Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   Kostakis4444

Kostakis4444

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2012 - 12:44

ποιος σκαει τα 500 ειναι το θεμα..τουλαχιστον αν μαθωκαι για αλλους θα ναι μια παρηγορια χεχε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/09/2012 - 11:41

Καλημέρα σε όλους!

Είναι κάνεις από κοσμοτέ που έκανε πρόσφατα τη διαδικασία για φορητότητα μέσω του site της vodafone ;

Αν ναι , όταν ήρθε ο κουριερ τι του έδωσαε κ τι υπέγραψε;;

Μιλάω πάντα για περίπτωση που ήθελε να μείνει στην κοσμοτε κ περίμενε αντιπροσφορα

#258   nuntius

nuntius

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2012 - 12:29

Παιδιά, εμένα σε 15 μέρες λήγει το ετήσιο συμβόλαιο. Τέλη Αυγούστου επικοινώνησε η vodafone για φορητότητα, έδωσε ψιλοκαλό πρόγραμμα αλλά όχι σαν αυτό που είχα. Το προχώρησα όπως προτείνετε, πέρασαν οι μέρες, πέρασαν, πέρασαν και φτάσαμε μια μέρα πριν μου φέρουν με κούριερ τις νέες SIM να μην έχει επικοινωνήσει η COSMOTE... και μιλάμε για 2 συνδέσεις των 50ευρώ...ούτε καν ασχολήθηκαν. Έσφιξαν οι εποχές, έμαθαν το κόλπο, συν ότι η COSMOTE πλέον κυριαρχεί με ποσοστό 75% της αγοράς... οπότε... bye bye iphone 5 μαμάscratched!!

#259   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 25/09/2012 - 14:14

ναι την εχει δει πολυ η κοσμοτε..παντως οσους ξερω με συνδεση vodafone εχουν και νομιζω πιο πολλα εταιρικα που ειναι και τα πολλα λεφτα...ισχυει αυτο? Γιατι δεν νομιζω η κοσμοτε να το παιζει δυσκολη με τα whats up..
ουτε εμενα με ειχαν παρει αλλα δεν αφηναν να ολοκληρωθει η φορητοτητα και τους πηρα εγω..καμια προσφορα παντως δεν μου εκαναν..

#260   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2012 - 11:16

Επειδή το ξανάψάχνω το θέμα, υπάρχει κάτι που με προβλημάτισε όταν έβαλα τον αριθμό μου στο site της βοντα για να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Το έκανα 2 φορές(για να είμαι σίγουρος ότι θα μου πούνε τα ίδια ), κ ενώ στην αρχή με ρωτάνε 1-2 στοιχεία στη συνέχεια μου λένε ότι πρέπει να κλείσουν κ οτι θα με καλέσουν αυτοί σε λίγο.

ΜΉΠΩΣ (λέω) ψάχνουν να δουν τίποτα ιστορικά για το άν έχουμε ξανακάνει κ άλλες φορές τη διαδικασία κ απλά φαίνεται σαν να τους "χρησιμοποιούμε" ;; Κ μήπως ανάλογα με το τι θα δούνε, προσπαθούν να μας στριμώξουν για να μην υπάρχει πισωγύρισμα;;

Προς το παρόν με διαβεβαίωσε φίλος απο εδω ότι η κοσμοτε συνεχίζει να σε παιρνει τηλ για αντιπροσφορα, μέσα στο χρονικό διάστημα από τη συμφωνία στο τηλ με τη βοντα, μέχρι να έρθει ο κούριερ με το συμβόλαιο. (περίπου 4 ημέρες)

Για να δούμε...

Είναι περίεργη η σύμπτωση παντως

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 26/09/2012 - 11:17

#261   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 26/09/2012 - 11:21

Επειδή το ξανάψάχνω το θέμα, υπάρχει κάτι που με προβλημάτισε όταν έβαλα τον αριθμό μου στο site της βοντα για να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Το έκανα 2 φορές(για να είμαι σίγουρος ότι θα μου πούνε τα ίδια ), κ ενώ στην αρχή με ρωτάνε 1-2 στοιχεία στη συνέχεια μου λένε ότι πρέπει να κλείσουν κ οτι θα με καλέσουν αυτοί σε λίγο.

ΜΉΠΩΣ (λέω) ψάχνουν να δουν τίποτα ιστορικά για το άν έχουμε ξανακάνει κ άλλες φορές τη διαδικασία κ απλά φαίνεται σαν να τους "χρησιμοποιούμε" ;; Κ μήπως ανάλογα με το τι θα δούνε, προσπαθούν να μας στριμώξουν για να μην υπάρχει πισωγύρισμα;;

Προς το παρόν με διαβεβαίωσε φίλος απο εδω ότι η κοσμοτε συνεχίζει να σε παιρνει τηλ για αντιπροσφορα, μέσα στο χρονικό διάστημα από τη συμφωνία στο τηλ με τη βοντα, μέχρι να έρθει ο κούριερ με το συμβόλαιο. (περίπου 4 ημέρες)

Για να δούμε...

Είναι περίεργη η σύμπτωση παντως

Αν σε πάρουν τηλ ενημέρωσέ μας.....γιατί κ εμένα σε 1 μήνα λήγει το συμβολαιό μου στην cosmote (cosmote 55 (έχει καταργηθει πια)) και θέλω να ξέρω αν αξίζει να κοιτάξω να "κάνω φορητότητα" ή αν τελικά η cosmote γραφει τους πελάτες της όπως ακουω τελευταια ...
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#262   drikos_pag

drikos_pag

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/09/2012 - 11:43

Καλημέρα εγώ σήμερα έκανα αιτηση φορητότητας απο cosmote σε vodafone μου έκαναν 3 δώρο πάγια και μείωση του παγίου έχω χαμήλο πρόγραμμα ελπίζω να μου κάνουν αντιπροσφορά δεν με ενδιαφέρει η επιδοτηση με ενδιαφέρει μείωση του παγίου όταν έχω νέα θα σας ενημερώσω.

#263   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 26/09/2012 - 11:44

ετσι εγινε και με μενα ...εκανα φορητοτητα για cosmote ειμαι συνδρομητης vodafone και με καλεσε η voda και μου εκανε αντιπροσφορα το προγραμμα 35 και 200 sms με 21,50 το μηνα . Εμεινα στην voda . (το προγραμμα κανονικα εχει 40) μετα απο καμια εβδομαδα εκανα και διαδικασια για adsl hol με τα 15 ευρω και μου κανανε εκπτωση στο προγραμμα και -5 ευρω δηλαδη πληρωνω 16,50 για κινητο και 15,00 για σταθερο και internet.

#264   drikos_pag

drikos_pag

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/09/2012 - 09:57

Καλημέρα και πάλι με πήραν σήμερα απο την cosmote και μου εκαναν αντιπρόταση με 20% έκπτωση και το ποσό της επιδότησης με μείωση στο πάγιο και 2 μήνες δώρο και τελικά παρέμεινα...

#265   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/09/2012 - 10:01

Παιδια πλεον ΔΕΝ κανουνε επιδοτησεις σε συσκευες θα μειωθουν σημαντικα, το μονο που θα μας προσφερουν απο εδω και περα θα ειναι στα παγια εκπτωσεις...

#266   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2012 - 16:05

Επιβεβαιώνω κ εγω!

Με 2 νούμερα (1 συμβόλαιο 20+ 1 Καρτοσυμβόλαιο 20)

για τα οποία είχα από πέρσι πολύ καλή έκπτωση (10% οικογενειακό και 15% για να παραμείνω)

κ πλήρωνα τελική 34€ περίπου συνολικά,

με πήραν σήμερα τηλ και πέτυχα αντι για 20+18€ για 12 μήνες που δίνανε....

90+60 = 150€ για 18 μήνες και 20% έκπτωση για όλο το 18μηνο!!

Κ επειδή ήθελα να αλλάξω το Καρτοσυμβόλαιο 20 σε συμβόλαιο 20 ρώτησα τι παραπάνω μπορούν να δώσουν κ δώσανε + 20€.

Τελικά 170€ επιδότηση για 18μηνο και 20% έκπτωση τελική τιμη 31,80 πάγιο!!!
(είναι και το 10% του οικογενειακού)

Καθόλου άσχημα για τόσο μικρά συμβόλαια

ΥΓ: αν και δεν ενδιαφερόμουν, ρώτησα για iPhone αν δίνουν καλύτερες επιδοτήσεις αλλά είπαν ότι πρέπει να ανέβω κ πρόγραμμα.

#267   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/09/2012 - 16:14

Πανε οι τρελλες υπερεπιδοτησεις, κριμα πολυ κριμα...! Ειδικα για οσους θελουν να παρουν μηλοφωνο!

#268   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2012 - 15:58

Φίλε ποντιάρα γιατι κρίμα; Αν είχα λίγο μεγαλύτερα συμβόλαια θα έπαιρνα αρκετά περισσότερα.

Σίγουρα έχουν μειωθεί, αλλά όποιος επιμένει πετυχαίνει καλά ποσά.

Σημειωτέον, μου είπαν να πάρω στη βονταφον να δηλώσω ακύρωση φορητότητας, αλλά δεν τους έκλεισα την πόρτα. Τους είπα αν έχουν κάτι καλύτερο να μου προτείνουν να με ξαναπάρουν τηλ και μου είπαν ότι θα ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα κ μπορεί να με ξαναπάρουν για αντιπροσφορα....

Επίσης η κοσμοτέ μου έστειλε το εξής μήνυμα: " ANANEΩΣTE ENTOΣ THΣ HMEPAΣ TO ΣYMBOΛAIO ΣAΣ ME THN EIΔIKH ΠPOΣΦOPA THΣ COSMOTE, ΣE KATAΣTHMA THΣ EΠIΛOΓHΣ ΣAΣ. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN ΠAPAMONH ΣAΣ ΣTO ΔIKTYO MAΣ" .

Το " εντός της ημέρας" μάλλον δηλώνει ότι φοβούνται για αντιπροσφορά της βοντα. Κ δεν έγινε ακόμα η αλλαγή προγράμματος που ζήτησα για τη γυναίκα μου.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 28/09/2012 - 15:59

#269   Fan3

Fan3

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/10/2012 - 14:29

.

Τελευταία επεξεργασία από: Fan3, 03/10/2012 - 14:38

#270   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/10/2012 - 15:23

Καλησπέρα. Εϊμαστε 3 τηλέφωνα. Τα 2 οικογενειακό πρόγραμμα και το άλλο ατομικό. Τι μπορώ να κάνω ούτως ώστε να πάρω το 5άρι με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα? Το ατομικό θέλω να το κάνω να έχει περισσότερα mb. Τα άλλα και να μείνουν ως έχουν δε με πειράζει. Άλλωστε είναι αρκετά καλό το ποσό το οποίο έρχεται. Δε μπαίνουμε μέσα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες