Έχει μια δόση αλήθειας αυτό που σου είπε...
Δεν πάει στην εφορία το πρόστιμο..ναι
Δεν ξαναγυρίζεις στην ίδια εταιρία χωρίς να το πληρώσεις..ναι
Αυτό που δεν σου είπε είναι πως θα σου σπάσουν το συκώτι στα τηλέφωνα..και αν τους αγνοείς..θα παίρνουν συγγενείς..και πάει λέγοντας..θα απειλούν κτλ (χωρίς να μπορούν όμως να κάνουν κάτι παραπάνω)
Αυτό είναι το μόνο αρνητικό.
Να παραθέσω και μια κουβέντα που είχα με έναν στο τμήμα στρατηγικής της cosmote(τυχαία στο νοσοκομείο που είχαμε τα παιδιά μας διπλανά δωμάτια)
Οι εταιρίες έχουν υπογράψει ρήτρα ανταγωνιστικότητας..με λίγα λόγια η cosmote θα τα είχε πάρει όλα..αλλά δεν την αφήνουν (ανταγωνισμός-μονοπώλιο κτλ)
Επίσης φανταστείτε ότι έχουν μια κάνουλα στις προσφορές..αν πιάσουν πχ το 50% των συνδέσεων πανελλαδικά..κλείνουν την κάνουλα και οι προσφορές είναι μικρές.
Αν πέσει στο 48..ξανακάνουν καλές προσφορές και κυνηγάνε πελάτες
Οπότε είναι καθαρά θέμα timing να πετύχεις την κάνουλα ανοιχτή!!!!
Εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία. Τελικά στα νοσοκομεία καμία φορά λαμβάνεις και καλές ειδήσεις. Για τα πρακτικά πάντως να ενημερώσω το φόρουμ ότι πήγα σήμερα το πρωί σε κατάστημα Cosmote και ρώτησα αν ισχύει κάτι τέτοιο επειδή θέλω να αφήσω τη Wind και να έρθω σε αυτούς. Η κοπέλα με ενημέρωσε ότι από όσο γνωρίζει δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οπότε ενημέρωσα και εγώ με τη σειρά μου αυτόν που με ξαναπήρε για την προσφορά ότι δεν θα δεχτώ προς το παρόν.