Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 10/06/2017 - 23:41
Ad
Δημοσίευση 11/06/2017 - 10:23
Για την Q ισχύει αυτό που λέει ο φίλος.
Είχα Q κάπου στο 2006 και από τότε ήταν η ΜΟΝΗ καρτοκινητή που χρέωνε ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια (ενώ οι άλλες ήταν στα 30-45 δευτερόλεπτα τότε αν θυμάμαι καλά).
Δημοσίευση 13/06/2017 - 17:31
χααχααχ εχει πλακα τελικα,
και ενω αλλαξα δικτυο τελικα απο βοντα σε οτε εδω και καμια 10 μερες, σκάει τηλ απο βοντα με προσφορα χειροτερη απο την τελευταία..
με ρωτησε τι τιμη μου εδωσε η κοτε και εφυγα,σιγα μην σου πω, και γιατι να ερθω τωρα με χειροτερη προσφορα την ρωτησα... ?
παντως ειναι στριμωγμένοι ,ναι μεν δεν θελουν να χανουν πελατες αλλα δεν θελουν/δεν μπορουν να βαλουν το χερι στην τσεπη τους ...
Εξηγησα οτι μονο με μια εξαιρετικη προσφορα θα φυγω απο τον κοτε...
μην μασατε αδερφια...
Δημοσίευση 13/06/2017 - 18:15
Ναι..έχουν αλλάξει τα κόζια..ειδικά στην COSMOTE που ειμαι..που όπως και να χει είναι η πιο δυνατή..χεστηκαν αν τους πω φεύγω .
Όλες οι εταιρίες και ειδικά η COSMOTE όπως το είπες, αδιαφορούν αν χάσουν υφιστάμενο πελάτη! Καλύτερες προσφορές κάνουν σε μεταφορές απο άλλους παρόχους. Αν και τελικά μόνο προσφορές δεν τις λες με τα καρτέλ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα αυτή την πτωχή εποχή!
Δημοσίευση 13/06/2017 - 18:17
χααχααχ εχει πλακα τελικα,
και ενω αλλαξα δικτυο τελικα απο βοντα σε οτε εδω και καμια 10 μερες, σκάει τηλ απο βοντα με προσφορα χειροτερη απο την τελευταία..
με ρωτησε τι τιμη μου εδωσε η κοτε και εφυγα,σιγα μην σου πω, και γιατι να ερθω τωρα με χειροτερη προσφορα την ρωτησα... ?
παντως ειναι στριμωγμένοι ,ναι μεν δεν θελουν να χανουν πελατες αλλα δεν θελουν/δεν μπορουν να βαλουν το χερι στην τσεπη τους ...
μην μασατε αδερφια...
Ιδιαίτερα αυτές οι εταιρίες που πωλούν υπηρεσίες αέρα βγάζουν τεράστια κέρδη, δεν είναι παραγωγικές μονάδες!
Δημοσίευση 13/06/2017 - 21:16
τον ΟΤΕ πραγματικα να ξερεις φιλε μου κανεις δεν μπορει να τον φτάσει αν θελει να κανει προσφοράχααχααχ εχει πλακα τελικα,
μην μασατε αδερφια...
Το εχω παρατηρήσει αρκετές φορες
Τα κέρδη που βγάζουν γενικά όλες η εταιρείες ειναι τεράστιο
Σκέψου μονο πριν την κρίση τι πληρώνομαι και ποσα χρήματα έβγαζαν εις βάρος μας
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 13/06/2017 - 21:20
Δημοσίευση 13/06/2017 - 21:29
Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 13/06/2017 - 21:29
Δημοσίευση 14/06/2017 - 09:45
Ο ΟΤΕ έχει υπογράψει ρήτρα ανταγωνιστικότητας..αν ήθελε μπορούσε να έχει μισές τιμές από τους άλλους..δεν τον αφήνουν!
Ισχύει αυτό που λες και είναι φυσιολογικό διότι εάν έριχνε τις τιμές του 50% θα έπαιρνε εν μια νυκτί όλους τους πελάτες από τις άλλες εταιρίες και αυτό ισχύει και στα σταθερά και στα κινητά.
