Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/12/2012 - 15:53

ρε φιλε ειλικρινα κατι χανεις, ποιος σου ειπε οτι πρεπει να μιλας τζαμπα κ να σε πληρωνουν οι εταιριες, γιατι η επιδοτηση αυτο ειναι στην ουσια...καλομαθε ο ελληναρας μου φαινεται, ακου να δεις...ειτε με iphone μιλας ειτε με νοκια η εταιρεια τα ιδια λεφτα θα παρει απο σενα...οι επιδοτησεις ειχαν νοημα πριν απο χρονια οταν οι εταιριες ανεπτυσαν την πελατιακη βαση...τωρα δεν καιγονται...και θα μου επιτρεψετε να εχω αμφιβολιες για τα ποσα που λεγονται, ας ποσταρει καοιος τα συμβολαια με τα ποσα 450-600 ετρω επιδοτησεων κ θα δειξει...ο καθενας ικανοποιει διαφορα κομπλεξ εδω μεσα...

Οι επιδοτήσεις είναι ΠΑΓΙΑ τακτική ΟΛΩΝ των εταιριών κινητής ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ώστε να κρατάνε τους χρήστες και να διατηρούν την πελατειακή τους βάση είτε είναι σε φάση επέκτασης είτε όχι.
Με τις τιμές που έχουν στα πάγια οι ελληνικοί πάροχοι σε σύγκριση με τους Αγγλικούς και άλλους στην Ευρώπη θα έπρεπε να μας τα δίνουν τσάμπα τα τηλέφωνα και όχι να παρακαλάμε...

Δες τι δίνει ένα πάγιο 50-70 ευρώ στην Αγγλία και τι στην Ελλάδα και τα ξαναλέμε...

Επειδή εσύ έχεις αποδεχτεί ότι είμαστε μπανανία δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/12/2012 - 16:05

Οι επιδοτήσεις είναι ΠΑΓΙΑ τακτική ΟΛΩΝ των εταιριών κινητής ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ώστε να κρατάνε τους χρήστες και να διατηρούν την πελατειακή τους βάση είτε είναι σε φάση επέκτασης είτε όχι.
Με τις τιμές που έχουν στα πάγια οι ελληνικοί πάροχοι σε σύγκριση με τους Αγγλικούς και άλλους στην Ευρώπη θα έπρεπε να μας τα δίνουν τσάμπα τα τηλέφωνα και όχι να παρακαλάμε...

Δες τι δίνει ένα πάγιο 50-70 ευρώ στην Αγγλία και τι στην Ελλάδα και τα ξαναλέμε...

Επειδή εσύ έχεις αποδεχτεί ότι είμαστε μπανανία δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο...

καλα τωρα μην συγκρινεις γιατι θα πρεπει να συγκρινεις κ αυτοκινητα στη γερμανιια κ αλλα προιοντα...αστο...εδω τι γινεται..

#333   sofser

sofser

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/12/2012 - 16:59

θα το ξαναγραψω ξανα
με εταιρικο πακετο 3 γραμμων και παγιο 90ευρω
πηρα επιδοτηση 600+φπα και 2 παγια δωρο
και ενας ακομα φιλος το ιδιο πριν ενα μηνα
δεν υπαρχει καμμια πολιτικη εταιρειων

οποτε μην το βαζετε κατω

Τελευταία επεξεργασία από: sofser, 03/12/2012 - 17:01

#334   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 04/12/2012 - 18:11

Για να έχω μια ιδέα του τί μπορώ να κυνηγήσω, με πάγια 20€+25€+15€ (2 νούμερα και στικάκι) τί θα ήταν λογική απαίτηση από την κοσμοτέ;
ΜΙλάω για 18μηνο συμβόλαιο + iPhone.

