Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/12/2012 - 22:52

Τότε γιατί το έπαιζαν καμπόσοι στο τμήμα επιδοτήσεων;;;Αφού του είπα ότι αναχωρώ από την εταιρία τους και ούτε που ενδιαφέρθηκαν

Μόνο όταν πάει αίτημα φορητότητας σου διπλασιάζουν ή 3πλασιάζουν την επιδότηση! Γιατί; Γιατί μόνο το τμήμα που δέχεται το αίτημα φορητότητας έχει δικαίωμα από την εταιρία να σου κάνει αυτές τις αυξήσεις κ ΜΌΝΟ αν έχουν στα χέρια τους το αίτημα. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο το να τους λες "είμαι έτοιμος να αλλάξω εταιρία". Αν δε τους έρθει το αίτημα το παίζουν δύσκολοι ή αν μιλάς με άλλο τμήμα, δε μπορούν να σου κάνουν κάτι καλύτερο.

Ρε παιδιά εγώ έχω 150 ευρώ πάγιο στην κοσμοτε. Πληρώνω 200 ευρώ κάθε μήνα και μου δίνουν 220 ευρώ για 18μηνο συμβόλαιο για να πάρω πεντάρι... Τι να κάνω? το θεωρώ κοροϊδία. Παλιότερα για το 4 είχα δώσει 260 ευρώ για το 32αρι! Πως να την αυξήσω?

Φίλε μου διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στην αρχή και τις τελευταίες περιπτώσεις που γράφουν άλλοι φίλοι με παρόμοια πάγια (για να ξέρεις μέχρι τι επιδοτήσεις παίζουν τώρα) και πάρε τους τα σώβρακα!

Ότι διευκρινήσεις χρειαστείς εδώ έιμαστε κ στείλε κ πμ αν θες. Θα χαρώ να βοηθήσω.

Πάντως πιστεύω χαλαρά 1 5άρι το παίρνεις δωρεάν με αυτούς τους λογαριασμούς!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 27/12/2012 - 23:54

Ρε παιδιά εγώ έχω 150 ευρώ πάγιο στην κοσμοτε. Πληρώνω 200 ευρώ κάθε μήνα και μου δίνουν 220 ευρώ για 18μηνο συμβόλαιο για να πάρω πεντάρι... Τι να κάνω? το θεωρώ κοροϊδία. Παλιότερα για το 4 είχα δώσει 260 ευρώ για το 32αρι! Πως να την αυξήσω?

Φιλε μου με τον λογαριασμο που κανεις τσαμπα θα πρεπε να το παρεις! Κανε μια αιτηση φορητοτητας να καταλαβουν οτι σε χανουν να δεις μετα πως την ανεβαζουν.

#348   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2013 - 20:52

Παρακαλώ όποιοι κατά περιόδους μου ζητάνε διευκρινήσεις μέσω pm, όταν τελικά καταφέρνουν υπερεπιδότηση, να μας γράφουν εδώ το τι επιδότηση πέτυχαν κ με τι πάγιο. Για να ενημερώνονται κ τα υπόλοιπα μέλη.

Ευχαριστώ!

#349   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2013 - 20:57

Ωραίο όλο αυτό το "κατεβατό-σεντόνι" του αρχικού ποστ, αλλά προσωπικά δεν θα 'παιζε να 'χα κουράγιο να κάνω ΟΛΑ ΑΥΤΑ - ούτε χρόνο έχω.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο απλή λύση, είναι αυτή που κάνουν ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ τώρα, κάτι φίλοι μου (ξεχωριστά ο ένας απ' τον άλλον):

Κάνουν "Οικογενειακό πακέτο" με 3-4 άτομα (συγγενικά ή μη) και ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ χρόνο όταν έχουν επιδότηση, προσθέτουν ΟΛΩΝ σε μία και πηγαίνουν κι παίρνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (τις περισσότερες φορές), τελευταίας τεχνολογίας σύγχρονα προϊόντα.
Και το κάνουν "κυλιόμενα", την μια χρονιά ο ένας (πχ. αγοράζει το iPhone 5 τσάμπα), ο επόμενος την άλλη χρονιά το εκάστοτε νέο iPad και ούτ' ο καθεξής, έτσι "σκοινί κορδόνι" πάνε.

Σε 5-6 χρόνια, έχουν ΟΛΟΙ τσάμπα "βαρβάτα" προϊόντα και έχουν "μηδενίσει" ξανά και έχει έρθει η σειρά του πρώτου πάλι, να ξαναεκμεταλευτεί εκείνος την επιδότηση.