Αυτό που δεν ισχύει στις άλλες χώρες του κόσμου είναι οι άλλοι πάροχοι να μην επενδύουν ούτε 1 ευρώ και να εκμεταλλεύονται το δίκτυο της cosmote.
Δημοσίευση 14/06/2017 - 18:29
Same Sh1t...Different Day
Δημοσίευση 14/06/2017 - 21:15
Εχει τη δυνατότητα να ρίξει τόσο πολυ τιμές??Ισχύει αυτό που λες και είναι φυσιολογικό διότι εάν έριχνε τις τιμές του 50% θα έπαιρνε εν μια νυκτί όλους τους πελάτες από τις άλλες εταιρίες και αυτό ισχύει και στα σταθερά και στα κινητά.
Αυτό που δεν ισχύει στις άλλες χώρες του κόσμου είναι οι άλλοι πάροχοι να μην επενδύουν ούτε 1 ευρώ και να εκμεταλλεύονται το δίκτυο της cosmote.
Δημοσίευση 14/06/2017 - 21:24
βρε π@@@@τε τους πραγματικά το λέω τόσα χρόνια κερδιζαν χρήματα είς βάρος μαςΈτσι για την ιστορία μετά από ένα μήνα ακριβώς με θυμήθηκαν από την βοντα Αφού πήραν πρώτα την μάνα μου, τον πατέρα μου και την γυναίκα μου για να μου κάνουν αντιπροσφορα..Έχουν πλάκα..Όταν τους ρώτησα Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο δεν ήξεραν τι να απαντήσουν..
Same Sh1t...Different Day
Καλά κανείς αστούς να ψάχνονται κι αν το βρουν να μου το πουν κι εμένα
Χαχαχαχαχαχαχ
Rafael Nadal
Δημοσίευση 15/06/2017 - 00:24
πηρα απο cyta αντιπροσφορα ~17,3€(απο 31,5 αρχική τιμη) για
απεριοριστο ιντερνετ εως 24
απεριοριστα αστικα/υπεραστικα
5 ωρες κινητα τα οποια μπορουν να καταναλωθουν και απο την εφαρμογη cyta4u
βαζεις και ενα vdsl με +6€ και ερχεσαι στα ισα σου.
Δημοσίευση 20/06/2017 - 14:46
Με πήρανε από Vodafone και μου έκαναν τη εξής προσφορά 30 σταθερό με 50αρα Vdsl και 5 ώρες κινητά. Και 38€ το red1. Σύνολο 68 τελική τιμή.
Συν κάποια σκατοδωρακια ένα σταθερό μια έξτρα κάρτα. Επιστροφή παγίου σε δωροεπιταγή.
Σε σχέση με Wind που είμαι τώρα είναι ποιο ακριβά (δίνω 56€ τελική). Αλλά δεν με πειράζει και να αποχωρήσω.
Πως μπορώ να πιέσω για κάτι καλύτερο;
Να ρωτήσω εάν έχω δικαίωμα σε 14 μέρες να ακυρώσω την συμφωνία;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/06/2017 - 16:24
υπογραφεις με την Vodafone φίλε μου και μετά θα περιμένεις αντί προσφορά από wind κι αν η εταιρεία που είσαι τώρα μπορεί να σου δώσει πιο κάτωΚαλησπέρα θέλω τα φώτα σας.
Με πήρανε από Vodafone και μου έκαναν τη εξής προσφορά 30 σταθερό με 50αρα Vdsl και 5 ώρες κινητά. Και 38€ το red1. Σύνολο 68 τελική τιμή.
Συν κάποια σκατοδωρακια ένα σταθερό μια έξτρα κάρτα. Επιστροφή παγίου σε δωροεπιταγή.
Σε σχέση με Wind που είμαι τώρα είναι ποιο ακριβά (δίνω 56€ τελική). Αλλά δεν με πειράζει και να αποχωρήσω.
Πως μπορώ να πιέσω για κάτι καλύτερο;
Να ρωτήσω εάν έχω δικαίωμα σε 14 μέρες να ακυρώσω την συμφωνία;
Ακυρώνεις την συμφωνία με την Vodafone και συνεχίζεις στην wind
Rafael Nadal
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 20/06/2017 - 16:25
Δημοσίευση 20/06/2017 - 16:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες