Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   karotaki

karotaki

iPH Addict

• 685 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/11/2012 - 16:54

οκ, γινεται το εψαξα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   samigostab

samigostab

iPH Addict

• 639 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Samig0s

Δημοσίευση 02/12/2012 - 01:50

Γίνεται να συνδυάσω τις επιδοτήσεις δυο συμβολαίων σύνδεσης και να πάρω μια;

#318   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 02/12/2012 - 02:18

Γίνεται να συνδυάσω τις επιδοτήσεις δυο συμβολαίων σύνδεσης και να πάρω μια;

Άμα είναι στο ίδιο όνομα τα νούμερα φυσικά και μπορείς.

#319   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 02/12/2012 - 04:18

Πλέον όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα έχουν κόψεi αυτά και αν κάνεις αίτηση φορητότητας μπορεί να την εγκρίνουν χωρίς να σε πάρουν καν τηλέφωνο....Και επιτέλους σταματήστε να έχετε την ελληνική νοοτροπία του τζαμπέ....αν θέλετε i-phone δουλέψτε και πηγένται πάρτε το....αλλιώς μην το παίρνεται.....δεν γίνεται να το έχουμε όλοi ;)

Προφανώς έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν περνάει...!

#320   samigostab

samigostab

iPH Addict

• 639 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2012 - 12:24

Άμα είναι στο ίδιο όνομα τα νούμερα φυσικά και μπορείς.

Ο πατέρας κι η μάνα μου, έχουν ο καθένας από ένα συμβόλαιο σύνδεσης και σκέφτηκα αν γίνεται να συνδυάσω τις επιδοτήσεις για να πάρω το iPhone 5 φθηνότερα... Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος δηλαδή;

#321   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2012 - 12:51

Αν είναι σε διαφορετικό όνομα οι συνδέσεις, πριν κάνεις τη μαγκιά με τη φορητότητα, πες να πάει ένας από τους 2 να κάνει μεταφορά κ του άλλου αριθμού στο όνομά του. Κοστίζει νομίζω 20 ευρώ αλλά αξίζει. Λέει ότι θέλει οικογενειακό κ παίρνει κ 20% έκπτωση στο λογαριασμό.

Μετά ακολουθείς τη διαδικασία φορητότητας κ κερδίζεις κ μεγαλύτερη επιδότηση γιατί φαίνεται ότι ως 1 πελάτης που έχει 2 συνδέσεις. (άρα αν πας να φύγεις σε άλλο δίκτυο το σκέφτονται περισσότερο)

Αν για κάποιο λόγο δε γίνεται το παραπάνω (πχ αν μιλάμε για χωρισμένους, που δε το εύχομαι) τότε πας σε ένα κατάστημα Γερμανός(αν μιλάμε για κοσμοτε) λες ότι έχεις 2 επιδοτήσεις κ σου δίνει πιο φθηνά το 5αρι δηλώνοντας το στη 1 επιδότηση κ με την άλλη κόβει εικονικά ότι αγόρασες κάποια άλλη συσκευή κ σου αφαιρεί το πόσο. Πάντα με ερώτηση πρώτα κ συνεννόηση μαζί τους (μπορεί να μην το κάνουν όλοι)

#322   samigostab

samigostab

iPH Addict

• 639 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2012 - 13:05

Αν είναι σε διαφορετικό όνομα οι συνδέσεις, πριν κάνεις τη μαγκιά με τη φορητότητα, πες να πάει ένας από τους 2 να κάνει μεταφορά κ του άλλου αριθμού στο όνομά του. Κοστίζει νομίζω 20 ευρώ αλλά αξίζει. Λέει ότι θέλει οικογενειακό κ παίρνει κ 20% έκπτωση στο λογαριασμό.

Μετά ακολουθείς τη διαδικασία φορητότητας κ κερδίζεις κ μεγαλύτερη επιδότηση γιατί φαίνεται ότι ως 1 πελάτης που έχει 2 συνδέσεις. (άρα αν πας να φύγεις σε άλλο δίκτυο το σκέφτονται περισσότερο)

Αν για κάποιο λόγο δε γίνεται το παραπάνω (πχ αν μιλάμε για χωρισμένους, που δε το εύχομαι) τότε πας σε ένα κατάστημα Γερμανός(αν μιλάμε για κοσμοτε) λες ότι έχεις 2 επιδοτήσεις κ σου δίνει πιο φθηνά το 5αρι δηλώνοντας το στη 1 επιδότηση κ με την άλλη κόβει εικονικά ότι αγόρασες κάποια άλλη συσκευή κ σου αφαιρεί το πόσο. Πάντα με ερώτηση πρώτα κ συνεννόηση μαζί τους (μπορεί να μην το κάνουν όλοι)

Και θα γλιτώσω έτσι 20% ή και παραπάνω;

#323   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2012 - 13:09

Το 20% είναι το στάνταρ γιατί θα πάνε οι 2 αριθμοί σε 1 όνομα κ θα ονομαστεί το πακέτο "οικογενειακό". Είναι κανονική προσφορά.