#350   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/02/2013 - 21:02

δες τη wind to all που εχει 1000 λεπτα προς ολους με 35 ευρω το μηνα. κανε 2 γραμμες αν χρειαζεται..και ετσι κρατας και λεφτα για συσκευη. ποσα λεπτα χρησιμοποιεις το μηνα?:S

#351   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2013 - 21:04

δες τη wind to all που εχει 1000 λεπτα προς ολους με 35 ευρω το μηνα. κανε 2 γραμμες αν χρειαζεται..και ετσι κρατας και λεφτα για συσκευη. ποσα λεπτα χρησιμοποιεις το μηνα?:S

"Φίουουουουου"! Πως ρε φίλε πληρώνεις ΚΑΘΕ μήνα 200 για κινητό;;;; Φοβερό εννοώ, στις μέρες μας.

Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 10/02/2013 - 21:04

#352   zampeiros

zampeiros

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 14:39

Έκανα και εγώ το κόλπο για διπλασιασμό επιδότησης από cosmote σε vodafone μου πρότεινε ένα πρόγραμμα η vodafone και μου ειπε να μου στείλει με κούριερ την sim πριν ακόμα με πάρει η cosmote και δεν ξέρω τι να κάνω...Πρέπει να το κατάλαβαν..

#353   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/02/2013 - 14:51

Έκανα και εγώ το κόλπο για διπλασιασμό επιδότησης από cosmote σε vodafone μου πρότεινε ένα πρόγραμμα η vodafone και μου ειπε να μου στείλει με κούριερ την sim πριν ακόμα με πάρει η cosmote και δεν ξέρω τι να κάνω...Πρέπει να το κατάλαβαν..

ε ναι τα χουμε πει αυτα, επιδοτησεις τελος..

#354   zampeiros

zampeiros

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 16:03

ε ναι τα χουμε πει αυτα, επιδοτησεις τελος..

Οπότε δεν σε παίρνουν καν τηλέφωνο απο το τμήμα φορητότητας?

#355   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2013 - 20:29

Δώσε ραντεβού για να έρθει ο κούριερ μετά από 5 εργασιμεσ μέρες (κ καλά ότι θα λείπεις για δουλειές).

Μέσα σε 4 εργάσιμες θα σε πάρει τηλ από το αντίστοιχο τμήμα φορητότητας η ΚΟΣΜΟΤΕ για αντιπροσφορα.

Ακόμα κ αν δε σε πάρει (1 περίπτωση στις 1000) πάρε εσύ τηλ κ ρώτα γιατί καθυστερεί το αίτημα σου(και καλά) για αποδέσμευση κ φορητότητα. Αυτοί θα σε συνδέσουν με το αρμόδιο τμήμα (φορητότητας) κ αυτοί θα σε ρωτήσουν γιατί θέλεισ να φυγεισ κ θα σου κάνουν αντιπροσφορα.

Στην έσχατη περιπτωση(δε μου έχει συμβεί ΠΌΤΕ) παίρνεις τηλ την βοντα κ της λες να μην έρθει ο κούριερ γιατί άλλαξες γνώμη.

ΟΙ ΥΠΕΡΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Απλά μειώθηκαν κάπως σε σχέση με παλιότερα.

ΙΣΧΥΕΙ 2πλασιασμος-3πλασιασμος

Εγω με 2 συμβόλαια των 20€ πήρα στο 18μηνο 170€+ 20% έκπτωση (αντί για 40€ που δίνανε). Κ έχω κ 15% έκπτωση λόγω οικογενειακού.

#356   zampeiros

zampeiros

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2013 - 00:56

Δώσε ραντεβού για να έρθει ο κούριερ μετά από 5 εργασιμεσ μέρες (κ καλά ότι θα λείπεις για δουλειές).

Μέσα σε 4 εργάσιμες θα σε πάρει τηλ από το αντίστοιχο τμήμα φορητότητας η ΚΟΣΜΟΤΕ για αντιπροσφορα.

Ακόμα κ αν δε σε πάρει (1 περίπτωση στις 1000) πάρε εσύ τηλ κ ρώτα γιατί καθυστερεί το αίτημα σου(και καλά) για αποδέσμευση κ φορητότητα. Αυτοί θα σε συνδέσουν με το αρμόδιο τμήμα (φορητότητας) κ αυτοί θα σε ρωτήσουν γιατί θέλεισ να φυγεισ κ θα σου κάνουν αντιπροσφορα.

Στην έσχατη περιπτωση(δε μου έχει συμβεί ΠΌΤΕ) παίρνεις τηλ την βοντα κ της λες να μην έρθει ο κούριερ γιατί άλλαξες γνώμη.

ΟΙ ΥΠΕΡΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Απλά μειώθηκαν κάπως σε σχέση με παλιότερα.

ΙΣΧΥΕΙ 2πλασιασμος-3πλασιασμος

Εγω με 2 συμβόλαια των 20€ πήρα στο 18μηνο 170€+ 20% έκπτωση (αντί για 40€ που δίνανε). Κ έχω κ 15% έκπτωση λόγω οικογενειακού.

