Τότε γιατί το έπαιζαν καμπόσοι στο τμήμα επιδοτήσεων;;;Αφού του είπα ότι αναχωρώ από την εταιρία τους και ούτε που ενδιαφέρθηκαν
Μόνο όταν πάει αίτημα φορητότητας σου διπλασιάζουν ή 3πλασιάζουν την επιδότηση! Γιατί; Γιατί μόνο το τμήμα που δέχεται το αίτημα φορητότητας έχει δικαίωμα από την εταιρία να σου κάνει αυτές τις αυξήσεις κ ΜΌΝΟ αν έχουν στα χέρια τους το αίτημα. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο το να τους λες "είμαι έτοιμος να αλλάξω εταιρία". Αν δε τους έρθει το αίτημα το παίζουν δύσκολοι ή αν μιλάς με άλλο τμήμα, δε μπορούν να σου κάνουν κάτι καλύτερο.
Ρε παιδιά εγώ έχω 150 ευρώ πάγιο στην κοσμοτε. Πληρώνω 200 ευρώ κάθε μήνα και μου δίνουν 220 ευρώ για 18μηνο συμβόλαιο για να πάρω πεντάρι... Τι να κάνω? το θεωρώ κοροϊδία. Παλιότερα για το 4 είχα δώσει 260 ευρώ για το 32αρι! Πως να την αυξήσω?
Φίλε μου διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στην αρχή και τις τελευταίες περιπτώσεις που γράφουν άλλοι φίλοι με παρόμοια πάγια (για να ξέρεις μέχρι τι επιδοτήσεις παίζουν τώρα) και πάρε τους τα σώβρακα!
Ότι διευκρινήσεις χρειαστείς εδώ έιμαστε κ στείλε κ πμ αν θες. Θα χαρώ να βοηθήσω.
Πάντως πιστεύω χαλαρά 1 5άρι το παίρνεις δωρεάν με αυτούς τους λογαριασμούς!