Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 11/02/2022 - 19:46
Δεν εξαρτάται από το πάγιο που έδινες / ποσά ακουμπάς κάθε μήνα . Εξαρτάται από άλλον παράγοντα που δεν ξέρω ακριβώς . Καλούν τυχαία από αυτά τα νούμερα που είναι να φύγουν ; Δεν ξέρω ακριβώς .
Ad
Δημοσίευση 11/02/2022 - 21:04
Τι να πω. Συνολικά έχουμε 7 γραμμές. Θα τις πάρουμε μια προς μια. Για τα κινητά, αποκλείεται να μου κάνουν προσφορά για 3 συνδέσεις κάτω από 65 ευρώ με απεριόριστα λεπτά και 44gb.Θα το δει ο κάθε πάροχος όταν ζητήσει ο άλλος πάροχος τον αριθμό σου και ανάλογα θα σε πάρει τηλέφωνο. Κάποιες φορές παίρνουν τηλέφωνο κάποιες όχι.
Δεν εξαρτάται από το πάγιο που έδινες / ποσά ακουμπάς κάθε μήνα . Εξαρτάται από άλλον παράγοντα που δεν ξέρω ακριβώς . Καλούν τυχαία από αυτά τα νούμερα που είναι να φύγουν ; Δεν ξέρω ακριβώς .
Δημοσίευση 11/02/2022 - 22:48
Τι να πω. Συνολικά έχουμε 7 γραμμές. Θα τις πάρουμε μια προς μια. Για τα κινητά, αποκλείεται να μου κάνουν προσφορά για 3 συνδέσεις κάτω από 65 ευρώ με απεριόριστα λεπτά και 44gb.
Ποτέ δεν ξέρεις , όπου τους πιάσεις είναι , αν είναι πάντως κάτω από το ίδιο ΑΦΜ ολες οι συνδεσεις αυξάνεις πολύ τις πιθανότητες σου
Δημοσίευση 11/02/2022 - 23:15
Ποτέ δεν ξέρεις , όπου τους πιάσεις είναι , αν είναι πάντως κάτω από το ίδιο ΑΦΜ ολες οι συνδεσεις αυξάνεις πολύ τις πιθανότητες σου
Είναι όλα σε ένα αφμ συν τα σταθερά.
Δημοσίευση 11/02/2022 - 23:48
Είναι όλα σε ένα αφμ συν τα σταθερά.
Ψάξτο τότε , ολο και κάποια προσφορά θα σου κάνουν . Καλή προσφορά , δεν είναι λίγες γραμμές αυτές
Δημοσίευση 12/02/2022 - 02:15
Μου ήρθε προσφορά για unlimited από την εφαρμογή της Vodafone για απεριόριστα.
Δυο διευκρινίσεις για οποιον γνωρίζει.
Ο περιορισμός των 10mbps σε τι ακριβώς με περιορίζει ; Σε ποσότητα δεδομένων η ταχύτητα σύνδεσης ; Μήπως πρακτικά απεριόριστα μεν αλλά δύσχρηστα δε ;
Αυτό που γράφει ότι ισχύει μέχρι την λήξη του συμβολαίου τι εννοεί ;
Ότι μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά όσο διαρκεί το υπάρχον συμβόλαιο μου (31/8/22) ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στα περισσότερα σου απάντησαν τα παιδιά. Την ίδια ακριβώς προσφορά μου έδωσαν και εμένα και τη δοκίμασα δοκιμαστικά για 1 μήνα. Δεν το προχώρησα γιατί ο περιορισμός των 10Mbps ταχύτητα download στα δίκτυα 4G/5G, είναι deal breaker. Τώρα μου έχει βγάλει προσφορά με 27,01€ το Vodafone Max. Αυτό χωρίς περιορισμό σε ταχύτητα.
Δημοσίευση 12/02/2022 - 07:35
Το max έχει και αυτό τον ίδιο περιορισμό στην ταχύτητα.Στα περισσότερα σου απάντησαν τα παιδιά. Την ίδια ακριβώς προσφορά μου έδωσαν και εμένα και τη δοκίμασα δοκιμαστικά για 1 μήνα. Δεν το προχώρησα γιατί ο περιορισμός των 10Mbps ταχύτητα download στα δίκτυα 4G/5G, είναι deal breaker. Τώρα μου έχει βγάλει προσφορά με 27,01€ το Vodafone Max. Αυτό χωρίς περιορισμό σε ταχύτητα.
Μόνο το ultra δεν έχει περιορισμό ταχύτητας.
Έχω ζητήσει επικοινωνία για να δω αν μου δώσουν το ultra με ένα επιπλέον κόστος (μέχρι 4€(.
Αλλιώς θα τα ξαναπούμε στη λήξη του συμβολαίου.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 12/02/2022 - 08:01
Δημοσίευση 12/02/2022 - 14:49
Το max έχει και αυτό τον ίδιο περιορισμό στην ταχύτητα.
Μόνο το ultra δεν έχει περιορισμό ταχύτητας.
Έχω ζητήσει επικοινωνία για να δω αν μου δώσουν το ultra με ένα επιπλέον κόστος (μέχρι 4€(.
Αλλιώς θα τα ξαναπούμε στη λήξη του συμβολαίου.
Δεν έχει περιορισμό 10Mbps το Red Max.
Τσέκαρε εδώ
https://www.vodafone...olaio/c-100159/
Δημοσίευση 12/02/2022 - 16:20
Δεν έχει περιορισμό 10Mbps το Red Max.
Τσέκαρε εδώ
Εννοεί άλλα πρόγραμματα Giga Unlimited Play και Giga Unlimited Ultra τα Red δεν έχουν ultra
Δημοσίευση 12/02/2022 - 17:32
Τα Vodafone max είναι επαγγελματικά προγράμματα και σύμφωνα με ότι γράφει εδώ, έχει περιορισμό ταχύτητας.Δεν έχει περιορισμό 10Mbps το Red Max.
Τσέκαρε εδώ
https://www.vodafone...olaia-business/
Δημοσίευση 12/02/2022 - 17:53
Τα Vodafone max είναι επαγγελματικά προγράμματα και σύμφωνα με ότι γράφει εδώ, έχει περιορισμό ταχύτητας.
https://www.vodafone...olaia-business/
Καλύτερα να το δεις με εκπρόσωπο από την εταιρία , εσυ κοιτάς για επαγγελματίες ενώ υπάρχουν και προγράμματα για ιδιώτες .Διαφορετικά πράγματα ( θες και επαγγελματικό ΑΦΜ για τα business )
Αυτά είναι ενδεικτικά σε επικοινωνία με εκπρόσωπο θα πάρεις καλύτερη προσφορά
Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 12/02/2022 - 17:56
Δημοσίευση 14/02/2022 - 17:13
Δεν κοιτάω εγώ για επαγγελματικά.Καλύτερα να το δεις με εκπρόσωπο από την εταιρία , εσυ κοιτάς για επαγγελματίες ενώ υπάρχουν και προγράμματα για ιδιώτες .Διαφορετικά πράγματα ( θες και επαγγελματικό ΑΦΜ για τα business )
Αυτά είναι ενδεικτικά σε επικοινωνία με εκπρόσωπο θα πάρεις καλύτερη προσφορά
Γράφηκε πιο πάνω για το max και διευκρινίζω ότι αυτά είναι επαγγελματικά προγράμματα που και εκεί όμως υπάρχει εκδοχή με περιορισμό ταχύτητας.
Δημοσίευση 14/02/2022 - 22:29
Δεν κοιτάω εγώ για επαγγελματικά.
Γράφηκε πιο πάνω για το max και διευκρινίζω ότι αυτά είναι επαγγελματικά προγράμματα που και εκεί όμως υπάρχει εκδοχή με περιορισμό ταχύτητας.
Απλά για τα link έλεγα εγώ.Είναι διαφορετικά link το ένα βγάζει στα οικιακά και το άλλο στα επαγγελματικά. Όχι για τους περιορισμούς
Δημοσίευση 19/02/2022 - 18:26
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες