Θα σας γραψω λιγο τη διαδικασια που ακολουθησα εγω πιο αναλυτικα γιατι τα εχω γραψει λιγο διασπαρτα μηπως καποιος βοηθηθει.
Ειχα στη cosmote 2 γραμμες στο cosmote 25 (1500' και sms προς cosmote,50' προς αλλους,30 sms και 100 mb) και πληρωνα με κατι εκπτωσεις συνολο και για τα 2 38€.
Τριτη
Μιλαω με cosmote και λεω να ανεωσω το συμβολαιο και μου λενε το ιδιο προγραμμα απο 38 που πληρωνα στα 48€.Βαζω τα γελια και μου λεει δε μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο οσο και αν πιεζα.Ελεγα για παραδειγμα οτι ο νεος που ερχεται στη cosmote εχει πιο πολλα οφελη απο μενα που ειμαι τοσα χρονια?Και ελεγε δε μπορω να κανω κατι καλυτερο.
Τον ευχαριστω και παρνω voda(Πιο πολυ ηθελα να δω αντιπροσφορα απο cosmote).Μολις λεω για φορητοτητα μου λενε οτι μου δινουν και για τις 2 γραμμες το red 1(1500' και sms προς ολους και 1.5gb) συνομο στα 44€.Του λεω προχωρα το.Δινω στοιχεια και μου λεει οτι πεμπτη θα ερθει ο courier για υπογραφες.
Πεμπτη
Ερχεται ο courier υπογραφω τα συμβολαια και απο και περα περιμενω.
Παρασκευη
Με παιρνει η voda και μου λεει οτι τριτη θα αλλαξει η γραμμη μου απο cosmote σε voda.
Δευτερα
Τηλ απο cosmote στις 12:30.
Δεχτηκαμε μου λεει ενα αιτημα φορητοττητας για να πατε στη voda.Ναι της λεω εγω.
Και αρχιζει το show.
Μου λεει γιατι θελετε να φυγετε?Της λεω οτι μιλησα με ενα συναδελφο σας για ανανεωση μου ειπε οτι δε γινεται κατι καλυτερο και ετσι πηρα voda και μου εδωσε το red 1 στα 44€ τελικη.
Μου λεει να δω τι καλυτερο μπορω να κανω για σας.
Σας δινω το cosmote 25 στα 32€ τελικη και τα 2.
Καλη προσσφορα λεω αλλα της voda ειναι πολυ καλυτερη οποτε δε με ικανοποιει.
Μου λεει να ρωτησω τον προισταμενο γιατι εγω δε μπορω να κανω κατι καλυτερο.Τελικως μου λεει και για τις 2 γραμμες το Cosmote 65(1500' και sms προς ολους και 1,5gb) στα 40€ τελικη και για τις 2 ενω η αρχικη τιμη για τη καθε γραμμη ειναι κανονικα στα 65€.
Μια χαρα της λεω κλεισαμε.
Η διαδικασια για να ακυρωσει τη φορητοτητα ειναι η αποστολη ενος φαξ της ταυτοτητας και πανω εγραφα ακυρωση φορητοτας και τους 2 αριθμους.Παιρνω voda μετα και μου λεει οτι ειδαν την ακυρωση.
Στις 2:30 με πηρε η cosmote και αναεωσα το συμβολαιο μου για 18 μηνες.
Με λιγα λογια η κοροϊδια απο μερους τους παει συννεφο.
Οπως ανεφερα εχει αλλαξει η διαδικασια και αν δεν υπογραψεις συμβολαιο η παλια δεν ενημερωνεται για να σου κανει αντιπροταση.Δεν υπαρχει ομως κανενα θεμα γιατι μπορεις πολυ ευκολα οπως περιεγραψα να ακυρωσεις το συβολαιο που υπεγραψες.
Επισης ειδατε οτι δε παιζει ρολο αν εχετε η οχι μεγαλα παγια.Εγω εδινα 38€ το μηνα.
Καλα παζαρια σε οποιον ληγει το συμβολαιο του.
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 11/09/2013 - 13:47