Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2491   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 14/08/2017 - 16:12

H αιτηση φορητότητας δεν γινεται ονλαιν πλεον;; Γιατι ειμαστε 4 γραμμες σε κοσμοτε και ληγουν τα προγραμματα μας, που ειχαμε παρει παλι με αιτηση φορητοτητας, 18 μηνες πριν. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2492   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/08/2017 - 15:29

Δεν ξέρω που να το γράψω όποτε το γράφω εδώ.
εχω συμβόλαιο στην cosmote με 2 νούμερα στο όνομα μου .και στα 2 νούμερα έχω καλή έκπτωση στο πάγιο .το συμβόλαιο λήγει ακριβώς 4 Σεπτεμβρίου .η ανανέωση χρόνου δηλαδή ο λογαριασμός κάθε μήνα έβγαινε στις 17 κάθε μήνα .τους πήρα τηλ για να τους ρωτήσω ποτε μπορώ να διακόψω χωρίς να έχω ποινή .ηξερα ότι ένα μήνα πριν πάντα είσαι free για να φύγεις .τελος πάντων στο τηλ είπαν όντως ότι αν φύγω αύριο 16 του μήνα θα πληρώσω ποινή ένα σεβαστό ποσο για κάθε νούμερο .θυμιζω ξανά ότι το συμβόλαιο λήγει 4 Σεπτέμβρη και 17 Αυγούστου μεθαύριο βγαίνει ο τελευταίος εκπτωτικος λογαριασμός (όπως μου είπαν ).να σημειώσω επίσης ότι τα νούμερα δε με ενδιαφέρουν να τα κρατήσω .τι λέτε εσεις να κάνω;

Sent from my iPhone using Tapatalk

RF forever

#2493   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα

Δημοσίευση 15/08/2017 - 21:06

Κανεις ;

RF forever

#2494   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 15/08/2017 - 21:10

Κατά τα γνωστά αίτηση φορητότητας τηλεφωνικά πάντα. 2-3 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο.

Τελευταία επεξεργασία από: alej, 15/08/2017 - 21:11

#2495   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα

Δημοσίευση 15/08/2017 - 21:20

Άλλο ρωτάω .ποτε ακριβώς μπορώ να κάνω διακοπή για να μην φάω ποινή ..διάβασε λίγο πιο πάνω .δεν θέλω να κρατήσω το νούμερο .διακοπη θέλω .

RF forever

#2496   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 15/08/2017 - 22:33

Αφού λήξει.

#2497   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/08/2017 - 00:28

Αυτά για την επιδότηση ισχύουν και για την μεταφορά σε άλλο δίκτυο σταθερού? Υπάρχει περίπτωση και στην cosmote σταθερού να μου κάνουν άλλη τιμή ή είναι εκεί λίγο φιξ τα πράγματα? Στα κινητά όλα καλά στη σταθερή όμως δεν βλέπω ν μπορέσω να κατεβώ λίγο στην τιμή ή γίνεται? 120 το δίμηνο δίνουμε και σύντομα λήγει το συμβόλαιο

#2498   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 16/08/2017 - 05:59

Σε HOL που έχω δοκιμάσει, μόνο με φορητότητα μου έδωσαν καλή τιμή. Λογικά και στην Cosmote θα το κάνουν.

#2499   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2017 - 02:10

Παιδιά μια βοήθεια. Είμαστε 4 γραμμές στην κοσμοτε. Είχα κάνει αίτηση φορητότητας στην q πριν 18 μήνες, μας είχαν δώσει καλή προσφορά από κοσμοτε και μείναμε. Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανα ξανά αίτηση φορητότητας στην q μέσω της ον-λάιν φόρμας της όπως και την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά την επόμενη μέρα με είχαν καλέσει από κοσμοτε. Τώρα ήρθαν οι σιμ από την q με το κούριερ, δεν τις έχω παραλάβει, γιατί πρέπει να πληρώσω και 40€, αλλά η κοσμοτε δεν μας Έχει πάρει κανένα τηλέφωνο για αντιπροσφορά. Τι πρέπει να κάνω;;; μιλάμε για 4 γραμμές στην κοσμοτε όπου με όλες τις προσφορές που μας έδωσαν πληρώνουμε 100€ το μήνα σύνολο.

Τελευταία επεξεργασία από: alexandros4, 20/08/2017 - 02:11

#2500   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 20/08/2017 - 10:26

Παιδιά μια βοήθεια. Είμαστε 4 γραμμές στην κοσμοτε. Είχα κάνει αίτηση φορητότητας στην q πριν 18 μήνες, μας είχαν δώσει καλή προσφορά από κοσμοτε και μείναμε. Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανα ξανά αίτηση φορητότητας στην q μέσω της ον-λάιν φόρμας της όπως και την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά την επόμενη μέρα με είχαν καλέσει από κοσμοτε. Τώρα ήρθαν οι σιμ από την q με το κούριερ, δεν τις έχω παραλάβει, γιατί πρέπει να πληρώσω και 40€, αλλά η κοσμοτε δεν μας Έχει πάρει κανένα τηλέφωνο για αντιπροσφορά. Τι πρέπει να κάνω;;; μιλάμε για 4 γραμμές στην κοσμοτε όπου με όλες τις προσφορές που μας έδωσαν πληρώνουμε 100€ το μήνα σύνολο.

Η αντιπρόταση έρχεται αφού έχεις μπει στο άλλο δίκτυο...μόνο τότε σε καλούν, έχεις 14 ημέρες για υπαναχώρηση οποτε τότε σου κάνουν την προσφορά τους, πριν όχι.

Sent from my iPad using Tapatalk

#2501   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2017 - 10:58

Σε Nova που συζητήσαμε οι προσφορές τους είναι απλώς γελοίες.

24 ιντερνετ+απεριόριστα αστικά και κινητά+7 ευρώ κλήσεις για εξωτερικό+τα κανάλια μόνο ταινίες σύνολο =50.40

Εάν βάλουμε και τα HD + τα ποδοσφαιρικά κανάλια πάμε στα 60 και κάτι. Αυτή τη στιγμή δίνουμε 65 το μήνα στην κοσμοτέ. Άρα μετά από ώριμη σκέψη και μετά τις μπούρδες που άκουσα από nova οτι στον πρώτο λογαριασμό θα πληρώσω σχεδόν και τον επόμενο συν 40 ευρώ για κάτοπτρο + 30 ευρώ για το ρούτερ +30 ευρώ κόστος επανασύνδεσης, μένω στην κοσμοτέ.

#2502   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2017 - 17:11

Η αντιπρόταση έρχεται αφού έχεις μπει στο άλλο δίκτυο...μόνο τότε σε καλούν, έχεις 14 ημέρες για υπαναχώρηση οποτε τότε σου κάνουν την προσφορά τους, πριν όχι.

Μάλιστα. Ευχαριστώ φίλε μου. Πράγμα που σημαίνει ότι για να το κάνω αυτό πρέπει να πληρώσω τα 40€ στην άλλη εταιρεία, όσο κοστίζουν οι 4 καινούργιες κάρτες. Εάν τελικά στις 14 μέρες γυρίσω στην κοσμοτε τότε θα παρω πίσω τα 40€ ή οχι;;

#2503   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2017 - 23:04

Μάλιστα. Ευχαριστώ φίλε μου. Πράγμα που σημαίνει ότι για να το κάνω αυτό πρέπει να πληρώσω τα 40€ στην άλλη εταιρεία, όσο κοστίζουν οι 4 καινούργιες κάρτες. Εάν τελικά στις 14 μέρες γυρίσω στην κοσμοτε τότε θα παρω πίσω τα 40€ ή οχι;;

Δεν το γνωρίζω, μην σου πω κάτι λάθος... όταν θες να κανεις φορητότητα για αντιπροσφορά πάντα να πηγαίνεις σε συμβόλαια οποτε δεν θα πληρώσεις κάτι για τις κάρτες που σου στέλνουν.

#2504   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2017 - 12:24

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αν υπογράψω στην Vodafone πχ, δεν πρέπει να πληρώσω και στην Vodafone λογαριασμό για όσες μέρες μείνω στο δίκτυο τους;;

#2505   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2017 - 14:20

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αν υπογράψω στην Vodafone πχ, δεν πρέπει να πληρώσω και στην Vodafone λογαριασμό για όσες μέρες μείνω στο δίκτυο τους;;

Έχουν δικαίωμα να σου ζητήσουν να πληρώσεις αναλογικά τις ημέρες που θα μείνεις δλδ το πολύ 3 αλλά είναι τόσο μικρό το ποσό που δεν το ζητούν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11