Καλησπερα και παλι. Η συνδεση μου ληγει σε 3 βδομαδες και μου εκαναν προσφορα 200 ευρω επιδοτηση ή μειωση παγιου στα 23 ευρω για το cosmote mobile m(1.5gb, 600 ολους). Επισης εχω 3 νουμερα και για καποιο λογο μονο για 1 εχει εμφανιστει προσφορα, για τα αλλα δεν φαινεται τιποτα.
Το θεμα μου ειναι οτι ειχα παρει για προανανεωση πριν 3-4 μηνες και μου ειχαν κανει προσφορα 400 ευρω επιδοτηση με το ιδιο παγιο και μαλιστα οτι αν περιμενω θα εχω καλυτερη προσφορα, κατι που οπως φανηκε δεν ισχυε καθως τις 2 φορες που με πηραν για προσφορα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αυτη η προταση. Γενικα δεν ειμαι και τοσο χαρουμενος απο αυτη την αντιμετωπιση. (εχω περασει το παγιο αρκετες φορες και εχω και σταθερα/tv σε οτε).
Μαλλον προς αλλη εταιρεια με βλεπω ή και προς καρτα μπας και αλλαξει λιγο η κατασταση και δινουν συνδεσεις με δωρεαν κινητα οπως σε Αγγλια (ακομα και Κυπρο).
Τι λετε εσεις; Να το πιεσω για καλυτερη προσφορα/επιδοτηση σε cosmote με αιτημα ακυρωσης η να ριξω ακυρο; Χρειαζομαι καινουργια συσκευη ουτως η αλλως.