Τελευταία επεξεργασία από: cgkr, 04/12/2012 - 18:17

#335   anestispro

anestispro

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2012 - 20:42

επισης αν εχεις το κινητο για να ξεχωριζεις εσυ μαλλον κατι κανεις λαθος....
μακαρι να μπορουσε να το παρει ο αλλος ο κοσμος!
η δικια σου νοοτροπια ειναι η ελληναριστικη που θες να ξεχωριζεις με κατι που ο υπολοιπος κοσμος αδυνατει να αποκτησει.-

Αρχικά φίλε μου δεν τα έχω, ούτε αγοράζω κάτι για να δειχθώ...ήμαρτον!!!Αυτό το βλέπω σε κάτι ξανθιές που τους λες τι είναι το jb και σου απαντάνε marc jacobs! Αλλά έχω μάθει όταν θέλω να αποκτήσω κάτι να το παίρνω με τα λεφτά μου...και αν δεν μπορώ να αποκτήσω κάτι βολεύομαι με κάτι υποδεέστερο!!!! Αυτή η ελληνίστικη νοοτροπία του βολέματος, της λούφας και του τζαμπέ μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν....είστε η γενιά που κατέστρεψε την επόμενη γενιά!!! Δεν γίνεται για τα 20-30-40....ευρό που δίνεις το μήνα να θες να σου δώσουν και δωρεάν συσκευή άξιας 700 ευρό (είτε είναι iphone, samsung, htc, etc...) και αυτά τα λεφτά που δίνεις το μήνα στις κινητές τηλεφωνίες δεν τους τα κάνεις δώρο σου προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες που αν μην τι άλλο τις χρησιμοποιείς!!! Δέξου λοιπόν την επιδότηση που σου δίνουν κάνε και ένα μικρό παζαράκι αλλα μέχρι εκεί....μην μου το κάνεις ολόκληρη επιστήμη για να το πάρεις τζαμπέ.....ξεφτίλα ρε φίλε!!!!

#336   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 04/12/2012 - 20:49

Αρχικά φίλε μου δεν τα έχω, ούτε αγοράζω κάτι για να δειχθώ...ήμαρτον!!!Αυτό το βλέπω σε κάτι ξανθιές που τους λες τι είναι το jb και σου απαντάνε marc jacobs! Αλλά έχω μάθει όταν θέλω να αποκτήσω κάτι να το παίρνω με τα λεφτά μου...και αν δεν μπορώ να αποκτήσω κάτι βολεύομαι με κάτι υποδεέστερο!!!! Αυτή η ελληνίστικη νοοτροπία του βολέματος, της λούφας και του τζαμπέ μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν....είστε η γενιά που κατέστρεψε την επόμενη γενιά!!! Δεν γίνεται για τα 20-30-40....ευρό που δίνεις το μήνα να θες να σου δώσουν και δωρεάν συσκευή άξιας 700 ευρό (είτε είναι iphone, samsung, htc, etc...) και αυτά τα λεφτά που δίνεις το μήνα στις κινητές τηλεφωνίες δεν τους τα κάνεις δώρο σου προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες που αν μην τι άλλο τις χρησιμοποιείς!!! Δέξου λοιπόν την επιδότηση που σου δίνουν κάνε και ένα μικρό παζαράκι αλλα μέχρι εκεί....μην μου το κάνεις ολόκληρη επιστήμη για να το πάρεις τζαμπέ.....ξεφτίλα ρε φίλε!!!!

Χωρίς να θέλω να μπω στη συζήτησή σας, θα θυμίσω μόνο οτι κατά ένα μεγάλο βαθμό, οι επιδότηση είναι μείωση του margin της εταιρίας και όχι πραγματικά λεφτά που βγαίνουν από την τσέπη της. Αν η εταιρία σου δώσει 5€ κάτι που της κοστίζει 4€ και που συνήθως πουλάει 6€, πάλι κερδίζει. Στις περιπτώσεις που όντως "μπαίνουν μέσα" για να σου δώσουν iPhone, το κάνουν επειδή τις συμφέρει να το κάνουν καθώς το κέρδος που θα έχουν κρατώντας σε σαν πελάτη για 18-24 μήνες υπερκαλύπτει το ποσό που πραγματικά τους κοστίζει η συσκευή. Άλλωστε, αν δεν ήταν έτσι, απλά θα σου έλεγαν "φύγε". Για να μην το κάνουν και αντ'αυτού να είναι διατεθειμένες να κάνουν τέτοιες μειώσεις στα πάγια τους και να δίνουν τέτοιες επιδοτήσεις σημαίνει οτι τελικά τις συμφέρει αυτή η κίνηση.