Μετά που θα κάνεις τη μαγκιά με τη φορητότητα (τους "απειλείς" πως να φύγεις δηλ) θα επανέλθουν με καλύτερη προσφορά κ μπορεί να σου δώσουν κ επιπλέον 10% ή 15% ή 20% έκπτωση μαζί με την υπεραυξημένη επιδότηση(σε σχέση με αυτό που θα σου δίνανε στην αρχη)

#324   kle

kle

iPH Addict

• 764 μηνύματα
  • Twitter:@akiskle
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/12/2012 - 17:19

Θα μου επιτρεψετε να πω οτι ειναι σχετικο κι οχι απολυτο γιατι εγω πετυχα στη wind απο 60 ευρω 450 επιδοτηση με το ιδιο προγραμμα το wind medium.

πως κατάφερες τέτοια επιδότηση ρε θηρίο, άμα είναι να κάνω αύριο!

#325   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2012 - 09:21

πως κατάφερες τέτοια επιδότηση ρε θηρίο, άμα είναι να κάνω αύριο!

Φιλε μου πολυ απλα ειχε ληξει το συμβολαιο μου περιπου 1-2 μηνες και λαβαινα μηνυματα απο wind για ανανεωση. Πηγα ενα πρωι στο γερμανο (cosmote) και εκανα αιτηση φορητοτητας για να παω στο δικτυο τους. Μετα απο 3 μερες περιπου βλεπω χαμενες κλησεις στο σταθερο μου απο αποκρυψη. Το σηκωνω την επομενη και ηταν απο τα κεντρικα της wind μια κοπελα. Ρωτησε γιατι θελω να αποχωρησω- αν εχω καποιο προβλημα με αυτους και απαντησα οτι δεν εχω απλα θελω να παρω το iphone 5 και με την επιδοτηση τους δεν μπορω γιατι ειναι μικρη. Το κοιταξε συμφωνησε οτι ειναι μικρη και με ανανεωση συμβολαιου για 2 χρονια και το ιδιο προγραμμα πηρα αυτη την επιδοτηση! Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειμαι κοντα στα 15 χρονια στη wind και οτι πριν καποιους μηνες εβαλα και wind tellas σταθερο-ιτερνετ. Επισης λογαριασμο 50 ευρω καθε μηνα πανω κατω. Ελπιζω να σε βοηθησα!!

#326   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/12/2012 - 09:29

ρε φιλε ειλικρινα κατι χανεις, ποιος σου ειπε οτι πρεπει να μιλας τζαμπα κ να σε πληρωνουν οι εταιριες, γιατι η επιδοτηση αυτο ειναι στην ουσια...καλομαθε ο ελληναρας μου φαινεται, ακου να δεις...ειτε με iphone μιλας ειτε με νοκια η εταιρεια τα ιδια λεφτα θα παρει απο σενα...οι επιδοτησεις ειχαν νοημα πριν απο χρονια οταν οι εταιριες ανεπτυσαν την πελατιακη βαση...τωρα δεν καιγονται...και θα μου επιτρεψετε να εχω αμφιβολιες για τα ποσα που λεγονται, ας ποσταρει καοιος τα συμβολαια με τα ποσα 450-600 ετρω επιδοτησεων κ θα δειξει...ο καθενας ικανοποιει διαφορα κομπλεξ εδω μεσα...

#327   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2012 - 10:33

Φίλε μην είσαι καθόλου δισπιστος.. Με 2 νούμερα επιδότησης πριν 10 μέρες στη wind ο κουνιάδος μου πέτυχε με τα πολλα πολλα 900 ευρω επιδότηση και πήρε ένα iPhone 5 , ένα nokia windows phone και αφού περίσσευαν και 20 ευρω πήρε και ένα ασύρματο για το ΣΠΙΤΙ. Και φυσικά τα είδα όλα με τα ματιά μου...

#328   mermhgas

mermhgas

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/12/2012 - 10:46

Φίλε puzzle πες μας αν μπορείς και τα προγράμματα των 2 γραμμών για να ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε κι εμείς.

#329   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/12/2012 - 11:08

Φίλε μην είσαι καθόλου δισπιστος.. Με 2 νούμερα επιδότησης πριν 10 μέρες στη wind ο κουνιάδος μου πέτυχε με τα πολλα πολλα 900 ευρω επιδότηση και πήρε ένα iPhone 5 , ένα nokia windows phone και αφού περίσσευαν και 20 ευρω πήρε και ένα ασύρματο για το ΣΠΙΤΙ. Και φυσικά τα είδα όλα με τα ματιά μου...

φιλε δεν αντιλεγω οτι αναλογα με την περιπτωση μπορεις να παρεις το 20-30% του συνολου λογαρισμων που κανεις...πχ αν δινεις 70/μηνα σιγουρα με 24μηνο λογικο ειναι να παρεις 400-500, αλλα δεν ειναι πια ο κανονας που ολοι ειχαν εκ των προτερων επιδοτησεις μαμουθ...ανα περιπτωση σιγουρα αλλα ειναι στο ποσοστο που σου λεω...

#330   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2012 - 13:05

Τα πάγια και των 2 είναι συνολικά 100 ευρω περίπου. Και δεν έκανε καν μεταφορά... Απλα τον επερναν συνέχεια για να ανανεωση και τους είπε αν δεν μου δώσετε αυτα που θέλω θα φύγω. 1-2-3 πέτυχε αυτο που ήθελε. Ούτε εγω το πίστευα αλλα το είδα με τα μάτια μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες