Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2461   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 20/06/2017 - 16:28

Επίσης το συμβόλαιο μου λήγει στις τον άλλο μήνα. Εάν από Vodafone μου στείλουν από τώρα τις κάρτες σιμ και ξεκινήσουν την διαδικασία σε ένα μήνα τι γίνετε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2462   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 20/06/2017 - 16:35

Οι 14 μέρες ισχύουν;

με το υπογράψεις και ζητήσει η Vodafone το συμβόλαιο σου από την wind αμέσως θα σε πάρουν για αντιπροσφορά όποτε μην αγχώνεσαι με της 14 μέρες

Κοιτά μονάχα όταν σε πάρει η wind να τους πεις το τι σου δίνει η Vodafone και πες τους εγω σας είχα πάρει για μια καλύτερη τιμή κτλ και δεν με εξηπερετησατε και τώρα που με χάνετε με πειρατε αμέσως

Τέτοια σάλτσες για να ζητήσεις καλύτερη τιμή η κάτι καλύτερο με λιγότερα χρήματα

Rafael Nadal
Rafael Nadal

#2463   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 20/06/2017 - 17:01

Παιδιά κάντε ενα paste τα τηλ των προσφορών γιατί μπήκα και γω στη διαδικασία..η COSMOTE μου δίνει το παλιό μου προγράμματα +12€ πάνω!!!
Στο μεταξύ το σταθερό είναι 24μηνο..να δω τι πατέντα θα κάνω χωρίς να έχει λήξει!

#2464   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 20/06/2017 - 18:57

με το υπογράψεις και ζητήσει η Vodafone το συμβόλαιο σου από την wind αμέσως θα σε πάρουν για αντιπροσφορά όποτε μην αγχώνεσαι με της 14 μέρες

Κοιτά μονάχα όταν σε πάρει η wind να τους πεις το τι σου δίνει η Vodafone και πες τους εγω σας είχα πάρει για μια καλύτερη τιμή κτλ και δεν με εξηπερετησατε και τώρα που με χάνετε με πειρατε αμέσως

Τέτοια σάλτσες για να ζητήσεις καλύτερη τιμή η κάτι καλύτερο με λιγότερα χρήματα

Rafael Nadal

Άκυρο παιδιά...
Η τιμή που μου έδωσε ήταν λέει για μεταφορά από Cosmote.. όποτε ισχύουν ξεκάθαρα οι φήμες ότι από Voda προς Wind και vise versa οι προσφορές τους είναι χάλια.

#2465   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2017 - 16:59

Οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν..με πήρε η COSMOTE και λέει γι 2 γραμμές ανανέωση..με όλες τις εκπτώσεις 12 ευρώ πάνω!!! Λέω αν δεν ανανεώσω...; 35€ πάνω μου λέει..οκ ευχαριστώ πολύ..μονόδρομος η φορητότητα..και τους το έκλεισα

#2466   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2017 - 17:00

Η voda δίνει 2 red 1 67€!!! Πάλι πολλά είναι..τι κάνουμε μαστόρια;;

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 21/06/2017 - 17:00

#2467   irini21

irini21

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/06/2017 - 01:58

Καλημέρα σε όλους. Βρίσκομαι με σύνδεση στην κοσμοτε εδώ και 15 χρονια. Ποτε δεν έκανα αίτηση φορητοτητας και κάθε χρόνο μου ανεβάζουν το παγιο. Το συμβόλαιο μου λήγει 13/7. Την παρασκευή 16/6 μου τηλεφωνει η βονταφον και μου δίνει το red1 στα 37€. Το αιτημα φορητοτητας παιρναει αυθημερόν. Μου έρχεται μήνυμα και 10' μετά κακει η κοσμοτε όπου δεν προλαβαίνω να απαντήσω στο τηλέφωνο. Την τέταρτη 21/6 φέρνει ο Κούριερ χαρτιά κ κάρτα και υπογραφω. Η κάρτα δεν έχει ανοιχτεί ούτε χρησιμοποιηθεί. Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά είναι καλή μιας κ η κοσμοτε σε αντίστοιχο προγραμμα μου ζήτησε 50€ αδιαπραγματευτα. Το θέμα είναι ότι δεν ήθελα να φύγω γιατί όλοι στην οικογενεια και 2-3 που μιλάω πολύ έχουν κοσμοτε κι επίσης φοβάμαι το σήμα της βονταφον κι αν το 4g θα δουλεύει. Απλα η κοσμοτε δυο μέρες μετά την υπογραφή δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει? Ή μπορεί να πάρει αφού ενεργοποιηθεί η σύνδεση? Και το δικαίωμα υπαναχωρησης ( οπου μέσα ρο συμβόλαιο δεν το περιλαμβανε σαν έντυπο) ισχύει τελικά από ποτε μέχρι ποτε?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη αν κάτι είναι ξαναειπωμενο αλλα είμαι καινούρια και μόλις έκανα εγγραφή. ☺

#2468   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 23/06/2017 - 06:34

Έχεις 14 ημέρες να επιστρέψεις στον πάροχο σου, ακόμα και αν ενεργοποιηθεί. Αφού ακόμα δε μεταφέρθηκε, περίμενε τηλέφωνο από τον πάροχο σου για αντιπροσφορά.

#2469   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2017 - 08:27

Δηλαδή 37 η βοντα 50 η κοτε για περίπου ίδια προγραμματα και φοβάσαι να πας βοντα???

#2470   irini21

irini21

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2017 - 08:46

Φοβάμαι πως θα είναι το δίκτυο. Κι επίσης το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να με παίρνει κανεις από οικογενεια κ φίλους γιατί έχουν όλοι απεριόριστα μόνο προς κοσμοτε οποτε πρακτικά τα 1500 δεν μου φτάνουν για να καλώ εγώ τους πάντες.

#2471   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2017 - 08:51

Και γω Ειρήνη έφυγα από voda πριν 1.5 χρόνο λόγω σήματος στο σπίτι..αλλα τώρα θα γυρίσω γιατί εκεί στον ΟΤΕ νομίζουν πως τρέχουν από τα μπατζάκια μας

#2472   irini21

irini21

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2017 - 08:55

Πάντως δεν τους παίρνουν όλους πίσω παιδια και θέλει προσοχή. Σε μια φίλη μου δε την περασμένη βδομάδα κάνει φορητοτητα την περνει η κοσμοτε τους λέει η βονταφον μου δίνει το προγραμμα μου 30€ και της απαντάμε κανένα πρόβλημα να πάτε στη βονταφον. Νομίζω πως έχει αρχίσει το κόλπο της φορητοτητας να μην πιάνει ή έχουν αποφασίσει να χάσουν πελατες

#2473   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2017 - 08:58

Μα αυτό λέω..και να μην με πάρουν πίσω..θα πω voda!
Με πήρανε πάλι χθες από τον ΟΤΕ και 2 γραμμές (700λ, 150μ, 1.5gb) μου τα δίνουν 70 ακατέβατα! Την στιγμή που η voda μου τα δίνει με 52!
Και μέχρι τώρα 1,5 χρόνο έχουν πάρει από μένα 2k...δεν παίζει..μπορεί για αυτούς να είναι λίγα για μένα είναι πολλά όμως!
Και τον Γενάρη θα τους πάρω και το σταθερό-Ίντερνετ

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 23/06/2017 - 09:00

#2474   irini21

irini21

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2017 - 09:03

Ναι εντάξει καλά θα κανεις. Μιας και έχεις υπάρξει στη βονταφον είχες θέμα με το δίκτυο, γενικά? Όχι στο σπίτι. Εννοώ πας στο χωριο πας σε νησί πιάνει? Το 3g?

#2475   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2017 - 09:18

Μια χαρα πιάνει..έτυχε στο σπίτι(Αιγαλεω) να μην έχει καλό σήμα..βέβαια με μι εφαρμογή που έχουν μου είπαν πως έχει καλή κάλυψη πλέον..θα δείξει!
Στην δουλεια πάλι μιλάμε για Μεσογείων..δεν εχω σήμα στον ΟΤΕ και ο συνάδερφος απέναντι με voda παίζει παιχνίδια σε 4g...όποτε είναι (περίπου) τυχαίο

Τελευταία επεξεργασία από: vasileiosm, 23/06/2017 - 09:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23