μετα εαν θες κ SMS με 4 ευρώ σου δίνει 100 SMS προς ολους.
Επίσης Άνα τακτά χρονικά διαστήματα κάνει κάποιες προσφορές.διαφορετικη για κάθε νούμερο. Ας πούμε τωρα σε μένα έδωσες με 2 ευρώ 1GB
Με εκτιμησης

#2442   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2017 - 15:58

Βρε παιδια τις κάρτες μην τις αναφέρετε. Ο λόγος; Στις κάρτες και τα καρτοσυμβολαια τα δωρεαν λεπτα ειναι τρίλεπτο και η χρέωση παει 3-6-9-12 και παει λεγοντας(μπορείτε να το ψάξετε) και δεύτερον στις κυψέλες προηγούνται παντα οι συνδέσεις, που σημαινει ενώ στα καρτοκινητά μπορει να χάνεις κλήσεις στα συμβόλαια δεν χάνεις ποτε Μα ποτε κληση.

Φίλτατε χρήστη. Μιλα με Vodafone στο σταθερο τους στο τμήμα υπέρ προσφορών και ζητά το red 1 σε αλλη τιμη και ζητά να βαλεις και αλλο σου οικογενειακο πρόσωπο μεσα. Εμεις το red 1 εγω και η μανα μου το πληρώναμε 55 ευρω για 2 αριθμούς. Με 1500 μονόλεπτα για ολα τα δίκτυα 2.7gb internet και 1500 μηνυματα σε ολα τα δικτυα

#2443   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 10/06/2017 - 21:56

Στα καρτοκινητά το βήμα χρέωσης είναι το πρώτο τρίλεπτο και μετά ανα δευτερόλεπτο. Μην λέτε ότι να ναι

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#2444   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 205 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2017 - 23:34

Στα καρτοκινητά το βήμα χρέωσης είναι το πρώτο τρίλεπτο και μετά ανα δευτερόλεπτο. Μην λέτε ότι να ναι
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Η κάρτα της Q εχει χρέωση Άνα δευτερόλεπτο. Φοσρτιζεις το νούμερο σου με 10 ευρώ κ μπορεις να αγοράσεις πακέτα. Ενα απο αυτά ειναι 150 λεπτα προς ολους κ 150 προς Q κ Wind Μ κόστος 3,5.
Το εχω ήδη 7 μήνες.

#2445   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 205 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2017 - 23:41

Βρε παιδια τις κάρτες μην τις αναφέρετε. Ο λόγος; Στις κάρτες και τα καρτοσυμβολαια τα δωρεαν λεπτα ειναι τρίλεπτο και η χρέωση παει 3-6-9-12 και παει λεγοντας(μπορείτε να το ψάξετε) και δεύτερον στις κυψέλες προηγούνται παντα οι συνδέσεις, που σημαινει ενώ στα καρτοκινητά μπορει να χάνεις κλήσεις στα συμβόλαια δεν χάνεις ποτε Μα ποτε κληση.
Φίλτατε χρήστη. Μιλα με Vodafone στο σταθερο τους στο τμήμα υπέρ προσφορών και ζητά το red 1 σε αλλη τιμη και ζητά να βαλεις και αλλο σου οικογενειακο πρόσωπο μεσα. Εμεις το red 1 εγω και η μανα μου το πληρώναμε 55 ευρω για 2 αριθμούς. Με 1500 μονόλεπτα για ολα τα δίκτυα 2.7gb internet και 1500 μηνυματα σε ολα τα δικτυα

Στην χρέωση ειςαι λάθος. Στην Q η χρέωση ειναι ανα δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση.
Στις κυψέλες εχεις δίκαιο. Αλλα σπάνια χάνω κληση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21