Τελευταία επεξεργασία από: cgkr, 04/12/2012 - 20:50

#337   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/12/2012 - 21:26

ρε φιλε ειλικρινα κατι χανεις, ποιος σου ειπε οτι πρεπει να μιλας τζαμπα κ να σε πληρωνουν οι εταιριες, γιατι η επιδοτηση αυτο ειναι στην ουσια...καλομαθε ο ελληναρας μου φαινεται, ακου να δεις...ειτε με iphone μιλας ειτε με νοκια η εταιρεια τα ιδια λεφτα θα παρει απο σενα...οι επιδοτησεις ειχαν νοημα πριν απο χρονια οταν οι εταιριες ανεπτυσαν την πελατιακη βαση...τωρα δεν καιγονται...και θα μου επιτρεψετε να εχω αμφιβολιες για τα ποσα που λεγονται, ας ποσταρει καοιος τα συμβολαια με τα ποσα 450-600 ετρω επιδοτησεων κ θα δειξει...ο καθενας ικανοποιει διαφορα κομπλεξ εδω μεσα...

Εγω αυτη την επιδοτηση πετυχα και αν θες πιστεψε το δεν με απασχολει. Επισης οταν εισαι πελατης χρονια προφανως δεν θελουν να σε χασουν και εχω iphone απο τοτε που ηρθε ελλαδα και ηθελα το νεο. Επαιξα και κερδισα. Δεν μου περισευαν να το αγορασω 739 ευρω αν δεν το δεχοντουσαν δεν θα τους σκοτωνα κιολας!

#338   MANGAKOS97

MANGAKOS97

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/12/2012 - 16:55

Φίλε μην είσαι καθόλου δισπιστος.. Με 2 νούμερα επιδότησης πριν 10 μέρες στη wind ο κουνιάδος μου πέτυχε με τα πολλα πολλα 900 ευρω επιδότηση και πήρε ένα iPhone 5 , ένα nokia windows phone και αφού περίσσευαν και 20 ευρω πήρε και ένα ασύρματο για το ΣΠΙΤΙ. Και φυσικά τα είδα όλα με τα ματιά μου...

ποσα χρηματα κανει λογαριασμο?

#339   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1.024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 27/12/2012 - 15:06

Λοιπόν, χρόνια συνδρομητής σε c%sm%t% με ελάχιστο ποσό παγίου 50ευρώ, δίχως να έχω πάρει ποτέ την επιδότηση μου, σήμερα μου δίνουν μόνο 100 για νέα συσκευή....Τηλεφωνώ κ εγώ στο αρμόδιο τμήμα επιδοτήσεων αναφέροντας μια προσφορά σαφώς συμφέρουσα στα ίδια χρήματα με 2πλάσια σχεδόν επιδότηση από ανταγωνίστρια εταιρία, ρωτώντας τι θα προσφέρουν διότι είμαι 1 βήμα πριν την φορητότητα. Η απάντηση τους: δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εκτός αν αλλάξετε πάγιο στα 60-70 κλπ!!!Μπράβο τους και άντε γεια!!!

#340   GeorgeChios

GeorgeChios

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/12/2012 - 15:36

Λοιπόν, χρόνια συνδρομητής σε c%sm%t% με ελάχιστο ποσό παγίου 50ευρώ, δίχως να έχω πάρει ποτέ την επιδότηση μου, σήμερα μου δίνουν μόνο 100 για νέα συσκευή....Τηλεφωνώ κ εγώ στο αρμόδιο τμήμα επιδοτήσεων αναφέροντας μια προσφορά σαφώς συμφέρουσα στα ίδια χρήματα με 2πλάσια σχεδόν επιδότηση από ανταγωνίστρια εταιρία, ρωτώντας τι θα προσφέρουν διότι είμαι 1 βήμα πριν την φορητότητα. Η απάντηση τους: δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εκτός αν αλλάξετε πάγιο στα 60-70 κλπ!!!Μπράβο τους και άντε γεια!!!

Κάνε ένα αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρία και θα δεις πως θα αυξηθεί η επιδότηση. Εμένα που είμαι 10 χρόνια στην Vodafone στο Ulimited 75 (μέσος όρος τον μήνα 90 ευρώ) μου έδιναν 90 ευρώ επιδότηση. Τους έκανα αίτημα φορητότητας σε Cosmote και την επομένη μου τηλ η Vodafone και με ρώτησε γιατί φεύγω. Τους είπα τον λόγο και μου έκαναν μία προσφορά. Η απάντηση μου ήταν ότι δεν θέλω χρήματα για επιδότηση, αλλά θέλω να μου κάνουν έκπτωση στο πάγιο. Να μην στα πολυλογώ έχω το Unlimited 75 και πληρώνω 50 ευρώ (με ΦΠΑ μέσα και με φόρο κινητής τηλεφωνίας) !!!! Άρα έχω κέρδος 40 ευρώ τον μήνα. 40 x 12 μήνες = 480 ευρώ τον χρόνο. Εάν συγκρίνουμε τα 480 ευρώ με τα 90 που έδιναν βλέπουμε ότι έχουμε μία αύξηση της επιδότησης σχεδόν 5.5 φορές !!!

#341   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1.024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 27/12/2012 - 15:39

Κάνε ένα αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρία και θα δεις πως θα αυξηθεί η επιδότηση. Εμένα που είμαι 10 χρόνια στην Vodafone στο Ulimited 75 (μέσος όρος τον μήνα 90 ευρώ) μου έδιναν 90 ευρώ επιδότηση. Τους έκανα αίτημα φορητότητας σε Cosmote και την επομένη μου τηλ η Vodafone και με ρώτησε γιατί φεύγω. Τους είπα τον λόγο και μου έκαναν μία προσφορά. Η απάντηση μου ήταν ότι δεν θέλω χρήματα για επιδότηση, αλλά θέλω να μου κάνουν έκπτωση στο πάγιο. Να μην στα πολυλογώ έχω το Unlimited 75 και πληρώνω 50 ευρώ (με ΦΠΑ μέσα και με φόρο κινητής τηλεφωνίας) !!!! Άρα έχω κέρδος 40 ευρώ τον μήνα. 40 x 12 μήνες = 480 ευρώ τον χρόνο. Εάν συγκρίνουμε τα 480 ευρώ με τα 90 που έδιναν βλέπουμε ότι έχουμε μία αύξηση της επιδότησης σχεδόν 5.5 φορές !!!

Τότε γιατί το έπαιζαν καμπόσοι στο τμήμα επιδοτήσεων;;;Αφού του είπα ότι αναχωρώ από την εταιρία τους και ούτε που ενδιαφέρθηκαν

#342   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 27/12/2012 - 15:41

Ρε παιδιά εγώ έχω 150 ευρώ πάγιο στην κοσμοτε. Πληρώνω 200 ευρώ κάθε μήνα και μου δίνουν 220 ευρώ για 18μηνο συμβόλαιο για να πάρω πεντάρι... Τι να κάνω? το θεωρώ κοροϊδία. Παλιότερα για το 4 είχα δώσει 260 ευρώ για το 32αρι! Πως να την αυξήσω?

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#343   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:00

Και ποιος σου είπε ότι μου περισσευουνε? τα δίνω λόγω ανάγκης, όχι επειδή το θέλω.

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#344   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/12/2012 - 16:43

εγώ σε cosmote τους πήρα σε ένα οικογενειακό προγραμμα
απεριόριστα 70 και απεριόριστα 45
830 ευρό επιδότηση, το τέλειο σήμα της cosmote δώρο και 20% μείωση στα πάγια

#345   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 27/12/2012 - 19:13

Δες λίγο τι γίνεται στην Αμερική π.χ. και μετά πες αυτό που έχεις να πεις.
Πρώτα ψάχνουμε και μετά λέμε κάτι με στόμφο...
Φιλικά πάντα.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;