Θα το κάνω!!Άντε γιατί τόσα χρόνια πελάτης δεν μπορούν να με κοροιδεύουν με ψιλό επιδοτήσεις!!

#357   djvaga

djvaga

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2013 - 01:28

ρε φιλε ειλικρινα κατι χανεις, ποιος σου ειπε οτι πρεπει να μιλας τζαμπα κ να σε πληρωνουν οι εταιριες, γιατι η επιδοτηση αυτο ειναι στην ουσια...καλομαθε ο ελληναρας μου φαινεται, ακου να δεις...ειτε με iphone μιλας ειτε με νοκια η εταιρεια τα ιδια λεφτα θα παρει απο σενα...οι επιδοτησεις ειχαν νοημα πριν απο χρονια οταν οι εταιριες ανεπτυσαν την πελατιακη βαση...τωρα δεν καιγονται...και θα μου επιτρεψετε να εχω αμφιβολιες για τα ποσα που λεγονται, ας ποσταρει καοιος τα συμβολαια με τα ποσα 450-600 ετρω επιδοτησεων κ θα δειξει...ο καθενας ικανοποιει διαφορα κομπλεξ εδω μεσα...

Φίλε μου δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Οι εταιρείες κινητής έχουν τον τροπο να ξεζουμιζουν τους πελάτες τους( 1 λεπτό ελάχιστη διάρκεια στα συμβολαια και 3 στα υπόλοιπα!!!) Δεν μας κάνουν και χάρη δηλαδή στα ήδη επίτηδες ακριβά πάγια τους!!! Οπότε τους συμφέρει να σε έχουν δεσμευμένο για 2 χρόνια με αυτά τα πλασματικα πάγια με τον εξευτελιστικό όγκο δεδομένων που προσφέρουν!! Οι σοβαρές ευρωπαϊκές αγορές προσφέρουν τα εκάστοτε ακριβά κινητά σχεδόν δωρεάν με πάγιο γύρω στα 50€ με την μισή φορολογία και καλύτερες υπηρεσίες!!! Οπότε κατ´εμε δεν καλόμαθε ο έλληνας αλλά οι εταιρείες καλομαθαν να τα αρπαζουνε!!!!

#358   djvaga

djvaga

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2013 - 02:00

Και μην ξεχνάμε επίσης την σύσταση που έγινε από τον συνήγορο του καταναλωτή και στις τρεις εταιρείες κινητής για την ελάχιστη χρέωση η οποία τρώει τον δωρεαν(;;;;) χρόνο ομιλίας που έχει ο καθένας μας. Ερευνα έδειξε ότι οι κλήσεις που πραγματοποιούν οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι κατα 60% μικρότερες του ενός λεπτού!!! Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

#359   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/02/2013 - 13:41

Απ' ότι βλέπω ύστερα από το αίτημα για φορητότητα, η Vodafone κάνει μεγάλες προσφορές για έκπτωση στο πάγιο αλλά αστείες για επιδότηση συσκευής.

Δηλαδή η διαφορά έκπτωσης παγίου από την επιδότηση είναι σχεδόν 3πλάσια για 12 μήνες.
Εκεί που σου δίνουν 110 ευρώ επιδότηση συσκευής για 12 μήνες, η διαφορά από τα λεφτά που δίνεις για το παλαιό σου πάγιο σε σχέση με το καινούργιο είναι κοντά 350 ευρώ.
Με τέτοια χαοτική διαφορά συμέρει και με διαφορά να πάρεις την έκπτωση παγίου ή είναι η ιδέα μου.
Τι γνώμη έχετε;

#360   fpap71

fpap71

iPH newbie

• 82 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2013 - 16:22

Απ' ότι βλέπω ύστερα από το αίτημα για φορητότητα, η Vodafone κάνει μεγάλες προσφορές για έκπτωση στο πάγιο αλλά αστείες για επιδότηση συσκευής.

Δηλαδή η διαφορά έκπτωσης παγίου από την επιδότηση είναι σχεδόν 3πλάσια για 12 μήνες.
Εκεί που σου δίνουν 110 ευρώ επιδότηση συσκευής για 12 μήνες, η διαφορά από τα λεφτά που δίνεις για το παλαιό σου πάγιο σε σχέση με το καινούργιο είναι κοντά 350 ευρώ.
Με τέτοια χαοτική διαφορά συμέρει και με διαφορά να πάρεις την έκπτωση παγίου ή είναι η ιδέα μου.
Τι γνώμη έχετε;

Και σε μενα εκπτωση παγιου κανανε τελικα 50% στο Unlimited45, δηλαδη 300€ εκπτωση για ενα χρονο και μου δωσανε και δωρεαν τη συσκευη "Full Σημα" αξιας 90€, ενω για επιδοτηση συσκευης μου δινανε μονο 178€!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες