Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!
Δημοσίευση 29/11/2012 - 16:54
Ad
Δημοσίευση 02/12/2012 - 01:50
Δημοσίευση 02/12/2012 - 02:18
Άμα είναι στο ίδιο όνομα τα νούμερα φυσικά και μπορείς.Γίνεται να συνδυάσω τις επιδοτήσεις δυο συμβολαίων σύνδεσης και να πάρω μια;
Δημοσίευση 02/12/2012 - 04:18
Πλέον όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα έχουν κόψεi αυτά και αν κάνεις αίτηση φορητότητας μπορεί να την εγκρίνουν χωρίς να σε πάρουν καν τηλέφωνο....Και επιτέλους σταματήστε να έχετε την ελληνική νοοτροπία του τζαμπέ....αν θέλετε i-phone δουλέψτε και πηγένται πάρτε το....αλλιώς μην το παίρνεται.....δεν γίνεται να το έχουμε όλοi
Προφανώς έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν περνάει...!
Δημοσίευση 02/12/2012 - 12:24
Άμα είναι στο ίδιο όνομα τα νούμερα φυσικά και μπορείς.
Ο πατέρας κι η μάνα μου, έχουν ο καθένας από ένα συμβόλαιο σύνδεσης και σκέφτηκα αν γίνεται να συνδυάσω τις επιδοτήσεις για να πάρω το iPhone 5 φθηνότερα... Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος δηλαδή;
Δημοσίευση 02/12/2012 - 12:51
Μετά ακολουθείς τη διαδικασία φορητότητας κ κερδίζεις κ μεγαλύτερη επιδότηση γιατί φαίνεται ότι ως 1 πελάτης που έχει 2 συνδέσεις. (άρα αν πας να φύγεις σε άλλο δίκτυο το σκέφτονται περισσότερο)
Αν για κάποιο λόγο δε γίνεται το παραπάνω (πχ αν μιλάμε για χωρισμένους, που δε το εύχομαι) τότε πας σε ένα κατάστημα Γερμανός(αν μιλάμε για κοσμοτε) λες ότι έχεις 2 επιδοτήσεις κ σου δίνει πιο φθηνά το 5αρι δηλώνοντας το στη 1 επιδότηση κ με την άλλη κόβει εικονικά ότι αγόρασες κάποια άλλη συσκευή κ σου αφαιρεί το πόσο. Πάντα με ερώτηση πρώτα κ συνεννόηση μαζί τους (μπορεί να μην το κάνουν όλοι)
Δημοσίευση 02/12/2012 - 13:05
Αν είναι σε διαφορετικό όνομα οι συνδέσεις, πριν κάνεις τη μαγκιά με τη φορητότητα, πες να πάει ένας από τους 2 να κάνει μεταφορά κ του άλλου αριθμού στο όνομά του. Κοστίζει νομίζω 20 ευρώ αλλά αξίζει. Λέει ότι θέλει οικογενειακό κ παίρνει κ 20% έκπτωση στο λογαριασμό.
Μετά ακολουθείς τη διαδικασία φορητότητας κ κερδίζεις κ μεγαλύτερη επιδότηση γιατί φαίνεται ότι ως 1 πελάτης που έχει 2 συνδέσεις. (άρα αν πας να φύγεις σε άλλο δίκτυο το σκέφτονται περισσότερο)
Αν για κάποιο λόγο δε γίνεται το παραπάνω (πχ αν μιλάμε για χωρισμένους, που δε το εύχομαι) τότε πας σε ένα κατάστημα Γερμανός(αν μιλάμε για κοσμοτε) λες ότι έχεις 2 επιδοτήσεις κ σου δίνει πιο φθηνά το 5αρι δηλώνοντας το στη 1 επιδότηση κ με την άλλη κόβει εικονικά ότι αγόρασες κάποια άλλη συσκευή κ σου αφαιρεί το πόσο. Πάντα με ερώτηση πρώτα κ συνεννόηση μαζί τους (μπορεί να μην το κάνουν όλοι)
Και θα γλιτώσω έτσι 20% ή και παραπάνω;
Δημοσίευση 02/12/2012 - 13:09
Μετά που θα κάνεις τη μαγκιά με τη φορητότητα (τους "απειλείς" πως να φύγεις δηλ) θα επανέλθουν με καλύτερη προσφορά κ μπορεί να σου δώσουν κ επιπλέον 10% ή 15% ή 20% έκπτωση μαζί με την υπεραυξημένη επιδότηση(σε σχέση με αυτό που θα σου δίνανε στην αρχη)
Δημοσίευση 02/12/2012 - 17:19
πως κατάφερες τέτοια επιδότηση ρε θηρίο, άμα είναι να κάνω αύριο!Θα μου επιτρεψετε να πω οτι ειναι σχετικο κι οχι απολυτο γιατι εγω πετυχα στη wind απο 60 ευρω 450 επιδοτηση με το ιδιο προγραμμα το wind medium.
Δημοσίευση 03/12/2012 - 09:21
πως κατάφερες τέτοια επιδότηση ρε θηρίο, άμα είναι να κάνω αύριο!
Φιλε μου πολυ απλα ειχε ληξει το συμβολαιο μου περιπου 1-2 μηνες και λαβαινα μηνυματα απο wind για ανανεωση. Πηγα ενα πρωι στο γερμανο (cosmote) και εκανα αιτηση φορητοτητας για να παω στο δικτυο τους. Μετα απο 3 μερες περιπου βλεπω χαμενες κλησεις στο σταθερο μου απο αποκρυψη. Το σηκωνω την επομενη και ηταν απο τα κεντρικα της wind μια κοπελα. Ρωτησε γιατι θελω να αποχωρησω- αν εχω καποιο προβλημα με αυτους και απαντησα οτι δεν εχω απλα θελω να παρω το iphone 5 και με την επιδοτηση τους δεν μπορω γιατι ειναι μικρη. Το κοιταξε συμφωνησε οτι ειναι μικρη και με ανανεωση συμβολαιου για 2 χρονια και το ιδιο προγραμμα πηρα αυτη την επιδοτηση! Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειμαι κοντα στα 15 χρονια στη wind και οτι πριν καποιους μηνες εβαλα και wind tellas σταθερο-ιτερνετ. Επισης λογαριασμο 50 ευρω καθε μηνα πανω κατω. Ελπιζω να σε βοηθησα!!
Δημοσίευση 03/12/2012 - 09:29
Δημοσίευση 03/12/2012 - 10:33
Δημοσίευση 03/12/2012 - 10:46
Δημοσίευση 03/12/2012 - 11:08
Φίλε μην είσαι καθόλου δισπιστος.. Με 2 νούμερα επιδότησης πριν 10 μέρες στη wind ο κουνιάδος μου πέτυχε με τα πολλα πολλα 900 ευρω επιδότηση και πήρε ένα iPhone 5 , ένα nokia windows phone και αφού περίσσευαν και 20 ευρω πήρε και ένα ασύρματο για το ΣΠΙΤΙ. Και φυσικά τα είδα όλα με τα ματιά μου...
φιλε δεν αντιλεγω οτι αναλογα με την περιπτωση μπορεις να παρεις το 20-30% του συνολου λογαρισμων που κανεις...πχ αν δινεις 70/μηνα σιγουρα με 24μηνο λογικο ειναι να παρεις 400-500, αλλα δεν ειναι πια ο κανονας που ολοι ειχαν εκ των προτερων επιδοτησεις μαμουθ...ανα περιπτωση σιγουρα αλλα ειναι στο ποσοστο που σου λεω...
Δημοσίευση 03/12/2012 - 13:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες