Φίλε,
άσε να λένε ό,τι θέλουν στην κοσμοτέ. Και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και έκανα το δικό σου εδώ και τέσσερα χρόνια. Ήμουν στην κοσμοτέ από τότε που ιδρύθηκε σαν εταιρεία και είχε σήμα μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα. Πάντα με δυνατά συμβόλαια και πληρωμή μέσω κάρτας. Πριν τέσσερα χρόνια μου ζητούσαν για δυο γραμμές και σταθερό αύξηση της τάξης του 30% και μάλιστα με λιγότερες παροχές. Μου το έπαιζαν και βαριά πεπόνια με υφάκι στα τελευταία τηλεφωνήματα και όσο πλησιάζαμε στην λήξη των συμβολαίων. Τα πήρα λοιπόν άσχημα και μπήκα σε ένα κατάστημα Voda. Τους λέω τι και πως, και το παλικάρι στο μαγαζί μου κάνει τα εξής: 100αρα με 420 λεπτά σε κινητά και σε κάποιους διεθνείς προορισμούς στα 28,5€, δυο γραμμές κινητών με απεριόριστα σταθερά και SMS η κάθε γραμμή και 46GB κοινή δεξαμενή δεδομένων στα 52€. Μόλις πλησίαζε η λήξη των συμβολαίων, έκανα σαν άνθρωπος και όχι σαν επαίτης την ανανέωση των γραμμών πετυχαίνοντας μείωση στο σταθερό 3€ και αύξηση δεδομένων στα κινητά κατά 10 GB. Ναι, η Voda δεν έχει το σήμα της Cote, αλλά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου. Προσωπικά, θα προτιμούσα να μείνω χωρίς κινητό παρά να συνεχίσω στην Cote. Στα τόσα χρόνια στη Voda, λίγες είναι οι φορές που δεν έκανα τη δουλειά μου. Ε και; Άσε που από τύχη, στη Παραλία Κατερίνης που είμαι όλο το καλοκαίρι, η Voda σπέρνει ενώ η cote στα καταστήματα μέσα είναι χωρίς σήμα, με αναζητηση δικτύου.